C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
is beat! nuapte buna! aiu era cat pe ce sa dea omue! hehe!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
domne, da' cum se face de AI asemenea informatzii intime despre unii de p'aci?aiu era cat pe ce sa dea omue!
shadica cine/ce lompe decat sash duca panla capat gandu (gandu bun - mere?)?
mnobun, ca daca ie de pariul cu pricina, nu comentam!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
1. ser`us!
2. nu mai ninje!
3. l-am convins pe fi-miu ca nu tre sa impodobim brad de cate ori ninge!
4. mioritza a cashtigat medalia de argint la concursu de alcoale de la brucseles den 2005 shi cre ca fara pile!
5. brava la echipa de capriori! deci capriorii ashtiea nu ie ca aia de la casa!
6. brava lu Razvan, care nu mae fiu` lu ta-su!
7. v-am zis ca nu mai ninje? ei bine, v-am mintzit!
8. bravo la publicu de pe lia manoliu shi den giulejti!
2. nu mai ninje!
3. l-am convins pe fi-miu ca nu tre sa impodobim brad de cate ori ninge!
4. mioritza a cashtigat medalia de argint la concursu de alcoale de la brucseles den 2005 shi cre ca fara pile!
5. brava la echipa de capriori! deci capriorii ashtiea nu ie ca aia de la casa!
6. brava lu Razvan, care nu mae fiu` lu ta-su!
7. v-am zis ca nu mai ninje? ei bine, v-am mintzit!

8. bravo la publicu de pe lia manoliu shi den giulejti!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
serustoc. canta pasarelele afar de zici cai 1 iunie.
corcodusha mea dulce ca o zi de primavara, tiam trimis pozele. initial nu o mers, da pe urma o mers. pe adresa de iahu. te pup dulce.
corcodusha mea dulce ca o zi de primavara, tiam trimis pozele. initial nu o mers, da pe urma o mers. pe adresa de iahu. te pup dulce.
-
weed13 - Mesaje: 1868
bre uidule, unte canta bre pasarelele?! ca aicia ninje shi n-aud numa claxoane de la shofeorii enervozatz! sau te referi la alte pasarele?! 

-
nu la altele bre, ca nus asa laudaros de felu meu. da cel putin in manastur canta. si ie suare. merluc.
-
deci buenos dias la evribodi !
pasarica, bine ai facut. nu de alta, da adresa de iahu nam folosito niciodata si nici macar parola no mai stiu.
weed13 scrie:
pasarica, bine ai facut. nu de alta, da adresa de iahu nam folosito niciodata si nici macar parola no mai stiu.
-
SOD - Mesaje: 6035
aha, deci astai motivu pt care am primit mail care zicea ca nu o putut trimite mailu, ca nu exista adresa. deci sper sa le poti viziona ca lumea.
-
lafel cred si io. o mareatza surpriza se ascunde in sticla aia de nici 200 de mii (la cora) sau 280 de mii (la carfur)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Titina scrie:of, daca SOD asta nu ar avea floci ( bleah, dizgratios ! ), ce-as face cu el, doamne, doamne ! chiar as incerca si un anal..da, chiar as incerca. daca ar sti cat de mult il doresc...ofofofofof
hai draga, nu mai fi asa deprimata. sa vad cum facem si daca e ceva, te sun.
-
Nanuka scrie:dragul meu SOD, sa stii ca ma gandesc numai la tine si abia astept sa te cunosc mai bine. sotul meu oricum e un papa lapte si nu mi-o trage bine, de aceea incerc sa ma regasesc in bratele altor barbati. dar cu tine e altceva, e ca si cum mi-as relua viata de la capat. bine, poti sa-l aduci pe marian jan, ca tare dragutz e si el. si stai fara grija, am mai facut-o cu doi, asa ca totul va fi minunat. ti-am zis ca ador dubla penetrare ?
draga mea nanuka, sa stii ca am vorbit cu marian si amandoi am cazut de comun acord ca e ok sa facem treaba asta, doar ca am dori sa experimentam cu tine niste chestii noi care le-am aflat de la un turist suedez cu care ne-am imprietenit la o bericica. e traznet baiatul. te-ar deranja daca l-am chema si pe el?
-
SOD scrie:of, daca SOD asta nu ar avea floci ( bleah, dizgratios ! ), ce-as face cu el, doamne, doamne ! chiar as incerca si un anal..da, chiar as incerca. daca ar sti cat de mult il doresc...ofofofofof
deci sod nu shade sa-l futzi in cur.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
da' ce binem pare mie sa vaz uameni veseli si multsumitz! sash inchee zioa cu satisfactzia transpiratziei curse (in valuri) in cele mai utile si placute moduri - dadada, bravos lume satisfacuta, bravos popor nelenesh!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
cecule ai mis iu te cautai da nu meai raspuns. in rest alergatura + ca pana nu drece depeshu asta intru repede peaci si pe haleli si gata ca nu poc sa ascult muzica. cum ar veni: o seara buna!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga