C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, sa eliberat un post de co-mod pe cinema & televiziune, adica vali solicita sprijin. ie frun doritor, cineva care sa fie la curent cu a 7a si a 8a arta?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
se pare ca in luna iulie vom fi cam toti iar in august or sa fie plecari masive
io cam de pe 10-15 iulie iau drumu pribejiei spre ctza de unde am sa mai vin prin sectenbrie
oricum in august ma bazez pe gaga
shaki, da o raita pe jurnale ca iar venira alienshi
io cam de pe 10-15 iulie iau drumu pribejiei spre ctza de unde am sa mai vin prin sectenbrie
oricum in august ma bazez pe gaga

shaki, da o raita pe jurnale ca iar venira alienshi
-
ola bre..rezolvai broblema majora cu casco de care oricum nu va zisei ca sa nu va spaimantatzi..
iaodi, scapat de stresu egzamenelor m'am apucat temeinic de studiu personal pe teme de munci ashadar reprezint in continuare tineretu studios..se pare ca uichendu viitor o sa dau o fuga pana la bruxelles casa mai invatz, una alta sper sa fie 3-4 zile nu mai mult nu de alta da pe treishpe debuteaza capriorii in uiefa shi nu poci ca sa nu fiu prezenteanu..
nene aiule, eo conced la inceputu lu sectembrie, da' depinde shi de stimabila..in printzip pe baricade o sa fiu tuata vara ca mi'am cam mancat zilele de hodina cu licentza asta..
na, spor la trebi care ceotz mai avea ma duc la citeala..
ps: nu ca ar fi fo noutate insa daca mai aveatzi nevoie de o confirmare iat'o: http://www.hotnews.ro/articol_51349-Ne-plac-avantajele-capitalismului-insa-asteptam-ca-statul-sa-ne-bage-in-traista.htm
iaodi, scapat de stresu egzamenelor m'am apucat temeinic de studiu personal pe teme de munci ashadar reprezint in continuare tineretu studios..se pare ca uichendu viitor o sa dau o fuga pana la bruxelles casa mai invatz, una alta sper sa fie 3-4 zile nu mai mult nu de alta da pe treishpe debuteaza capriorii in uiefa shi nu poci ca sa nu fiu prezenteanu..
nene aiule, eo conced la inceputu lu sectembrie, da' depinde shi de stimabila..in printzip pe baricade o sa fiu tuata vara ca mi'am cam mancat zilele de hodina cu licentza asta..
na, spor la trebi care ceotz mai avea ma duc la citeala..
ps: nu ca ar fi fo noutate insa daca mai aveatzi nevoie de o confirmare iat'o: http://www.hotnews.ro/articol_51349-Ne-plac-avantajele-capitalismului-insa-asteptam-ca-statul-sa-ne-bage-in-traista.htm
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
sal popor linijtit (ca vaz catz transpirat in linijte eri, numa pe flaf o freaca - cum altfel, no? - fix grija parului, ca de restu nu se planje)
dej daca ie ceva, tot prin avgvst m-oi pribegi sio umpic
alfel spor mare la nadusheli va dorim
(a, nush dacam precizat - eri shalaltaeri plaja si baldabac, pana la sfidare si nesimtzire; racuarea apei curgatuate ie de miliuane)
dej daca ie ceva, tot prin avgvst m-oi pribegi sio umpic
alfel spor mare la nadusheli va dorim
(a, nush dacam precizat - eri shalaltaeri plaja si baldabac, pana la sfidare si nesimtzire; racuarea apei curgatuate ie de miliuane)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
buenos dias
pupam aiu si SODi
pupam aiu si SODi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine
pupam jijica si sodica
tzutzu la fete
baldabac kante mire
io nijte probleme cu netu deacasa asa ca momental duar de la biuro pot intra
vazui ca tocurile si paru tin capu de afis al feceului, mijto
si o veste pentru cinefili (chiar, pe undeo fi nae cinefilu ca mie dor de iel?), de azi flufa co-mod pe forumu cinema/tv
succes flufa!
in rest, o zi calduruasa udata din plin cu bere va urez
pupam jijica si sodica
tzutzu la fete
baldabac kante mire
io nijte probleme cu netu deacasa asa ca momental duar de la biuro pot intra
vazui ca tocurile si paru tin capu de afis al feceului, mijto

si o veste pentru cinefili (chiar, pe undeo fi nae cinefilu ca mie dor de iel?), de azi flufa co-mod pe forumu cinema/tv
succes flufa!
in rest, o zi calduruasa udata din plin cu bere va urez
-
buon giorno,
ar fi fost mai bine sa zici ca "tin capu sus", ca orice chestii feminine mistou, de alfel
fara bere, dar sigur calduroasa o sa fie zioa de azi
vazui ca tocurile si paru tin capu de afis al feceului
ar fi fost mai bine sa zici ca "tin capu sus", ca orice chestii feminine mistou, de alfel

fara bere, dar sigur calduroasa o sa fie zioa de azi
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
neatsa.
sarna
mintenash ma sui pe noua semi-parcela sa fac curatenie, mwahaha.
presimt ca va sa apara si treduri noi
bre, cu canicula asta normal ca ma preocupa (ca io mi-s ladi si nu pot sa zic cuvinte urate) problema parului, ca mi-e asa de cald ca m-as epila si-n cap daca mi-ar sta bine...
+multzam de urare, asadar purcedem la treaba.
eyewitness scrie:succes flufa!
sarna

presimt ca va sa apara si treduri noi

kantemiru scrie:numa pe flaf o freaca (...) fix grija parului
bre, cu canicula asta normal ca ma preocupa (ca io mi-s ladi si nu pot sa zic cuvinte urate) problema parului, ca mi-e asa de cald ca m-as epila si-n cap daca mi-ar sta bine...
+multzam de urare, asadar purcedem la treaba.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
daca mi-ar fi stat bine, m-as fi ras in cap pana acu
shanumne de unsa stii, daca nu incerci?
(amu zic sio: nu ma omor cu firea dupa parul lung, ba chiar as zice ca agreez grozav tunsorile baietzuase; nu e regula nici-nici, dar asa, ca preferinta si comoditate: daca ma gasejte sa spal muerea pe cap, scap eftin daca ie tunsa scurt, iar daca e si rasa-n cap, e total nesemnificativ efortu. si constat ca posa pun de-un fetish: spalatu muerii pe cap!)
- kant emir
mie place pletele
da breh, da freci la iele ca la rufe (trebe zolitor!), consumu de shampuane ie mare shapoi uscatu ie un mare si indelungat chin - deci nu. casa nutz m'ai zic ce sentanpla daca sentampla sa te asezi pe el (nah, neatentie, rasuceala, etc), halu in care se puate rasfira o pleata lunga pe o perna sau marog, prin casa, p'acolo
deci frumos se puasa fie, nu zic (desi nu e deloc o regula!), da incomod e garantat
- kant emir
de unde cuada canelui (shalu raducu tau, ca am vast ca are din belshug!) sa fac io sbaldabaci amu? puate m'AI pense rat, ca amu rasponsabilitatzile muncitorejt ne coplesheste (singura conecsiune cu apa ie sticla din frigider si apa din cafea, atatica)
da nare nica, ii tziu de urat lu flaf, ca shasha nare alta grija decat munca si paru di pi barbatz
da nare nica, ii tziu de urat lu flaf, ca shasha nare alta grija decat munca si paru di pi barbatz
- kant emir
bre da matale n-ai auzit de mashini dalea automate cu consum redus de deterjent, care si usuca rapid~p~p~p(sau alea ierea pentru peruci doar:D)kant emir scrie:da breh, da freci la iele ca la rufe (trebe zolitor!), consumu de shampuane ie mare shapoi uscatu ie un mare si indelungat chin - deci nu.
altfel ziua buna, ca n-am mai salutat cam de multisor
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
auliuuuu, io abea ajtept sajung acasa sa baldabac
-
buon giorno aghen,
vaz ca flufa a purces serios la treaba. iote cine n-are de lucru la birou
alfel, pe mine se inghesuie muncile si incerc sa scap de ele ca baicsu de paru de la suptbrat
kant emire, tare de mult n-am mai vazut un mesaj atit de frumos din partea matale ca primu de dimineata de la tocurile cui. bag seama ca te-am deocheat, ca iar o dadushi in diverse. felicitari bre, si la mai multe
vaz ca flufa a purces serios la treaba. iote cine n-are de lucru la birou

alfel, pe mine se inghesuie muncile si incerc sa scap de ele ca baicsu de paru de la suptbrat

kant emire, tare de mult n-am mai vazut un mesaj atit de frumos din partea matale ca primu de dimineata de la tocurile cui. bag seama ca te-am deocheat, ca iar o dadushi in diverse. felicitari bre, si la mai multe
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
apoi pe mine m-o prins si pluaia ieri - da' m-am desbracat nainte, sh-am sarit in apa si nu m-o m'AI udat pluaia, am scapat; (alfel era o imagine super: rapaiala picaturilor de ploaie, pe luciul linistit al baltii, privite de la chiar nivelul apei - cu stuf pe margine, ba chiar si o ratza salbateca a aparut p'acolo!)
deci sio abea astebt sa ajung la locul cu pricina
straejt, gigielle!
editu, lu nebeme: nu, nu ai dreptate (da' mersi, oricum, de bunavointza; si btw, ceavetz az totz, de ma laodatz atata? am cancer?)
deci sio abea astebt sa ajung la locul cu pricina
straejt, gigielle!
editu, lu nebeme: nu, nu ai dreptate (da' mersi, oricum, de bunavointza; si btw, ceavetz az totz, de ma laodatz atata? am cancer?)
- kant emir
bre, deci care cand ai tinp, schinbami si mie nicku in celmaisecsilicentiatindrept.
si lamultzean lu trei jeneratii de petru, adeca bunicu, tatamio si eo.

si lamultzean lu trei jeneratii de petru, adeca bunicu, tatamio si eo.
-
weed13 - Mesaje: 1868
uiiiiiiiiiiiiiiduuuuuuuu
deci felicitari, numa uamini deshteptzi avem p-aci
a, apropo de examene, fluffy, maine-poimaine ashtept sa ne spui cum ai terminat cu gradinitza

deci felicitari, numa uamini deshteptzi avem p-aci

a, apropo de examene, fluffy, maine-poimaine ashtept sa ne spui cum ai terminat cu gradinitza

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
brava si lu uid, brava si lu sora nebemeului, brava la tuata lumea multzumita de ceva
mie mi-e somn si n-am nica sa va spui (puate numa ca me pofta de sbalbabaci - da la asta nu se ia brava)
mie mi-e somn si n-am nica sa va spui (puate numa ca me pofta de sbalbabaci - da la asta nu se ia brava)
- kant emir