C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Initial trimis de SOD
io vreau sa ma apuc acusa in uichend sa repet iar la chitara,ca vreau sa scot un album cu manele metalice si niuuev.sparg piata!si daca merge treaba,fac unu cu manele - cavar,dupa formatii care au marcat tineretea lu' vecinu meu pantaze.am nevoie de un bechingvocal.care se baga?
intr-o pauza vazui ce scrisesi bre nea cata si am zis ca daca esti atat de dornic sa scoti metale manelare, te pot ajuta ca draga inima, daca vrei iti fac eu versuri ca mi-au mai ramas cateva doruri de duca si cred ca ti se potrivesc stilului :p nu ma pot abtine tentatiei, deci nu pot sta deoparte. cand o punem de un feat.? mai este cineva doritor?
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-

K-gula - Mesaje: 951
uite bre nu-mi detera astia azi de munci nica, nici o saiba,nici un cilindru de basculare , nici o vana ceva sa-mi justific si io salariu si ma suna predator sa-i fac urjent fishe medicale dintr-alea tip ca curg pacientii pe la ia garla si n-are fishe sa-i noteze colosha diagnosticele sa nu-i incurce doamne fereste...si de unde dracu gasesc io acu neshte tabla galvanizata de 0,5 sa fac fishe ?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai nu-ti spusei ma ca ne trebe un bechingvocal pentru cavarurile alea?adica,am o idee ca sa facem o maneacavar dupa piesa thriller a lu jackson.si bechingvocalul trebe sa stea in spate si sa cante incontinuu la microfon,trilar,trilar,da trilaru asta trebe sa aiba un iz oriental asa,de manea!si deocamdata nu s-a bagat nimenea la castingul de proba de talente.
-

SOD - Mesaje: 6035
pai ma bag eu dupa cum ti-am spus si din cate observ sunt ferm convins ca aiul se va descurca de minune alaturi de mine. oricum stiu foarte clar ca tre sa combinam si o fetita ca am auzit ca da mai bine la public. facem clip si ne-am chisat pe liviu guta si alti ca el. succes garantat. intre timp putem sa o punem si de o bauta ca si asta am auzit sa se poarta. mai turnam un paharel (imi calc pe principi) mai chiemam si 2-3 pasari de ziua ca dau bine si ele la ochiu` obosit, le imbracam cat mai gros sa nu care cumva sa se vada negi si alte alea si avem un hit.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-

K-gula - Mesaje: 951
hehe, dragii mosului, ca lung somn am mai dormit...pana m-am trezit! bag de sama ca iara is primu ce se bagan fatza p`aicea...si daca citesc ultimele posturi imi cam dau seama si de ce. pai daca voi chefuitzi asa bine da dimineatza pana...pana va gatatz, atuncia ie normal si chiar evident ca ie mai greu shi shi cafeiu merje mai greu...
in alta ordine de idei, atz vazut shoku zilei de ieri dea dat eshtia pe teveu fatza si spatele la noua dacia x90 deam zis ca iote mah!!!?
in alta ordine de idei, atz vazut shoku zilei de ieri dea dat eshtia pe teveu fatza si spatele la noua dacia x90 deam zis ca iote mah!!!?
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
la multzi ani!
nui nici o scofala sa fi primu, ba din contra. cel mai mishto ie sa fi ultimu care vine shi primu care pleaca.
-

neatza - Mesaje: 5820
la multi ani !
La Multi Ani Silvia !!!!!!!!!!!!!
si-un dr hook ar merje cu mama lu silvia care zice si drege...
hai s-avem parte de neshte beri care este....
si-un dr hook ar merje cu mama lu silvia care zice si drege...
hai s-avem parte de neshte beri care este....
-

la multzi ani!
de neshte ber o savem cu sigurantza parte, acu nu se shtie daca impreuvna sau separat. eo pariez p varianta ce, fiecare pentru fiecare impreuna cu colegii lui, la biuro shi alatur. care este.
aiule, mai baga un oichi la pemeur.
nae, ai putea sa faci shi tu acelash lucru. de ier ashteapta.
aiule, mai baga un oichi la pemeur.
nae, ai putea sa faci shi tu acelash lucru. de ier ashteapta.
-

