C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pai probabil ca venise vremea sa sa dea un ban shi sampadicat cineva de sod. suntem la rand.
logica ie ca nu ie.
logica ie ca nu ie.
-

neatza - Mesaje: 5820
mah, da harnici mai suntetz, ear am citit jde postur care leam gasit stiva pa presh la intrare de nu mai puteam sa intru.
iote mah, invie tanti onk! ce mai mi se umple inimioara de bucurie! ba chear ma gandeam in gandu meu din cap sam eau postu acasa shi sa mil pun la mozvici pe luneta...
lamultzan aiule, sodule, baicsule, filule shi tu, plus mai ales tocmai neatza, dar intai shin tai primu rand inaintea tuturor, nocturna!
deshi pare ca ie viner ceia ce parea shi er, az chear este.
iote mah, invie tanti onk! ce mai mi se umple inimioara de bucurie! ba chear ma gandeam in gandu meu din cap sam eau postu acasa shi sa mil pun la mozvici pe luneta...
lamultzan aiule, sodule, baicsule, filule shi tu, plus mai ales tocmai neatza, dar intai shin tai primu rand inaintea tuturor, nocturna!
deshi pare ca ie viner ceia ce parea shi er, az chear este.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
folosesc acest moment deosebit pentru a-l felicita pe userul sod, colegul nostru de truda si suferinta , care in aceste conditii vitrege si secetoase , a reusit cu deosebita-i maiestrie si fleru-i de necontestat, sa obtina cel de-al 9lea ban din vasta-i cariera pe acest minunat forum, lacas al justetii si dreptatii, al deciziilor drepte si pertinente, motiv pentru care azi la orele 5 il voi sarbatori cum se cuvine si cade , cu neshte multe beri astfel cand va reveni pe forum sa obtina negresit si pe cel de-al 10lea alt motiv de mandrie si avant revolutionar si de ce nu, de mai multe neshte beri care este. o sa-i transmit si din partea voastra dragi truditori , cele mai bune ganduri inspumate...si ii voi inmana medalia de erou al muncii forumiste clasa I .
sa ne traiesti sodule si la mai mare !
sa ne traiesti sodule si la mai mare !
-

eyewitness - Mesaje: 19220
"MARTIR" aiule, martir se zice
pe aceasta cale tziu sa-mi exprim si io toate cele ca nici nu picai in zona si se sintanpla belaua drept pentru care.
ups, uitaram: ma'am lasca la mai mare intalnirea pa netu fanclupului da viu si io sa spui asa, chjear pa luneta, ca vine elanii lu aiu de spala lunetele la entersectza urmatoare si tzo deslipeste
pe aceasta cale tziu sa-mi exprim si io toate cele ca nici nu picai in zona si se sintanpla belaua drept pentru care.
ups, uitaram: ma'am lasca la mai mare intalnirea pa netu fanclupului da viu si io sa spui asa, chjear pa luneta, ca vine elanii lu aiu de spala lunetele la entersectza urmatoare si tzo deslipeste
-

onk - Mesaje: 1841
iak ca venii shi iop din peregrinari si dupe ceam varsat in mine (ulterior shi din mine) 2 bexuri d`astea romanesti care este de respecta legea germana a berii de la 1500 tomna, ca romanii noshtri nu shtie ca s-a modificat lejea aia, acu am trecut pe coniace, ca mii foame de am concert ramshtain in matze.
si cum venii io ashea vazui ca zvarliratzi o samantza de revolta pe sred, ca adik de ce s-a banat si ardeal sodu` si ma alaturi s io timid protestului ca adik daca se ia ban fara lojica., atunci de ce sa incerci sa fi lojic k sa ramai nebanat?!...intreb si io, nu dau cu paru!
felicitari ochiosu pt cel mai lung si efectiv(!) cel mai coherent post de azi de pe sred!:)
si cum venii io ashea vazui ca zvarliratzi o samantza de revolta pe sred, ca adik de ce s-a banat si ardeal sodu` si ma alaturi s io timid protestului ca adik daca se ia ban fara lojica., atunci de ce sa incerci sa fi lojic k sa ramai nebanat?!...intreb si io, nu dau cu paru!
felicitari ochiosu pt cel mai lung si efectiv(!) cel mai coherent post de azi de pe sred!:)
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ba da zice bine baiatu asta dom'le! eo lam descoperit, eo lam promovat! to ce shtie de la mineanvatzat! da'i puturoooos! shi uite cata adevaru grieshte shi nici macar nul shtie pe moshu decat de fro zi/doo. perspicace. sau unde o fi efectu de la neshte berile care in simpatie cu stomacu lu eo cate tanjeshte.
-

hihihi
nu vreau decat sa va spun ca eu azi am liber,in timp ce voi sunteti la munci.
ps : a,si m-am trezit si la orele 13
ps : a,si m-am trezit si la orele 13

bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
ca veni vorba de gotci shi brusc am devenit shi mai interesat de sujet: ai chefuit shi mata neshte oarece de zioa mneavoastra?
-

