C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu era destul canpionatu mondial si porma dupe canpionatu mondial!
acu inainte de depej, porma dupe depej, porma inainte de shachira si porma dupe shachira. oare ce ne mai rezerva viitoru? bun ar fi un L.O.S.T. ca ar fi ca mierea dupa urzici !
acu inainte de depej, porma dupe depej, porma inainte de shachira si porma dupe shachira. oare ce ne mai rezerva viitoru? bun ar fi un L.O.S.T. ca ar fi ca mierea dupa urzici !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sunt convins ca multi au inteles si rocku si pe vangelis
da mah, bravo lor daca au evoluat (ca e limpede ca si eu si tu consideram asta o evolutie); nu vad de ce nu ar fi facut-o (cu toate ca eu stiu pe unu care asculta Modern Talking, Bad Boys Blue si CC Catch si atunci si nici acuma nu prea asculta altele - imegineaza-ti ca nu glumesc deloc!)
pe de alta parte, reiau ideea: tot omu are si bune si rele, nu poti pretinde nimanui sa fie fics pe placu tau, satz impartaseasca gusturile in materie de muzica, film, femei, bere, arte plastice si tzetera
spre ezenplu: io-s cam pagan si necredincios de soiu meu, insa tziu tare mult la un individ care asculta preponderent muzici bisericejt! e in ultimu hal de pocait si miserupeanu de ce asculta iel, mie mi-e drag pentru ca e baet dejtebt, pentru ca moralitatea lui este mai presus de dubii si de standarde si pentru ca pune mult suflet in tot ce face. Desi muzica este o parte importanta a vietii mele, nu e nicio problema ca nu facem auditii impreuna. Este prietenul meu si ma bucur ca exista.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kante mire, nu jtiu in urbea lu matale, da in urbea mea, adica in halta bucale, periuada anilor 80 a fost dominata de metallica pe de-o parte si depej pe de alta. pe-atunci ori iereai metalist, cu tot harnashamentu adecvat, ori iereai depeshist si tenbracai ca atare. in scoli, pe strada, in casele de cultura (discotecile deatunci) erau conflicte permanente intre tabere care nu de putine ori se transformau in batai seriuase.
ar fi aberant acu sa facem speculatii si analize de specialitate in domeniu pe tredu nostru muncitoresc, dar consider ca venirea depejistilor in romania va rezolva multe dileme, atat pentru fanii deatunci cat si pentru cei de azi si deci vorba nepalezului, sai dam lu cezarca cei a lu cezarica si fiecare sa ne ascultam muzichiile nuastre, fie bune, fie rele si savem toleranta fata de cele ale altora
ar fi aberant acu sa facem speculatii si analize de specialitate in domeniu pe tredu nostru muncitoresc, dar consider ca venirea depejistilor in romania va rezolva multe dileme, atat pentru fanii deatunci cat si pentru cei de azi si deci vorba nepalezului, sai dam lu cezarca cei a lu cezarica si fiecare sa ne ascultam muzichiile nuastre, fie bune, fie rele si savem toleranta fata de cele ale altora

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ho breh, unde m'Ai vazut pe mine intolerant? sa vie si depeju, sa vie si castraztii aia de la bi giz (numa doi, ca unu sho rezolvat problemele p'aci!), sa vie si selin dion daca tzine mortzish, sa vie totz, chiar si italodiscodensu sa vie, cum sa nu vie?
numa ca ie voe sa zic si io ca m-am saturat de reclame si bilete si tot arnajamentu care este, no?
numa ca ie voe sa zic si io ca m-am saturat de reclame si bilete si tot arnajamentu care este, no?
- kant emir
...shi ca sa fie fericita shi capra shi varza, circula svonu ca dupa succesu' reportat cu depesh, care vrea kantemiru sau nu vrea, ie un mare succes, oamenii preconizeaza ca la anu' sa innobileze lia cu rolling stones. da' sa vedem, daca pietroaiele au cerut nu mai putzin de 1.800.000 $ in noojobt ca sa concerteze la bucureshti, nici nu vreau sa ma gandesc la ce zerouri s-ar ajunge in 2007.
kantemire, pentru matale am veshit fe bune, vine cotropitorii, adica tarkan la polivalenta prin iulie cam asha.
alfel, dupa grele lupte centenare shi nervi intinshi la macsim, precum rufele spalate cu omo la uscat, lucrarile is practic corectate. sa le mai verific pe ici pe colo sa nu cunva sa nedreptatzim fun geniu literar shi batem la usha lu nbm cun pemeu.
in rest, numa de bine.
kantemire, pentru matale am veshit fe bune, vine cotropitorii, adica tarkan la polivalenta prin iulie cam asha.

alfel, dupa grele lupte centenare shi nervi intinshi la macsim, precum rufele spalate cu omo la uscat, lucrarile is practic corectate. sa le mai verific pe ici pe colo sa nu cunva sa nedreptatzim fun geniu literar shi batem la usha lu nbm cun pemeu.
in rest, numa de bine.
-
nocturna - Mesaje: 8725
shtiam io ca tzii cu turcii.
ce sa facem, caldura mare, monsher. ne hidratam cu ce putem, pe unde putem shi gasim mai unbra, ne indeletnicim cu obishnuitele biroaie, mai un ochi la meciuri, mai ne enervam cu lucrarile, mai ne relaxam iarashi la meciuri...per ansamblu, ie chiar prea bine. ceea ce va indemnam idem.

ce sa facem, caldura mare, monsher. ne hidratam cu ce putem, pe unde putem shi gasim mai unbra, ne indeletnicim cu obishnuitele biroaie, mai un ochi la meciuri, mai ne enervam cu lucrarile, mai ne relaxam iarashi la meciuri...per ansamblu, ie chiar prea bine. ceea ce va indemnam idem.

-
nocturna - Mesaje: 8725
asta ie bun, felicitam insistentam loat examenu de licentza, urmeaza prezentarea luni, calcularea notei shi urmatoarele 365 de beri.
da' nu ne'AI zis, nu cunva AI nejte belete la depej?
- kant emir
brava voinice, acu pot sa ies si io linijtit din casa si sami privesc vecinii in fata fara sami fie rusine. cu kante miru insa ie najpa, mie greu sai conving pe vecini ca nul cunosc si ca nam treaba cu iel ca iei tot marata cu dejtu 

-
bon dimine
pupam jijica, gata bre, sa vandut tuate beletele la depej, poti loa o paosa
tzutzu lordistele si shuistele
pe kante miru nul salut ca iel se saluta singur
pupam jijica, gata bre, sa vandut tuate beletele la depej, poti loa o paosa
tzutzu lordistele si shuistele
pe kante miru nul salut ca iel se saluta singur

-
zmorning.
shuistele saluta lordistele si tzutziejte aiu!
deci rog concertantii depejisti care merg az la locu faptei sa fie atenti si la introducere, aka sistem & shuie si sa-mi povesteasca frumos si cu detalii picante cum va sa fie.
shuistele saluta lordistele si tzutziejte aiu!
deci rog concertantii depejisti care merg az la locu faptei sa fie atenti si la introducere, aka sistem & shuie si sa-mi povesteasca frumos si cu detalii picante cum va sa fie.
aizzz&co
-
buenos dias
pupam aiu si SODi
intrebari merluciane pentru nbm, necko si (daca stie despre ce e vorba) aiulicutzelu: cine lish-belish e Devi si ce plm legatura are cu concursu de formula 1? cred ca o sa-i dau ban, in primul rand pentru ca nu accept sa se piss-off pe mine si al doilea din cauza avatarului. ma mai gandesc la aceasta treaba cand ajung la munca. repet merlucian: spune-ti-mi cine este Devi. mersi anticipat
aiulicutzelu, m-am saturat de tot rahatul asta intins care este "ce echipa va antrena Razvan Lucescu in sezonul viitor?". in primul rand, pana nu anunta el oficial ca a semnat cu Poli sau ca ramana la Rapid nu mai cred nimic. doi: a scazut mult in ochii mei (indiferent de decizia pe care o va lua) din cauza ca se caca pe el de 9-10 zile sa anunte ce va face de luni, cand se reunesc si Poli si Rapid.
trei: n-a avut tupeu sa spuna motivele pentru care vrea sa plece la Poli, macar pentru suporterii care dupa meciul cu FC Arges, cand Razvan Lucescu a fost demis pentru o noapte, s-au dus la craun platza si erau in stare sa darame hotelul ca sa-si demonstreze atasamentul fata de antrenor.
moe copos, indubitabil
pupam aiu si SODi
intrebari merluciane pentru nbm, necko si (daca stie despre ce e vorba) aiulicutzelu: cine lish-belish e Devi si ce plm legatura are cu concursu de formula 1? cred ca o sa-i dau ban, in primul rand pentru ca nu accept sa se piss-off pe mine si al doilea din cauza avatarului. ma mai gandesc la aceasta treaba cand ajung la munca. repet merlucian: spune-ti-mi cine este Devi. mersi anticipat
aiulicutzelu, m-am saturat de tot rahatul asta intins care este "ce echipa va antrena Razvan Lucescu in sezonul viitor?". in primul rand, pana nu anunta el oficial ca a semnat cu Poli sau ca ramana la Rapid nu mai cred nimic. doi: a scazut mult in ochii mei (indiferent de decizia pe care o va lua) din cauza ca se caca pe el de 9-10 zile sa anunte ce va face de luni, cand se reunesc si Poli si Rapid.
trei: n-a avut tupeu sa spuna motivele pentru care vrea sa plece la Poli, macar pentru suporterii care dupa meciul cu FC Arges, cand Razvan Lucescu a fost demis pentru o noapte, s-au dus la craun platza si erau in stare sa darame hotelul ca sa-si demonstreze atasamentul fata de antrenor.
moe copos, indubitabil
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
raspuns merlucian.
baics, abarnam cine e devi. a intrat prima data pe cafeaua mea. am inteles ca ie student. zicea ceva de sesiune si examene. nu am fost pe faza cu formula 1 (enbi creca jtie despre ce-i vorba), dar pentru avatar ai acordu meu sa-i dai macar un avertisment. nu l-a schimbat inca? da-i ban !
baics, abarnam cine e devi. a intrat prima data pe cafeaua mea. am inteles ca ie student. zicea ceva de sesiune si examene. nu am fost pe faza cu formula 1 (enbi creca jtie despre ce-i vorba), dar pentru avatar ai acordu meu sa-i dai macar un avertisment. nu l-a schimbat inca? da-i ban !
aizzz&co
-
buon giorno
daca e vineri, e depeche mode
nene baixule, nu-i da ban. devi este unul dintre ametitii care mai bintuie pe fanclub din cind. spre deosebire de marea majoritate a acestora, s-a si corectat. (hint: uita-te pe threadu de pronosticuri, nu ala de comentarii, si o sa vezi mesajele sterse)
eniuei, poti sa-i atragi atentia asupra avatarului, eventual sa i-l si stergi
PS: ca si tanti necko (saruminushitzele doamna), abarnam cine e si de unde vine.
daca e vineri, e depeche mode

nene baixule, nu-i da ban. devi este unul dintre ametitii care mai bintuie pe fanclub din cind. spre deosebire de marea majoritate a acestora, s-a si corectat. (hint: uita-te pe threadu de pronosticuri, nu ala de comentarii, si o sa vezi mesajele sterse)
eniuei, poti sa-i atragi atentia asupra avatarului, eventual sa i-l si stergi

PS: ca si tanti necko (saruminushitzele doamna), abarnam cine e si de unde vine.
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
enbi (buna dimineata si tie) imi da az lectii de toleranta. are dreptate.
baics, creca un avertisment pentru avatar ar fi suficient.
baics, creca un avertisment pentru avatar ar fi suficient.
aizzz&co
-
mah, sfaturile venite de la ai tineri catre ai batrini sunt adevarate lectii neinvatate inca pin la momentu cu pricina. si-s bine venite oricind.
aizzz&co
-
jijica lasal bre pe devi, ie putin dezorientat. dai un pimeu, esplicai si daca recidiveaza iti promit cai dau io ban dinala de care numa io jtiu, adeca pe veata ca io nu mancurc cu tenporalele ca tine
si da, razvan isi cam da aere de vedeta. ie ca fata mare (exclus flufa
) si sar fute si nu sar fute, poate se inpiedica 

si da, razvan isi cam da aere de vedeta. ie ca fata mare (exclus flufa

-
multzam fain. iote acuma (probabil speriat de faptu ca l-am dat in git pe cm) s-a logat si la mine dupe aproape o ora. cit l-o tine!
aizzz&co
-