C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dana scrie:LMA forumistului cemeist (...) de fapt NU LMA.
iaca mostra de incoerentza pentru care io te invidiez sincer si creca sunt in asentimentu memetului, lu kant emiru si chiar a lu the blue

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
neatsa pe la dupe pranz, ca de obicei
nici io nu-i urez la multi ani lu' cine se stie iel, da' nu-i urez cu mult drag, sa fie clar, da?
Acestea fiind zise, ma retrag de pe dialupu lu peshte, da' am si io o intrebare: care mai stie cum merge muerds zilele astea? adica sa-mi fac si io abonament la dansii sau mai rau ma enervez?
nici io nu-i urez la multi ani lu' cine se stie iel, da' nu-i urez cu mult drag, sa fie clar, da?

Acestea fiind zise, ma retrag de pe dialupu lu peshte, da' am si io o intrebare: care mai stie cum merge muerds zilele astea? adica sa-mi fac si io abonament la dansii sau mai rau ma enervez?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
e ziua la un om drag da nui place sash aduca aminte de asta, inteleji?
apoi de la o varsta in sus (sau - draci! - in jos) devine tot mai usor de inteles:
deci jupane (am mai zis, da uite ca insist umpic): LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci pentru cas o persuana usor influentabila, ce plm...
nu lamultzean! si evident, nu restu. si mai ales, nu drogurilor.
nu lamultzean! si evident, nu restu. si mai ales, nu drogurilor.
-
weed13 - Mesaje: 1868
kant emire, iar dormi? iar tre sa-tzi tzin io locu?
ce o fi gasit domle asha de interesant de se apuca sa-si printeze?

Guest Viewing Printable Version C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ce o fi gasit domle asha de interesant de se apuca sa-si printeze?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
bon dimine,
pe litoral ie cald, suare si ceata. probabil ca si marea ie linijtita da no vaz din cauza cetii
multumiri uratorilor pe sms, viu grai, ym si bineinteles cemeu
un cadou frumos primit de la capriori, jijica jtie de ce. sau mai scos nijte fumuri din cap unora
santeleg ca kante miru iar chiulejte?
saveti o sactamana plina de succese
pe litoral ie cald, suare si ceata. probabil ca si marea ie linijtita da no vaz din cauza cetii
multumiri uratorilor pe sms, viu grai, ym si bineinteles cemeu
un cadou frumos primit de la capriori, jijica jtie de ce. sau mai scos nijte fumuri din cap unora
santeleg ca kante miru iar chiulejte?
saveti o sactamana plina de succese
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
az e luni si mă pijpe mine de somn, can orce zi de luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lamultzeannu lu cui s-o nascut in uikend(ce jmecheri is ei)!
brava lu sportu, poli iashi, capriorii, dar shi lu Cristea, care n-am vazut, da` am auzit c-o dat golu de 1-0!
sh-amu, c-am gatat de urat, vreau sa va spun ca mie mi-e dor de-un conced! shi nici numae mult pana-n iulie, cant o sa-l eau!;)
in ocluzie, ser`us!
brava lu sportu, poli iashi, capriorii, dar shi lu Cristea, care n-am vazut, da` am auzit c-o dat golu de 1-0!
sh-amu, c-am gatat de urat, vreau sa va spun ca mie mi-e dor de-un conced! shi nici numae mult pana-n iulie, cant o sa-l eau!;)
in ocluzie, ser`us!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
h0va, viaţa merge inainte şi după calificarea Rapidului in semifialele Cupei UEFA. iar dacă ţi-e teamă să nu te alerge suporterii echipei adverse pe stradă, găseşti tu variante să te macheşti (mustaţă, ochelari d-aia cu lentilă de dimensiuni impresionabile, etc).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci buenos dias la evribodi !
bre, ce sa va zic? sentampla in viata fiecarui om cum ca omu ala vrea sa deie un telefon. si ce face el atuncia? pune mana pe telefon si suna. dar ciuciu, nimenea nu raspunde. de unde se trage concluzia ca semnalu asta dijitao - giesemistic nui asa, pe oriunde. sau ca pe fir de telefon sa facut un nod si impulsu nu trece. drept pentru care ce dracu sa mai zic? multi ani si tot ceti doresti bre, dar si traditionalu ma cac in telefonu tau.
bre, ce sa va zic? sentampla in viata fiecarui om cum ca omu ala vrea sa deie un telefon. si ce face el atuncia? pune mana pe telefon si suna. dar ciuciu, nimenea nu raspunde. de unde se trage concluzia ca semnalu asta dijitao - giesemistic nui asa, pe oriunde. sau ca pe fir de telefon sa facut un nod si impulsu nu trece. drept pentru care ce dracu sa mai zic? multi ani si tot ceti doresti bre, dar si traditionalu ma cac in telefonu tau.
-
SOD - Mesaje: 6035
deci lamultzani si din partea mea lu cine nu vrea sauda de asha ceva
eri am facut prima baie pe anu asta (in natura nu in general
). apa cu temperaturi intre 4 si 7 grade.
pe balta respectiva o fost recital de albituri(sau obleti sau cum leo mai zice)
asa ca am adunat vreo 200 de bucatzele pe cap de uom furajat cu bere si tzuica.
partea haioasa e ca neo pictat soarele fetzele ca pe nel gibson in braveheart(duar ca in varianta cu rosu) asa ca n-am ce cauta la meciu steaua rapid ca ma confunda suporterii cu freun dinamovist si ie nasol.
in rest, o luni cat mai scurta lu tuata lumea obosita dupa weekend ceea ce-mi doresc si mie
eri am facut prima baie pe anu asta (in natura nu in general

pe balta respectiva o fost recital de albituri(sau obleti sau cum leo mai zice)
asa ca am adunat vreo 200 de bucatzele pe cap de uom furajat cu bere si tzuica.
partea haioasa e ca neo pictat soarele fetzele ca pe nel gibson in braveheart(duar ca in varianta cu rosu) asa ca n-am ce cauta la meciu steaua rapid ca ma confunda suporterii cu freun dinamovist si ie nasol.
in rest, o luni cat mai scurta lu tuata lumea obosita dupa weekend ceea ce-mi doresc si mie
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
bona ziua. az am muncit dupa ce eri am dormit si se pare ca in sfarshit rautzu se duce incet incet, da' sa nu zicem inca opa.
alfel incep sa fac sio AMR ca am antamat beletele prilej cu care o sa va recomand o conpanie de aviuane mai ieftena decat aotocarele daca rezervi cu doo trei luni inainte. da numa dupa cei testesc ca am auzit ca alcoale la bord nu dau moca.
alfel e bine mai munc si maine tralala ducase pe balta febra mea.
alfel incep sa fac sio AMR ca am antamat beletele prilej cu care o sa va recomand o conpanie de aviuane mai ieftena decat aotocarele daca rezervi cu doo trei luni inainte. da numa dupa cei testesc ca am auzit ca alcoale la bord nu dau moca.
alfel e bine mai munc si maine tralala ducase pe balta febra mea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gargaritza, mersi mult de telefon, dar dupa o luna de abstinenta eram prea beat sa mai pot raspunde la telefon de pe un vapor uitat de lume

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:gargaritza, mersi mult de telefon, dar dupa o luna de abstinenta eram prea beat sa mai pot raspunde la telefon de pe un vapor uitat de lume
asa te vreau, brava domle!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga