C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nacsualo, i-a daciulea
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/galerie/funny/poze_lol/zinedine_zidane.html
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/galerie/funny/poze_lol/zinedine_zidane.html
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
neatza lume
pupam jijica
bre, lola a dat najtere asear prin cezariana la doo mogaldetze negre tip rotvailar da cu papion alb si burtica co pata alba. sunt baietei amandoi. ieri iam hranit cu biberonu cu laptic special pentru ca lola a fost inca supt anestezie. de azi insa isi va intra in drepturile de mama. o sa pun amiralu azi sa faca nijte poze si le pun pe tredu de poze
saveti o zi escelenta si hai rapidu si dinamo!
pupam jijica
bre, lola a dat najtere asear prin cezariana la doo mogaldetze negre tip rotvailar da cu papion alb si burtica co pata alba. sunt baietei amandoi. ieri iam hranit cu biberonu cu laptic special pentru ca lola a fost inca supt anestezie. de azi insa isi va intra in drepturile de mama. o sa pun amiralu azi sa faca nijte poze si le pun pe tredu de poze

saveti o zi escelenta si hai rapidu si dinamo!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
pupam cu linba* SODi si proaspatul posesor de doi lolo-raduci
* ca sa-i starnesc libidouu lu nanuka si sa-i pun in miscare imaginatiunea secsxgzuala
pupam cu linba* SODi si proaspatul posesor de doi lolo-raduci
* ca sa-i starnesc libidouu lu nanuka si sa-i pun in miscare imaginatiunea secsxgzuala
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eyewitness scrie:bre, lola a dat najtere asear prin cezariana la doo mogaldetze negre
sa-ti traiasca bre!

neatsa.
kantemire, trezeste-te bre, ai o rugaminte de la fata pe tredu de comentarii calinesciene...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
parca lola era maro
mie jena sati zic asa matinal ce ie maro

beati cafeua, spalate pe ochi si vorbim dupe. oricum cand o sa gasejti frun rotvailer maron de anunti
-
deci daca e ceva, buenos dias la evribodi!
pupam pe cei doi domni cu patos!
si tot daca e ceva, io azi imi voi ucide secretara cu sange rece si nu pun pe nimeni sa faca poze, ca fac io, da inainte sa ajunga procuratura. si pun pozele pe tredu cel nou " puscaria - mit sau realitate "
pupam pe cei doi domni cu patos!
si tot daca e ceva, io azi imi voi ucide secretara cu sange rece si nu pun pe nimeni sa faca poze, ca fac io, da inainte sa ajunga procuratura. si pun pozele pe tredu cel nou " puscaria - mit sau realitate "
-
SOD - Mesaje: 6035
bre aiule, esht bunic sa'tz traiasca nepotzeii shi forba emirului sa'i poznezi shi matale..
salutam shaku shi flufa, salutam baixu shi sodu shi in printzip salutam pe tuata lumea..am ajuns acas shi inplicit la munci..diseara vizionam capriorii shi pupam consoarta..
s'avetz spor.
salutam shaku shi flufa, salutam baixu shi sodu shi in printzip salutam pe tuata lumea..am ajuns acas shi inplicit la munci..diseara vizionam capriorii shi pupam consoarta..
s'avetz spor.
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
aiu scrie:beati cafeua, spalate pe ochi si vorbim dupe.
pusesesi tu o pozna cu lola performand un oral la raducu si ramasesem cu impresia ca gagica e maro, da' acu vad ca maro ie numa la fund

mac sa-mi beau cafeaua

ps - salutam hova, uelcam bec, cum e briuselu?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
mersi pentru urari
sa facut deja nijte poze de catre amiral asa cacand ajung acasa la celebru leptop receptiv la pishatu meu imi deschid jurnal de poze cu mogaldetele
memet, merluc, da matale nu baji un jurnal colosha?
sa facut deja nijte poze de catre amiral asa cacand ajung acasa la celebru leptop receptiv la pishatu meu imi deschid jurnal de poze cu mogaldetele
memet, merluc, da matale nu baji un jurnal colosha?
-
-
aaaaaaaaa
din simplul motiv ca momentan nu am starea sa stau sa fac pe editoru foto cu pozelemi proprii si personale.
az, eventual maine
din simplul motiv ca momentan nu am starea sa stau sa fac pe editoru foto cu pozelemi proprii si personale.
az, eventual maine
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bonaziua az am muncit ceea ce imi ajunge pt intreaga sactamana.
si cum intrai cum mi-a soptit o viorea ca poetesa e gramada pe retetele mele. dam un ban azi fratzi admini?
meric baics acu vazui posa
si aiulicutzicu satz traieze mogaldetzele sa te vaz acu ce facu cu 4 monshtrii
si cum intrai cum mi-a soptit o viorea ca poetesa e gramada pe retetele mele. dam un ban azi fratzi admini?

meric baics acu vazui posa
si aiulicutzicu satz traieze mogaldetzele sa te vaz acu ce facu cu 4 monshtrii

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, imi adusei aminte ce voiam sa va-ntreb:
voo cum va merge yahu mesengeru? adi cacum a mers in ultimele zile ashea pe dupa-amiaza. ok sau cu multe intreruperi?
ca as vrea sa stiu daca ie de la muerds (c.aiu) sau de la mueyahu (c. je, daca nu e revendicat
)
voo cum va merge yahu mesengeru? adi cacum a mers in ultimele zile ashea pe dupa-amiaza. ok sau cu multe intreruperi?
ca as vrea sa stiu daca ie de la muerds (c.aiu) sau de la mueyahu (c. je, daca nu e revendicat

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
si la mine mere ok, numa ca daca o ai pe gaga interlocutor mai bine te rogi sa nu mearga 

-
- gaga
Hai bonsuar la tuate joianele ca azi a fost joi!
Ce maica-sa lu talpa lu ala de face focu sa topeasca zmoala mai facetz?
Io mi-e fuame, in caz ca va interesa, shi in consecintza o sa-mi pun o tzuika de la butoiash, via canea!
Sete buna tutulor!
Ce maica-sa lu talpa lu ala de face focu sa topeasca zmoala mai facetz?
Io mi-e fuame, in caz ca va interesa, shi in consecintza o sa-mi pun o tzuika de la butoiash, via canea!
Sete buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901