C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Pai in scrisoarea de intentie nu tre sa zici despre tine ci in primul rand despre ce poti tu face pentru firma
si in de ce iti place tie atat de mult cariera de.... ce-o fi, blablabla
(shaki, sigur? ce-ai visat aznuapte ?
)
ps - dice grav?
si in de ce iti place tie atat de mult cariera de.... ce-o fi, blablabla
(shaki, sigur? ce-ai visat aznuapte ?
)
ps - dice grav?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ce kant emire tzai loat de curand set de pahare inprimate cu pozitii de futut? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
tzai loat de curand set de pahare inprimate cu pozitii - da' de centrebi, tze dor sa mai conbini bucuriile OCHIULUI cu ale linbii, cerului gurii, etc?
(ai ca es umpic, mai vb mai pe seara)
(ai ca es umpic, mai vb mai pe seara)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
eyewitness: http://www.phpbb88.com/leasadragos/viewtopic.php?t=4&mforum=leasadragos ce caterinca )) da mai departe...
are iar aiulicutziucu atace de virushi?
acu e mai putin grav ca a scazut febra si parca a trecut umpic si frisuanele. da bine nu ie.
are iar aiulicutziucu atace de virushi?
acu e mai putin grav ca a scazut febra si parca a trecut umpic si frisuanele. da bine nu ie.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci iera sa iau tzapa si sa intru.
deci daca iti prinzi dejtu in sandvici-meicar de arde de te caci pe tine.
deci daca iti prinzi dejtu in sandvici-meicar de arde de te caci pe tine.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
i-ha, bucurie mare! deci mai ie un dumnezeu pe lumea asta, dada!
(shacush, pe la fro 6 dimineatsa vine aiu si zice: ce bah, ca io am fo tot tinpu cu ochiu pe voi! si sen tinde, si casca si zice ear: ce, nu ma crezi?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Utilizatori Activi: 177 (3 membri si 174 vizitatori)
Afiseaza cine este Activ
nbm, kant emir
kant emire, hai dracu sa dormim ca ramaseram singuri paciulea. lasa netu, ca o sa am io tinp de laudat/injurat dupe caz
ne mai vorbim mai pe lumina
Afiseaza cine este Activ
nbm, kant emir
kant emire, hai dracu sa dormim ca ramaseram singuri paciulea. lasa netu, ca o sa am io tinp de laudat/injurat dupe caz
ne mai vorbim mai pe lumina

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
bon dimine,
acu ca sa culcat kante miru si nu ne vede sa va spui ceva:
la ora cant sa trimis linku ala pe ym aveam inchise atat compu de la biuro cat si cel deacasa. cum plm so fi transmis ala nu jtiu. pishamaj pe ieie de pisiuri precum se pishe sinella pe zarzavaturile fierte ca de aia so inventat pisiurile, sa scuata in evidenta inportanta abacurilor.
am belit p00la, stau o luna in bucale, asa ca ctza dupe fro 20 martie incolo. plm, ma prinde si martzishoru si zioa femeii in bucale
acu ca sa culcat kante miru si nu ne vede sa va spui ceva:
la ora cant sa trimis linku ala pe ym aveam inchise atat compu de la biuro cat si cel deacasa. cum plm so fi transmis ala nu jtiu. pishamaj pe ieie de pisiuri precum se pishe sinella pe zarzavaturile fierte ca de aia so inventat pisiurile, sa scuata in evidenta inportanta abacurilor.
am belit p00la, stau o luna in bucale, asa ca ctza dupe fro 20 martie incolo. plm, ma prinde si martzishoru si zioa femeii in bucale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
lasă, bre, că e bine să faci cadoae la femei, că femeile e cele mai gingaşe fiinţe depe lume. făcand o paralelă (in spaţiu şi tinp), io m-am cam scos anu ăsta: Sfantu Gheorghe e de Paşte, iar ziua mea pică sincbăta, aşa că fac cinste numa dacă vreau. şi lu cui vreau. indubitabil.
eyewitness scrie:ma prinde si martzishoru si zioa femeii in bucale
lasă, bre, că e bine să faci cadoae la femei, că femeile e cele mai gingaşe fiinţe depe lume. făcand o paralelă (in spaţiu şi tinp), io m-am cam scos anu ăsta: Sfantu Gheorghe e de Paşte, iar ziua mea pică sincbăta, aşa că fac cinste numa dacă vreau. şi lu cui vreau. indubitabil.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
hehe baixule, shi io, care vroiam satz spun ca faci cinste tagmei jurnalijtilor...
revenind, iunopotkivanoku de riguoare, cu 5 grade cu plus la 8 dimineatza, ceiea ce ma duce cu gandu la luna lu cuptor deja!
aiule, cica e semn bun daca zarzavaturile e pisate bre, ca cica ca e naturale, crescute in gradina! numa ca ie pericol de gripa aviara, daca e pisate de gagalinacee!
revenind, iunopotkivanoku de riguoare, cu 5 grade cu plus la 8 dimineatza, ceiea ce ma duce cu gandu la luna lu cuptor deja!
aiule, cica e semn bun daca zarzavaturile e pisate bre, ca cica ca e naturale, crescute in gradina! numa ca ie pericol de gripa aviara, daca e pisate de gagalinacee!

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740