C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
gud morning
mi-s lovit unu' masina baga-l-ash intr-un cur de dinozaur
mi-s lovit unu' masina baga-l-ash intr-un cur de dinozaur
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
kantemire, ea vezi, ca pescadoru are la locatzie "in stuf"! n-o fi shi iel pin pozele matale?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ienbieme, de acord, chiar enervant de obositori
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bre, da banneru ala mare pe care scria: "Gaga, avem si versiune in limba engleza" nu l-ai vazut?
nu

fireste ca nu

guzmorning si o fluare pt fiecare mai ales pt cine pleaca la vacantze. asta e culeasa azi la pranz din orash crescuta intre bloace. pana am rupto io.
am frut sa va pun poza cu floare da cica e prea mare asa ca imaginatzi-va o poza cu o floare de soare intr-o stecla de apa dorna pusa la frana de mana la micu jigant.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci io am intzeles ca gaga ishi tuneaza micu gigant vrand sa-l transformeze in mica broscutza(de la VW)!
in rest, am mai intzeles nejte lucruri, da` se pare ca greshit, atata vreme cat me-a fost shters postu(din motive intemeiate, dealtfel). nu mai zic despre cum am intzeles io ca e treaba cu frumusetzea interioara, ca-mi ghioraie matzele(si in door, shi out door)!
in rest, am mai intzeles nejte lucruri, da` se pare ca greshit, atata vreme cat me-a fost shters postu(din motive intemeiate, dealtfel). nu mai zic despre cum am intzeles io ca e treaba cu frumusetzea interioara, ca-mi ghioraie matzele(si in door, shi out door)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
deci io am intzeles ca gaga ishi tuneaza micu gigant vrand sa-l transformeze in mica broscutza(de la VW)!
la asta ma gandii si io ... telepaticule

emire sa muara bingobongo daca io nu avui inpresia ca eshti completamente plecat de pe fc.
intrebare pt baetzi: ai un fel de mancare favorit* care necesita incalzirea bucatariei pe canicula. sa zicem ardei coptz. ce zicetzi la consoarte/iubite/amante? fa-mi ardei coptz sau lasa draga ca e prea cald? ca-s curiuasa.
*favorit= ce va place enorm de mult si salivatz la gandu lui si cu si fara matze ghiortzaite
pese: ce post ti s-a shters bre uomule?
- gaga
avui inpresia ca eshti completamente plecat de pe fc.
plecat, puate, da' nu de pe fe ce (m'AI apsentez sio, ca s-au copt baldabacii; poi chiuleam si de la jcuala pentro bae buna, ce masancur!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
tuate ca tuate da nu miatz raspuns la aia cu ardeii asa ca mam apucat si ies vecinii pe la geamuri ca samburii din pepene sa vaza de unde vine mirosu de ardei coptz si ma intrebara daca am inebunit dea binelea sa coc pe caldura asta.
- gaga
pofticiuasa scrie:ca io numa cand citesc de ardei coptzi imi lasa gura niagara...
se pare ca nunuma de la ardei coptz itz lasa apa, si nunuma cant cetejt, penca iote ce zici totu:
limboluaga scrie:viatza bate filmu, bre
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
18:50 baixinho ©* Viewing Thread Limbi (ptr baieti)
jijica, ia bre o paosa sa nu te duara ochii si linbutza ca deo ora stai in linbile alea. daca ai nelamuriri dai pimeu lu sinela, jtie ia sa tendrume
jijica, ia bre o paosa sa nu te duara ochii si linbutza ca deo ora stai in linbile alea. daca ai nelamuriri dai pimeu lu sinela, jtie ia sa tendrume

-
bonsuar
kant emire, daca te sustin pt functia de mod pe literaturi, exista sanse sa continui thread cu marin preda si sa stai mai deoparte de forumu de secse? adik sa-ti consumi energia mult mai creativ?
kant emire, daca te sustin pt functia de mod pe literaturi, exista sanse sa continui thread cu marin preda si sa stai mai deoparte de forumu de secse? adik sa-ti consumi energia mult mai creativ?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
kant emire, daca te sustin pt functia de mod pe literaturi
pujkea pe linba, prefer linbaju de chat decat...

-
bre, am observat ca exista sanse sa foloseasca un limbaj mai mult decit coerent, ba chiar aerisit uneori
merluc: uneori ma impresioneaza cu ceea ce scrie, din pacate se intimpla cam rar in ultimul timp

merluc: uneori ma impresioneaza cu ceea ce scrie, din pacate se intimpla cam rar in ultimul timp

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
neatza popor truditor
pupam paia 2 zbanghii de care mie dor
ma rog la buda sa nu ploo azi ca dupaamiaza am o treaba inportanta, imi vin finii in vizita la un gratar siun baldabac, macsim mai multe
ce plm faci kante mire, iar lasashi forumu de izbelijte? tzai pus palma in chiur shai plecat la somnica?
inainte dea pleca la munci va urez un uichend insorit, lung si udat din plin cu bere rece
pupam paia 2 zbanghii de care mie dor
ma rog la buda sa nu ploo azi ca dupaamiaza am o treaba inportanta, imi vin finii in vizita la un gratar siun baldabac, macsim mai multe
ce plm faci kante mire, iar lasashi forumu de izbelijte? tzai pus palma in chiur shai plecat la somnica?
inainte dea pleca la munci va urez un uichend insorit, lung si udat din plin cu bere rece
-