C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
unte-i chiama! ofhors!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
djin: gigiele, unde sa vina bre?!
edit:ca mi-o scapat~p~p~p
deci p-acolo:D
aiu: te cheama fluffa
nae: ma tem sa nu ma cheme shi pe mine flufa! nu de alta, da` nu crez sa ma pot duce.....vrai shi matale sa te cheme flufa
djin: deci io vaz ca pre multzi ii cheama flufa p-aci
edit:ca mi-o scapat~p~p~p
fluf: sa-i zici te rog ca mi-e dor de dansul
deci p-acolo:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
flufa, nu ie parceaua mea florile da sa conportat bine. lea plantat prin martie si lea tinut in casa la lumina. vasu nu trebe adanc sa nu colecteze apa si sa inunde firavele radacini. cand are doo frunze minim le poti transfera. in mai le scoti afara si asta ie. din fro 5 doo a suconbat
felinu ie acasa, cand vine gaga saduca pastravii i le dau iei sa ti le dea la mega concertu lost

felinu ie acasa, cand vine gaga saduca pastravii i le dau iei sa ti le dea la mega concertu lost

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ia zi hova, ca te vaz zambind, cum a fo zua de azi pan` la urma?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
gigielle, flufa zice ca daca vine p-acolo se beruiesc
e bine?
deci vineri am felin, youpie!
io oricum am o problema cu muscatele, cred ca sufera din lipsa de lumina, asa ca am zis pas la planta respectiva si-am loat alte balarii cu flori sau fara

deci vineri am felin, youpie!

io oricum am o problema cu muscatele, cred ca sufera din lipsa de lumina, asa ca am zis pas la planta respectiva si-am loat alte balarii cu flori sau fara

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
bre ce'o fo mai greu o trecut
doamne ajuta sa fie bine pana la capat shi saptamana viitoare sa'mi iau mama inapoi din spital
iaodi, asear m'am eliberat de tuata tensiunea acumulata in saptamanile astea, am facut in dese randuri transplant de penis de la mine catre orificiu bucal a divershilor..remarcabil cat de destresanta poa sa fie vizionarea unui meci de folbal mai ales pentru neanderthalieni ca je..
acu va las shi ma pregatesc de somn ca n'am mai dormit calumea de 2 saptamani..ola.

doamne ajuta sa fie bine pana la capat shi saptamana viitoare sa'mi iau mama inapoi din spital
iaodi, asear m'am eliberat de tuata tensiunea acumulata in saptamanile astea, am facut in dese randuri transplant de penis de la mine catre orificiu bucal a divershilor..remarcabil cat de destresanta poa sa fie vizionarea unui meci de folbal mai ales pentru neanderthalieni ca je..
acu va las shi ma pregatesc de somn ca n'am mai dormit calumea de 2 saptamani..ola.
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
bre, din respect pentru somnu lu hova(mai ales ca me-a promis nejte devedeuri;) ), io ma retrag pash-pash, fara sgomot!
aipa!
aipa!
-
asa bre ratziaidreacu, plecati toti si ma lasati singur cu kante miru ca sami inpuie numa mie capu cu fleacurile si valentiana lui. rusineeee
sanatate multa voinice
sanatate multa voinice
-
Ghinion!Am avut accident.
Ma pish pa tuate peugeoturile, inclusiv p-a lu Basescu.
In schimb, politzaii din Otopeni s-au dovedit a fi foarte distrati.Cand le-am zis ca comis accident, a inceput sa rada de nebuni.Cine dreaq sa-i mai intzeleaga?
Deci e bine ca n-am murit.
Ma pish pa tuate peugeoturile, inclusiv p-a lu Basescu.
In schimb, politzaii din Otopeni s-au dovedit a fi foarte distrati.Cand le-am zis ca comis accident, a inceput sa rada de nebuni.Cine dreaq sa-i mai intzeleaga?
Deci e bine ca n-am murit.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
1. cecule, vazui o shtire la teveu cuun matiz de-a intrat intr-un tir pe dene1! m-a dus mintea la matale, mai ales ca erea pe langa sinaia! noroc ca cetii ca ejti intreg shi ma mai linishtii!
2. nebemeu, shi tu pejo?
3. kantemiru?
2. nebemeu, shi tu pejo?

3. kantemiru?
-
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 1 (1 membri si 0 vizitatori)
nime nime, unde ejt tu cantemire, nebemeule, azi e joi in belgia sau e inca miercuri?¿
in rest tuate bune si frumoase, ceea ce va doresc si voo
nime nime, unde ejt tu cantemire, nebemeule, azi e joi in belgia sau e inca miercuri?¿
in rest tuate bune si frumoase, ceea ce va doresc si voo
human being/being human
-
basstard - Junior Member
bon dimine
esclusiv pt baics : jijica azi ie vineri, da?
kante miru duarme bre, la rapus si pe iel somnu chiar daca o sa intre mai tarziu sio sa va zica ca na avut net sa nul credeti, ie vrajeala kantemiriana. in plus iam pus si o aptsenta nemotivata pt azinuapte ca lasat forumu de izbelijte
io va urez un uichend cat mai insorit
esclusiv pt baics : jijica azi ie vineri, da?
kante miru duarme bre, la rapus si pe iel somnu chiar daca o sa intre mai tarziu sio sa va zica ca na avut net sa nul credeti, ie vrajeala kantemiriana. in plus iam pus si o aptsenta nemotivata pt azinuapte ca lasat forumu de izbelijte
io va urez un uichend cat mai insorit
-
bre, casatz spui drept, am dormit! mult, peste masura de mult, recunosc - shal drec, si la nejte ore ciudate rau
dar lumea sa jtie ca n-am avut net - ca asa ie, asta e motivul pentru care am isbutit io sa dorm ca naucu si inconjtientu
uite cand te boceAI tu ca:
alfel: naie, basu si cu ienbi - mersimersi! ma'c sa vaz ceatz facut cu treaba AIa
dar lumea sa jtie ca n-am avut net - ca asa ie, asta e motivul pentru care am isbutit io sa dorm ca naucu si inconjtientu
uite cand te boceAI tu ca:
io deja eram suferind de doru lu netu (creca aveam frun cias-doo de apstinetza fortzata) - asta in prima locatzie, ca porma am agiunsa la a dooa, si can am vast ca nici acolo nu mae - am cazut sham adormit - buf, fleojc, foflenchi! mort si bastaplecati toti si ma lasati singur cu kante miru ca sami inpuie numa mie capu cu fleacurile si valentiana lui
alfel: naie, basu si cu ienbi - mersimersi! ma'c sa vaz ceatz facut cu treaba AIa
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
io creca teo ajuns somniferele alea de care zicea gaga:Dkant emir scrie: am dormit! mult, peste masura de mult
in alta ordine de idei azi, dupa serviciu, incepe uichendu, pencai vineri

edit.
inca n-am ajuns pacolo (de cand sunt pe fc) da nu se stie niciodata. oricum o sa te anunt:Dfluff scrie:ai venit cumva incoa........si cu toate astea nu ne-am beruit?!
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
lalei
maine mă duc la concert la Lombelico del mondo şi Defect.
maine mă duc la concert la Lombelico del mondo şi Defect.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117