C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre ce linijtei pacilea, inseamna ca ori sa culcat kante miru ori ie gaga la buda
ienbieme, dacai dau acces si la administrators only il pierdem fro 3 luni pe crejtinu kante miru
ienbieme, dacai dau acces si la administrators only il pierdem fro 3 luni pe crejtinu kante miru

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ateneu e treaba aia unde de duci sa te vari intr-un coltz cu acustica buna si speri ca nu o sa zica nimeni ca dormi ca nesimtitu cand tu de fapt ai inchis ochii ca sa traiesti muzica mai bine.
kantemire, de-as avea belete.... le-as vinde pe peatza neagra
joi si vineri e Mozart cu mare dirijor mare si neste solisti care ei cica e buni - ca io nu prea ma pricep, da' asa zic altii... asa ca sold out si io sufar pe langa porti ca nu ma pot culturaliza 
kantemire, de-as avea belete.... le-as vinde pe peatza neagra
joi si vineri e Mozart cu mare dirijor mare si neste solisti care ei cica e buni - ca io nu prea ma pricep, da' asa zic altii... asa ca sold out si io sufar pe langa porti ca nu ma pot culturaliza 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
dacai dau acces si la administrators only il pierdem fro 3 luni pe crejtinu kante miru
bre, l-am perdut deja vreo citeva zile si fara sa-i dai matale acces la neshte fomei (ca si-l loa singur)
~pGOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
poi cercetez si io ce mea fost ascuns pana amu!de cind devenishi albastru numai prin sfatu batrinilor stai
il pierdem fro 3 luni
decida si ofcors ca bi shor
sa culcat kante miru
nat iet!
de-as avea belete....
ce pui la batae? nu ca as avea io, da-s curios nevoe mare
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ha, ha ce de evenimente!
1 - Kant emire, ce facushi bre?Injurashi vo pisica?~p
2 - s-a transferat albastreala de la SOD la Kantemiru
3 - bai flufleable a lu ateneu: itzi mai poceshti mult nicku ala?
4 - merluc: ash omori un om! Unul singur!Sau macar l-ash lasa infirm pe viatza, asha cum shi-a batut el joc de viatza altei persoane.
Alfel tuate bune.Pana shi iubita m-a sunat:D
1 - Kant emire, ce facushi bre?Injurashi vo pisica?~p
2 - s-a transferat albastreala de la SOD la Kantemiru
3 - bai flufleable a lu ateneu: itzi mai poceshti mult nicku ala?
4 - merluc: ash omori un om! Unul singur!Sau macar l-ash lasa infirm pe viatza, asha cum shi-a batut el joc de viatza altei persoane.
Alfel tuate bune.Pana shi iubita m-a sunat:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
...ce facushi bre?Injurashi vo pisica?
2 - s-a transferat albastreala...
te gandejt la fro ... felina? ca alfel ma gandezg io la fro pisica blu, care ie de febt doo: una buna, una blea; si cu transferu ie cacu transfuzia, daca ie de sanje albastru
deci: nush, bre!
- kant emir
daca ai avea, am discuta; asa, n-are rost... - aia ie, nu mai comentam nica
aoz ce formulare:
"...pentru neatarnarea tarii" - da ce ie tara bre, casa atarne? shinca sa atarne de una mai mare, aoz!
aoz ce formulare:
"...pentru neatarnarea tarii" - da ce ie tara bre, casa atarne? shinca sa atarne de una mai mare, aoz!
- kant emir
nene aiule, apropos de strunfitza ceea, exista o oareshce broblema:
iote ce scrie in subtitlul forumului de sugetsii si reclamatii:
unde-i greshala?
iote ce scrie in subtitlul forumului de sugetsii si reclamatii:
Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)
unde-i greshala?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
ie demult aia acolo ienbieme, trebe schinbata pentru ca adminu sef na facut acces la forumu ala pentru cei banati. in plus intra in condradictie cu regulamentu forumului. plm, asta ie.
-

alanta eri am reusit si eu cu eforturi ntelectuale deo se bite sa reglementarizez ciasu de la fc. ca sa arate aceiasi ora cu aia din calulatoru meu. da vaz ca de atuncia so dereglat multe altelea: strumfite fara fite castiga bani, mozi isi ofera bani pe gratis, posturile li se arata la useri dupe cum vrea mujchii lor(ale posturilor), emirii intra in post(uri) pana de curand interzis(e), fc-ul mere cu intarziere si cu paose, culuoarea albastra devine trendi si se transmite de la unii la altii si multe lumi se pregatesc de spectacole.
io creca nam vreo vina ci ie duar coincidentele astea intamplatoare:D
naziua si larev edere
io creca nam vreo vina ci ie duar coincidentele astea intamplatoare:D
naziua si larev edere
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
"altfel sanatos, voinic"
ca merii ca perii , ca un fir de corcodush, sau de prun.....adeca multam de grija:D
ed. fluf-gin, ieu am reusit sa schim ora ceea da mo tinut de azi pe maine, adica de eri pe azi. ca vaz ca iar arata halandala
ca merii ca perii , ca un fir de corcodush, sau de prun.....adeca multam de grija:D
ed. fluf-gin, ieu am reusit sa schim ora ceea da mo tinut de azi pe maine, adica de eri pe azi. ca vaz ca iar arata halandala
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
cum se aia ceasu de la fc
il tin io pe baics de vorba si tu ii sterpelejti ceasu ca shasha are bratara larga dei intra si stanga si dreapta in ia

-