C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neco oblio e paici pe unteva.
alfel: bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula
si in + cum pula lu hector o camesha cu maneca scurta de bunbac sa fie 3 buliuane opsute????
de o suta de euro vin cu un sac de tzuale de calitate din alte zari. deci bagpula
slayer
alfel: bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula bagpula
si in + cum pula lu hector o camesha cu maneca scurta de bunbac sa fie 3 buliuane opsute????
de o suta de euro vin cu un sac de tzuale de calitate din alte zari. deci bagpula
slayer
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai daba, cind ai tinp cata dupe el, dupe oblio, si tine-l deoparte ca ne-om vedea noi.
cit despre tzuale, io ti-am zis. da chiar asea! cum palaria (ca sa nu zic ...) lu hector o camesha sa coste 3 opt sute?
aiule, daca sparg pujculita, imi iau si io o cabanuta asea ca aia din poza. mijto ma, fuarte mijto!
cit despre tzuale, io ti-am zis. da chiar asea! cum palaria (ca sa nu zic ...) lu hector o camesha sa coste 3 opt sute?
aiule, daca sparg pujculita, imi iau si io o cabanuta asea ca aia din poza. mijto ma, fuarte mijto!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
aiulicuţelu, vescai pemeuu merlucianus.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine
pupam jijica
tzutzu fetili
huo kante miru
imi cer scuze pe aceasta cale gagalinei si ienbiemului pe care iam lasat asear cu ochii in suarele ce apunea in atlantic dar al meu net, firav si suprasolicitat a suconbat subit si instantaneu pe neajteptate orice tentativa de resurescitare ulteriuara fiind sortita esecului
ienbieme, sony de careti spuneam ie dala de escursii, micutz, plat si cu 5 megapicseli jucausi si zburdalnici. canonu ie hardughie ashea de neam prost
de aia fura oprite anbele doo
uite necko, pentru tine:
pupam jijica
tzutzu fetili
huo kante miru
imi cer scuze pe aceasta cale gagalinei si ienbiemului pe care iam lasat asear cu ochii in suarele ce apunea in atlantic dar al meu net, firav si suprasolicitat a suconbat subit si instantaneu pe neajteptate orice tentativa de resurescitare ulteriuara fiind sortita esecului
ienbieme, sony de careti spuneam ie dala de escursii, micutz, plat si cu 5 megapicseli jucausi si zburdalnici. canonu ie hardughie ashea de neam prost

de aia fura oprite anbele doo
uite necko, pentru tine:
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0562.JPG (738.43 KiB) Vizualizat de 2024 ori
-
- IMG_0475.JPG (884.36 KiB) Vizualizat de 2034 ori
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
asa, pana amu ie bine caco n cur entzii sor inmultzit; grija banului ca arhimandritului a schitului (noroc, domaistru!)
si suarele a rasarit - motiv numa bun de nejte trebi vanpirejt - mai vedem
si suarele a rasarit - motiv numa bun de nejte trebi vanpirejt - mai vedem
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ohooo, ioteeee, s-a sculat kante miru, sa crejti mare kante mire, cum fu somnicu?
memete, vazusi doojdoiu din lost? vazutam asear, ie clar ca tresa neajteptam si la sezonu 3 la tuamna ca ajtia in loc so clarifice o inbarliga si mai mult
memete, vazusi doojdoiu din lost? vazutam asear, ie clar ca tresa neajteptam si la sezonu 3 la tuamna ca ajtia in loc so clarifice o inbarliga si mai mult
-
cum fu somnicu?
scurtutz, inghesuit in shaijdeminutz - da' indesat
imi cer scuze pe aceasta cale
vesca ie unu p'aci care adora sa spue de fiecare data can prinde ocazia: "cinse scuza se acuza"
- kant emir
bondi. tutto bene?
la timi se anunta fro jdemii de grade celsius. nu cred. s-o vaz si pe asta!
aiulicutzicu, ie superb ma ! SUPERB !
la timi se anunta fro jdemii de grade celsius. nu cred. s-o vaz si pe asta!
aiulicutzicu, ie superb ma ! SUPERB !
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
kante mire, ce plm tot bombanejti pacolo?
tu sancbata nai trebi ca iote io ma saturai de biuro
iote ca dat o ploicica de racoreala, ajteptam suarele
gagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tu sancbata nai trebi ca iote io ma saturai de biuro
iote ca dat o ploicica de racoreala, ajteptam suarele
gagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
io? da, ofcors ca da! ce, tendoishi frumpic?
si da, is plin de trebi sanbata asta (numa ca me o leneeeeee, de nush de care sa mapuc, asa ca "pas" ie cuvantu de ordine)
suarele ie aici, la mine (il mai tziu umpic, casa mancalziasca la pantec)
si da, is plin de trebi sanbata asta (numa ca me o leneeeeee, de nush de care sa mapuc, asa ca "pas" ie cuvantu de ordine)
suarele ie aici, la mine (il mai tziu umpic, casa mancalziasca la pantec)
- kant emir
buenos dias
oamen bun, an cazu in care vă interesează, an sectenbrie am fac bagajele şi plec de acasă. nu mă antrebaţ unde, că habar nu am, dar cert este că voi pleca.
oamen bun, an cazu in care vă interesează, an sectenbrie am fac bagajele şi plec de acasă. nu mă antrebaţ unde, că habar nu am, dar cert este că voi pleca.
ANTI
-
jijica, baga ajtia internat la facultatea ta? 

-
d-ăţ drumu la itău, mai bine.
ANTI
-
neatsa.
spre deosebire de baixinho, io-n sectembrie stiu unde (sper sa) plec: in vacanta
(shaki, io nu vreau alti draci, s-ar putea sa se bata cu rezidentii
)
ps - misto ce-i in poze, se vede ca-i mana de arhitect (asa-i?)
si-i buna de petreceri, ca-i mare 
spre deosebire de baixinho, io-n sectembrie stiu unde (sper sa) plec: in vacanta

(shaki, io nu vreau alti draci, s-ar putea sa se bata cu rezidentii

ps - misto ce-i in poze, se vede ca-i mana de arhitect (asa-i?)

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
buna dimineatza si de la mine.
aiulicutzicu acu anbalez vitele nebune si o iau pe drumu' de costishe. ajunse tarliu baetu si acu o lalaie de o ora la baie, cica se spala (de pacate maybe).
tzutzu si guzbai.
aiulicutzicu acu anbalez vitele nebune si o iau pe drumu' de costishe. ajunse tarliu baetu si acu o lalaie de o ora la baie, cica se spala (de pacate maybe).
tzutzu si guzbai.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
se vede ca-i mana de arhitect (asa-i?)
zbarca, de stomatolog

-
aiulicuţelu, da pozele nu sunt făcute in acea perioadă, deoarece se vede că nu au trecut hunii pe acolo. 

ANTI
-
eyewitness scrie:zbarca, de stomatolog
haidi bre ca n-am nemerit chiar asa departe

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
eyewitness scrie:
ntz. asara eram zombi asa ca am lasat pe az....io inca ma tot intreb cine plm e a l doilea omorat de ana....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sensei, eo creca il beleshte hurley pe michael cand s'o prinde de shmen..face sapun din el shi rednecku cand shi'o da seama ca i'a killarit coloratu cuarda..oricum abea ashtept sa vina episodu urmaretz, a capatat din nou dinamism serialu cesta.
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
bre, io am vaga senzatie ca toti 3 vazuram episodu 22 da creca nu din acelasi serial, plm 

-
dece bre...
deci datorita tanarului am ajuns la concluzia ca am descoperit pa cine mai omorase tanti ana.
pe de alta parte...cum zicea unii pe forumu lu lost, sar putea sa nu fie vb de accident aviatic ci baietii sa fi fo plantati acolo (jack in primu episod se trezeste in padure undeva la distanta mare de plaja, fara copaci ravasiti de cazatura lui si fara ca el sa fie ravasit)
si sayd devine nou ciac noris
The Teenage Mutant Ninja Turtles is based on a true story. Sayid once ate a turtle, and when he crapped it out, it was six feet tall and knew karate.
deci datorita tanarului am ajuns la concluzia ca am descoperit pa cine mai omorase tanti ana.
pe de alta parte...cum zicea unii pe forumu lu lost, sar putea sa nu fie vb de accident aviatic ci baietii sa fi fo plantati acolo (jack in primu episod se trezeste in padure undeva la distanta mare de plaja, fara copaci ravasiti de cazatura lui si fara ca el sa fie ravasit)
si sayd devine nou ciac noris
The Teenage Mutant Ninja Turtles is based on a true story. Sayid once ate a turtle, and when he crapped it out, it was six feet tall and knew karate.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
bon dimine,
tin sa va anunt ca asear iam devorat rinichii lu gaga, gaga care anu asta a inaugurat piscina deschizand astfel oficial sezonu estival 2006
aaaa, sinca ceva, in veata vuastra sa nui pomeniti lu gaga de "opttzionale", riscati ca scrumierele din zona si cutiile de bere sa va zbuare razant cu damijenele
in rest zapuseala, betiveala si trandaveala care va continoa si azi ceea ce doresc si domniilor vuastre
azi la 5 vom vedea daca sportu a ajuns in top prin sansa sau are intradevar valuare
HAI SPORTU!
tin sa va anunt ca asear iam devorat rinichii lu gaga, gaga care anu asta a inaugurat piscina deschizand astfel oficial sezonu estival 2006

aaaa, sinca ceva, in veata vuastra sa nui pomeniti lu gaga de "opttzionale", riscati ca scrumierele din zona si cutiile de bere sa va zbuare razant cu damijenele
in rest zapuseala, betiveala si trandaveala care va continoa si azi ceea ce doresc si domniilor vuastre
azi la 5 vom vedea daca sportu a ajuns in top prin sansa sau are intradevar valuare
HAI SPORTU!
-