C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 12:14 pm

bai, eo-s rau tare de tot. pai ce crezi tu, ca asa se face treaba ?!

noo, fac rost de neste laxative (ciocolax) si le var in automatu' de cafea. atunci sa vezi distractie pe capu' lor. parca il si vad pa butosu' de director stand in pozitie de spadasin si privind fix in zare concentrat sa numere fisurile din faianta.

si asta din cinci in cinci minute.

da, o ud eo cu ceva bautura. da nu sampanie da-o dreq. vodka, tata, vodka. sau rom :con:
asta zici tu ca e razboi bey ? sa furi painea ? bine ca nu i-ai lasat un biletel cu x-leasca e prosta sau sa i-l lipesti pe spate.
'ai ca-tz dau eo o idee : iei un ou, ii dai o gaura cu un cui si il ascunzi pe undeva pe la ea pan' birou. dupa doua saptamani poote de dai la ratze instant.
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 12:17 pm

btw, help need it:
Caut shi io o carte tehnica la o placa video Voodoo 5 5500 64 Mb AGp. Shtie cineva unde pot sa gasesc asha ceva?!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 12:29 pm

bai asule, abar n-ai aia e cea mai mare oftica a ei!
cu oul nu tzine ca "biroul" e in bucataria in care mananc si io (e un fel de administratoare trag cu urechea si torn). Altceva?

vodka... buna si vodka mai la iarna. da' o sa tre' sa pui schiuri la barca :D

darki, incearca pe cg, nu pe clasa muncitoare muey!
gaga

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 12:37 pm

Muey, credeam ca shtie as xxl.
Btw, vezi ca sunt pe alt comp. din firma care n-are ym :D (sunt in biroul adminului, singur, singurel :o )
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 12:57 pm

Sa mori tu ca n-ai YM!
Chiar de stie, la compuri is mai tari aia de la cg. Aici cu muzica, acolo cu "telectualii".

Apropos de muzici io acum ascult "Sonata Arctica" .
Domniile voastre?
gaga

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 1:15 pm

N-aveam pe compu' ala.
system of a down - marijuana in your brain
;M (my brain)
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 1:49 pm

azi am facut rost de Dream Theater - Metropolis pt. 2: Scenes From a Memory si ca de obicei cand dau de ceva nou ascult intr-una.

dano, ca canta alde Sonata Artica astia ?

darkule, ia de aici
maciuci©
as xxl

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 2:06 pm

mi-am adus aminte: maine-tz fac un cd cu selectii gothic si doom.
sa moara bibi ca dupa ce-l asculti p-asta n-o sa ma stresezi in fiecare zi sa-tz trimit "operele complete"
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 2:07 pm

Ai cautat cu google shi ai gasit asha ceva?!
Vreau link la ce caut, nu la un motor de cautare pe care l-am folosit fara nici un rezultat pozitiv :(
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 2:15 pm

asule, canta cam cetz place tie, seamana adik... io le-am luat ca e cu Dana (letter to dana se cheama o piesa)

cat despre dreamul ala... keep it up! e beton! de beton!

despre CD, thx, o satz sterg postul, e ilegal, k?

sa nu uitzi sa-l faci, PM for that
gaga

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 2:27 pm

maciuci©
as xxl

nope

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 2:34 pm

N-am nevoie de review-uri ;P ci de cartea tehnica (cu care se vinde placa). :mad:

Edit: format pdf daca exista.
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 2:42 pm

liniste clasa muncitoare de rahat.
in aceasta secunda am primit doo CD-uri, ultimul WASP - Dying for the world

si

Ultimul Rush, Vapor Trails

pe care il astept de nushcand. and bicoz of this I'm so happy!!!!!!
cronica pe threadul cu pricina brobabil maine de nu ma dau afara. azi is buburoasa ;D
gaga

Mesajde SOD » Mie Aug 14, 2002 2:46 pm

buna ziua la toata lumea si sanatate maxima!
pai d'aia nu merge romania,ca in loc sa munciti stati toata ziua pe net!fira-ti ai dracu,cat ati scris ma in trei zile,ca am facut scurte la corneea transparenta pana m-am pus la punct?
am avut ceva zile de mare cacat.sunt certat la cutite cu sefu meu si luni am crezut ca ma da afara.in 4 ani jumate nu mi-a tatait curu in halu asta.tre sa stau ca dobitocu acum sa fac la acte vreo doua saptamani.nu am chef si parca imi vine sa-mi bag pula in ea de crasmarie si muzica si sa ma fac inginer.

danone,mi-e dor de tine bre!
darkule,iti da je ,da pentru voodoo 4,ca asta am.
xxl-ule,cand pleci bre la peste?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 3:04 pm

breh cata, poate trec azi cu aliosha pe la tine (de mai convingem un nene)
de nu maine ca vine curly si tre' sa-l enterneiz.
sau matalutza ma voiai singurica ;D ?

