C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
raspunsuri:
eyewitness: asa cum am vazut si mai devreme cand dadui o geana si pe cinema, nu-i mah nimic postat de tine...sau nu vad io. oricum, nu-s autoritate in materie si nu vad decat ce prind si io din cand in cand!( la filme ma refer)
neatza: daca treaba urata e despre moi, zii ca nu ma supar shis shi curios den fire (de tort!)
angus: pm
nightwish: formatia de la care ti-ai luat nicku a scos anu trcut un album (ceva cu..."child", imi scapa acum), care e diferit de celelalte de dinainte, devenind mai ascultabil si poate mai comercial. Iar Theatre of Tragedy, Haggard, Therion, The Gathering, Lacrimosa is shi iele trupe care canta cam acelashi gothic!
ok?
neatza: daca treaba urata e despre moi, zii ca nu ma supar shis shi curios den fire (de tort!)
angus: pm
nightwish: formatia de la care ti-ai luat nicku a scos anu trcut un album (ceva cu..."child", imi scapa acum), care e diferit de celelalte de dinainte, devenind mai ascultabil si poate mai comercial. Iar Theatre of Tragedy, Haggard, Therion, The Gathering, Lacrimosa is shi iele trupe care canta cam acelashi gothic!
ok?
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
uite gothicu, nu e gothicu! file, te invit sa discutam in privat pe rock strain despre subject. :j tot n-ai raspuns la intrebarea de ce fileaza treadu? in fine.
imi pierd rabdarea ca nu mai vine materialu'...
imi pierd rabdarea ca nu mai vine materialu'...
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre io va spui sa aveti un uichend cat mai bogat in neshte beri,gotci gintonicuri (matinalu gin si nocturna tonic) ca io trebe sa inmanez medalia lu sod in cadru festiv asa ca sa-mi teneti pumnii sa nu ma fac de ras ca pierdui antrenamentu ca nu baui de mercuri...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
gata! am termenat cu totul si eu! arivederci pipal, uichend placut, neatza, multzam incodat' pentru tot, ai, sod, suntem alaturi de voi. felicitari, la multz ani, multa veselie si voe buna, banu' sa fie usor ca trece si el si de acolo-ncolo mai vedem.
-

sho maistau umpic shi dupaia ma duc ca am treaba lao intalnire la ceas de seara la un vecin care sta in acelash orash cu mine ca sa ma duc la iel sa tragem neshte muzichie ca shia reparat alambicu, pardon, sidiraitaru.
-

neatza - Mesaje: 5820
gata!
no szerus la tata lumea ca io ma shperg!
neatza, sper ca nu cu tine merg la bere ca amu m-o sunat un pretin sa merem la o BR inainte de masa?!
ne-om vedea luni, deshi din ultimele informatzii, maine la 8 o sa mai vin la birou ashea, just checkin`!:)
no pa!
neatza, sper ca nu cu tine merg la bere ca amu m-o sunat un pretin sa merem la o BR inainte de masa?!
ne-om vedea luni, deshi din ultimele informatzii, maine la 8 o sa mai vin la birou ashea, just checkin`!:)
no pa!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, na o mana de ajutor: postu de care zice aiu cu filmurile nu ie pa cinema, ci pa acest minunat thread care ieste, cu elanii, ultimu post de jos pe o foae. il vazui io la vremea lui, caci shi raspunsei la dansul partzial color. cautal, mama, ca io nul gasii in timp util. daca scrie ajtia ca disperatzii, ca pe threadu cu teatru nar scrie ashea!
cat despre pemeu, vazut, citit, raspund cu prima ocazie care osa fie. stai paproape.
cat despre pemeu, vazut, citit, raspund cu prima ocazie care osa fie. stai paproape.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bre, deci am pleca, shi cant m ieshit pe poarta, ma strigat la telefon ca sa viu inapoi ca sa trimit de emergentza nushce la nushcine. rushine!
-

