C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu ie bun lincu, h0vo - da asta nu mampedeca satz urez bafta porceasca la egzamene si la shit
in rest, daco vez cunva pe gaga sa-i zici de treaba cu banarea lu challenger, vrei? ca ie fuarte interesata de cesen tanpla cu reclamatziile iei (ie si normal, no?); si tot asa si cu cialanjer (io banat martoru pea mandoi - da nu amu, ci mai demultishor umpic, ie apruape o stamana dea tunci)
in rest, daco vez cunva pe gaga sa-i zici de treaba cu banarea lu challenger, vrei? ca ie fuarte interesata de cesen tanpla cu reclamatziile iei (ie si normal, no?); si tot asa si cu cialanjer (io banat martoru pea mandoi - da nu amu, ci mai demultishor umpic, ie apruape o stamana dea tunci)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bon dimine
daco vedeti azi pe gaga sai transmiteti ca cialanjer ie banat si sa stea fara griji
daco vedeti azi pe gaga sai transmiteti ca cialanjer ie banat si sa stea fara griji
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buenos dias la toţ
SODi, pupăm, aiulicuţicu, pupăm şi intrebăm: la-i banat pe cealanger?
ps: săru mana, jin
SODi, pupăm, aiulicuţicu, pupăm şi intrebăm: la-i banat pe cealanger?
ps: săru mana, jin
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci in sensu cum ca v am parasit pana pe dupe pashte deci va urez alea alea :
later:kant emiree,nu m am loat dupe tine,am vas't dup-aia.
later:kant emiree,nu m am loat dupe tine,am vas't dup-aia.
- Fişiere ataşate
-
- paste_fericit.jpg (84.69 KiB) Vizualizat de 5511 ori
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
soareeee soareeee mí£-ta mareeeee ...
bre deci gata si pe ziua de az cu munCA CAre dauneshte grav si daca toate mere bine adica ailantz uameni nush face treaba gata pentru doo sactamani cu treaba
sodilicu, l-am vazut azi la itm pe puiu bre, foarte fericit ca are shtanpila bre. ce usor poate fi un om fericit, numa ca are o shtanpila
zmorning. si bre sa nu uitatz sal banatz pe celenger.
edit: cantemire caricatura aia e de nushcand pe alte forumuri, lasaneee lasaneee
bre deci gata si pe ziua de az cu munCA CAre dauneshte grav si daca toate mere bine adica ailantz uameni nush face treaba gata pentru doo sactamani cu treaba

sodilicu, l-am vazut azi la itm pe puiu bre, foarte fericit ca are shtanpila bre. ce usor poate fi un om fericit, numa ca are o shtanpila

zmorning. si bre sa nu uitatz sal banatz pe celenger.
edit: cantemire caricatura aia e de nushcand pe alte forumuri, lasaneee lasaneee
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shaki, ce zici de scenariu asta: intri in sala de fortza dintrun orasel micutz din suedia si prima melodie pe care o auzi ie acenti cu chestia aia in ingleza'?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetShol scrie:intri in sala de fortza dintrun orasel micutz din suedia si prima melodie pe care o auzi ie acenti cu chestia aia in ingleza'?
io zic asa

varianta A (mare): shaki sa intre intr-o sala de fortza?

varianta b (mic): sau tu memetule vrei sa vii acasa cu mujkii pregatiti pentru raliul drumu taberii pipera?
varianta c: are fun mejmereket pesa aia de prinde la lumi, te oftici?
@gin nu mi-e mah, na.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
hehe..
A: poi are si bicicleta si alergator si oglinzi.
b: bre, viu cu mujchiu pa mine, care daca nar fi sala aia de sport maj sinucide pacilea
c: mdea
A: poi are si bicicleta si alergator si oglinzi.
b: bre, viu cu mujchiu pa mine, care daca nar fi sala aia de sport maj sinucide pacilea
c: mdea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
nui bai. sala din orasu cu nume de hamster e facuta special. la pedale are chestii de tinut picioru....deci daca bate vantu, jachi e in siguranta legata de sosoni
-
Lasand tuate la o parte, va zic ca sunt fuarte ok, mai ales ca acuma tocma ce mi-am reumplut paaru de bere cu tzuika.
Mai am totushi o mare deceptzie: am inceput sa ma-ngrash.
Seara buna tutulor intr-o seara de miercuri fotbalistica, pt care, sincer nu am nici o atractie!
Desene animate online exista pe undeva?
Deci uidule, da-mi nishte semnalmente cu consuarta lu matale (sh-o poza) shi-n maxim trei luni de zile ejti insurat sau (in functzie de fotografie) divortzat:D
Mai am totushi o mare deceptzie: am inceput sa ma-ngrash.

Seara buna tutulor intr-o seara de miercuri fotbalistica, pt care, sincer nu am nici o atractie!
Desene animate online exista pe undeva?
Deci uidule, da-mi nishte semnalmente cu consuarta lu matale (sh-o poza) shi-n maxim trei luni de zile ejti insurat sau (in functzie de fotografie) divortzat:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901