traga nadejde ca jtie sa ajtebte, ca uo autentica feciuara (cu mentalitatz medievale, ievi dent!)tea cautat ramuna
C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
salutăm şi pupăm SODi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
zii gaga, varsati gusha
unde plm ie kante miru ca la 6 trebea sa intren tura?
unde plm ie kante miru ca la 6 trebea sa intren tura?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
serustoc.
deci aiule, io creca cantemiru se uita la meci, si i se rupe de faptu ca trebuia sa intre in tura.
deci aiule, io creca cantemiru se uita la meci, si i se rupe de faptu ca trebuia sa intre in tura.
-
weed13 - Mesaje: 1868
aiule, vroiam sa te-ntreb daca lockdown ii zice la epizod, da` amu-s nervos ca-i minutu 4 den repriza a dooa shi nu te mai intreb!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
da file, lockdown ii zice la 17
uidule, macar o cerere denvoire, o durere de stomac, o nevasta care najte, ceva plauzibil sa zica si iel
uidule, macar o cerere denvoire, o durere de stomac, o nevasta care najte, ceva plauzibil sa zica si iel
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Lasa bre enbieme, ca altzii s-au intors dupe nushtu catzi ani de nu-i mai conosjtea nici copiii shi i se facusera shi vreo cateva parastase.
Deci, plm: steaua e ca petrolu: n-are adversar pe valea asta a europii!
Deci, AMR azi.

Deci, plm: steaua e ca petrolu: n-are adversar pe valea asta a europii!
Deci, AMR azi.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
lalei
ai dreptate cecule, mai ales cand golurile marcate pleacă de la faulturi nesancţionate de arbitru.
ai dreptate cecule, mai ales cand golurile marcate pleacă de la faulturi nesancţionate de arbitru.
ANTI
-
buna dimineata
anunt pe aceasta cale ca oricine mai vb de folbal e dushmanul meu indiferent despre ce echipa de marlani este vorba.
acest fapt il dedic suporterilor nushcarei echipe care az nuapte sparsera geamurile de la bloc si nu mai intru in amanunte. de fapt erau suporteri de la ambele echipe, de fapt erau mortzi de betzi totzi in tot cartierul unde nu mai puteai sa trragi o bashina de hormonii tampitzilor si de drept ma pish pe folbal si pe suporteii lor de cacat. (adica punct)
anunt pe aceasta cale ca oricine mai vb de folbal e dushmanul meu indiferent despre ce echipa de marlani este vorba.
acest fapt il dedic suporterilor nushcarei echipe care az nuapte sparsera geamurile de la bloc si nu mai intru in amanunte. de fapt erau suporteri de la ambele echipe, de fapt erau mortzi de betzi totzi in tot cartierul unde nu mai puteai sa trragi o bashina de hormonii tampitzilor si de drept ma pish pe folbal si pe suporteii lor de cacat. (adica punct)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Cum plm mah?
Suedezele alea cu tzatzele p-afara nu se plang, iar tu cu dooj da straturi de lipide protectuare te vaitzi ca un arab ce urmeaza sa-shi ispasheasca pedeapsa pentru viol:D
Cin te-a suparat vecina?Zi-mi mie ca il mananc cu fulgi cu tot.
Suedezele alea cu tzatzele p-afara nu se plang, iar tu cu dooj da straturi de lipide protectuare te vaitzi ca un arab ce urmeaza sa-shi ispasheasca pedeapsa pentru viol:D
Cin te-a suparat vecina?Zi-mi mie ca il mananc cu fulgi cu tot.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
pupăm SODilicuţelu şi felicităm pentru scorul favoriţilor. aiulicuţicu ie la mare, la suoare, unde fetiţele e goale, deci il doaren pll.
ANTI
-
cecule: nu ie bre suiedeze cu tzatze mari. SI astia sa plang de vreme, futui basca.
in rest....munca pacilea si mai tare ca la romanica. programu incepe la 8 si se terna la 5. baietii vin la 8:40 si pleaca la 5 fara 5
poi ce pl lor
in rest....munca pacilea si mai tare ca la romanica. programu incepe la 8 si se terna la 5. baietii vin la 8:40 si pleaca la 5 fara 5
poi ce pl lor
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
paiacec scrie:ei pidari!...Duamne ferii! Skollu gras?!Niciodata!Adevaru ie ca ie tras ca prin inel, da al dreaq inel cam mare in diametru:D
asta e din cantec lu jica petrescu?

sodi creca aiu e in drum spre localitatea constantza, da-i o sarma si scuate-l la o bere ca de cand nu mai bea e tare antipatica.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
[quote="baixinho ©"]pupă]
pupam gigica si felicitam pt puterea favoritilor de a evita un dezastru si totodata norocul lor chior, care ia salvat tot de la un dezastru. in rest, super meci !
pupam gigica si felicitam pt puterea favoritilor de a evita un dezastru si totodata norocul lor chior, care ia salvat tot de la un dezastru. in rest, super meci !
-
SOD - Mesaje: 6035
bre cecule, am cunoscut o denisa din sibiu prin clasa patra da no vrut sa-mi spuna din ce sat ie, si de maritat no stiu ca n-am mai vazuta de mult
da intrucat probabilitatea de a intalni un singur cane scurt de coada e foarte mica s-ar putea sa o cunosc:D
da intrucat probabilitatea de a intalni un singur cane scurt de coada e foarte mica s-ar putea sa o cunosc:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member