C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
lasa bre cati vine si matale randu ca in curand incep jocurile panmoldovene de crosetat cu andrele de 5
da voinicu h0va pe undei? iel nu serveste munci azi?
da voinicu h0va pe undei? iel nu serveste munci azi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
hehehe, atunci sa ma vezi! nambar uan si alta nu
h0va? son batat sho adurmit p'aci pe undeva, no mai ajuns la munca
shapoi dupa asa victorie (smorio daca nu meo fo mila de spanioli! o loato si peste falci, nu numa la cur!) cum sa mai stea iel treaz? si (haulio, mor de ras!) cum buala sal mai duara pe iel de munca? placa are, rapizii si stelatzii or mars mai sus - ce mae si AIa munca?
h0va? son batat sho adurmit p'aci pe undeva, no mai ajuns la munca
shapoi dupa asa victorie (smorio daca nu meo fo mila de spanioli! o loato si peste falci, nu numa la cur!) cum sa mai stea iel treaz? si (haulio, mor de ras!) cum buala sal mai duara pe iel de munca? placa are, rapizii si stelatzii or mars mai sus - ce mae si AIa munca?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre, h0vinu ie rapidist, nu creca senbata la victoriile stelei, cel mult sa se resimta dupa alcualele ingurgitate alaltaieri
cam slaba mijcare nuaptea pe feceu asa ca creca merg sa mai vaz un serial din millennium
cam slaba mijcare nuaptea pe feceu asa ca creca merg sa mai vaz un serial din millennium
-

cam asa, ie un nene care are viziuni asupra unor crime adica ii strafuljera creerasu imajini pe care le vede criminalii in momentu crimei si mai ajuta si iel politia in tinpu liber.
ie creat de chris carter, ala de facu si dosarele x
ie creat de chris carter, ala de facu si dosarele x
-

da, meaminteam io ceva (n-o fo difuzat pe la nushce televiziune, acu fro 5-10 ani?)
aoz ce manerfeaza: caot io "Dacii" - ala den '66, shanume o parte - alta decat 1, ca pe 1 uo am si voeam sa pun pe un dividi, da' nu ese decat ghetto-dacii la sarciurile mele! masancur, tresal caot zioa, can nu duarme glanetashii
aoz ce manerfeaza: caot io "Dacii" - ala den '66, shanume o parte - alta decat 1, ca pe 1 uo am si voeam sa pun pe un dividi, da' nu ese decat ghetto-dacii la sarciurile mele! masancur, tresal caot zioa, can nu duarme glanetashii
- kant emir
il da siacu cred procinema. dacii ie bre pe dc++ il vazui io da nu manteresat. meaduc aminte de scena cu dinica in mijlocu dacilor shucariti : "in nemernicia mea de caine turbat, io am (...) si (ciubotarasu) --baieti, hraniti-l "
acu colectez serialu (fu)tu-i-n pix, mai am fro 3 si fac seria de doojnoo
acu colectez serialu (fu)tu-i-n pix, mai am fro 3 si fac seria de doojnoo

-

da mah, da' io tresal eau depe un hub local, ca n-am tzava; si nu mantereseaza in mod deosebit nici pe mine, da' daca tot am prima parte? eh, glumesc: vreau sa-l iau ca sa-l vaz (l-am vazut io cu ani in urma, da' nu mai tziu minte), si daca am numa prima parte num vine sa ma apuc
- kant emir
declaratia zilii :
basescu catre secui: "veti avea autonomie cum are si craiova"
nu ninje in bucale, deci azi ies cu basculanta
basescu catre secui: "veti avea autonomie cum are si craiova"
nu ninje in bucale, deci azi ies cu basculanta

-

dap, si io mai si trimas la Constitutzie (ceva gen "cum ie definit statu roman? ha?") cand macaneau AIa de autonomia lor si statu multinatzional
da uite ceo scoso Dinescu:
( http://www.gandul.info/2006-03-17/actual/prasila_a_doua )
pentru cine nu jtie, pe printzishoru (care duce pernutza pe caresh pune regele nost' schiptru) cu pricina Duda il cheama de la ma-sa, Radu Duda (sho facea pe actorashu la T National din Iasi, shi-i curgea tuata zioa mucu pe la caminu 5 den Pushchin - nu ca ar fi fost rau sau anormal sa unble si iel dupa niscai putsa de studenta la fro linba); ei da, da' amu ie printzipele radu (uare ceam scris io aici ie crima de les-majestate?), ie iecscelentsa sa serrennissssssimmma, no?
da uite ceo scoso Dinescu:
....Dacă Duda de Hohenzollern şi Sigmaringen ar revendica acum...
( http://www.gandul.info/2006-03-17/actual/prasila_a_doua )
pentru cine nu jtie, pe printzishoru (care duce pernutza pe caresh pune regele nost' schiptru) cu pricina Duda il cheama de la ma-sa, Radu Duda (sho facea pe actorashu la T National din Iasi, shi-i curgea tuata zioa mucu pe la caminu 5 den Pushchin - nu ca ar fi fost rau sau anormal sa unble si iel dupa niscai putsa de studenta la fro linba); ei da, da' amu ie printzipele radu (uare ceam scris io aici ie crima de les-majestate?), ie iecscelentsa sa serrennissssssimmma, no?
- kant emir
am ajuns la biuro ceea ce nu doresc si domniilor vuastre
baics, azi e vineri, da?
baics, azi e vineri, da?
-

neatza domnii mei..am ajuns la munci..am citit pe net ca pana in noiembrie o sa apara shi la noi in magazine drive-urile Blu Ray..asta in seamna ca in max 2 ani o sa avem bani sa ne loam totz..asta inseamna ca baetzii o sa traga filme in high definition care sa se labartzeze in 25-50 GB .. o sa fie comic sa tragi de pe net un film de dooshcinci de gigi bre..
pana una alta spor la trebi..
pana una alta spor la trebi..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
ca in max 2 ani o sa avem bani sa ne loam totz.. icsept iu (poi daca mai ei uo placa, uo masina si ... marog, nu mai zic io acuma ce anume, nutz mai ramane paraoa si de blurei (or puate catz marejte shefu tau leafa, casatz ramae)
- kant emir
lalei
indubitabil, că maine mă duc la şcoală.
bre, ia urinat in rect stelijtii pe hampciumpalii ăia. Romania a rescris istoria fotbalului, asta e clar. tot cem doresc e să nu cadă Rapiduleţu cu Steaua in sferturi ci, in cel mai rău caz, in semifinale, ca să ştim sigur că avem o echipă in finală.
eyewitness scrie:baics, azi e vineri, da?
indubitabil, că maine mă duc la şcoală.
bre, ia urinat in rect stelijtii pe hampciumpalii ăia. Romania a rescris istoria fotbalului, asta e clar. tot cem doresc e să nu cadă Rapiduleţu cu Steaua in sferturi ci, in cel mai rău caz, in semifinale, ca să ştim sigur că avem o echipă in finală.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nene baixule, am citit pe uefa regulamentu privitor la cartonashe galbene..dupe cum ai zis shi matale, daca in preliminarii jucatorul a loat un galben acesta se anuleaza dupa faza preliminara..apoi la 3 cartonashe galbene acumulate in 3 partide jucatorul este suspendat shi apoi la orice numar impar de cartonele iar sta pe tusha (5, 7..)
am auzit la teve ca 10 jucatori rapidisti sunt pasibili sa o ia in barba daca mai iau un cartonel in meciu urmator insa m'am uitat shi eo pe situ uefa shi am numarat cartonelele shi e barba bre..doar fo 4-5 sunt cu probleme. dumneata ce shtii de asta?
am auzit la teve ca 10 jucatori rapidisti sunt pasibili sa o ia in barba daca mai iau un cartonel in meciu urmator insa m'am uitat shi eo pe situ uefa shi am numarat cartonelele shi e barba bre..doar fo 4-5 sunt cu probleme. dumneata ce shtii de asta?
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
nu jtie bre, nai citit ca abea maine are jcuala? maine dupe jcuala sal intrebi ca sigur va jtii
da gaga pe undei? sanecat in vinu de minish?
da gaga pe undei? sanecat in vinu de minish?
-

