C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
.cdr e CorelDraw, mai mult nu stiu, nu ma pricep.
aaa, ie clar, io nam corelu
pentru h0va:
rapid - hertha = 1-1
stiaua - herenven = 5-1
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
hehehe, supaplecs vrei? da COLORBUSTER ceare, catz ese orce supaplecs den creer - numa ca si asta are hibe pe icspe, merge numa pe unele sisteme, ca pe restu trece timpul de 3-4 ori mai iute (deh, secundele de emezdos nu ie la fel ca alea de icspe)
aoz, neco, da' uomu ala negru n-are si iel fomeaia lui niagra si copilashii lui tuciurii? shapoi ce, crestuca jtie bughimen romanejte?
aoz, neco, da' uomu ala negru n-are si iel fomeaia lui niagra si copilashii lui tuciurii? shapoi ce, crestuca jtie bughimen romanejte?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Enbieme, daca azi nu ej la servici shi stai muuuuuuuuult peste program, ne suparam!
cecule, azi sunt si se intrevad ore suplimentare...
sau cum zicea bine blazzaj asear: "mult, mai mult"
asha ca, la buala deja prezenta, azi se mai adauga si o tzira de mahmureala
buon giorno la evribadi
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
loatz, bre, un consumator de creer (adica schinbatz in "rar" si jucatz)
bre, voi vedetz atashu? ca io nu-l vaz, desi ieste trecut la lista cu atashurile mele
si neco, da-l in maica lui pe ciuoroiu ala
bre, voi vedetz atashu? ca io nu-l vaz, desi ieste trecut la lista cu atashurile mele
si neco, da-l in maica lui pe ciuoroiu ala
- kant emir
lacramioara mea, pai cum o sai nimiciti pa aia fara tine alaturi de voinici?
-

kant emir scrie:si neco, da-l in maica lui pe ciuoroiu ala
si daca vine?
peseu. am uitat sa va spui ca incerc sa ma las de cafia si sa trec pe ciai verde.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
kant emir scrie:iaca flufaneaua! ce faci, duhule?
vrajesc, aia fac
Iote stire: Britanicii se confruntă cu o criză de identitate, după ce un sondaj internaţional a stabilit că Marea Britanie este cea mai atractivă ţară din lume, insă populaţia sa este cea mai plictisitoare de pe glob.
Sondajul a mai stabilit că francezii sunt cei mai nepoliticoşi din lume (LOL), in timp ce americanii au fost desemnaţi drept cei mai ignoranţi şi mai ambiţioşi. YESYESYES, FINALLY THE TRUTH!! 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
care truth bah? ce, ai citit truthu si despre rumani, congolezi, unguri si altsii? ca truthu nu ie truth destul, daca nu ie si conplect! uite, mai libseau canadienii, alaskanii (ca ie separatz, nu ie nici amerecani, nici canadieni, nici rusi si nici ... tatari de-ai tai!), romanii italieni, romanii spanioli, romanii ... central-nord-vesteuropeni, si restu (d)emigrantzilor (care ie si iei, de multe ori, popuare, or macar natzii separate)
e?
e?
- kant emir
kante mire, so fi referit strict la icnoranta americanilor bre, ce sai cu gura ca gaga la skol ? 

-

ie vitza de vie
sodi, cine o filmat la blazaj? tevereu?
si belete la meci luara aia de stau langa stadion asa ca in afara de butu o sa mai fie si memet si hacsa.
neco ai itau? ca io in doo ore plec iar si vad ca nu te vad.
iaodi: aiulicutzicu a puso nu mai poa sa serveasca micii la obor ca i s-a aprobat proiectu lu ontzanu si demoleaza peatza si face mall. plm. mol langa mol ce kilu meu ca nababi suntem.
daon pisda masii, esti in spatele meu???
sodi, cine o filmat la blazaj? tevereu?
si belete la meci luara aia de stau langa stadion asa ca in afara de butu o sa mai fie si memet si hacsa.
neco ai itau? ca io in doo ore plec iar si vad ca nu te vad.
iaodi: aiulicutzicu a puso nu mai poa sa serveasca micii la obor ca i s-a aprobat proiectu lu ontzanu si demoleaza peatza si face mall. plm. mol langa mol ce kilu meu ca nababi suntem.
sai cu gura ca gaga la skol ?
daon pisda masii, esti in spatele meu???
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cine naiba stie de care prezentator e vorba? ca io nu zabovesc decat din greseala pe postu ala.
si ca sa nu ma intrebati de ce mi-am pus semnatura asta e ca am comis-o dimineatza de am crezut ca se ineaca omu de ras.
am iesit de la buda, am stins lumina, m-am dus in ale mele si peste cateva secunde ma intorc si vad lumina aprinsa si intreb cu voce tare:
"cine e la baie, io?"
si ca sa nu ma intrebati de ce mi-am pus semnatura asta e ca am comis-o dimineatza de am crezut ca se ineaca omu de ras.
am iesit de la buda, am stins lumina, m-am dus in ale mele si peste cateva secunde ma intorc si vad lumina aprinsa si intreb cu voce tare:
"cine e la baie, io?"

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga