C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sa nu stea aiu singurel
aiu vine cu blondele, le pacalesc ca le zic ca merjem la lacu lebedelor

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nop, numa oboseala - da amu ie bine: uichendu in plina desfashurare (ca duar nosa stau ca voi, sa se termine saptamana casa am uichend!), nica trebi (ba! tresa achit niscai facturi - da asta se conbina cu o frumuasa plinbare in aer liber, ca pasarelele ciripejte si suarele stralucejte)teo ajuns somniferele
sham sa va spui acush una tragicomica - incredibil ce se puate intanpla in tzara asta!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
soareeeeeeeeeeeee! ie senin bre! shtitz voi cum arata ceru fara nici un nor?! anbiliví£bí£l!
az am munci numa pan` pe la pranz, finca dup-aia am folbal, meci de cupa!;)
aiu, me-am adus episodu 16, l-am verificat, el ie! az tre sa-mi aduc subtitrarea shi poate-l vizionez desara! mersic!
alfel?
az am munci numa pan` pe la pranz, finca dup-aia am folbal, meci de cupa!;)
aiu, me-am adus episodu 16, l-am verificat, el ie! az tre sa-mi aduc subtitrarea shi poate-l vizionez desara! mersic!
alfel?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
decida: intr-o shcuala uarecare, undeva in romaniaofcors, so planificat un cerc de o uarecara disciplina - normal nu? (adica obisnuit, ca nu e tocma normal - nu insistam) - pentru sanbata
numa ca - ghinion! - muare (fie-i tsarana usuara!) profu care trebea sa tzina respectivu cerc de respectiva disciplina; nimic ecstraordinar, numa ca in zioa (sanbata) can trebea sa tzina omu cercu (in urma schinbarii de planuri, ofcors) nu mai tzine cercu (trebea sa fie viu pentru asta, nu?), ci se muta: la loc de odicna, la loc cu verdeatza; tot normal pare, nu? o sinpla coincidentza, nica mai mult
numa ca lumea (colegii din scuala lui, cat si cei din alte scoli - cei ce ar fi trebuit sa participe la acel cerc), realizeaza ca acele doo trebi (respectiv cercu si ingropaciunea) nu-s conpatibile, ba chear se cam esclud, avand in vedere ca aveau acelash actor in rolu principal, asa ca anuntza (de fabt, oamenii au facut cerere, ca asa ie regula) inspectoratu scolar: "domne, uite ca nu mai putem sa ne ocupam de cercu ala, ca uite, a murit omu shamu il ingropam, in aceeash zi - nu ca suntem noi ocupatz cu ingroparea, numa ca ie iel destul de ocupat"
ei, ce credetz ca zice inspectoratu lu pejte? "programu ie program, da? sanbata tzine tot judetzu cercu, n-o sa facetz voi ezceptzie!"
numa ca - ghinion! - muare (fie-i tsarana usuara!) profu care trebea sa tzina respectivu cerc de respectiva disciplina; nimic ecstraordinar, numa ca in zioa (sanbata) can trebea sa tzina omu cercu (in urma schinbarii de planuri, ofcors) nu mai tzine cercu (trebea sa fie viu pentru asta, nu?), ci se muta: la loc de odicna, la loc cu verdeatza; tot normal pare, nu? o sinpla coincidentza, nica mai mult
numa ca lumea (colegii din scuala lui, cat si cei din alte scoli - cei ce ar fi trebuit sa participe la acel cerc), realizeaza ca acele doo trebi (respectiv cercu si ingropaciunea) nu-s conpatibile, ba chear se cam esclud, avand in vedere ca aveau acelash actor in rolu principal, asa ca anuntza (de fabt, oamenii au facut cerere, ca asa ie regula) inspectoratu scolar: "domne, uite ca nu mai putem sa ne ocupam de cercu ala, ca uite, a murit omu shamu il ingropam, in aceeash zi - nu ca suntem noi ocupatz cu ingroparea, numa ca ie iel destul de ocupat"
ei, ce credetz ca zice inspectoratu lu pejte? "programu ie program, da? sanbata tzine tot judetzu cercu, n-o sa facetz voi ezceptzie!"
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre, nu ma pacalitz voi ashe ushor! cand zic ca-i senin, ie! la mine, cel putzin! deci ie bine! las` ca eri anuntza ajtiea froo doojde grade shi suare pin sud sh-acilea plooa cu galeata! sa fie shi la altzii!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file ia daici subu la lostu shaijpe
dupe ceo iei schinbai terminatia din .txt in .sub
dupe ceo iei schinbai terminatia din .txt in .sub
- Fişiere ataşate
-
[Extensia txt a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-

deci serustoc. care voiam sa va zic ca maine nuapte se schinba ciasu, in sensu ca se trece la ora de vara.
-

weed13 - Mesaje: 1868
eyewitness scrie:pula jijica , maine te duci la jcuala, da?
da, de la 10.00 la 16.00. asta dacă vine anbi trei profii. orcum, concertu incepe la 21.00. sper ca Lonbelico del mondo să presteze pe repede inainte că eo, de fapt, mă duc pentru Defect.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
no sa va vine a crede da io ma plicti-sex rau. pacat ca nui si garofitza online sa ne plictisexuim inpreuna
-

am inteles feteasca mea regala, atunci o sa ma plictisexuiesc cu primu venit, asa sa jtii
sper sa nu fie flufa primu venit, duamneajuta
sper sa nu fie flufa primu venit, duamneajuta

-

salut nene..te rog sa ma iertz da' eo doar am bagat capu pe ushe sasa lut cemeul, sper sa faci apstractzie de prezentza mea shi sa optezi pen' alt tovarash de plictisexuiala
se vede treaba ca mai ai ceva optziuni
ps: tante, bre poate poate totushi ne vedem cumva sa'tz dau ala in weekend ca daca'l mai car mult o sa iasa shi versiunea 4 de aoe intre tinp
nu dureaza mult, numa sa tzi'l inmanez, 2 minutzele tops..
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
h0va, Arthemis, kant emir
se vede treaba ca mai ai ceva optziuni
ps: tante, bre poate poate totushi ne vedem cumva sa'tz dau ala in weekend ca daca'l mai car mult o sa iasa shi versiunea 4 de aoe intre tinp
nu dureaza mult, numa sa tzi'l inmanez, 2 minutzele tops..?!
-

h0va - Mesaje: 2049
aiule, na ca nu-s io, ie hova. mai bine asa?
io credeam ca deja-l ai. ce-s aia curcubei?!

gaga scrie:iete acush acush plec sa iau felinu sa dau la schinb nejte vechituri, o carcasa guala si trei curcubei.
io credeam ca deja-l ai. ce-s aia curcubei?!

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
flufanelo, cur cu beii ie nejte pastravi da io in locu tau maj ruga la al de sus, nu la sefu tau ci al de cel mai sus sa nu i se faca sete gaguancei in periplurile sale si sa se opreasca in fro crajma sasi traga sufletu si fro 3-4 skuale pe gat si sa schinbe felinu pe beri, chiar daca ospatarii pretuiesc mai mult alien vs predator si sholin se razbuna
-