hovo, io num fac probleme cu galbenele. cădem cu şalche, jucăm primul meci in deplasare, le dăm 2-0 pană in minutul 80, după care in ultimele minute toţ ăia care au două galbene işi iau avertisment ca să stea in retur. ca urmare, in semifinale vor fi toţ m-ai albi, ma-i curaţi.
merluc: sam bag plm, mi-a stricat pijcheşu ziua. ma mancat in chiur să-i citesc postul ăla de pe sei uaţ.
merluc: sam bag plm, mi-a stricat pijcheşu ziua. ma mancat in chiur să-i citesc postul ăla de pe sei uaţ.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ser`us evribadi!
mie un somn de sa-l faci borsh, nu alta! ca n-am avut somn dupe meci shi pe la 3 nuaptea ma uitam la stargate! chiar uitasem de serialu` cu pricina!
voi?
mie un somn de sa-l faci borsh, nu alta! ca n-am avut somn dupe meci shi pe la 3 nuaptea ma uitam la stargate! chiar uitasem de serialu` cu pricina!
voi?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
guzmorning
nush ce steaua mea zicetz voi da io am incheiat ziua de gagaisme in stil mare.
mam dus in vizita la o gagics sa berim si nu mai jtiam etaj si usha si tipa zice: etaj x usa de langa scari. da da' era scari sintroparte sin alta si usile metalice anbele.
numa ca una din ushi era crapata, fireste miam zis ca a lasato fata deschisa sa ma prind eo si am intrat geana in hol unde am pus picioru exact in botu unui dog german. am mai apucat sa vaz inca unu in spate (creca era o sufragerie) si pana sa apuce ala sa faca HAP i-am trantit usan nas si am fujit. am doborat recordu la suta de metri scari bag pla ce mam speriat.
nush ce steaua mea zicetz voi da io am incheiat ziua de gagaisme in stil mare.
mam dus in vizita la o gagics sa berim si nu mai jtiam etaj si usha si tipa zice: etaj x usa de langa scari. da da' era scari sintroparte sin alta si usile metalice anbele.
numa ca una din ushi era crapata, fireste miam zis ca a lasato fata deschisa sa ma prind eo si am intrat geana in hol unde am pus picioru exact in botu unui dog german. am mai apucat sa vaz inca unu in spate (creca era o sufragerie) si pana sa apuce ala sa faca HAP i-am trantit usan nas si am fujit. am doborat recordu la suta de metri scari bag pla ce mam speriat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dogu ca dogu, da' ai ajuns pana la urma la bere?
pai cu asta ma astepta fata ca aveam de povestit, trebia sa ii esplic in amanunt cum tre sa faCA CA demisia dumisale sa fie mai shocanta pt bulanjii decat a fost a mea
si se pare ca a inteles
one down, vedetz ca la fosta firma la je sunt posturi libere daca vretz.
gigile aci e unpic de soare bre
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre baix, io zic ca daca ajunje capriorii cu stelijtii sa juace finala sa nu mai miarga pan` la ainhoví£n shi sa juace pe mia lanoliu aicisha! nu de alta, da` macar sa juace pe un stadion plin!
alfel, care ai bre scooter-maria, sonerie mp3 sa me-o trimetz shi mie? ca me-am loat telefon de jmeker shi pe ala vekiu o am, da`n formatu obijnuit(nush cum se chiama in limbaj tehnic)
edit: belejti foflenderu aiule, ca nu poate uomu sa eroneze ca sari matale rí£pide!
na, c-am corectat!
alfel, care ai bre scooter-maria, sonerie mp3 sa me-o trimetz shi mie? ca me-am loat telefon de jmeker shi pe ala vekiu o am, da`n formatu obijnuit(nush cum se chiama in limbaj tehnic)
edit: belejti foflenderu aiule, ca nu poate uomu sa eroneze ca sari matale rí£pide!
na, c-am corectat!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ce nume ciudat are maria aia bre, auzi, sonerie. mai trebe gelu claxon si nutzi alarma 

-

buon giorno
azi somn grav de tot, de nici nu-mi vine sa plec spre birou - ceea ce nu va doresc si voo, except gaga (copirait kantemiru), ca ea nu are de ce sa plece
dupa ce pararsii locatia unde imi desfasor activitatea in jurul orelor 3 ame, am cetit ziare pina pe la orele 4, dupe care ma prinse cinci jumate belind ochii la tembelizor
acu, cafeaua intra ca apa...
azi somn grav de tot, de nici nu-mi vine sa plec spre birou - ceea ce nu va doresc si voo, except gaga (copirait kantemiru), ca ea nu are de ce sa plece
dupa ce pararsii locatia unde imi desfasor activitatea in jurul orelor 3 ame, am cetit ziare pina pe la orele 4, dupe care ma prinse cinci jumate belind ochii la tembelizor
acu, cafeaua intra ca apa...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958