C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, stii cum ploo aci? cu fulgere dalea detz fac ochii rosii, si can tuna se cutremura pamantu! meam pus nadragii peun calorifer, si papucii pe altu (shaman doon priza, cas electrice caloriferele; zi-i lu naie sash ie brad, ca spre dimimneatza garanta fulgue)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
nu te vaz. ejti off la mine.
ba mai bine, decit sa ruada kantemirosu osu, mi l-ar trimite la animal pina nu ma maninca pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... help!
ba mai bine, decit sa ruada kantemirosu osu, mi l-ar trimite la animal pina nu ma maninca pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... help!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
ce animal nene neco?
deci un banc tare dedical lu duamna profesuara
Elevii unei clase au fost fotografiati, iar diriginta lor incerca sa-i convinga sa cumpere pozele:
- Ganditi-va, copii, ce dragut va fi atunci cand veti fi mari si va veti uita la fotografii spunand "Uite-o pe Oana - acum e avocat" sau "Uite-l pe Mihai - acum e doctor"...
Din clasa se aude o voce:
- Uite-o pe diriga - acum e moarta!
~p
kantemire si pe matale te-am intrebat daca ma vezi sa inteleg ca ciuciu?
deci un banc tare dedical lu duamna profesuara

Elevii unei clase au fost fotografiati, iar diriginta lor incerca sa-i convinga sa cumpere pozele:
- Ganditi-va, copii, ce dragut va fi atunci cand veti fi mari si va veti uita la fotografii spunand "Uite-o pe Oana - acum e avocat" sau "Uite-l pe Mihai - acum e doctor"...
Din clasa se aude o voce:
- Uite-o pe diriga - acum e moarta!

kantemire si pe matale te-am intrebat daca ma vezi sa inteleg ca ciuciu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dabaaaaaaaaaaaaaaa, nu esti zravana ! ( vezi ca ie o poza cu animalu citeva posturi mai sus)
bre, sa dea naiba daca nu vaz o raza de suare ! daca nu mai zic nica inseamna c-am plecat la festival sa ma nbat.
bre, sa dea naiba daca nu vaz o raza de suare ! daca nu mai zic nica inseamna c-am plecat la festival sa ma nbat.
aizzz&co
-
deci da, o plooat. acu e o lumina tare stranie prin centru lu capitala
am ajuns si eu la birou la 7 seara dupa peripetii cu cureaua de la alternator si cu dacia asistenta
uichend merveioz va dorecs

am ajuns si eu la birou la 7 seara dupa peripetii cu cureaua de la alternator si cu dacia asistenta
uichend merveioz va dorecs
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
lol sio az peripetzii cu politzia si o masina busita. din nefericire nu a mea. a unei persuane de secs feminin care are acelashi tecst cu toate soferitele (except me
) cand buseste masina: "a intrat o proasta in mine".
pun pariu pe sticla de tzuika a paiacecului ca si proaista ailalta zice ezapt la fel. de fapt nu pun pariu ca stiu sigur am lucrat la un loc cu 25 de shoferitze din care majoritatea buseau masinile destul de des si aveau ezapt textul asta.
ploo ud.
e o lumina stranie deasupra blocului de nefamilishti

pun pariu pe sticla de tzuika a paiacecului ca si proaista ailalta zice ezapt la fel. de fapt nu pun pariu ca stiu sigur am lucrat la un loc cu 25 de shoferitze din care majoritatea buseau masinile destul de des si aveau ezapt textul asta.
ploo ud.
e o lumina stranie deasupra blocului de nefamilishti

- gaga
iote ce uamini vrednici
sunt mandru de voi, feceu ie pe maini bune
sunt mandru de voi, feceu ie pe maini bune
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
zmorning.
bre, aseara bere, bere, festival, voltaj, bere, bere, suie paparude super super, bere, bere, artificii, bere, bere.
diseara bere, bere, festival, bere, bere, luna amara, bere, bere, nightlosers, bere, bere, timpuri noi, bere, bere si si si si is Riblija Corba (ciorba de peste) din serbia !!!! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! de cind nu l-am mai auzit iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! bere la greu!
ma, da nu v-am spus ce-mi place mai nou hause. la nebunie !!! nu am ascultat niciodata asa ca aseara suieleastea paparude. super, ma! ma duc sami iau cidi. hause ! hause!
bre, aseara bere, bere, festival, voltaj, bere, bere, suie paparude super super, bere, bere, artificii, bere, bere.
diseara bere, bere, festival, bere, bere, luna amara, bere, bere, nightlosers, bere, bere, timpuri noi, bere, bere si si si si is Riblija Corba (ciorba de peste) din serbia !!!! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! de cind nu l-am mai auzit iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! bere la greu!
ma, da nu v-am spus ce-mi place mai nou hause. la nebunie !!! nu am ascultat niciodata asa ca aseara suieleastea paparude. super, ma! ma duc sami iau cidi. hause ! hause!
aizzz&co
-
după 13-14 ore de chin, am reintrat an şirul oamenilor care are net acasică.
pupăm aiu şi SODi.
ps: dacă lucrurile merge ca pină acuma, viner să vă uita-ţ că s-ar putea să vede-ţ un nene negru şi urit.
pupăm aiu şi SODi.
ps: dacă lucrurile merge ca pină acuma, viner să vă uita-ţ că s-ar putea să vede-ţ un nene negru şi urit.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mi se pare că şuie paparude cintă muzică, dacă-m permite-ţ să mă introduc in discuţie.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
muzik buna 
deci park whatevy zicea k de ei se leaga inceputurile genului drum'n bass in romania... da nu vreau sa teoretizez... chestia e k mie nu-mi place hausu, mai asculta fratzioru meu shi imi vine sa black metal cu grohaeli dupa hause

deci park whatevy zicea k de ei se leaga inceputurile genului drum'n bass in romania... da nu vreau sa teoretizez... chestia e k mie nu-mi place hausu, mai asculta fratzioru meu shi imi vine sa black metal cu grohaeli dupa hause

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bre, daca jtiam cum ie vremea in bucale ramaneam in plm la ctza undei suare si cald
merluc, pentru fotografi
am nijte poze facute nuaptea in stanbul, din alea cu luminite cum frea voevodu, da are tuate peste 2,5 mega pe bucata, cum plm aj putea sa le fac supt un mega?
pupam jijica
tzutzu fetili lordistele si paparudele (shui)
merluc, pentru fotografi
am nijte poze facute nuaptea in stanbul, din alea cu luminite cum frea voevodu, da are tuate peste 2,5 mega pe bucata, cum plm aj putea sa le fac supt un mega?
pupam jijica
tzutzu fetili lordistele si paparudele (shui)

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
olario bre lume buna. merge imeu.
creca mi-am dat seama ce sentanpla. e un site care imi aduce cadouri neprevazute pe care tre sa incetez sa il mai vizitez.
alfel toate bune sper.
aiulicuticu pentru data viitoare o sa iti fac o minunata reteta din revista bucataria pt toti. asa gigea arata in poza: rulada din spanac umpluta cu broccoli. nu ai pohta?
creca mi-am dat seama ce sentanpla. e un site care imi aduce cadouri neprevazute pe care tre sa incetez sa il mai vizitez.
alfel toate bune sper.
aiulicuticu pentru data viitoare o sa iti fac o minunata reteta din revista bucataria pt toti. asa gigea arata in poza: rulada din spanac umpluta cu broccoli. nu ai pohta?

- gaga