C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Hai noroc!
Io sunt cuminte kantule shi emirule, ca am auzit io ca daca sunt cuminte ma trimite shefu in conced shi creca l-am convins umpic asdhea ca sa-mi incep deosebita-mi hodina pe vreo luni ashea shi paaaaaana hahahaaaaaaaaat...lunea ailanta!
Sa va zic o veste maaaaareeee maaareeeeeee!...S-au facut pruuuuuuuuuuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Alta tzuika, alta durere de cap!
Am auzit ca anul asta, din cauza ca a fost un an mai plangacios ashea, culturile de cactushi au fost compromise shi ca marii consumatori de tequilla vor fi nevoitzi sa se reprofileze pe alte spirtuase d-astea, gen tzuika!
Aiule, vrei o lista cu distribuitorii de tzuika?:D
Io sunt cuminte kantule shi emirule, ca am auzit io ca daca sunt cuminte ma trimite shefu in conced shi creca l-am convins umpic asdhea ca sa-mi incep deosebita-mi hodina pe vreo luni ashea shi paaaaaana hahahaaaaaaaaat...lunea ailanta!
Sa va zic o veste maaaaareeee maaareeeeeee!...S-au facut pruuuuuuuuuuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Alta tzuika, alta durere de cap!
Am auzit ca anul asta, din cauza ca a fost un an mai plangacios ashea, culturile de cactushi au fost compromise shi ca marii consumatori de tequilla vor fi nevoitzi sa se reprofileze pe alte spirtuase d-astea, gen tzuika!
Aiule, vrei o lista cu distribuitorii de tzuika?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
salutari din Tromsí¸, pupici aiu
estem in vizita la un prieten norvegian al unui prieten finlandez al romanului fane
care prieten de prieten de roman are internet, dupa cum se poate vedea.
Pe aceasta cale va anuntam ca estem bine sanatosi, supravietuim vicisitudinilor vremii si nu numai, etc. Jurnalul de calatorie se face din ce in ce mai gros, poze se aduna, cred ca o sa scot o carticica atunci cand ma intorc
Necst pe harta e Lofoten (pronuntat Lofut'n, da?), apoi Narvik si de-acolo 21 de ore cu trenu pana-n Stockholm, can't wait... si poate de acolo de ne mai "auzim" 5 minute
Aveti grija de voi (da, hova?) si pastrati-ne si noo niste suc de prune (da, paiacec?).
Cu deosebita stima si consideratiune si multi pupici,
Flufa (si fane, ca lui i-e lene sa posteze
)

estem in vizita la un prieten norvegian al unui prieten finlandez al romanului fane

Pe aceasta cale va anuntam ca estem bine sanatosi, supravietuim vicisitudinilor vremii si nu numai, etc. Jurnalul de calatorie se face din ce in ce mai gros, poze se aduna, cred ca o sa scot o carticica atunci cand ma intorc

Necst pe harta e Lofoten (pronuntat Lofut'n, da?), apoi Narvik si de-acolo 21 de ore cu trenu pana-n Stockholm, can't wait... si poate de acolo de ne mai "auzim" 5 minute

Aveti grija de voi (da, hova?) si pastrati-ne si noo niste suc de prune (da, paiacec?).
Cu deosebita stima si consideratiune si multi pupici,
Flufa (si fane, ca lui i-e lene sa posteze