sar`na la totz care matz sfatuit de bine si creca atz vazt ca ma conformez!
neatza, az ie iar vineri (io am crezut ca si ieri a fost), ashea ca az te voi plagia (fara apropouri beuranice:)), ca-mi vin nejte pretini de prin alte zone ale globului ca maine merjem la nunta la un alt pretin shi deseara ie petrecerea burlacilor. ups cacuma-mi dau seama ca din fro cinshpe catz suntem doar 2 mai ie burlaci!!!
neatza, az ie iar vineri (io am crezut ca si ieri a fost), ashea ca az te voi plagia (fara apropouri beuranice:)), ca-mi vin nejte pretini de prin alte zone ale globului ca maine merjem la nunta la un alt pretin shi deseara ie petrecerea burlacilor. ups cacuma-mi dau seama ca din fro cinshpe catz suntem doar 2 mai ie burlaci!!!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre oameni truditori ma bombarda nea mihaitu cu doo pemeie de mai mare dragu sa le citesti...spicuiesc dintr-unu
Da ia zi, tu combati si pe teme muzicale (excluzand faze de genu "ce tricou purta Ian Gillan cand s-a imbatat la revu' din '72), sau numa pe acronime si cimilituri ?!
senza parole cum zice neamtu...
Da ia zi, tu combati si pe teme muzicale (excluzand faze de genu "ce tricou purta Ian Gillan cand s-a imbatat la revu' din '72), sau numa pe acronime si cimilituri ?!
senza parole cum zice neamtu...
-

buna ziua. hai ca az chiar tre' sa fie buna. va multzumesc dinnou, si iar, multzumesc, multzumesc. gata!
io avui parte de neste coci~cole care e in timpul serviciului si nu pot sa abuzez.
SOD, multzam, asa e. :rolleyes:
si pe voi v-a stresat cu pemeiele? o fi frig in germania? io fi dor de tarza? io le-am sters ca deja imi indundasera casutza.
io avui parte de neste coci~cole care e in timpul serviciului si nu pot sa abuzez.
SOD, multzam, asa e. :rolleyes:
si pe voi v-a stresat cu pemeiele? o fi frig in germania? io fi dor de tarza? io le-am sters ca deja imi indundasera casutza.
-

nocturna - Mesaje: 8725
la multzi ani!
vad ca numa mie nu mia dat pemeie mi'ai. cuatat mai bine, deshi nu miar fi stricat shi mie o portzie sanatoasa de ras. care dacn public faca cum se vede pe segovia, va datz sema ceo fi la iel in cap in particoler.
alfel, ie bine sau chiar rau care am muncit panacu de nam avut vreme de nimica. noroc cam abuzat asear. foarte frumos a fost! shi tzin sa remarc aci shnitzelu de pui unplut cu ciperci shi ciorba de vacutza cu smantana shiardei iute + silvia blonde care a fost + neshte stalinskaia = foarte bine.
alfel, ie bine sau chiar rau care am muncit panacu de nam avut vreme de nimica. noroc cam abuzat asear. foarte frumos a fost! shi tzin sa remarc aci shnitzelu de pui unplut cu ciperci shi ciorba de vacutza cu smantana shiardei iute + silvia blonde care a fost + neshte stalinskaia = foarte bine.
-

onkoaso daca o sa vaza nashica ca ai intrat colea iti zic io ,aiu, ca o sa i se umple inimioara de bucurie si-o sa-si ia postu matale acasa sa si-l puna la mozvici pe luneta...
-

Initial trimis de eyewitness
matinale e bine bre, e bine...la noi te-ai gandit?
to timpu. ziceam: "ehe... eo aj mai loa una... tu ai mai loa una? deci sa mai vina patru!"
daca nici azta nu ie altruizm, atuncia eo nu mai shtiu.
-

spre deosebire de eo, care nam avut nici pe dracu cu esceptzia celor doo drumur la buda in decurs de juma de ora care de unde shi sondaju care am patzit una d'aia nashpa firar mama lor a dracu de caterincosh cu hartia lor.
-

Initial trimis de neatza
eo, care nam avut nici pe dracu
ce bauta o fi aia fara dracu langa tine nu stiu...mai mult suna a sezatoare de caminu cultural comunal
-

multzumesc, K-gula. de vorbit n-am vorbit, da' timpul pierdut nu-i.
care azi toata lumea s-a inghesuit ca sa-mi zica lamultzani, neatza care aduse si cadoul, toti mai putzin unul, care-l vaz onlain si care nu mi-a zis si care tocma iel, care nu am asteptam, da' care io mai astept ca timp mai e.
care azi toata lumea s-a inghesuit ca sa-mi zica lamultzani, neatza care aduse si cadoul, toti mai putzin unul, care-l vaz onlain si care nu mi-a zis si care tocma iel, care nu am asteptam, da' care io mai astept ca timp mai e.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre io mi-s nelamurit . sod lua ban pe aberatii pentru deschidere de subiecte aberante...daca e cineva sa-mi spuie si mie lojica acestei decizii io dau neshte beri? ezista vreo scara de valori pentru aberatii? adica subiecte mai putin aberante, aberante si foarte aberante? de la ce treapta a scarii de valori se da ban ? lamuriti-ma si pe mine bah fratilor ca io am limite la judecata mai ales vinerea...
-