neatza - Mesaje: 5820
tu ej de vina! pai dacai eshit prea incet. pa poarta se da busna, nu se ese. ushea sa sparge. care daca mai este, daca na sparto altu in prealabilul tau. hai mai rpd, cai intarziat. intarziatule!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cu mare indignare am citit ca nu usuerul SOD, ci omul catalin a primit ban. cu o mult mai mare indignare observ ca in lumea asta prost facuta, doar kktii vor sa f***, iar f****gii adevarati nu pot sa f*** de kkti. intradevar regimul comunis si-a pus inca o data amprenta de mentalitatea romanului, iar libera circulatie a materiei cenusie este tot mai mult infranata de ciuda unora ca nu se pot ridica la mai mult. este ca si cand un belit de gabor te opreste pe strada pt. o aberatie si nu poti face nimic fiindca cica nu ai legea tu in mana pt. a te pune cu acestia. in armata erau destui ce incercau sa fie autoritari iar in viata de zi cu zi, nu stiau cum sa se ascunda mai mult pt. a nu fi bataia de joc a societatii.
in acest moment chiar am o mare durere in suflet.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-

K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de K-gula
ia o aspirina. mai fa o rima....si poate iti trece.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
hai neata la truditorii de sambata care este
moshule ,am rugamintea sa nu mai postezi ineptiile tale pe acest thread pt simplul motiv ca acest thread nu este pentru copii handicapati si redusi mintal. ai la dispozitie forumurile care te-au consacrat, animal x .teneteu c,atelusi si pisicute precum si cel de avertismente si banari . in caz contrar ma obligi sa-ti sterg posturile si sa te avertizez...marsh de aici!
moshule ,am rugamintea sa nu mai postezi ineptiile tale pe acest thread pt simplul motiv ca acest thread nu este pentru copii handicapati si redusi mintal. ai la dispozitie forumurile care te-au consacrat, animal x .teneteu c,atelusi si pisicute precum si cel de avertismente si banari . in caz contrar ma obligi sa-ti sterg posturile si sa te avertizez...marsh de aici!
-

iar eu ma vad nevoit sa te invit sa parasesti acest forum...care de astazi este moderat de Oribilul Mosh
iti multumim pentru ajutorul dat !
iti multumim pentru ajutorul dat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

forumul nu-l parasesc cand vor cretinii si imbecilii. ah ca mi-ai luat moderarea ? da , ce-ti spuneam moshule ,imbecilii ajunsi in functie...ganganii imputite si hidoase care se tarasc prin viata si pe care multi le calca in scarba...
btw: ia-mi-o si p-aia de pe literatura ca si asa suntem multi acolo si pune-te tot pe tine ca in afara de cartile alea de colorat poate alea de sheptic sa le cunosti si tu
btw: ia-mi-o si p-aia de pe literatura ca si asa suntem multi acolo si pune-te tot pe tine ca in afara de cartile alea de colorat poate alea de sheptic sa le cunosti si tu
-

cretinul care s-a vazut cu functie...tu ai fost. eu te-am ridicat , eu te cobor. pana te linistesti.....voi modera acest forum. pentru moment consider ca nu ai mintea limpede.
dupa ce itzi revii....te astept cu draga inima.
pana atunci..odihna placuta ! :o
dupa ce itzi revii....te astept cu draga inima.
pana atunci..odihna placuta ! :o
-

3532
esti de cacat, ma, esti de cacat. am vazut ca vor sa-ti ridice unii statuie pentru faptele de vitejie pe care le faci, numa sa ai grija de statuie, ca or sa se pise cainii pe ea in lipsa de copaci.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cand o sa ajungi tu sa cobori si sa urci pe cineva moshule in afara de varianta liftului unde oricum butoanele sunt o parte a tehnicii pe care inca nu ai deslushit-o inca si la care inca te miri de ce sunt pe verticala si nu pe orizontala conform cu ceea ce esti tu obisnuit sa buchisesti si eventual sa intelegi, o sa se scurga multa apa pe dambovita...
-

neata celor ce stiu ce inseamana munca si celor ce stiu ce inseamna prietenia si celor ce stiu sa glumeasca si celor ce au in cap mai mult decat dorinta de a fi la putere si celor ce au in sange spiritul libertin si celor ce nu vor sa se cramponeze in imbecilitati s.a.m.d.
in alta ordine de idei. azi am ajuns ceva mai tarziu la munca dat fiind faptul ca am stat sa urmaresc un meci de rugby fantastic de frumos, purtat de nationala romanie in compania irlandei. superb meci, iar cine a vazut meciul a vazut ce inseamna sa ai caracter, sa fi barbat, si sa joci fair play. parca mi-am mai revenit dupa o lunga perioada de deprimare fizica si psihica. spor la munca tuturor.
K-gula.
in alta ordine de idei. azi am ajuns ceva mai tarziu la munca dat fiind faptul ca am stat sa urmaresc un meci de rugby fantastic de frumos, purtat de nationala romanie in compania irlandei. superb meci, iar cine a vazut meciul a vazut ce inseamna sa ai caracter, sa fi barbat, si sa joci fair play. parca mi-am mai revenit dupa o lunga perioada de deprimare fizica si psihica. spor la munca tuturor.
K-gula.
-

superb meci. am scris despre el pe forumul de sport, la threadul dedicat rugbyului. mi-a placut mult bucuria ce se citea pe fatza lui Valentin Maftei dupa realizarea eseului.
Bravo baietzi !
Bravo baietzi !
-

3546
azi eu munc cu drag si spor.
dupa cum probabil ati sesizat, pana vinerea viitoare SOD nu va mai putea intra din cauza de pitici pe creieri. de asemenea, eyewitness are interzis sa mai posteze pentru ca unii oameni se duc la sala de fitness si fac muschi, pe care trebuie sa-i arate, evident, ca sa nu se spuna ca muncesc in zadar. ca urmare, din spirit de solidaritate cu cei doi useri carora li s-a pus pumnul in gura, propun ca pana lunea viitoare, 20 octombrie 2003, sa nu mai postam pe acest thread. eu, unul, oricum nu o sa mai scriu nimic aici din motivul mai sus precizat. daca sunteti de acord cu mine si doriti sa mergeti pe aceeasi linie este suficient sa scrieti, simplu, "ok", "de acord", etc etc etc. pe de alta parte, daca nu sunteti de acord cu mine si continuati sa postati nu inseamna ca v-am declarat dusmani.
dupa cum probabil ati sesizat, pana vinerea viitoare SOD nu va mai putea intra din cauza de pitici pe creieri. de asemenea, eyewitness are interzis sa mai posteze pentru ca unii oameni se duc la sala de fitness si fac muschi, pe care trebuie sa-i arate, evident, ca sa nu se spuna ca muncesc in zadar. ca urmare, din spirit de solidaritate cu cei doi useri carora li s-a pus pumnul in gura, propun ca pana lunea viitoare, 20 octombrie 2003, sa nu mai postam pe acest thread. eu, unul, oricum nu o sa mai scriu nimic aici din motivul mai sus precizat. daca sunteti de acord cu mine si doriti sa mergeti pe aceeasi linie este suficient sa scrieti, simplu, "ok", "de acord", etc etc etc. pe de alta parte, daca nu sunteti de acord cu mine si continuati sa postati nu inseamna ca v-am declarat dusmani.
ANTI
-

de acord
-

dupa o pauza lunga de nepostare pe acest subiect. cu parere de rau, dar jucand pt. unitate, am sa raman si eu pe bara, pana la urmatoarele comenzi
spor la munca tuturor pt. zilele ce vor urma. pacat. subiectul asta aducea cateva zeci, sau chiar sute de posturi zilnice, forumului.
si erau chiar misto.
K-gula.
spor la munca tuturor pt. zilele ce vor urma. pacat. subiectul asta aducea cateva zeci, sau chiar sute de posturi zilnice, forumului.
si erau chiar misto.
K-gula.
-

3550
nu e ordin, nea, nici macar rugaminte. este o simpla propunere. nu de alta, da dupa aia ma trezesc ca sunt capul rezmeritei si cine stie ce mi se mai intampla (risc sa fiu dat chiar afara din tara, desi nu am eu norocul asta).
doctore, in legatura cu problema, ma interesez si in 2-3 zile iti dau un raspuns. partea nasoala este ca nu se pot lua vorbe de la cei in cauza, deoarece se poate spune dupa aia ca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale.
doctore, in legatura cu problema, ma interesez si in 2-3 zile iti dau un raspuns. partea nasoala este ca nu se pot lua vorbe de la cei in cauza, deoarece se poate spune dupa aia ca nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale.
ANTI
-

done.
nu ma pun pe mine mod pe literatura ca nu am placerea sa va citesc posturile de acolo.
sunt convins ca stefan se descurca de minune pe acel forum. iar daca e nevoie...cu timpul se va gasi inca un moderator.
nu ma pun pe mine mod pe literatura ca nu am placerea sa va citesc posturile de acolo.
sunt convins ca stefan se descurca de minune pe acel forum. iar daca e nevoie...cu timpul se va gasi inca un moderator.
-

3562
oameni buni si muncitori care pisteaza pe elanii clasei muncitoare. s-a modificat intre timp schimbarea. azi dimineata veneam spre serviciu si unporumbel voiajeur mi s-a asezat pe umarul meu. intr-o prima faza am crezut ca vrea sa elimine oaresce materii, dar mi-am dat seama ca putea sa faca acest lucru si din zbor, motiv pentru care l-am luat la pieptul meu ocrotitor pentru ca sa il mangai. e, si cand sa-l mangai, ce credeti ca imi fu dat sa vad ochisorilor mei caprui? un belet legat frumusel cu shfoara de piciorusul lui dreptutz. l-am luat (la biletzel ma refer), porumbelul a zburat, iar eu am inceput sa lecturez (era si sa ma calce o masina, dar nu a fost sa fie, spre dezamagirea unora, nu spui cine, persoane extraordinar de foarte importante). ca sa nu iegzistí£ probleme, redau aici continutul biletelului:
"Dragi nostrii,
Eu, eyewitness, si el, SOD, care din cauza pentru ca deoarece ca fiindca am fost banati pe dubluvedubluvedubluvepunctfanclubpunctro nu mai puntem sa intram pe dubluvedubluvedubluvepunctfanclubpunctro si nici, ca urmare si in concluzie, sa postam pe noi cu toti munceste si din acest motiv elanii se plictiseste tare de tot. am fost informati de catre persoane care este foarte bine intentionate ca vreti ca sa nu mai scrieti ca vreti sa fitii alaturi de noi. va multumim! (aplauze furtunoase).
Dragi nostrii, este foarte bine ce facerti, dar nu este bine ce vreti sa faceti. nu va lasati coplesiti de nedreptatea pe care ni se face acuma si in prezent la noi doi. supt nici o forma (nici macar de cozonac). multumim clasei muncitoare pentru solidaritatea
dovedita da lupta de clasa e mai acerba ca niciodata. deci la lupta pe cemeu! nu cedati!
Inca o data va multumim pentru ca deoarece ca finca suntetii alaturi".
dupa ce am citit cele de mai sus io ca sa da. e?
"Dragi nostrii,
Eu, eyewitness, si el, SOD, care din cauza pentru ca deoarece ca fiindca am fost banati pe dubluvedubluvedubluvepunctfanclubpunctro nu mai puntem sa intram pe dubluvedubluvedubluvepunctfanclubpunctro si nici, ca urmare si in concluzie, sa postam pe noi cu toti munceste si din acest motiv elanii se plictiseste tare de tot. am fost informati de catre persoane care este foarte bine intentionate ca vreti ca sa nu mai scrieti ca vreti sa fitii alaturi de noi. va multumim! (aplauze furtunoase).
Dragi nostrii, este foarte bine ce facerti, dar nu este bine ce vreti sa faceti. nu va lasati coplesiti de nedreptatea pe care ni se face acuma si in prezent la noi doi. supt nici o forma (nici macar de cozonac). multumim clasei muncitoare pentru solidaritatea
dovedita da lupta de clasa e mai acerba ca niciodata. deci la lupta pe cemeu! nu cedati!
Inca o data va multumim pentru ca deoarece ca finca suntetii alaturi".
dupa ce am citit cele de mai sus io ca sa da. e?
ANTI
-

