C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sanatos, voinic?
evident, numa ca primitam aseara mutarea in plic de la politia calarasi. ca cica imi suspenda carnetu 3 luni ca ma prins cu 160 la ora in afara localitatii, undeva pe langa fetesti. plm, tresa bagam pilele la treaba
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
aiu-le, spunele lu ăia că dacă iţi susupende carnetu, să facă şi pe şoferu tăi personali.
aiu-le, spunele lu ăia că dacă iţi susupende carnetu, să facă şi pe şoferu tăi personali.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
iunoptkivanoku ma-sii, ca m-am saturat de earna!
aiu contraventzionalu`! hahahaha!
aiu contraventzionalu`! hahahaha!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre naie, la 160 de chile pe uora nu mae contravenient, ci tinde spre infractor pericolos
deci posa va spui neatsa (nu c-ash fi inchis frun oki de la ultima intrare, ci numa pencantretinp vatz trezit si voi)
deci posa va spui neatsa (nu c-ash fi inchis frun oki de la ultima intrare, ci numa pencantretinp vatz trezit si voi)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
sforaie(gaga)
ba nu. citejte cartz culturale scrise de un mare autor cult care ma culturalizeaza: san antonio
aiulicutzicu cautz shofior?
si zicetz la hova daca il vedetz ca berile trimise pe mail nu se pune!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shtiu ce zici tu bre emirule, da` cum ar fi sunat dac-ash fi zis : aiu penalu`!?la 160 de chile pe uora nu mae contravenient, ci tinde spre infractor pericolos
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci cu greu am reushit sa deszlipesc ochii de sus de ochii de jos,asa ca va doresc multe urari si traditionalu' hristos a-nviat!
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
da` cum ar fi sunat dac-ash fi zis : aiu penalu`!? - iaca si tu! poi casa nu se prinza nime, spuneai si tu "aiu penAIu", or "aiu alupenalu" si iera bland si mic si pufos si...
si carevasca ce nu pritzi matale, conitsa duha? unde, catz traduc mintenash
si carevasca ce nu pritzi matale, conitsa duha? unde, catz traduc mintenash
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
io pentru 3 luni ienbieme, oricum ie teoretic
bre file, vezi bre ca tea facut retardat nea pitbulu cu parfumu, pe matale si pe sodilicutzicu. ii dau ban sau il luatzi voi la p00la desi da cu parfum o veatza ca sai treaca mirosu de cacat
bre file, vezi bre ca tea facut retardat nea pitbulu cu parfumu, pe matale si pe sodilicutzicu. ii dau ban sau il luatzi voi la p00la desi da cu parfum o veatza ca sai treaca mirosu de cacat

-

ohoho, deci a venit lotu de parfume den jamaica! m-am scos(la aer!)!
-

bre file, vezi ca aparut de dimine lostu numaru 15 pe torente, nu mai freca pendula pacilea si dute del daunladeaza sa ai deseara la ce bea o bere 

-

aiule, multzam bre de grija apruape parinteasca ce me-o portz, da` am episodu 15 de fro saptamana(mai precis, de cant am zis ca-l daunladez)! problema ie ca n-am apucat inca sa-l vad!
shi desara, ca shi oricand dealfel, am la ce bea bere: la greu!:D
shi desara, ca shi oricand dealfel, am la ce bea bere: la greu!:D
-

bre file, nuj ce sa zic da matale iejti probabil cu juma de norma la ABC ca episodu 15 abea ieri sa difuzat in premiera aptsoluta la americani
ia daicilea : http://www.tv.com/lost/maternity-leave/episode/595844/summary.html
poate confuzezi cu paijpe
ia daicilea : http://www.tv.com/lost/maternity-leave/episode/595844/summary.html
poate confuzezi cu paijpe
-

bre, nu confuzez shi dovada sper sa tz-o dovedesc mai pe desara, cant o sa ajung acasa sh-o sa biau berea aia!
e drept ca n-am verificat ce-am adus
, da` l-am adus de la unu ce avea tuate episoadele pana la 15 inclusiv!
e drept ca n-am verificat ce-am adus
, da` l-am adus de la unu ce avea tuate episoadele pana la 15 inclusiv![color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bine bre, vezil mata pa ala pe carel ai deo sactamana ca oricum suburile apare la nuapte pe titrari.ro
aaaa, acu o sactamana aparuse un trailer pt episodu 15, o fi ala bre
aaaa, acu o sactamana aparuse un trailer pt episodu 15, o fi ala bre

-