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Sachi, ejt in urma cu noutatile: s-a terminat 4-1 si nici macar n-a fost 2-0, ci 2-1. abar n-ai de nimic.
Gin, spune-i lu face ca daca stie cum sa-m sparga un cont de e-mail ii dau o bere chind mai trece pe la Romania. merluc
Gin, spune-i lu face ca daca stie cum sa-m sparga un cont de e-mail ii dau o bere chind mai trece pe la Romania. merluc
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci ie bine - cecu face tzuica, flaf face ... (material de file de jurnal - da, asta ie formula!), shaki face si ia ce puate (viseaza frumos), baicsu ie tot necajit din cauza contului de iahu
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bon dimine
pupam paraclatinele alea doo
tzutzu shakilicutzica, mai bine azi?
bre, io o tai spre biuro acu si pe la un doijpe, unu, ashea o tai spre ctza
sa nu ziceti ca nu vam avertizat
pupam paraclatinele alea doo
tzutzu shakilicutzica, mai bine azi?
bre, io o tai spre biuro acu si pe la un doijpe, unu, ashea o tai spre ctza
sa nu ziceti ca nu vam avertizat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bon dimine
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
bah kante mire nu ne mai amaji, terminati in plm concediu ala odat si treci la treaba, intri la 12 nuaptea, baji 3 posturi siontinzi
gaga, daca mai pronunti cuvantu "tort" iei ban jeneral 1 an
pe litoral marea ie calma, suarele tomna cea rasarit, racorica si pescaricii ie galagiosi
si pentru cei care se simte cu musca pe pleata: LA MULTI ANI !
pupam matracucile alea doo
tzutzu hipzdontlai
bah kante mire nu ne mai amaji, terminati in plm concediu ala odat si treci la treaba, intri la 12 nuaptea, baji 3 posturi siontinzi
gaga, daca mai pronunti cuvantu "tort" iei ban jeneral 1 an

pe litoral marea ie calma, suarele tomna cea rasarit, racorica si pescaricii ie galagiosi
si pentru cei care se simte cu musca pe pleata: LA MULTI ANI !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pupiu aiuletzuly. ma bucur sa te anuntz k ma simt mai bine ceea ce sper sa ramana asha 
deci la multzi ani cuiva, caruia ii urez sa aibe un an mai bun k cel dinainte shi succese pe planul rockeresc shi nu numai

deci la multzi ani cuiva, caruia ii urez sa aibe un an mai bun k cel dinainte shi succese pe planul rockeresc shi nu numai

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
buenos dias la muncitauri
pupam la aiu si sodi
tortura. asta se pune?
lamultzean lu se stie el cui.
pupam la aiu si sodi
eyewitness scrie:daca mai pronunti cuvantu "tort" iei ban jeneral 1 an
tortura. asta se pune?

lamultzean lu se stie el cui.
ANTI
-
buenos dias
pupam la aiu si SODi
am dormit de eri de la 22:00 pana az la 9:30. sam fi-e de bine
pupam la aiu si SODi
am dormit de eri de la 22:00 pana az la 9:30. sam fi-e de bine
ANTI
-
guzmorning.
cateva ganduri dupe bairam:
alcolu NU dauneaza nici unei sanatati;
daca ai o sticla de uschi si numai una NU o scoate prima din frigider. se va bea.
daca o mosafira doreste vin NU cumpara doua sticle pentru ca NU va consuma oricum mai mult de un pahar.
daca ti se pare ca ai facut prea multa mancare gresesti, niciodata NU este prea multa.
daca zgarii un mercedes nou in cartier risti sa ramai fara volvo.
taxiurile NU sunt niciodata ceea ce par a fi.
voi bine sanatosi?
cateva ganduri dupe bairam:
alcolu NU dauneaza nici unei sanatati;
daca ai o sticla de uschi si numai una NU o scoate prima din frigider. se va bea.
daca o mosafira doreste vin NU cumpara doua sticle pentru ca NU va consuma oricum mai mult de un pahar.
daca ti se pare ca ai facut prea multa mancare gresesti, niciodata NU este prea multa.
daca zgarii un mercedes nou in cartier risti sa ramai fara volvo.
taxiurile NU sunt niciodata ceea ce par a fi.
voi bine sanatosi?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buenos dias la evribadi
pupam la aiu si SODi
pupam la aiu si SODi
ANTI
-
deci dupa ce mi-au zis aia ca am transaminazele pizdii cat le am,am inceput cu salate etc si am ramas tot asa.adicalea mai bag,da' carne fearta.doar asa,daca n am ce mai bag o prajeala.nu vaz cari e marea broblem.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100