C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ie suare, bre, ie suare de ma dor okii daca ridic nasu din monitor si ma uit pe jam! am fo umpic p'afara, si can m-am intors, nu mai vedeam clantsa! si n-am beut nica, nununu!
cecule - si mie mi se face somn, da de la suare; os a halezg acush, ear de misss o face somn si de la potol - AIa ie, m-oi culca, ca duar is acasa
si unde spunetz voi ca viscolejte? nu ca mear fi dor, ca duar ie primavara, no?
cecule - si mie mi se face somn, da de la suare; os a halezg acush, ear de misss o face somn si de la potol - AIa ie, m-oi culca, ca duar is acasa
si unde spunetz voi ca viscolejte? nu ca mear fi dor, ca duar ie primavara, no?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci shtiu ca nu mai putetz de ingrijorare, d-aia vin shi zic: nu mai ninje, nu mai viscolejte!
a aparut umpic de suare, da` norii e mai multz, suarele doar unu, ashea ca principiu gepizi da` multz s-a aplicat! e innorat ear!
a aparut umpic de suare, da` norii e mai multz, suarele doar unu, ashea ca principiu gepizi da` multz s-a aplicat! e innorat ear!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Deci io-mi deschi fabrica de proptele pentru pleoape.Am vrut io sa-mi cumpar shi n-am gasit pe nicaieri.Plm!Creca e o treaba inedita, ashea ca imi iau shi drepturi de autor shi vand shi franciza pe treaba asta.
Mi-e somn in continuare, iar zapada se topeshte shi ghioceii creste ...shi cantemiru-aduarme, i ar nae viscolejte, gagone nu gateshte, memetu programeshte shi popa prinde peshte.
Mi-e somn in continuare, iar zapada se topeshte shi ghioceii creste ...shi cantemiru-aduarme, i ar nae viscolejte, gagone nu gateshte, memetu programeshte shi popa prinde peshte.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
dej dedicatzie pentru viscolulu naie: picatura can topejte, nicanica no oprejte!
cecule - e najpa, no?
cecule - e najpa, no?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_1395.JPG (464.57 KiB) Vizualizat de 1813 ori
-
- picatura.jpg (35.69 KiB) Vizualizat de 1810 ori
- kant emir
gagone nu gateshte
ba savem pardon dezghetz pulpa di purcea si fac borshuletz, asa sa stii.
da pana se dezgheatza bag fara zahar, ie bestiali ajtia bre, ie tari de tot ce sa mai.
nbm: lasa bre ca inotu face mujkiu frumos :
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, gaga, da` matale numa amu ai descoperit Ohne Zucker? ca iei se reproduce artistic de fro doi ani pare-mi-se! 
bantr-o vreme cre ` ca erea shi pa-ci un sred cu iei!

bantr-o vreme cre ` ca erea shi pa-ci un sred cu iei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nuu am descoperit de mult da ultimu album il aveam pe un cd si uitasem de el si acu l-am desoperit
manel di la pomarla e jeniala si ala in care fac misto de zob
plus ca e de actualitate, iete:
"a scol pe la 12 nu ma duare nimic, in afara de caaaaaaap de ficat siun rinichi "
manel di la pomarla e jeniala si ala in care fac misto de zob
plus ca e de actualitate, iete:
"a scol pe la 12 nu ma duare nimic, in afara de caaaaaaap de ficat siun rinichi "

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
kantemire, ca sa nu zica lumea ca tu inchizi eara firma pe zua de azi, da; stai!
-

eatz monitor mai mare sau fa shi tu ca gaga cu undele radio, daca ejti pe buda!
am frut sa insinuez insinuant ca du-te de te culca, ca-nchid io !
p.s. aiule, dormi linijtit?
am frut sa insinuez insinuant ca du-te de te culca, ca-nchid io !
p.s. aiule, dormi linijtit?

-

aaaa, deci posa ma culc! da, multzam, numa ca tare ma tem cosa va trezitz dvs inainte de-a se culca mua
da' promis san cerc
(si vesca aiu nu duarme, el veghiaza, ca duara de AIa are iel un ochi la ciafa - or sal intsepe nurorile-n linba)
da' promis san cerc
(si vesca aiu nu duarme, el veghiaza, ca duara de AIa are iel un ochi la ciafa - or sal intsepe nurorile-n linba)
- kant emir
culcate bre, aiu ie pe treaba si vegheaza numa ca nu prea are ce veghea asa ca mai bine iji pune un film cu masini guale si femei de curse la dividiu. btw, daca intrati cunva in posesia unui film pe nume choker, din 2005, evitatil sau aruncati dividiu cat mai departe posibil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Cei mai multi utilizatori au fost 533, 04-06-2005 la ora 10:23.
eyewitness*, kant emir
iote stalpii fanclubului care la ora 5 cand altii duarme sau sforaie(gaga) iei vegheaza
eyewitness*, kant emir
iote stalpii fanclubului care la ora 5 cand altii duarme sau sforaie(gaga) iei vegheaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220