C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde kant emir » Mie Feb 22, 2006 9:00 am

decida si merluc si io: "ai" si tu dreptatea ta, si apreciez ca nu te bagi peste mozi - numa ca io (duar asa ie obiceiu si replica, no?) n-am facut decat sa-mi apar onoru pe care l-a atacat omuletzu (poi dacam zice "tu sa faci asta acolo, ca alfel tura viituare itz dau io tzie avert" - ce ma-sa, n-am sarit calul chiar asa de tare ca sa ma pue iel la punt; iara daca am sarit totush peste cabalina aia, sa ma scuteasca de indurare si sam dea avertu din prima); shapoi, io nu am acces la "sfatul batranilor", nush dacatz bagat de sama

iar de "balacareala"- stergetz tot, chear si postu asta
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde h0va » Mie Feb 22, 2006 9:41 am

ola.

nene aiule ashtept pronostic in cursu zilei de azi..spor la munci va urez

?!
h0va

Mesajde baixinho© » Mie Feb 22, 2006 9:53 am

laleo

eyewitness scrie:baics, merluc, io creca ar trebui sa stergem tuate offtopicurile de pe avertismente. ce zici?

se rezolva, dupa ce ajung la munca. acum, sincer, nu prea am chef si nici tinp.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mie Feb 22, 2006 10:19 am

un traditzional iunopotkivanok den nordu spatiului carpatodanubianopontic!

ceatz patzitara bre asara de va certatz ca orbetzii? ca vrusei sa scriu shi io ceva mesaj de impacaciune, da` nushce plm avu netu shi mi se jterse!

deci io zic sa shedetz umpic shi sa cujetatz, ca suntetz pe net, nu la gardu(mutat) dintre terenurile mojtenite shi pe net nici aviara nu se transmite(inca, c-o sa apara H5N1.0 varianta beta).

o diferentza de opinii ie o diferentza de opinii, nu trebe niciunu sa-l convinga pe shelalalt ca el are dreptate, atata vreme cat ambele opinii pot coi exista!

alfel, dpdv psiholojic, io cre ca suntetz ca dinamovijtii, stresatzi de succesu lu rapid shi steaua in europa!

mai vorbim...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde weed13 » Mie Feb 22, 2006 10:23 am

serustoc. sa vezi file ce mam speriat io, ca voiam ieri sa ma duc sa beau o bere cu keshu, da am zis ca mare lucru daca scap nebatut. si cum tocmai ce incep sa descopar marea romantica ascunsa in mine, nu prea am crezut ca mai ii o idee buna.
eh, am plans un pic in patul meu gol, rece si trist, si azi sper de mai bine.
weed13

Mesajde marian jan » Mie Feb 22, 2006 10:37 am

merluc cine poate sa-mi zica unde e lahovari nr 5 sau magazinu' vanguardia.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 10:53 am

deci buenos dias la evribadi!

in rest, sunt asa, cum sa va spui io voo, sunt asa, mai plictisit.

cacatule, magazinu respectiv ie pe lahovari nr 5.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Mie Feb 22, 2006 11:06 am

am plans un pic in patul meu gol, rece si trist, si azi sper de mai bine.
adeca sa nu planji, patu sa nu mai fie gol, sa fie caldutz, chiar incalzit shi implicit vesel! baftí£!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nbm » Mie Feb 22, 2006 12:08 pm

buon giorno,
deci kant emiru s-o albastrit dupa ce s-a certat cu keshu. o fi de la nervi? sau de la intristare? :D

cecule, satz fie ciuda bre... ca iot mi-s tot acasa
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Mie Feb 22, 2006 12:20 pm

deci kant emiru s-o albastrit dupa ce s-a certat cu keshu - olaieolaieolaie, numa inegzactitatz (nu s-o albastrit singurel, ci lo albastrit cineva pre iel; nu s-o certat, nu nervi, nu intristare, nu aleaalea)
si, ejt bolnaviuor de stai atata acasa?
kant emir

Mesajde Shaki » Mie Feb 22, 2006 12:21 pm

buna dimineatza
nbmie, nu te crez :P
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nbm » Mie Feb 22, 2006 12:24 pm

si, ejt bolnaviuor de stai atata acasa?

