C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
hehe, sa nu-mi ies din mana! cica breinstorming!
bre, io ma duc sa mai bag o tzigara shi m-oi baga la soileanu! voi avetz grija p-acilea de inchidetz geamurili, ca se-anuntza geruri mari in nuaptea asta!
bre, io ma duc sa mai bag o tzigara shi m-oi baga la soileanu! voi avetz grija p-acilea de inchidetz geamurili, ca se-anuntza geruri mari in nuaptea asta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
elevu cu pricina tomna ce dadu nejte idei unei fete cucuete, care vrea sa pue multe-multe-multe harduri pe o placa de baza - ceofi avand ia cu placa aia nush
(si la urma sa spue: "vaaaaaai tu, ce de harduri!")
hovo: 'mpare rau sa te dezamagesc, da' eo nu jtie ce vrei tu (adica io creca nu se puate, da penca nu-s bilgheitz tresa recunox ca nush!)
(si la urma sa spue: "vaaaaaai tu, ce de harduri!")
hovo: 'mpare rau sa te dezamagesc, da' eo nu jtie ce vrei tu (adica io creca nu se puate, da penca nu-s bilgheitz tresa recunox ca nush!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
hovo: 'mpare rau sa te dezamagesc, da' eo nu jtie ce vrei tu
nene emirule, im place de matale ca iesht sincer ca o fata mare/'nainte de deflorare..itz dai siama daca mneata erai bil gheits shi io ieream lawrence ellison sentorcea lumea cu susunjos bre!!
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
bon dimine
bre, ieri na mers netu nici la biuro nici acasa. asa ceva nu mi sa mai intanplat. nu pot sa dau muie lu muierds ca cica sa facut reparatii locale independente de iei
mai muncejte careva azi in afara de je si baics?
bre, cu drogurile, dacai dati un aparat foto lu seringa va taie din introducere
bre, ieri na mers netu nici la biuro nici acasa. asa ceva nu mi sa mai intanplat. nu pot sa dau muie lu muierds ca cica sa facut reparatii locale independente de iei
mai muncejte careva azi in afara de je si baics?
bre, cu drogurile, dacai dati un aparat foto lu seringa va taie din introducere

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
morning.
kanti, da tie nutze somn niciodata? nici ziua?
si da, baics muncejte si az si eri si lunea. el ie idolu meu !
ma duc sa ma droghez ca-i gata cafiaua. hu uants?
kanti, da tie nutze somn niciodata? nici ziua?
si da, baics muncejte si az si eri si lunea. el ie idolu meu !
ma duc sa ma droghez ca-i gata cafiaua. hu uants?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ba! mie me somn tot tinpu (si mai am io fro cateva trebi care nmum es din minte nicio clipa), da asta nun seamna ca ca si dorm (sau alte cele) tot tinpu
si cafia? orcand (uite vez? alta treaba care num ese din cap)
edit, c-am scris rau! mi-e mie somn trebea sa zic, ca puate citejte si bajeatu si nuntse lege nica
si cafia? orcand (uite vez? alta treaba care num ese din cap)
edit, c-am scris rau! mi-e mie somn trebea sa zic, ca puate citejte si bajeatu si nuntse lege nica
- kant emir
asea, acuma mi-e mie clar de tot ceai frut sa zici, asea ca clar ie lui sigur.
mah, cafiaua o servesc numa la mine in cafenea, asea ca va ajtept acolosha. ma duc sa dau drumu la jamuri sa intre aeru pruaspat de dimineata, sa jterg prafu otzirica, sa pun lemne pe foc si va ajtept mintenash!
mah, cafiaua o servesc numa la mine in cafenea, asea ca va ajtept acolosha. ma duc sa dau drumu la jamuri sa intre aeru pruaspat de dimineata, sa jterg prafu otzirica, sa pun lemne pe foc si va ajtept mintenash!
aizzz&co
-

aaaaaapoi nu vio io pan'acolo! ie prea devreme, drumurili ie inghetsate, mae si ciatsa - si parca vad ca dacaj veni, as aozi trebi de genu: "poi sa vezi ca so gatat, da' nare nicaca facem un ciai, or (duamne feri!) frun nessssss"
deci nu, ramane ashea, muncitoreasca si virtoala
deci nu, ramane ashea, muncitoreasca si virtoala
- kant emir
leneshule !
vino ma, ca nu te pui la treaba, numa vino ca nu-mi pot bia cafeaua fara tine !
ieditdit. cafia ! cafia! daca nu biau mai repede doo doze incep sa ma bil bil bii.
vino ma, ca nu te pui la treaba, numa vino ca nu-mi pot bia cafeaua fara tine !
ieditdit. cafia ! cafia! daca nu biau mai repede doo doze incep sa ma bil bil bii.
aizzz&co
-

buenos dias
aiule, merluc, iom bag plm in toate tredurile alea de rahat de pe aberaţii şi diseară lenchid.
aiule, merluc, iom bag plm in toate tredurile alea de rahat de pe aberaţii şi diseară lenchid.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baics, radele firar mama lor de treduri sa fie daca deranjeaza ochisorii lu baicsinelu 

-

mna zua!
bre, ce-s urgiile alea pin sud p-acolo bre?! crezui ca ie primavara peste tot shi chiar planuisem sa va-ntreb cam cat e ghioceii de inaltzi la voi shi cand colo,ce-mi vad uochii la shtiri?! nametzi shi visole shi alte alea?!
asha ca van-treb: ce facetz bre?
bre, ce-s urgiile alea pin sud p-acolo bre?! crezui ca ie primavara peste tot shi chiar planuisem sa va-ntreb cam cat e ghioceii de inaltzi la voi shi cand colo,ce-mi vad uochii la shtiri?! nametzi shi visole shi alte alea?!
asha ca van-treb: ce facetz bre?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

paoi daca tot zici ca teajteabta, du-te bre, ca nu-i frumos sa lashi lumea sa teajtbte, chit ca s-a ntors cu susun jos!
-

bre, vorbiti in shuapta ca sa culcat kante miru
-

sa culcat kante miru
a adormit in tinp ce zorbea din cafea. noroc cam fost pe faza si i-am loat ceajca din mina la tinp, ca alfel imi pata fata de masa de macrame cap de pisica de la mama.
aizzz&co
-

deci dupa o sactamana de arat,semanat si dat cu azotat,aseara zisei sa trag sufletzelul in ficat la o br care dupa ce o beui si mai luai doo ma facui pulica pulica de nu mi amintesc.o fi bine?3 br?da' cre' ca cel mai machit e ymu lu aiu ca tot primesc oflaine cu virusi.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100