C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
linoleu, parchet, mocheta, pamant, lemn, cuie, sarma ghimpata sau mai stiu eu ce...is de-amp...ixulea! io-s invidios pe conexiunea unora care vad ca posteaza la inteval de 3-4 minute, ceea ce-nseamna ca le zbarnaie netu`! Asta e de invidiat nu alte kkturi!
...Parerea mea, care nu-s din localitate!
P.S. Un thread despre constitutie, ceva?:)...doar bateam campii!
...Parerea mea, care nu-s din localitate!
P.S. Un thread despre constitutie, ceva?:)...doar bateam campii!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nu lear mai ajunge! daia o ducem asha cum o ducem. ca mai se ezista shi neshte persoane ale caror denumire de capitalisht mie shi rushine so rostesc, noroc ca scriu. deci daia. si mai ie shi invidiosh pe sucesele altora care este. shi maishi zice ca da o bere shi no da. care de rushine.
-

neatza - Mesaje: 5820
cum ma facetz sa ma intorc din drum. ghinioane ce o sa am de pe urma voastra! presimt! cu banu nu amenintai pe nimenea! aiule n-as putea sa te amenintz sau sa te ademenesc cu freun ban ca ai tu destui si nu am eu suficienti. iar omu' (adica io) nu uita de unde pleca bre, niciodat'! 

-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturno lasa vrajeala ca nu te intorseram noi din drum ci uitasi mataluta tico-ul lu matale in sertaru unde ti dosarele de cadre ale forumistilor ce posteaza pe deschideti poarta si se pune pe ploaie ca daca ca ti tiu nu-l poti folosi il folosesti ca ziar sa ti-l pui pe cap sa nu te ploo
-

eyewitness - Mesaje: 19220
e, uiteacu pe ultima suta de metriii am incaput sa cashtig zdravan la soliter. creco sa ma prinza ploaia. firial dracu busule!
-

bre, imi fac o clona cu mihaitu si bag la deschideti poarta sa te scot din monotonia soliterului. bre iera unele windowsuri care avea un joc cu flippere dintr-alea de pocnesti bila sa nu cada in gaura dintre flippere. io n-am la caruselu asta ca-i model 98 da tare m-as juca cu unu de-alea.
-

doar ce dadusem drumu la mesaju cu invidia vizavi de cei cu turbo la net si mi-a si pikat! Ma *** pe astralu` lor cu internet pin cablusi sau mai stiu eu ce tzevi shi condukte!!!:(
-

pinball ii zice. am. da ie greu ca trebe sa joci cu tastele shi nu cu mausu shi zice lumea ca scri shi muncesht.
-

asa bre pinball dragu de iel
lasa ca-l ademenesc pe fane sa mi-l baje si mie ca iel e depanator de strunguri dintr-astea mai vechile...
iesi soarele , parcu te mananca nea...
lasa ca-l ademenesc pe fane sa mi-l baje si mie ca iel e depanator de strunguri dintr-astea mai vechile...
iesi soarele , parcu te mananca nea...
-

Re: ...timid...
Initial trimis de nae cinefil
sa-ntzeleg ca toti de pe threadu` asta intrati de la birou?
bre nea, nae. e na ca eu nu intru de la birou, ci de la comp cred. nu stiu restul. da oricum bine te-am gasit intre noi. spor la trebi man.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-

K-gula - Mesaje: 951
iz mi! uici iz. care vad ca sunt al doile, dar primu din orash la munca, la biuro. am dormit doishpe ore. ie bine. sa dus dracu vizita shi parcu. vizita o so fac az. parcu, la anun vara.
-

neatza Neatza:)! Cum e sa dormi 12 ore, ca habar n-am?!
Io-s fericit ca am dormit jumate (adik 6), mai ales ca aseara fi-miu (asa s-o fi scriind?) nu prea dadea semne ca ar vrea sa doarma pana pe la 12 (are 3 luni azi!)
Si, daca nu-s prea indiscret, care-i treaba cu parcu`, ca m-ai facut curios?
Ceea ce-mi aduce aminte altceva: voi sunteti toti -sau majoritatea- din acelasi oras, ca prea pare ca va cunoasteti bine...si va dati unul altuia beri...?
Io-s fericit ca am dormit jumate (adik 6), mai ales ca aseara fi-miu (asa s-o fi scriind?) nu prea dadea semne ca ar vrea sa doarma pana pe la 12 (are 3 luni azi!)
Si, daca nu-s prea indiscret, care-i treaba cu parcu`, ca m-ai facut curios?
Ceea ce-mi aduce aminte altceva: voi sunteti toti -sau majoritatea- din acelasi oras, ca prea pare ca va cunoasteti bine...si va dati unul altuia beri...?
-

pai ar cam trebui sa iei la puricat neshte pagini mai de dinainte de asta ca sa vez despre ce ie vorba. ie prea lung shi prea conplicat de esplicat. cat despre ber, nui adevarat! iei numa vorbeshte acilea pe net ca le da, da pan la urma tot singur tzi le cumper. neshte oamini rai! rai shi invidiosh pe sucesele altora.
pesu: nu te mai chinui bre cu scrisu corec. dai cum itz vine mai ushor la mana.
pesu: nu te mai chinui bre cu scrisu corec. dai cum itz vine mai ushor la mana.
-

hop si io cu hai noroc
bre matinale daca iesti angajat la administratia domeniului public asa cum te lauzi matale sa stii ca parcu se face primavara si nu vara ,atunci se planteaza florile, iarba si cel mai important se deschid terasele
sodule ,traiti-ar puiu, esti varza...nici n-ai reusit macar sa ma ametesti cu ceaiu ala de sunatoare dapai sa ma mai si-mbeti...huooooooooo!!!!
baicsule , da de ce n-ati chemat echipa de soimi de la scoala ajutatoare nr3 sa joace in locu vostru ? daca l-ati fi chemat pe andone ala ii stia pe toti si dupa nume si dupa numere...
bre matinale daca iesti angajat la administratia domeniului public asa cum te lauzi matale sa stii ca parcu se face primavara si nu vara ,atunci se planteaza florile, iarba si cel mai important se deschid terasele
sodule ,traiti-ar puiu, esti varza...nici n-ai reusit macar sa ma ametesti cu ceaiu ala de sunatoare dapai sa ma mai si-mbeti...huooooooooo!!!!
baicsule , da de ce n-ati chemat echipa de soimi de la scoala ajutatoare nr3 sa joace in locu vostru ? daca l-ati fi chemat pe andone ala ii stia pe toti si dupa nume si dupa numere...
-

Initial trimis de neatza
pesu: nu te mai chinui bre cu scrisu corec. dai cum itz vine mai ushor la mana. [/B]
lol
ejti beton neatza! deformatie profesionala cu scrisu, dami trece zic io...
-

vez domle ca sa poa? shi zice uni ca nare iuzarii talente absconse care sa nu se poata trata cu indiferentza.
-

bre nea caramfile ca te vazui mai cinefil asa din profil stanga la optsecisi doo de grade , da astia pe satelit la viasat ticket neshte filme luna asta si zimi si mie daca merita sami pierd timpu de neshte beri cu iele au ba:
-iceman
-city of ghost
-people i know
-ballistic
-men with brooms
-mark of a murder
-spider
-iceman
-city of ghost
-people i know
-ballistic
-men with brooms
-mark of a murder
-spider
-

3520
buna ziua
ma duc sa munc
pa
ps: aiule, nu stiu.
ma duc sa munc
pa
ps: aiule, nu stiu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
salutare muncitori. afara e frig si ploo, so inecat tico si so inglodat tractoru (cu accent pe a ca suna mai misto).
neatza, ajunsei acas', bagai dischetu, beton materialu, direct coma de gradu I! (detalii pe pemeu) si multzam bre ca anuntzasi ziua mea care este maine de cu ziua de azi in cap. sa traiesti.
neatza, ajunsei acas', bagai dischetu, beton materialu, direct coma de gradu I! (detalii pe pemeu) si multzam bre ca anuntzasi ziua mea care este maine de cu ziua de azi in cap. sa traiesti.

-

nocturno bine ca venisi cu cheita de la poarta soarelui ca vazui coada de dimineata pe acolo si vorbea lumea la coada ca ba inventar, ba unitatea in predare, ba gestionara bolnava simi facui griji...acu ca te vazui intreaga si nevatamata mi se lua piatra de pe pancreas .
nu fii suparata pentru tico ca ie un magazin pe lizeanu care vinde brelocuri chinezesti ieftine....
nu fii suparata pentru tico ca ie un magazin pe lizeanu care vinde brelocuri chinezesti ieftine....
-

aiule, saptamanile trecute ma dusei sa admir neste brelocuri noi si frumoase la siab2003, si erau unele...da' pacat ca erau pazite.
nici piciorush de tico, deja e piesa de colectzie. asa sa stii!
nici piciorush de tico, deja e piesa de colectzie. asa sa stii!

-

am venit, am muncit, am terminat. mai stau umpic, mai muncesc zece min pe la doishpe fara un sfert, ajtebt sa vie colegu care iam dat ban de ber. mai stau umpic. dau do-30 de telefoane shi dupaia creca po sa plec acas.
deocamdat ma duc la o tzigare.
deocamdat ma duc la o tzigare.
-

-

Initial trimis de SOD
buna dimineatza la evribodi!
evribody nu-i venit, da` aniuei, neatza 2 u 2!
Sa fie vremea de vina sau doar eu ca n-am chef de nimik si-as tira-o scurt spre casa? (intrebare retorica!):)
-