C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
raportez cu inalta mandrie patriotica si spirit revolutionar ca primul baldabac pe zioa de azi a fost infaptuit si am trecut la partea a doa a darii de seama respectiv jidveiu cu ghiata. o sa va tin la corent cu infaptuirea planului pe tuate fronturile
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tzutz emire. si tu la munci? si io am muncit azi sa stii. ba chiar in conditii inumane. ceea ce ma face sa cred ca pana luni pas la activitati aducatoare de beneficii materiale.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tzutz emire. si tu la munci?

gaga, lu kante miru trebe in primu rand sai definejti cuvantu MUNCA

-
ete ca meai dat o ideie!
alfel:
1 - da, sio
2 - abarnai tu, martore, cate poa satz povesteasca personu lu je despre muncile pe care leo degustat (degustat, ca or fo pe indelete), or despre uamenii cu care sho amestecat sudorile fruntzii or ale bratzelor; no fo mereu asa cum ie acuma, stei cul
alfel:
1 - da, sio
2 - abarnai tu, martore, cate poa satz povesteasca personu lu je despre muncile pe care leo degustat (degustat, ca or fo pe indelete), or despre uamenii cu care sho amestecat sudorile fruntzii or ale bratzelor; no fo mereu asa cum ie acuma, stei cul
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
abarnai tu, martore, cate poa satz povesteasca personu lu je despre muncile pe care leo degustat
io zic sa nu te hazardezi in afirmatii gen abarnai

bon dimine
pupam pe stelistu si pe rapidistu
tzutzuim gagosfera
azi seanunta tenperaturi propice baldabacurilor si jidveiurilor repetate lucru demn de loat in considerare si aplicat in practeca
in alta ordine de idei imi bag organu jenital nemaltratat in producatorii de otet din vin care au scos otet pe piata inbuteliat in sticle exact ca cele de techila camino. mai lipsejte palariuara
in rest saveti o zi strajnica si lipsita de griji si trebi
-
buenos dias tutulora si pupam la aiu, SODi si CFN
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
din ciclu sculatu de dimineata nu e de gasca,eu am plecat spre munci agricole de care n-am aptsolut nici un chef.scpoul zilei de azi:sa vina seara mai reprede sa dorm.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
defapt, se pare ca cacatu si pishatu de primar din varna, si-a schimbat pretentiile pe final, de genu ca naveai voie cu alcool in cadru festivalului si ca se schimbasera orele.
probabil ca nemtii nau stiut ca tre sa finantzeze si conturile primarului
probabil ca nemtii nau stiut ca tre sa finantzeze si conturile primarului
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
SOD scrie:bah, imi bag pula in banerele astea cantatoare. cum pula mea fac sa scap de ele? ca ma dispera..
sodule: Mozilla Firefox + Adblock plus + Adblock filterset
combinatia asta te lasa fara reclame
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
imi bag pula in banerele astea
garofitza, nu jtiai ca xkranu a vandut de fro luna fanclub.ro la o firma de publicitate?
asa ca deacu o sa avem parte numa de deastea deci ia aminte la memetului cuvinte
-
nacsual-o, ai cetit pimeuu care ţ-i la-m trimes aseară?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
guzmorning
saliu la oameni, baics acu l-am gasit, io puteam sa jur ca ala nu jtie da vazui ca jtie deci da, adminii are intodeauna dreptate
alfel va anuntz ca afara este jale mare, noroc ca inca mai baga aeru la makineta ca alfel dadeam in beri beri. azi programe caznice.
saliu la oameni, baics acu l-am gasit, io puteam sa jur ca ala nu jtie da vazui ca jtie deci da, adminii are intodeauna dreptate

alfel va anuntz ca afara este jale mare, noroc ca inca mai baga aeru la makineta ca alfel dadeam in beri beri. azi programe caznice.
- gaga
deci de azi nu mai tzutzuim gaga ca o duare drept in alunitza din rect de tzutzuirile nuastre matinale
-
tzutzu la cine se simte neglijata. si la restu lumii vremuri bune, baldabaci si jidveiuri si beroase si ceo mai fi din belsug.
amereu e in (s)cadere libera. maine la amiaza e deja conced.
amereu e in (s)cadere libera. maine la amiaza e deja conced.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
shaki am notat, ma voi conforma
ies cu masina in oras, strazile or sa fie pustii, crajmele inchise, activitatea ratb,metrou suspendata, tuata lumea va fi in juru televizuarelor urmarind concertu

cometa scrie:concertul HIM se va difuza pe 23 iulie 2006, la TVR 2, la ora 20.00.
ies cu masina in oras, strazile or sa fie pustii, crajmele inchise, activitatea ratb,metrou suspendata, tuata lumea va fi in juru televizuarelor urmarind concertu
-
cum e la meciurile de folbal ale rapidului?

stai bre ca nu ajunsei la tzutzu, ma duc acu
- gaga
16:55 DaRcKBiTZoNe Viewing Thread Artmania Festival
shaki fii cu ochiin 4x4, tza intrat lutza
shaki fii cu ochiin 4x4, tza intrat lutza

-
nbm m-a mancat sa fac mijtoc de postul (si topicul) asta al tau da' e merlucian, nui? adica tu crezi ce zici acolosha?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=484516#post484516

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=484516#post484516
- gaga