C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Cum zicea shi filu, iaca ma bag shi io la somn shi predau shtafeta lu emiru, care s-o terezi iel odat shi odata ca duarme(precum a zis shi aiu) de vreo ... ceva timp .
nuapte buna tutulor lunaticilor!
nuapte buna tutulor lunaticilor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bon dimine
15 apare joi si suburile vineri insa deja au inceput so lalaie baietii, parca lea intrat inspiratia in zona de influienta a lu baics
. io unu ma delectez momental cu millennium
miemi spui?
bre, tot uichendu am fost cautat ymeistic de catre gaga cu mesaje de jenu "cand ai tinp tresa vb ceva merlucian". ieri cand mia dat drumu la tzeava vazutam mesajele disperate ale gagalinei si am intrat shovaitor pe yiei sa vaz carei treaba. imi imajinam co sami spuna ca vine sfarsitu lumii, ca jters din greseala tredu de retete, camurit vasile, ca guvernu a interzis productia si desfacerea alcualelor in romania, o gramada de catastrofe mi se perindau prin fata ochilor si deja studiam cele mai sinple si nedureruase metode de sinucidere.
io : zii bre carei treaba aia grava
gaga: bre, a vazut omu nota de plata de vineri si ierea 8 sau 9 sticle de vin in nota
bre, in momentu ala mam blocat avand in vedere ca din cei 6 uameni avizi de cultura numa gaga si io am baut vin, restu fiind adeptii aistiului de hamei produs de tuborg. acu gandinduma ca a fost 8-9 sticle de vin in 2 nu jtiam daca in perceptia gagalinei asta ierea prea mult sau prea putin insa amintindumi de starea bahica a gagalinei inainte de plecarea din aula cand a luato spre buda in loc de iesire banuiesc ca fost prea mult. uare?
15 apare joi si suburile vineri insa deja au inceput so lalaie baietii, parca lea intrat inspiratia in zona de influienta a lu baics
. io unu ma delectez momental cu millennium
bre, ce liniste o fost azi fara kant emiru
miemi spui?
bre, tot uichendu am fost cautat ymeistic de catre gaga cu mesaje de jenu "cand ai tinp tresa vb ceva merlucian". ieri cand mia dat drumu la tzeava vazutam mesajele disperate ale gagalinei si am intrat shovaitor pe yiei sa vaz carei treaba. imi imajinam co sami spuna ca vine sfarsitu lumii, ca jters din greseala tredu de retete, camurit vasile, ca guvernu a interzis productia si desfacerea alcualelor in romania, o gramada de catastrofe mi se perindau prin fata ochilor si deja studiam cele mai sinple si nedureruase metode de sinucidere.
io : zii bre carei treaba aia grava
gaga: bre, a vazut omu nota de plata de vineri si ierea 8 sau 9 sticle de vin in nota
bre, in momentu ala mam blocat avand in vedere ca din cei 6 uameni avizi de cultura numa gaga si io am baut vin, restu fiind adeptii aistiului de hamei produs de tuborg. acu gandinduma ca a fost 8-9 sticle de vin in 2 nu jtiam daca in perceptia gagalinei asta ierea prea mult sau prea putin insa amintindumi de starea bahica a gagalinei inainte de plecarea din aula cand a luato spre buda in loc de iesire banuiesc ca fost prea mult. uare?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, ce liniste o fost azi fara kant emiru - decida, bucuratzi-va inimile alea meschine si sufletele alea rancede, ca o sa tot avetz asemenea linijte, pen'ca (masancur), dupa vorba eascai, netu me sefutu (shacasa - iaca dailapu cum aduna bani in tejkereaua romtelcomului si clicnetului masii - si la job - a crepat compu letzu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
zmorning.
io vreau sa jtiu cind masancur (esca a zis asta?) se termina iarna asta ca nu mai poc! si sa nu ndrazneasca sa zica careva cum ca az ca dupe cum ninje afar la mine zici ca miine tre sa fie Craciunu, nicidecum intii de marte.
cecule, tzaduci aminte ce con cur s cu babe facusi acu fro doi ani?
pai cu gaga nu potz jti niciodata care-i adevarata masura. asa ca mai trebuie verificat pentru a nu ramine loc de indoiala.
io vreau sa jtiu cind masancur (esca a zis asta?) se termina iarna asta ca nu mai poc! si sa nu ndrazneasca sa zica careva cum ca az ca dupe cum ninje afar la mine zici ca miine tre sa fie Craciunu, nicidecum intii de marte.
nu jtiam daca in perceptia gagalinei asta ierea prea mult sau prea putin
pai cu gaga nu potz jti niciodata care-i adevarata masura. asa ca mai trebuie verificat pentru a nu ramine loc de indoiala.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
laleo
a fost o escepţie, crede-mă pe cuvant, care a beut numa cafia şi nectar. cred că a intrat in cantonament pentru ce-o să urmească peste vre-o 2-3 săctămani.
eyewitness scrie:din cei 6 uameni avizi de cultura numa gaga si io am baut vin, restu fiind adeptii aistiului de hamei produs de tuborg.
a fost o escepţie, crede-mă pe cuvant, care a beut numa cafia şi nectar. cred că a intrat in cantonament pentru ce-o să urmească peste vre-o 2-3 săctămani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Neatza buna tutulor martzienilor!
Aseara am constatat ca nu mai suport tzuika in sticle!Cel mai bine ii sta in paar, dupe care pe al meu garlej.
da, da nu mai fac ca n-am tinp...sau, cine jtie...poate poate.
neatza nae!
Aseara am constatat ca nu mai suport tzuika in sticle!Cel mai bine ii sta in paar, dupe care pe al meu garlej.
da, da nu mai fac ca n-am tinp...sau, cine jtie...poate poate.
neatza nae!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
gutu-ví£-nmorgen!
bre, mia inghetzat ghioceii plantatz cu sarg in balcon! .plus ca mi s-a intamplat ca anghetzat ushile la mashina; abea am deshchis ushea la shofeor sa scot maturica shi racleta;)!
shi nici macar n-o fo fuarte frig, numa -11 la 8 ame!
bre, mia inghetzat ghioceii plantatz cu sarg in balcon! .plus ca mi s-a intamplat ca anghetzat ushile la mashina; abea am deshchis ushea la shofeor sa scot maturica shi racleta;)!
shi nici macar n-o fo fuarte frig, numa -11 la 8 ame!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ce sati fac zarzarica daca duci amiralu in locuri neadecvate, amiralii tresa fie cu...vasele 

-

da ea nu si nu, ca vrea la rock
pai ii puneai tranzistoru pe activ fm in popota si tu de duceai la ale tele

-

bre, ma tot futetz cu activefemu asta, da` di ce nu se puate asculta shi e net? ca am intrat pe site shi nu vaz niciunde unde sa dau un clic saud shi io muzica laiv.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

lasa file ca ie altele si mai grave in veatza
11:25 Tachyonix Searching Forums User: Shaki
shaki ce puama imi iejti
tzaduci toti admiratorii pe feceu?
11:25 Tachyonix Searching Forums User: Shaki
shaki ce puama imi iejti
tzaduci toti admiratorii pe feceu?
-

meai loat o peatra de pe rinichi!;)lasa file ca ie altele si mai grave in veatza
-

uat ar frends for, file?
kante mire, da poate tie tie somn, nu te culci?
leita edit: bre, da un tred de comentarii la concursurile foto nu bagati si voi colosha? ca voiam sai zic lu memetu fro doo macsim trei de poza aia si bulucesc aiurea pe forumu ala
kante mire, da poate tie tie somn, nu te culci?
leita edit: bre, da un tred de comentarii la concursurile foto nu bagati si voi colosha? ca voiam sai zic lu memetu fro doo macsim trei de poza aia si bulucesc aiurea pe forumu ala

-

kante mire, da poate tie tie somn - afla ca da, im pica OCHIU in botic de somn, da mai am trebi shis si nevorbit grozav
vescam facut treadu cu polu si cu tuate alea - ie si voteaza si carcoteaza!
vescam facut treadu cu polu si cu tuate alea - ie si voteaza si carcoteaza!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir