C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, pai daca m-ar adauga sfera ash fi implinita, din pacate nu crek asta se va intampla vreodata, nu sunt suficient de buna sau de blackeritza asha k va trebui sa ma resemnez 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
hehehe, pe vremuri ieream aiutz sau aiutzicu, acu maciuci, sunt aiule, sec, ce plm 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci, diresc sa va anuntz pe aceasta cale, ca incepand de luni 10 iulie anu curent, pot sa zic ca fac ear parte oficial din clasa muncituare. adica cu alte cuvinte, am inceput ear sa muncesc, si ma tem ca de data asta ie definitv, adica nu mai am scapare:D.
momental n-am net la munci, ceia ce nu ie tocma rau, ca in felu asta chear pot sa imi vad de munci, da cica o sa vie si ala (netu) in curand. in rest, ie bine, cald, ceia ce va dorim si dumneavuastra.
momental n-am net la munci, ceia ce nu ie tocma rau, ca in felu asta chear pot sa imi vad de munci, da cica o sa vie si ala (netu) in curand. in rest, ie bine, cald, ceia ce va dorim si dumneavuastra.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bon dimine
cu regret va anuntz ca unu din rotoritici sha dat obstescu sfarsit aseara
cu regret va anuntz ca unu din rotoritici sha dat obstescu sfarsit aseara

-
nasol, bre, nasol asa
am vast aseara o gajca de unjpe maidanezi minori - aveao doo mame, imagineazatz!
n-am mai vazut asa ceva pe la noi, de obicei catzelele se izoleaza cand fata si nu tolereaza apropierea altor caini
am vast aseara o gajca de unjpe maidanezi minori - aveao doo mame, imagineazatz!
n-am mai vazut asa ceva pe la noi, de obicei catzelele se izoleaza cand fata si nu tolereaza apropierea altor caini
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Ora 13:00 (da, acum ), la TVR2, emisiune-documentar Pop Rock Story, realizata de Cristian Paunescu. Azi, despre Dan Spataru
flufa, cam aberanta apartenenta lui dan spataru la pop rock story. acu no sami ascund antipatia mea fata de dan spataru insa e cam aiurea
aaaa, merluc, poate faceti si voi un tred de comentarii la filme si teveu ca nam gasit pe forumu ala in acest sens, adica chestia asta cu spataru aj fi comentato mai in detaliu daca era
-
cum mere cu moshu?
ce umor baicsian ai pe tine azi bre.
moshu n-are fatza nici sa linga cojile de bostane de pa caldaramu pe care le scuipa shakilicutzica la concertu lu shakira de la timisuara

-
nu merje, era o figura de (pi)stil
bre, da matale ti-ai baut azi pishuarca aia zilnica dei zici cu enfaza cafia ca te vaz cam bulversat sau nai dormit decat numa fro 17 ore aznuapte?
bre, da matale ti-ai baut azi pishuarca aia zilnica dei zici cu enfaza cafia ca te vaz cam bulversat sau nai dormit decat numa fro 17 ore aznuapte?
-
olae mare, asnuapte num doo ciasuri chinuite am durmit - deci asta nu
restu (zic asta caso flatez pe shachi): tu n'AI aozit de atractzia contrariilor?
iar cafea m'AI fac una acuma, shinca una m'AI acush, shinca ... multe, pana dimineatsa mae
restu (zic asta caso flatez pe shachi): tu n'AI aozit de atractzia contrariilor?
iar cafea m'AI fac una acuma, shinca una m'AI acush, shinca ... multe, pana dimineatsa mae
- kant emir
hehe, mersic de (presupusul - nu cer ezplicatzii!) con pliment, numa ca ie contrastu m'AI mare intre (sa zicem) chilele tale shale lui, muzica pe care-o ascultz tu si cea pe careo aude iel, intre filmele tale preferate shale lui; da-n primu rand chilele, da?
- kant emir
nu, e un alt fel de a arata k eram obosita 
am dormit de pe la 8 pana acum, exceptand faptu k m-a trezit la unshpe un semese de la alecs care spunea k him sacs, deshi nu intzeleg de ce a trebuit sa se duca pana la sibiu sa constate asta
buna dimineatza

am dormit de pe la 8 pana acum, exceptand faptu k m-a trezit la unshpe un semese de la alecs care spunea k him sacs, deshi nu intzeleg de ce a trebuit sa se duca pana la sibiu sa constate asta

buna dimineatza

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
buenos dias, pupam aiu si SODi si spor la munci lu cui muncejte
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine. compu meu arata orl 21 impartit la 52. sa ma culc sau sa ma trezesc? si cat plm e ciasu?
bag bre clatitele vetzii, avui trebi. ce face guguloiu ramas pe metereze?
ceculeeeeeeeeeeeeeeeee
bag bre clatitele vetzii, avui trebi. ce face guguloiu ramas pe metereze?
ceculeeeeeeeeeeeeeeeee
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ceculeeeeeeeeeeeeeeeee
Aici sunt vecinica !Ci-ai patzit?
Deci io azi trebea sa fiu la pescuit, dar m-am gandit io ashea umpic mai bine pe la 3 juma cand o fo plecarea spre balta, ca n-are rost!Adica am numna de castigat daca rman acasica si anume:
1 - In loc sa dorm de la 3 pana la 3 jumate, am dormit de la 3 pana la 9 jumate.
2 - in loc sa imi ghiortzaie matzele de fuame pe balta, mai bine mi-am facut doo oo oichi cu shunca, branza shi cateva legume separat.
3 - in loc sa stau cu mainile in rame shi balegar, mai bine stau cu deshtele in nishte carne tocata(ca am de gand sa fac neshte piftelutze mai incolosha umpic)
4 - in loc sa dau 60 ROL pe 150 ml de cafea pe care sa o vars la prima gruapa in mashina, fara sa apuc sa beau din ea ca frige, mai bine mi-am facut ditamai bardaca, asha cum place la mine.
5 - in loc sa stau in mashina uitandu-ma cu jind la betze shi lansete din cauza ca a inceput ploaia, mai bine stau acilea shi ma bucur ca n-am plecat de acasa.
6 - decat sa ascult mihai margineanu shu bug mafia + ducu bertzi, mai bine ascult aciisha ce vrea mujchii mei!
7 - in loc sa platesc taxa de pescuit 70 RON shi sa nu prind nimic, mai bine ma duc la magazin, imi cumpar doi peshtoi, ii prepar, halesc shi le mai ramane shi la cei de se intorc de la pescuit!Si asta numai ci 6 RON.
Un uichend mirobolant la fieshcare va dorex!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
paiacec scrie:4 - in loc sa dau 60 ROL pe 150 ml de cafea
7 - in loc sa platesc taxa de pescuit 70 RON
breh paiacec, io sunt putin bulversata de preturile astea.
4. 60 ROL?! adicatelea 0,006 RON?

7. 700.000 ROL taxa de pescuit?! asa mult?
shaki, live sux si mai mult, sux cumplit chiar

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332