nu te oftica, la mine nu ie sefi, altfel nu postam in halu asta
gaga

Mesajde as xxl » Mie Aug 14, 2002 3:06 pm

vineri. nu asta ailalta.
florinel pleaca acasa.pa
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 3:20 pm

Am nevoie de Voodoo 5 :( .
Nici la mine nu e sefi poznoaso ;D !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 14, 2002 3:50 pm

pa floricica.
o sa o sterg si eu.
pa buburosule :D
gaga

Mesajde Game Over » Mie Aug 14, 2002 4:02 pm

Pa ass :D, pa poznoaso :p .
Io cu cine mai stau ;P ?!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Joi Aug 15, 2002 7:07 am

'neatza.
daca ieri dimineata imi era greata si somn, acu' imi e doar somn. tare de tot. si mi se pare si normal sa fie asa din moment ce, din cauza unei vizite mai prelungite a unei fete pe la mine pan dormitor, am pus capu' pa perna pe la 4 fara ceva. cum s-ar zice, am dormit doua ore jumate.
deci: vreau acasa sa dorm.

SOD: vreai si tu balta ?
darku: ba nu tz-am gasit manual (nici nu am cautat prea adanc). incearca si tu cu o intrebare la http://www.pcconcrete.ro
dana: daca nu adorm, o sa (stii tu ce!)
maciuci©
as xxl

Mesajde SOD » Joi Aug 15, 2002 7:31 am

o,voi,sclavilor,numiti asa de pompos in romania oameni ai muncii,buna dimineata!
ma asteapta o zi grea,cu multe trebi de facut pe plantatia unde sunt antamat eu.
of, mama,de ce nu m-ai nascut in america?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 7:59 am

antamat! antamat! I love you SOD (omia salveaza romania)

neatza, io-s degeaba, m-am cam troznit (din alcool) aseara cu alt user (unu, doi), acu beau o bere de dregere incercand sa pun cap la cap ce am de alergat.

azi userul curly vine la bukale, o sa iesim brobabil...

is gaga da va iubesc pe totzi (ghicitzi unde?)

care-i viatza oameni buni?
gaga

Mesajde as xxl » Joi Aug 15, 2002 8:51 am

toata lumea bucuroasa si cu chef de viata, ai?

propun o ridicare a ancorei din aceasta realitate de cacat. incep eo.
eo nu sunt la munca.
sunt intr-o camera imensa careia doar ii poti banui dimensiunile. mobila este veche, din lemn masiv si mirosul general este de ani si liliac . bate de miez de noapte si stau in imensul pat cu asternuturi danteleate si imaculate. fumez si ma gandesc. ma gandesc la femeia care doarme respirand usor, cu mana pe pieptul meu - scumpa povara ! ma gandesc la trecutul ce a fost viitor, ma gandesc la viitorul ce va fi trecut: iubirea de azi - indiferenta de maine.
mai apri o tigara si constientizaz imensa pustietate ce ne inconjoara. la fel si cainele care se aude latrand undeva departe, incercand sa sperie lantul cu care e legat.
nu am inteles nimic iar gandurile imi sunt si mai incalcite. adorm zambind.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 10:20 am

ai ghicit, toata lumea distrusa si cu chef de moarte.
sa continui...

nici eu nu-s la munca. sunt pe o terasa, undeva deasupra, mult deasupra. prea deasupra. fumez o tigara, imi apare in cale prietena blonda cu ochii plansi. imi spune, imi tot spune, ii tin capul la piept si o scarpin molcom pe crestet ca pe o matza pufoasa in timp ce in gand ii smulg usurel scalpul infierand deciziile si omenirea. mental, simt sangele curgand pe tricou, fizic simt par moale, miros de vopsea, unghii strangandu-ma in brate in cautarea unei alinari numai de mine stiute.
carnajul se termina canibalic, sorb sangele-i din pocal de argint, mestec absent un cartilagiu, ma scobesc visand intre dinti cu un oscior....
dar norii sunt superbi.

your turn, happy man
gaga

Mesajde as xxl » Joi Aug 15, 2002 11:55 am

.. adorm zambind.
dar un puternic zgomot inchipuit ma trezeste.
panica imi blocheaza orice simt si totul in jurul meu e greu. aerul imi apasa palmele mai puternic decat plumbul, sa respir e un act de curaj si aud in creier simfonia capilarelor suprasolicitate de presiunea sangelui.
inexistentul caine latra si risipeste ceata terorii. totul revine la normalul de dinainte. respir usurat si ii sunt recunoscator amestecului de oxigen/azot ca imi este iar prieten.
ma ridic din pat si ma indrept spre fereastra agatand din mers o tigara de pe noptira. cu gesturi demult reflexe o aprind. ma sprijin pe tocul ferestrei privind multumit inspre marea de luminite. albe, reci si idei sus, galbene si promiscue de jos. e bine, sunt in batrana mea casa si vesnica panza de painjen prafuita ma saluta fluturand usor. dau roata cu degetul mic peste gura paharului in care tremura usor, cristalinul vin ramas de la orgia de mai devreme.
ma intorc in pat cu gand sa imi alint iubirea-mi somnoroasa. sunt fericit ca-s norocos. de fapt, ce intelegeti voi prin noroc, nu e altceva decat dreptul meu dobandit prin nastere.
iubita mea doarme usor. ma gandesc sa ma strecor langa ea, cand, deodata prinse a se metamorfoza in toate femeile carora josnic, le-am calcat in picioare sentimentele. marea greata se instaleaza transformandu-se in fobie. ma intorc si dau sa fug, dar ma tintuieste chipul brazdat de supremul viciu din oglinda.
panica imi blocheaza orice simt si totul in jurul meu e greu. aerul imi apasa palmele mai puternic decat plumbul, sa respir e un act de curaj si aud in creier simfonia capilarelor suprasolicitate de presiunea sangelui.
abandonez.
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Joi Aug 15, 2002 12:12 pm

6 a venit sefu ;P .
Neazta la toti :o .
Am o zi dkk ca am o gramada de treaba shi mie somn de nu mai poci, shi a venit shi sefu tocmai azi cand am venit la doishpe la munci.
Shi ca sa fiu in ton cu starea voastra de .... creatzie visatoare:
Nici io nu sunt la servici ci sunt la o terasa pe malul marii, vantul imi bate in fatza, e pustiu pe plaja, nimik nu se misca'n strada shi ploua cu turturi mici de gheatza :j, ash vrea sa pot pleca dar ceva ma tine, cred ca nu pot sa-mi misc picioarele, incerc sa zbor dar capu-mi cade sec pe masa strapuns de-un fior rece, sangele'mi impaienjeneshte ochii shi totul in jur se face negru. C'o ultima suflare intorc privirea shi zaresc o lumanare . :j
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 12:37 pm

breh darcule, cum intorci matale privirea cu suflarea? ca chestie... nikita mic

===

... pacat ca s-au starnit haotic asupra crestetului meu dezgolit, schilodit de satanica ploaie fierbinte... norii ma tradeaza... cu un ranjet schimonosit ma plec in fata dorintei de razbunare, absurd indreptata spre toti si toate.
zaresc fereastra hilar luminata de un bec rosu, kitch de heartbreacker... il zaresc privind balos fiinta ce se sterne molcutz in patu-i pacatos de umed, gandurile mi se succed ucigas de repede, faptele mai repede ca gandurile, mana noduroasa imi zbugheste spre gatu-i dolofan, tigara ii cade din coltul gurii amestecandu-se in saliva si sange aburind.
si in timp ce-l tintuiesc sub privirile victimei sale in ale iubirii, imi starnesc neuronii spre cele mai nebanuite cazne ce-i pregatesc...

(yeah ass... u r)
gaga

dano, acu'ntzeleg tangoul ...

Mesajde as xxl » Joi Aug 15, 2002 1:51 pm

clipa se dilata in eternitate. efemerul corp, legatura mea cu finitul explodeaza in mii de cioburi elastice. stapanesc timpul iar spatiul e un punct.
inger ordinar, demon de ocazie, noi suntem multi, fiecare insemnand totul. la ce buna razvratirea ?!?
maciuci©
as xxl

cam tarziu floricica, crezui ca te-am calcat deja

Mesajde gaga » Joi Aug 15, 2002 2:21 pm

dizolvarea ta in materie nu face decat sa te risipeasca devenind nimicul, din totul care te-ai crezut. aleg sa te matur cu o constelatie si sa te zvarl in gaura neagra in care nu mai stii de te dilati au te contracti, demon temporal te fac temporar pe secunda vesniciior impietrite in durerea-ti cauzata de fosnetul hartiilor apasate, indesate sub pielea-ti scorojita, care se face faramitze sclipind absurd in neantul pe care ti l-am harazit.

======

gami-ash in el de telefon, ma scoate din papuci si din concentrare :mad:
si in el de job ca imi distruge farama de inclinatie artistica
di in dark fiindca nu-i de competitie si ma bat numai cu unu'
gaga

Mesajde Game Over » Joi Aug 15, 2002 2:22 pm

... e frig, mana'mi aluneca usor in buzunar, scot o tigara, ma uit la ea, dintr-o privire nteleg ca vrea shi ea, aprind tigara shi'o intind usor spre buzele'i moi shi voluptoase, se alinta ..., zambesc, o iau de mana shi o conduc agale in intunericul ce ne inconjoara, incerc ... s-o fur dintr'a ei ganduri cu'o soapta in mica'i ureche ce se intrevede printre firele'i de par roscate, ... ea intoarce privirea shi se opreshte sarutandu-mi usor lobul urechii ... Ne topim intr-un sarut ce sangele nu-i rezista shi ca un vulcan in eruptie nu tine cont de ce-i'n jurul sau, tasneste pe albul omatului ce se topeste usor la atingerea picaturilor de sange amestecat cu sudoarea fruntilor incretite de un sentiment de frica shi extaz, de emotzie shi durere, ...

va urma :D
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare