C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

3568

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 12:14 pm

deci tanti Nightwish, n-ai inteles. nu se da pentru injurii pe pemeie aptsolut nimic (decat, eventual felicitari lu useru care trimite pemeiele, functie de adrisant). ce nu stii? este regula, si stii si tu ca regulamentul se respecta pana in cele mai mici detalii. am vazut ca se respecta si virgulele, si punctele, si punct si virgulele (sau punctele si virgula?, ma rog, ati inteles ideea) si chiar si spatiile dintre cuvintele din regulament. deci te rog frumos ca de acum inainte sa nu te mai prind ca mai vii cu astfel de cereri! oricum, cu placere!

tanti Nightwish, daca in ceea ce-i priveste pe cei doi criminali in serie si violatori care au fost trimisi dupa gratii pentru o saptamana nu egzista sanse sa fie gratiati, m-am gandit sa-l strigam pe neatza sí£ vina sí£ sí£ joací£ cu noi. poa sa ia si gotcile si neste berile cu iel ca nu ma supar. si, de asemenea, daca nea angus vine aici cu somoiogul cu care spala bambrizele, iar si din nou nu ma supar. io ii stig, asa sa stii!

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 12:23 pm

am deosebita placere sa te anuntz pe aceasta cale ca neatza a fost sabotat, taiat curent, legat, perchezitionat! paranoicele return actul I, part II! dar io zic ca acum s-a revigorat dupa neste oarece. (am citat din memorie)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 13, 2003 12:23 pm

ca sancearca careva sa decifreze ceam scris eo acilea care cand vorbesc desppre munci care tomna eream la biuro shi munceam la greu scrind una alta care este decat ca sa loat curentu sha trebuit sa plac undeva mai placut care am fost sham shi venit ce ie de facut?
deci am avut az de munca la greu caream muncit la greu care este. partea buna cu pana de crt este ca az o sa ma shutesc mai iute care este. cu restu continom praivat.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 12:25 pm

iete bre, 13.23 si la tine, 13.23 si la mine. e semn!

nocturna

3571

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 12:27 pm

io am un semn de carte. ala se pune?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Lun Oct 13, 2003 12:56 pm

bre cade sevaru asta mai ceva ca gemenii care afost. deci nu po sam desfashor activitatea lucrativa de munca care este find un motiv in plus ca sa ma duc maiiute unde nam treaba. incetincet prind treaba cu lionea. shatunci sa va vad.
totush im 3 un semn pentru "ci". cam cum ie "j" pentru "sh". najpa fara diacritice.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 1:15 pm

pai ce ziceam io de sabotaj...

neatza, sa crape ecranul de ciuda daca nu reproduci in scris capodopera audio in format mp3, lionea! promitzi?

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 13, 2003 1:20 pm

nu po sa promit asha ceva penca num apartzine productzia. eo doar ma chinui sa duc cat mai departe limitele lizibilului. ca sa parafrazez, gramatica ie o chiestie complecsa shi are multe aspecte. daca po satz faci in ciuda bataii de badjocura cu iele, ie bine. daca nu, asta ie. 3 sa fiu shi eo bun la ceva. o sa ma declar satisfacut in zioa can no sa intzeleg ceam scris co zi nainte.

peseu: am o senzatzie najpa. nujdece. da najpa rau.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 1:30 pm

haidi bre cu pesimismul tau cu tot! nu ma face sa-mi sterg si eu posturile.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 13, 2003 1:32 pm

nu sunt bre pesimizt. ba din contra aj zice eo. da incep sa cred ca nu ie bine ce fac.

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 1:38 pm

si cand te gandesti ca la tine-i mult mai simplu, ca tu ai 3 bucatzi ego. la o adica, de ramai fara una.

nocturna

3577

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 1:47 pm

neatza, altii nu inteleg nu numai ce scriu in ziua de azi si de dinainte si de cand vrei tu, da nu inteleg nimic. si pe d-asupra se mai si declara multumiti.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 1:56 pm

ora 15:00. am incheiat. v-am pupat. ne mai vorbim. neatza, repet: joi si vineri, notasi? pa!

nocturna

Mesajde angus » Lun Oct 13, 2003 3:08 pm

deci io az sunt cu drapelelen berna, care ceia ce vad paicea ma duare shi chear ma mahneshte in adancul sufletului meu care este.
dat fiind ca threadurile deschise de SOD care iau fost cauzatoare de ban mie mi-au placut mult, din motive personale, shi mai ales pentru ca deoarece unul dintre iele a fost deshchis la instigarea mea proprie shi personala, io insumi ma cer la ban din proprie initziativa pentru pana pe 20.
ma bucur ca asha a simtzit shi baicsu, chear daca dupaia a primit semnu cu voiajorul shi a revenit la sentimente mai bune.
cu multa parere de rau, ne vedem la ridicarea celor doua sanctziuni pe care nu le comentez in nici un fel, dar care ma aduc in imposibilitatea de a mai posta cum o faceam pana acum.
nui nici o paguban ciumperci, da' asta e, fratzilor.
dabea ashtept ziua de 20.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde vali » Lun Oct 13, 2003 4:12 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
iar eu ma vad nevoit sa te invit sa parasesti acest forum...care de astazi este moderat de Oribilul Mosh

moshule, esti la servici?
atunci ce cauti pe topicul asta?

raus!
some people deserve to die
vali

Mesajde gabuba » Lun Oct 13, 2003 6:43 pm

draga clasa muncitoare (in care, daca imi permiteti, ma inscriu si io cu tot cu scoala mea :cool: ),

mai tii matale minte cand si io si SOD fuseram banati pt injurii la adresa diverselor mame de diversi forumisti ai acestui site?
o pup in cur pe naiti (fara sperante, vorba vine :D) si ii sustin cauza nobila.

------

in alta ordine de idei, in caz ca cei doi tineri fericiti banati nu stiu pot sa citeasca ce tot debitam noi aici, apasand "delogheaza-ma" . :o

de ce am o vaga presimtire ca tocmai mi-am colectat un avertisment, pt impresionanta-mi colectie? :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 13, 2003 7:13 pm

vali..eu cand sunt pe forum..sunt la servici. nu e munca usoara :o

va intrebati de ce m-am pus eu moderator aici ? pai pentru ca si cand era eyewitness...tot eu moderam generalitatile. acum o sa imi vedetzi si numele. care e problema ?
cealalta optiune..este monk. cred ca o voi pune in aplicare..daca nu suntetzi multumitzi cu mine.

90, te-a mai pus sefu sa ma intrebi ceva ? sau asta e tot ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3585

Mesajde baixinho© » Mar Oct 14, 2003 8:38 am

olala truditori! :D

asa! mai departe! ce mai face-ti? unu dintre admini zica ca cica ca se vor lua masuri inpotriva celor care au calcat in strachini! abia astept, de ce sa mint?

truditori, io as vrea ca moderator pe Generalitati sa fie omu cu chitara. e? sunte-ti de acord cu mine?
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 9:06 am

bauxi ai dreptate, desi io nu mai postam pe clasa muncitoare de cand o luo ochila sub aripa-i ocrotitoare, nu pot pentru ca sa ma abtzin (adica pot, da' nu vreau) sa nu zic: un DA hotarat, mai ales ca subiectu' asta s-a supt, io-te si tu cine posteaza pe el, s-a dus lulii de suflet.

adieux cm :(
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mar Oct 14, 2003 9:27 am

'neatza oameni. (atentie, am zis oameni!)

ma uit si nu-mi vine sa cred. moshule tu respiri si mergi pe strada?
90, te-a mai pus sefu sa ma intrebi ceva ? sau asta e tot ?

a intrebat daca ai avea ceva impotriva sa-i **** ****. dar probabil era prea evident din al sau status.

mi s-a luat mah, mi s-a luat! in primul rand de moshu care promoveaza si incurajeaza lutzele, loazele si prostia pe forum, pentru ca doar asa are si el sanse sa para cat de cat destupat la minte, in al doilea rand tot de moshu pentru ca nu-mi vine sa cred ca el chiar nu se preface ci e pe bune, in al treilea rand de cretinul de alinmi'ai, care desi ne jigneste si ne ataca sistematic, nu se ia nici o masura, de monk uite d'aia ca se baga in seama fara sa fie intrebat, pana si de gabitzu care se tot da cu binisorul si nu-i iese, si in ultimul rand mi s-a luat sa astept ziua de 20!!

numa' bine. din acest moment acest tread s-a dus, iara fanclubul se transforma treptat in locul exclusiv de intalnire al lutzelor si imbecililor! dragi admini, sa va traiasca!

nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 14, 2003 10:11 am

Initial trimis de Nightwish
numa' bine. din acest moment acest tread s-a dus, iara fanclubul se transforma treptat in locul exclusiv de intalnire al lutzelor si imbecililor! dragi admini, sa va traiasca!

Nu generaliza, draga Nighty. Uite un citat mai din trecut:

unii, dar nu toti. nu toti.

Nu ca ma simt cu musca pe caciula, dar vrei sa-ti sara in cap lumea de pe barfe?:p
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde svengali » Mar Oct 14, 2003 11:48 am

Hehe, dara vin si zic... daca eu n-as fi avut dreptate, oare de ce unii posteaza "pe la dosuri" si nu vin sa ma infrunte direct ?! Va plangeti ca v-am invadat topicurile, dar in realitate voi le-ati umplut de tampenii pe seama mea si a altora !
Vi s-au terminat frazele nastrusnice copii (de genul "mi'aitza ejt da coma") sau v-ati lamurit si voi pe unde stati ?! Sau a venit vreunu sa va traga de maneca si sa va zica: "pssst, bahhh, nici mie nu-mi place individu da vezi ca totusi Enescu nu-i un clasic !".
Daca "conducerea" n-a luat nici o masura (si nu ma refer numai la mosh, ci si la vali si xkran) este iarasi un motiv sa va intrebati pe une zace adevarul si cam cu ce va place voua sa va amagiti. Poate "cei de sus" inainte de-a lua o decizie mai citesc si posturile serioase ale unora, v-ati gandit la asta ?!
Culmea e ca mai pozati si victime acuma, dupa ce, nemaiavand ce zice, injurati pe la colturi. Nu va place furtuna, dar cine a semanat vantu ?! (cum bine zicea aphex) ;)
svengali

3586

Mesajde baixinho© » Mar Oct 14, 2003 11:54 am

as vrea sa ma iau de familia lu oricine ca vad ca in acest caz nu se ia nici o masura. cine se ofera voluntar?
ANTI

baixinho©

Mesajde aphextwinz » Mar Oct 14, 2003 11:56 am

baiete, tu eshti masochist?

Enescu este un clasic (acest cuvant avand mult mai multe sensuri decat se pare ca potzi tu accepta). Las-o balta cu teoria muzicala shi cu curentele - am vazut ce shtii :D
aphextwinz
Junior Member

Re: 3586

Mesajde svengali » Mar Oct 14, 2003 11:57 am

Baiatu, ti-am zis nu odata... nu mai bate toba pe faze de genul "uitati-va la nedreptatitul de mine" cand stii bine cum ai inceput, fara sa-ti fi zis nici du-te mai incolo. A fost libera ta alegere sa pui boticu la ce zic altii si sa incepi sa ma "desfiintezi" (vorba vine:D), fara sa-mi acorzi prezumtia de normalitate, neprihanire si nevinovatie :D

P.S. pana una alta postul in care ma faci taran si alte alea inca exista, ca pe ala nu l-a mai sters vali ;)
P.S.2. (aphex) desigur :D am mai zis io cuiva... cartarascu daca scrie ceva in stilul lui caragiale se va chema c-a scris o lucrare clasica sau ca-i un clasic ?! think deeper ;)
svengali

Mesajde aphextwinz » Mar Oct 14, 2003 12:01 pm

eminescu este un clasic, deshi e un romantic ... think very deep ;)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde svengali » Mar Oct 14, 2003 12:04 pm

nu mi-ai adus decat un alt argument in favoarea faptului ca primeaza perioada in care te-ai afirmat/ai activat si nu stilul in care ai scris. Cat despre Eminescu, el a fost o exceptie din multe pdv ;) Btw, tu l-ai studiat pe Eminescu la romantici ?! Io din cate tin minte l-am avut in programa la clasici, dar se poate sa ma insel :-? Sau de dragul capro-varzismelor o sa-mi spui acuma ca Enescu e un clasic intarziat ?
svengali

3587

Mesajde baixinho© » Mar Oct 14, 2003 12:07 pm

auzi ba fata de bidon turtit in flacari, am evitat in ultimele doua zile sa-ti raspund, deoarece pe prosti este mai bine sa ii ignori. vad, insa, ca nu tu faci o deosebire intre a te lua de un user si a te lua de familia acelui user. ba vita incaltata, ce vina are tata cu ce se intampla pe acest forum de iti permiti sa il cataloghezi ca fiind taran? cine esti tu, ba? cu ce drept iti permiti sa te iei de familia mea? ai patru cojones in loc de doua? bai fata palida, incepand cu acest moment nu iti mai permit sa-mi adresezi nici un cuvant si nici sa-mi folosesti nickul in vreun context, iar daca te manaca in anus si vei continua sa ma bagi in seama te fac de o sa ajungi in situatia sa-ti fi dorit nu intri pe acest forum. nu este o amenintare, ci o punere in tema. daca pe administratori ii doare in cuc si nu iau nici o masura in cazul tau ca, l-ai catalogat pe tata ca fiind taran, voi lua eu masurile pe care le consider de cuviinta.

in atentia administratorilor: astept sa-mi aduceti la cunostinta care este limita maxima a jignirilor, ca sa stiu cum voi discuta in cazul in care cineva se mai ia de familia mea sau se mai baga aiurea in seama cu mine. in cazul in care va faceti ca ploua pot trage concluzia ca nu exista nici o limita, dar de aici se naste intrebarea de ce l-ati mai banat pe eyewitness.

si inca ceva: se mai dau avertismente pentru quote la ultimul post?
ANTI

baixinho©

Re: 3587

Mesajde svengali » Mar Oct 14, 2003 12:12 pm

Hoho, baiatul asta o cauta cu lumanarea si nici nu stie pe ce lume traieste :D Nu-mi permiti zici, ai ?! Da uite, nu-mi aduc aminte sa ma fi intrebat de-ti perimit sa te iei de mine, ce zici de asta ?
Ce te face sa crezi ca-mi trebuie permisiunea ta sa te pun la punct ?
svengali

[impersonal]

Mesajde gaga » Mar Oct 14, 2003 12:14 pm

clasic =/= romantic?

aici neclasicii cu dirijori si interpretari ...

http://www.wwr.fm/romanian/muzica/clasica.htm

si btw, cum se chema festivalul ala de muzica clasica care s-a incheiat destul de recent? ... ahap.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare