olario.
un inceput de sactamana dezastru. respectiv birocratzii pishatzi si cacatzi de medici nesimtziti pishamash pe iei care cica "la ora asta se vine? ce e clinica privata?" iar la final imi zic ca am de plata pt analize aproape un bulion. io asta nu inteleg. poi de ce?? daca e de stat nu tre sa fie moca?
porma invariabil la orice casa de marcat ajung se intanpla ceva: nu merge aparatu pt card, in fata apare un nene care vrea factura si sa probeze aparatu de prajit pain emade in indonezia, baba nu isi gaseste portofelu, femeia din fatza a pus ardei grasi rosii si verzi in aceiash punga "poi cum duamna nu jtitz ca aia e mai scunpi"?
in drum spre casa printre nenumaratele DB, CT, CL, GR apare si un numar de neamtz. asta nu ar fi mare lucru dar mai era si dacie 1300. nici asta nu ar fi mare lucru doar ca nu avea oglinzi. nu, nici pe stanga nici pe dreapta.
mitul cioflingarilor cu masini de cacat este ca "se fura". cine plm ar fura o oglinda care nu se mai potriveste nici la 0.1% din daciile din parcul auto romanesc? poate extraterestrii.
in plus dumnealui, moldoveanul vorbea si la telefon. un telefon care creca costa cat doua dacii, era asa de mic incat putea sa il foloseasca si ca dop pentru o ureche.
ecuatia fireasca mocofan+dacie 1300+lipsa oglinzi+vorbit la mobil = luat fatza lu gaga. hehe. noroc ca p'astia ii stiu din experienta, nu m-a prins el asa usor ca franasem anticipativ
in final ajung pe strada mea linistita, cu pomi, cu animale ... animalele de le-a trimis primaria sa faca dracu stie ce care au trantit un morman de nisip in mijloc de strada si care stau si se hlizesc ca prostii "n-are bah loc asta".
"tragete bah tu mai incolo ca de tine nare loc. ia si sticla".
ash trage si io ... cu pusca.
alfel guzmorning si momental ma retrag unpic sa imi fac somnu de frumusetze ca nunta din giulesti fu grea.