deci io am nejte presentimente paranormale ale intuitziei care este, shi deci vine shi zice: prea le shtie filu asta pe toate ca um om mare, care dabea de doo zile il vazui paicia pa coriduare cu cartia plus antetun mana chema liftu de sus in jos shi de jos in sus; io creca or iel nu ie iel, aka ie iel da nu ie numa iel, mai ie shi altu, or iel ne urmarejte de mult shi are fishe cu fishtecare. una din doo.
matinale, daca tot lai loat de suflet, dezlusheshteneo.
matinale, daca tot lai loat de suflet, dezlusheshteneo.
- angus
- Junior Member
pai mariane mama, tu nu vazui ce bine ne distraram noi ejtia de pe sred azi, ca munciram tot nu si cu pauze? asa ca nujtiu carei mai cajtigat...sincer mah...
dallas(!?) ca maine merg la nunta de dimineatza si pana duminica spre luni o sa (ma) muncesc de tot o sa manprahtii! hough!
dallas(!?) ca maine merg la nunta de dimineatza si pana duminica spre luni o sa (ma) muncesc de tot o sa manprahtii! hough!-

nushtu bre, care abarnam shi nici num pasa. asta este. care este.
donshoara [prezidenta, mai dezamagit! sa nu bei shi matale macar o bere? adica daca nici de zioa matale, atunci cand? ca cine, shtim noi, respectiv eo.
donshoara [prezidenta, mai dezamagit! sa nu bei shi matale macar o bere? adica daca nici de zioa matale, atunci cand? ca cine, shtim noi, respectiv eo.
-

da' poate doar le stie ca ie iel om mare. ce stiu eu acu'...io tot vaz pe huzonlain ca-mi fileaza treadu de lamutlzan, deci ma apuca banuielile, aici da.
parol, care sunt de-ntzleles si tu stii, ca beau si o ber chiar si doo, da' cum ajung' acas, ca e neste aglomeratzii pe strazi si am nevoie de echilibriu pentru o mai buna stabilitate, logica si coerentza.
parol, care sunt de-ntzleles si tu stii, ca beau si o ber chiar si doo, da' cum ajung' acas, ca e neste aglomeratzii pe strazi si am nevoie de echilibriu pentru o mai buna stabilitate, logica si coerentza.
-

nocturna - Mesaje: 8725
pai nocturno, tu nu merji cu ticou la subratz frumos si regulamentar pe trotoar ca toata lumea civilizata?
-

matz prins! iadevarat ca io-s 2: io si cu mine, deshi de doo zile ma tot intreb dak nu-s unu din cele 3 alter ego-uri ale lu neatza!
adevaru adevarat ie ca io-s ala cu siviu de ieri, nici mai mult nici mai putzin si ma simt ca peshtelen apa pe sredu si chiar pe forumu asta ca deaia cum pot, cum dau cu geana paicia sa vad ce se in tampla!
si ie ultima oara cand ma justific!
...sper!
adevaru adevarat ie ca io-s ala cu siviu de ieri, nici mai mult nici mai putzin si ma simt ca peshtelen apa pe sredu si chiar pe forumu asta ca deaia cum pot, cum dau cu geana paicia sa vad ce se in tampla!
si ie ultima oara cand ma justific!
...sper!
-

nu bre, Muscolo! *p
naecinefilmu, esti incoerent! n-am inteles nimic. spune repede de ce-mi filezi tredu de lamultzan? e freun absconzis acolosa si eu nu m-am prins de el?
naecinefilmu, esti incoerent! n-am inteles nimic. spune repede de ce-mi filezi tredu de lamultzan? e freun absconzis acolosa si eu nu m-am prins de el?
-

bre filule cu cinemau iti pusei colosha o intrebare ieri da neshte filme daca merita in detrimentu la neshte beri au ba si ma lasashi cu aii in soarele mangaietor si propice pentru parcurile lu matinalu. cu spider imi zise nashica ca ie capodopera da restu?
-

pai nutz zise bre omu ca se simte ca carasun ape acileasha la noi, shi cum totz suntem shaici shacolo, poate bne cauta sa vada unde suntem.
ezista shi varianta be, da mie frica sa gandesc asha treaba urata.
ezista shi varianta be, da mie frica sa gandesc asha treaba urata.
-

io va zisei ca filu ie introdus spion printre ape (ca doar ne zise ca ie pejte) de nejte oameni, care uite cum se fofila pe langa incercarea la carel supuse aiu. io zic ca ie supt acoperirea care tocma cen cepe sa i se destrame plus deshire. ba mai shi spioneaza cu coltzu oichiului pe unde sascunde donshoara prezidenta noastra care este.
pai io zic ca fu vigilent shi prevazator sody cand il loa tare de lan ceput.
filule, varsa repede cine te implementa in sanul nostru ca altfel te schingiuim.
laitar edit: vez avataru meu? crezi ca ie pus de geaba? hmmm....
pai io zic ca fu vigilent shi prevazator sody cand il loa tare de lan ceput.
filule, varsa repede cine te implementa in sanul nostru ca altfel te schingiuim.
laitar edit: vez avataru meu? crezi ca ie pus de geaba? hmmm....
- angus
- Junior Member
da mie frica sa gandesc asha treaba urata
pai si cine-ti zise bre sa gandesti? da-i o formulare coerenta si aia e.
ma-ntreb daca ma mai tzin astia mult aicisa cu trebile lor la munci care inca mai e ceva de facut si nu mai vine odat'. ma plictisesc si plec.
-

lasa ba asta ca nui asha emportant, ai vazut pe caterinca zilii? mare om, mare caracter, slabe sperantze!
-

ia matinale ezemplu de la moshu, iel posteaza sapoi gandeste (ma rog ie eufemism asta) sisi face cruce dupe "vai Doamne nu ma recunosc"
-