nu da mah! nu stii sa-njuri?! baicsu si palpitatiile! cand vazui mesaju de dimineatza cu cele doo variante de "ok" si "d'acord", m-am speriat crezand ca voi fi nevoita sa citesc timp de o sapt forumurile andreeabah, candyx, animalplanet, acolo unde-i crema si blatul de pe fanclub.
care vad ca-ti disparura moderarile una cate una...de teneteu cre'ca iti pare cel mai rau. condoleantze.
inca un problem: bre si daca primim si noi un ban? ca moshul ce administreaza cemeul, mai nou, este om serios si nu suporta sa vada aberatzii, mai ales aici, ca si el tzine la clasa muncitoare, ca la catzelul_fantoma.
eu propun sa dezbatem probleme de serviciu cu care ne confruntam zilnic si pe care nu reusim sa le rezolvam, fiecare in domeniul lui, poate gasim si raspunsuri la ele:
de exemplu, sa incep eu:
function lib_bwcheck(){ //Browsercheck (needed)
this.ver=navigator.appVersion; this.agent=navigator.userAgent
this.dom=document.getElementById?1:0
this.ie5=(this.ver.indexOf("MSIE 5")>-1 && this.dom)? this.mac=this.agent.indexOf("Mac")>-1
this.opera5=this.agent.indexOf("Opera 5")>-1
this.ns6=(this.dom && parseInt(this.ver) >= 5) ?1:0;
this.ns4=(document.layers && !this.dom)?1:0;
this.bw=(this.ie6 || this.ie5 || this.ie4 || this.ns4 || this.ns6 || this.opera5 || this.dom)
return this
adica scriptul asta imi da batai de cap!
baicsule, la matale cum mai mere cu condeiul?
peseu: bah ce dracu', toate posturile danei ai disparut unu cate unu, de pe peste tot... :con:
care vad ca-ti disparura moderarile una cate una...de teneteu cre'ca iti pare cel mai rau. condoleantze.
inca un problem: bre si daca primim si noi un ban? ca moshul ce administreaza cemeul, mai nou, este om serios si nu suporta sa vada aberatzii, mai ales aici, ca si el tzine la clasa muncitoare, ca la catzelul_fantoma.
eu propun sa dezbatem probleme de serviciu cu care ne confruntam zilnic si pe care nu reusim sa le rezolvam, fiecare in domeniul lui, poate gasim si raspunsuri la ele:
de exemplu, sa incep eu:
function lib_bwcheck(){ //Browsercheck (needed)
this.ver=navigator.appVersion; this.agent=navigator.userAgent
this.dom=document.getElementById?1:0
this.ie5=(this.ver.indexOf("MSIE 5")>-1 && this.dom)? this.mac=this.agent.indexOf("Mac")>-1
this.opera5=this.agent.indexOf("Opera 5")>-1
this.ns6=(this.dom && parseInt(this.ver) >= 5) ?1:0;
this.ns4=(document.layers && !this.dom)?1:0;
this.bw=(this.ie6 || this.ie5 || this.ie4 || this.ns4 || this.ns6 || this.opera5 || this.dom)
return this
adica scriptul asta imi da batai de cap!
baicsule, la matale cum mai mere cu condeiul?
peseu: bah ce dracu', toate posturile danei ai disparut unu cate unu, de pe peste tot... :con:
-

3567
eu cred a au plecat deoarece pentru ca nu mai suporta sa vada ce se intampla prin zona.
chiar vrei sa-ti arat cum sta treaba cu condeiu? dar faci tu setarile sa intre mai mult de zece mii de caractere intr-un post? pai vezi? oricum, e bine!
chiar vrei sa-ti arat cum sta treaba cu condeiu? dar faci tu setarile sa intre mai mult de zece mii de caractere intr-un post? pai vezi? oricum, e bine!
ANTI
-

bon, crezui ca doar sunt eu in zona crepusculara. ma gandeam sa postez la paranoicele lu' costas chestia cu pemeiele monitorizate si urmarite, da' incep sa cred ca-i treaba serioasa. bey, daca tot imi citeste careva pemeiele, care o fi da' de un admin am nevoie, am un mesaj cat se poate de serios: dati-i mah ban lu' alinmihai pentru imbecilitate, pentru mai mult de 20 de tampenii pe cm de pemeu si pentru jigniri aduse mie si altor useri toate in prezentza mea si pe pemeul meu! multzumesc.
neatza, care este, dimineatza insorita plina de neste ber, si hai de ma ajuta cu scriptul!
neatza, care este, dimineatza insorita plina de neste ber, si hai de ma ajuta cu scriptul!
-