C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bon dimine
kante mire iti raspunz coleasha, postu lu aliosha jters si pt care iam dat avert (trebea ban 7 zile) a fost cel mai merlucian posibil, nici urma de sarcazm sau gluma. credema ca jtiu, cunuajtem atitudinea. a mai fost o faza similara in tuamna care a degenerat si nu ierea cazu sa se repete.
in alta ordine de aberatii, dupa o sactamana de paosa si menajat pateu, gagone iar a scapat in lanu de alcuale
deci munci si azi ceea ce nu va doresc si voo
succes la capriori deseara
kante mire iti raspunz coleasha, postu lu aliosha jters si pt care iam dat avert (trebea ban 7 zile) a fost cel mai merlucian posibil, nici urma de sarcazm sau gluma. credema ca jtiu, cunuajtem atitudinea. a mai fost o faza similara in tuamna care a degenerat si nu ierea cazu sa se repete.
in alta ordine de aberatii, dupa o sactamana de paosa si menajat pateu, gagone iar a scapat in lanu de alcuale
deci munci si azi ceea ce nu va doresc si voo
succes la capriori deseara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mereu de acord!a degenerat si nu ierea cazu sa se repete
shapoi: io jtiu ca nu prea ie treaba mea - da' asa, ca sinplu cetatean
cu muncile (me rusine sa recunosc - ma fac de tuata rusinia trantorilor pe care cu atata glorie ii reprezint - dar az este dimbel shug, zi lumina si mai bine!)
eara gaga (pe care noso salutez aci - da asta se stie deja) ca gaga, da cu tine cei? pieton care nu bea, fics in postu mare - cum cuada canelui se interpreteaza asta?
shinca una, de ultima ora: 'ce la radio ca madam stanoiu, slabiciunea iliescului si preoteasa justitiei pesediste s-a abonat la niscai audieri (nici nu mai conteaza pentru ce - ceva cu Rompetrolu parca); ehehehe, meo facu zioa vestea asta, 'm vine sa tzopai flufanejte!
si salutu pioneresc pentru tot poporu (gaga si nesuferitzii: ia pe treadu iei, danshiilor tot salutari, da' alfel)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
buenos dias
az presint co să bată cărpiorii cu fun 3-0, aşea.
az presint co să bată cărpiorii cu fun 3-0, aşea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sanatate si prosperitate la toti!
De o saptamana mananc numa placinta cu branza. din aia dulce. Acum aud cu urechea din stanga 2 minute in viitor. misto!
In alta ordine de idei, ceva nou pe aci?
De o saptamana mananc numa placinta cu branza. din aia dulce. Acum aud cu urechea din stanga 2 minute in viitor. misto!
In alta ordine de idei, ceva nou pe aci?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
levantzica, jucati si voi azi in cupa romaniei? 

-
deci talentu' ma chinuit aseara si am inceput eu sa fac ciorba de peste.am bagat-o repede pe conducta de la vece.prima si ultima tentativa.si cum vorbeam si cu paralelipipedu' cu laturi egale aseara,azi,spre deosebire de ieri samd ......ghici ce o sa fac:o sa muncesc.la fel si maine,si poimaine,si raspoimaine.si vreau sa cer peste vreo doo luni o zi libera,sa ma lafai.
edit leitar: aiule,nu bre,da' ce,joaca sportu?
edit leitar: aiule,nu bre,da' ce,joaca sportu?

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bre deci da. az se oboseste capriorii intru casa juace cu steaua sa fie motiv pentru cel 3-0 pe care or sa sil iea in giulesti.
in rest, amr 4 zile pana ma car la armata si io (ce numa ochila sa se duca la armata?)
in rest, amr 4 zile pana ma car la armata si io (ce numa ochila sa se duca la armata?)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
hahaha, gaga ma ataca la sentimente! mi-a fost dor, cum sa nu-mi fie? da am fost preocupat cu alte trebi de ordine muncitoreasca. am facut o teorie despre cum au murit dinozaurii aia prosti si a trebuit sa o pun pe un power point din ala. mi-a luat vreo 2 saptamani. ca sa aflu dupa aia ca ala nu merge singur daca nu apeshi pe un buton din stanga jos.
Am auzit ca stefan ar fi fost la concertu cu aia de canta kyle aia. plm
Am auzit ca stefan ar fi fost la concertu cu aia de canta kyle aia. plm
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
ikebana mea, io cand meam ales sportu ca echipa favorita jtiam ca ma inham la o treaba fara satisfactii deosebite si multumirea mea a fost si este mentinerea in prima divizie si poate cand mai batem pe fruna din esalonu fruntas. altii insa, shau ales echipe cu blazon, cu pretentii si cu mult banet si mantrebam daca fruna din ele juaca azi in cupa romaniei. era o intrebare nevinovata.
si ma mai intreb io asa in sinea mea ca atunci cand intreb de sanatate pe frun suporter al echipelor cu blazon, mi se raspunde fara esceptie "da sportu...". uare chiar toti suporterii echipelor "mari" au lipsit la lectia cu originalitatea sau cu umoru?
si ma mai intreb io asa in sinea mea ca atunci cand intreb de sanatate pe frun suporter al echipelor cu blazon, mi se raspunde fara esceptie "da sportu...". uare chiar toti suporterii echipelor "mari" au lipsit la lectia cu originalitatea sau cu umoru?
-
corcodushe, pupateas dulce, team visat az nuapte bre. in sensu ca tocma ce miai botezat copilu. in vis. fuarte dragut din partea ta, oricum. 

-
weed13 - Mesaje: 1868
da' am intrebat si noi....ce,daca intrebam....da' petrolu' potcoava ce a facut in cupe??ce era?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
carbonara mea zemoasa, adevar graiesti tu acolosha. doar ca daca echipa ie cu blazon asta nui garanteaza victorii pe linie. si doi la mana, desigur, tu intrebi de sanatate pe suporteru cu blazon, dar daca suporteru cu blazon are ureche muzicala ce percepe pana si cel mai mic firicel de sarcasm si mijto voalat, ce dracu sa faca?
si da, steaua nu joaca in cupe, pentru ca se pregateste sa juace finala de cempions lig cu sportu. asa ca sportu va fi echipa a mai obosita la finala asta. ofofofofof !
si da, steaua nu joaca in cupe, pentru ca se pregateste sa juace finala de cempions lig cu sportu. asa ca sportu va fi echipa a mai obosita la finala asta. ofofofofof !
-
SOD - Mesaje: 6035
iote ce face folbalu bre alec, cati prozeliti pe toate threadurile:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (7 membri si 3 vizitatori)
gaga*, gigiell, marian jan, memetShol, Shaki
bine draq ca nu vorbesc ajtia pe threadu de haleli de cate buabe o sa dea cine si cui.
pauar point ala e febletzea mea, cu dinozauri nu am avut pana acu' da putem face unu cu folbal ca e la moda deh.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 10 (7 membri si 3 vizitatori)
gaga*, gigiell, marian jan, memetShol, Shaki
bine draq ca nu vorbesc ajtia pe threadu de haleli de cate buabe o sa dea cine si cui.
pauar point ala e febletzea mea, cu dinozauri nu am avut pana acu' da putem face unu cu folbal ca e la moda deh.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pachetelu meu de primavara, blazonu nu garanteaza da banetu da, fie ca e folosit pentru jucatori, fie pentru arbitrii(vezi dinamo) poate asigura uarecum un sir mai lung de victorii
ma gandeam io ca cupa romaniei nui asa inportanta pentru echipele "mari". e ca si cum lai pune pe schumacher sa piloteze o dacie supernova in raliul tancabejti-pucioasa
deci santeleg pan la cuada ca echipa ta favorita nu juaca azi in cupa romaniei ?
ma gandeam io ca cupa romaniei nui asa inportanta pentru echipele "mari". e ca si cum lai pune pe schumacher sa piloteze o dacie supernova in raliul tancabejti-pucioasa
deci santeleg pan la cuada ca echipa ta favorita nu juaca azi in cupa romaniei ?
-
fluf, adica tu vrei sa te uitzi la nijte folbalisti, adica doojdoi de inshi cu creier de gaina care castiga o carutza de bani din tofelu de alergari pe iarba dupa o bucata de pele cusuta si din reclame la pecsic.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buon giorno la tuata lumea...
bre, da de handbal nu vorbeste nimenea. taman ce aflai ca ce nu reushira steaua cu rapid e pe cale sa faca handbalistele. adica sa juace o finala romaneasca de cupa europeana. brava lor.
iaodi, azi creca e ultima zi de leneveala
bre, da de handbal nu vorbeste nimenea. taman ce aflai ca ce nu reushira steaua cu rapid e pe cale sa faca handbalistele. adica sa juace o finala romaneasca de cupa europeana. brava lor.
iaodi, azi creca e ultima zi de leneveala

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
djinnule, vezi k noi n-avem voe sa vorbim de sport, decat puate daca aducem: adeverintzele medicale de cand eram de-o shchioapa k ne-am rupt piciuarele pe terenu de fotbal; biletele de la meciurile pe care am participat, shi pe care le-am pastrat k amintire; confetti pruaspat de pe gazon sau altele asemeneaDjinn scrie:cand e meciu bre?
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki scrie:djinnule, vezi k noi n-avem voe sa vorbim de sport
io am voe, ca am facut destule sporturi la veatza mea si daca vrea careva sa vaza cat de bine joc folbal, nare decat sa ma provoace, numa sa-si imbrace chisherele-n tabla sau cauciuc

gaga scrie:fluf, adica tu vrei sa te uitzi la nijte folbalisti...[etc]
da,bre... pa vremuri ma uitam si io la de-alde olandejii si italenii in campionatele mondiale.... eh, van basten, maldini...

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332