oareshcum...
shakule, n-ai decit :D
nbm

Mesajde eyewitness » Mie Feb 22, 2006 12:25 pm

sody scrie:sunt asa, mai plictisit

motanel, terminasi ieri prima prashila in spatele blocului la culturile din epoca intai ? zii ca daca nai terminat nuti dau voe diseara cu copiii la blazaj
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 12:27 pm

am terminat nenea, am terminat. da acu iar am o trilema. ce dracu fac io azi pana ma duc la blazzaj?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Feb 22, 2006 12:30 pm

lalei dinou

SODy, sa bei o (naveta de) bere?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 12:32 pm

bre, mie numi place bre alcolu, stii doar.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Feb 22, 2006 12:34 pm

atunci bea apa plata cu lamaie.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Feb 22, 2006 12:36 pm

pantrunjelu meu, nimic mai sinplu. te duci in bucatariuara, deschizi frijideru si pe langa frigu de dinauntru in bozonaru usii vei gasi o sticla pantecuasa de stalijnaia. iei frumos sticluta si o pui pe masuta din coltz. ridici privirea mai sus de frijider si in dulapioru sus pendat gasejti pahare de tuate marimile. pentru a evita consumu de enerjie aleji pe cel mai mare si butucanos pe care il pui tot pe masuta. acu te duci in sufrajerie (vis a vis de bucatarie) la devedeu, aleji din raft sepultura, pui in dvd si dai statia la macsim. te intorci in bucatarie, te asezi in coltz pe taburet, desfaci sticla, torni generos in pahar (nu cum imi torni mie,da?) iei paharu sil duci la gura. de aici lucrurile devin sinple in sensu ca tot continutu paharului trebe varsat cu grija si cu mare atentie in cavitatea bucala. prin operatiuni repetate ale celor descrise mai sus nici nu vei simti cand se va face ora de blazaj :D
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 12:36 pm

pai si fara zapp, asa?

bre, sa va spun care e cea mai mare dorinta a mea. sa fac un turneu de 40 de orase cu formatia vocal instrumentala RockBitch. asta as vrea.

of ma ochila, cum ai trezit in mine nostalgii. mie dor rau bre, mie dor rau...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 1:18 pm

vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch vreau turneu cu rockbitch
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Mie Feb 22, 2006 1:18 pm

neatsa, popor

bre, care are doo bilete la ateneu maine sau poimaine si n-are ce face cu ele?

iaodi: iote, kantermiru e albastru :D iti sta bine, bre, te avantajeaza coloarea
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde kant emir » Mie Feb 22, 2006 1:27 pm

iti sta bine, bre, te avantajeaza coloarea - mersi, bre, shintradevar, da!
kant emir

Mesajde nbm » Mie Feb 22, 2006 1:37 pm

nenea SOD,
adu bre si mie aminte ca azi e miercuri si e concert blazzaj :D
iaodi: avetz cunva habar la ce ora ieste?
nbm

Mesajde gaga » Mie Feb 22, 2006 1:37 pm

zmorning pipl

sodi, cat oare costa sa inchirieze un om sarac un videoproiector mai mic asa pt amarashteni? cu tot cu panou?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mie Feb 22, 2006 1:41 pm

gago, iar iti bubuie mintea ashea de dimineata pe nepishatelea ? :D
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Feb 22, 2006 1:46 pm

gaga are activitati de frilensar :D

kantemire, acu ca tot te-am lingushit ~p n-ai cumva un belet la ateneu cu care n-ai ce face?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Shaki » Mie Feb 22, 2006 1:53 pm

bonzi
sunt fuarte expluatata azi
djin, ce ie la ateneu? sau in primu rand, ce ie aia ateneu? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde SOD » Mie Feb 22, 2006 1:54 pm

asa :

1. bre nea nmb -ule, cantarea ie la o.r.l 21.oo, la becinzecisidoi, cu plata sumei de 100 de mii la intrare.

2. danon, proiector mic de max 1000 ANSI lumeni + ecran mic de 1M x 1M - la vreo 150 de euro. proiector mare de 5000 + ecran 1,80M x 2,40M / 4M x 3M - 350 euro. astea la pret de lista.
da zi lu mie ceti trebe sa vedem ce facem.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nbm » Mie Feb 22, 2006 1:58 pm

multzam, nene
ma voi stradui carevasazica sa ajung prin zona
nbm

Mesajde gaga » Mie Feb 22, 2006 2:13 pm

sodi acu plec iti zice cand ma intorc vanpup
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare