C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
e futut feceu'
prima pajina s-a deschis. porma la orice link imi dadea:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/db_mysql.php on line 212
There seems to have been a slight problem with the FanClub Forum database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
acu am reusit sa intru aci sa vaz ce a mai zis baics (ca asa imi aparea ca el ar fi avut ultimu post) si vaz pe sodi. cul bre, cul. precis mesaju asta nu o sa apara decat intr-o lume paralela asa ca de ce nu, il las posteritatzii.
prima pajina s-a deschis. porma la orice link imi dadea:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/db_mysql.php on line 212
There seems to have been a slight problem with the FanClub Forum database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
acu am reusit sa intru aci sa vaz ce a mai zis baics (ca asa imi aparea ca el ar fi avut ultimu post) si vaz pe sodi. cul bre, cul. precis mesaju asta nu o sa apara decat intr-o lume paralela asa ca de ce nu, il las posteritatzii.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci cum zice si gaga, merje doar vreo juma din pagini, din ce am incercat eu sa accesez pina amu. pe http://www.fanclub.ro apar doar trei threaduri pe care s-a scris azi, iar ultimul postator aici pe CM e tot nenea baixu
eu tiu minte ca postai mai devreme ceva pe la sugestii si reclamatii, dar vaz ca acu nu mai apare.
mai asteptam... dar totusi ce s-a intimplat?
eu tiu minte ca postai mai devreme ceva pe la sugestii si reclamatii, dar vaz ca acu nu mai apare.
mai asteptam... dar totusi ce s-a intimplat?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nbm acu dupa indelungi straduintze am intrat sio si la fel. baicsiniu e postatoru ultim
are pile bre, are pile de aia.
creca e o buba la baza de date da maestrul de ceremonii si propetaru sitului xkranu vietzii nu e online. sper sa nu mai dispara retetele cami bag pula si blestem ca nu am apucat sa le transcriu pe toate.
si aveam o idee de thread sa rup gura lu' targu' pfuai.
(acu noi vb in universu paralel, in ala normal baicsiniu e ultimu postator, da?)

are pile bre, are pile de aia.
creca e o buba la baza de date da maestrul de ceremonii si propetaru sitului xkranu vietzii nu e online. sper sa nu mai dispara retetele cami bag pula si blestem ca nu am apucat sa le transcriu pe toate.
si aveam o idee de thread sa rup gura lu' targu' pfuai.
(acu noi vb in universu paralel, in ala normal baicsiniu e ultimu postator, da?)
- gaga
stei sa vez ce haios eee
io postez, copiez, dau sendu vietzii si imi apare ca e o problema cu data de baze si dau back si apar posturile. cool, yuppi, mai ceva ca in roller coasterul soselelor moldoviene de peste prut.

io postez, copiez, dau sendu vietzii si imi apare ca e o problema cu data de baze si dau back si apar posturile. cool, yuppi, mai ceva ca in roller coasterul soselelor moldoviene de peste prut.
- gaga
deci mesajele apare scrise, da nu apare ca fiind noi. plm, nu mai pricep nimic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsiniu, de curiozitate, tu ai dat un mail xkranului? un mesaj? un ceva cumva?
ca aiu nu e aicisa, vali e pe alt taram si uite ce am vorbit adineauri cu xcranu in conditiile in care fc nu merge de doua zile:
cranu: sal
cranu: ce date s-au pierdut ?
Dana Dana: nu s-au, adica nu stiu dar im ida mereu mesaj de probleme cu baza de date
Dana Dana: intrebam daca nu o sa se piarda
Dana Dana: si sal
cranu: unde itzi da ?
Dana Dana: pe fanclub
cranu: fi mai explicita
cranu: cand faci ce anume
cranu: pe fc
Dana Dana: imediat sa iti arat ce imi da
cranu: k
Dana Dana: intru in home
cranu: asa
Dana Dana: ultimul mesaj apare scris unul de dimineatza de baixinho
Dana Dana: desi intre timp s-au mai scris
Dana Dana: ba si mai haios
cranu: da
Dana Dana: io postez, copiez, dau send si imi apare ca e o problema cu data de baze, apoi dau back si apar posturile.
Dana Dana: dar in main nu apare nimica nou
cranu: aha
cranu: asa zi
cranu: sa verific
ca aiu nu e aicisa, vali e pe alt taram si uite ce am vorbit adineauri cu xcranu in conditiile in care fc nu merge de doua zile:
cranu: sal
cranu: ce date s-au pierdut ?
Dana Dana: nu s-au, adica nu stiu dar im ida mereu mesaj de probleme cu baza de date
Dana Dana: intrebam daca nu o sa se piarda
Dana Dana: si sal
cranu: unde itzi da ?
Dana Dana: pe fanclub
cranu: fi mai explicita
cranu: cand faci ce anume
cranu: pe fc
Dana Dana: imediat sa iti arat ce imi da
cranu: k
Dana Dana: intru in home
cranu: asa
Dana Dana: ultimul mesaj apare scris unul de dimineatza de baixinho
Dana Dana: desi intre timp s-au mai scris
Dana Dana: ba si mai haios
cranu: da
Dana Dana: io postez, copiez, dau send si imi apare ca e o problema cu data de baze, apoi dau back si apar posturile.
Dana Dana: dar in main nu apare nimica nou
cranu: aha
cranu: asa zi
cranu: sa verific
- gaga
neatsa.
bre, mie nu-mi prieste dieta fara fc
cand am vazut eri ca nu mai mere neam m-am lansat in rugaciuni si dansu ploii in scopu pencasanusemaiintample ce s-a intamplat intr-o tuamna rea cand s-or pierdut neste luni de fc si retete alu gaga....
deci acu is in ecstaz
ps - bre, vreau si io sa-mi inchid balconu eftin si bine, vreo sugestie, ceva? vreo firma care monteaza cu profile idem (eftine si bune) si face treaba calumea, frun meserias care inchide cu bare de aluminiu si geam normal si nu rasoleste?
bre, mie nu-mi prieste dieta fara fc

cand am vazut eri ca nu mai mere neam m-am lansat in rugaciuni si dansu ploii in scopu pencasanusemaiintample ce s-a intamplat intr-o tuamna rea cand s-or pierdut neste luni de fc si retete alu gaga....
deci acu is in ecstaz

ps - bre, vreau si io sa-mi inchid balconu eftin si bine, vreo sugestie, ceva? vreo firma care monteaza cu profile idem (eftine si bune) si face treaba calumea, frun meserias care inchide cu bare de aluminiu si geam normal si nu rasoleste?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
de retete mi-era si mie
NU. da daca gasesti zi si mie.

NU. da daca gasesti zi si mie.
- gaga
ma duc sa studiez piata de profile turcesti, ca cica astea-s cele mai eftine.
nu e adevarat. ca acu sunt in cunojtintza vizuala de cauza. profil, fatza sau spate, tot moldovencele din moldova de dincolo ie mai ieftine.
- gaga
flufa, merluc, incearca cu profile de pvc, sunt mai ieftine si au acelasi randament dar nu spera la mai putin de 60-70 euro/mp in conditii de cash (fara factura/fara tva)
salutam bobor muncitor
sunt deja in bucale
file, da bre, ie finalu seriei 2 si iei paosa pan la tuamna
salutam bobor muncitor
sunt deja in bucale
file, da bre, ie finalu seriei 2 si iei paosa pan la tuamna
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da, hai sa ne dam rotunzi acu fane, mare jmecherie cai vezi tu pe lorzi, sa vezi ceo sa ma rad de tine cand o sa vina shakira la timisuara 

-
nene ienbiemule, da cine plm a zis ca merje la shakira, iam zis lu fanica ceo sa rad de el cand vine shakira in romania
cel mai tare tred de pe fc

C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam ( 1 2 3 4 5 ... Last Page ) Azi 20:05de nbm 44,444
cel mai tare tred de pe fc
-
poate pentru tine, pentru mine nu, abea acu sa mai linijtit odata cu rizlingu asta de jidvei care sa racit in sfarsit 

-
eyewitness scrie:flufa, merluc, incearca cu profile de pvc, sunt mai ieftine si au acelasi randament dar nu spera la mai putin de 60-70 euro/mp in conditii de cash (fara factura/fara tva)
deci io gasii si la fro 10 bulioane cu factura si tva, profil turcesc (bah, cat ma enerveaza unii care sustin "e german, dna, nu turcesc, vaaaai" cand le zic clar ca am catat pe net de mi-a venit rau si numa firma din Turcia se ezista cu numele ala), da' nu mi-a placut de astia asa ca am mai cautat. Tot turcesti, fro 11 cu geam simplu clar si 12 cu geam simplu reflex.
Da' ma enerveaza plm ca toti cer contract si avans inainte sa vina la fatza locului la masuratori. Inseamna ca n-au lichiditati sau asa se lucreaza cu turcii ? (ma rog, ultima firma de care zic nu parea a fi d-aia care dispare peste noapte si te lasa cu banii loatzi si balconu larg deschis ca moldovencele lu' gaga

In cu totu alta ordine de idei, da' la fel de coerent: let B be the larger region,
and let f : B → R2 be s.t. f.1B ∩ B is the union of the smaller regions.

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
zmorning.
ie sincbata, ie uichend, ie 6 dimineata, ie somn, ie patul incaca ld, ie tinpul sa mai dormim putin. las, ca muncim mai pe luni incolo. somn usor.
ie sincbata, ie uichend, ie 6 dimineata, ie somn, ie patul incaca ld, ie tinpul sa mai dormim putin. las, ca muncim mai pe luni incolo. somn usor.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
flufa, pai ceti spuneam, 5-6 mp ie fro 300-350 euro
bon dimine
romania a batut irlanda de nord cu 2-0
bon dimine
romania a batut irlanda de nord cu 2-0
-
buenos dias şi pupăm la aiu şi sodi
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hai noroc si buenos dias la pipal! ochila, gigica, stiti voi..
asa ca va spui acusha ca sa navem discutii mai tarziu ca io plec spre alte orase si cum ar veni ne mai videm pe 4 iulie, da?
asa ca va spui acusha ca sa navem discutii mai tarziu ca io plec spre alte orase si cum ar veni ne mai videm pe 4 iulie, da?
-
SOD - Mesaje: 6035
drum bun sodica si pe 4 iulie cand te returnezi bem un pahar de don perinion in cinstea incercatului si de secole asupritului popor american
kante mire, matale pe unde plm mishunandezi in miez de sancbata?
kante mire, matale pe unde plm mishunandezi in miez de sancbata?
-