C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci am uitat sa va zic:cel mai da caca e can' ai si tu o zi libera dupe nu stiu cat si vrei sa dormi continu si atunci te trezesti la 5 dimineata ca nu mai poti sa dormi.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
adineaori vad acest bolid in fatza blocului. marturisesc ca pana nu mam uitat in spate sa vaz sigla nu am stiut ce marca ie. ian privitzi si voi:
- Fişiere ataşate
-
- Diapozitiv2.JPG (56.4 KiB) Vizualizat de 7143 ori
-
- Diapozitiv1.JPG (121.36 KiB) Vizualizat de 7128 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bine ca stai tu la chilometruu zero.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
meash loa acordeon, sa stau piun scaun si sa lalai o nuapten treaga (iacashe, ca ijtia din atash)
su smuncitori, si nainte, pe drumu marii biruintz.
ca-i luni si tuamna
su smuncitori, si nainte, pe drumu marii biruintz.
ca-i luni si tuamna
- Fişiere ataşate
-
[Extensia mp3 a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
marian jan scrie:bre,gaga,in ce cartier de caca stai!

mi-a fo frica sa nu ma vaza pe giam ca fac ose si nu vam pus botu masinii in detaliu, e cu picturi, inflacarat, plm.
guzmorning
- gaga
ce najpa e sa intre stomacu in greva antialcoholica(nu rau la stomac, duar ca nu mai intra). plictiseala mare. ca sa zic asha, doo nopti nedormite pe motiv de lipsa de somn. adica cum sa meri la culcare treaz? da nici beat nu se poate cand nu te lasa stomacu? incercam varianta cu seringa, ca sa-i dau un baipas la stomac da in varf de munte no avut niminea injectoare.
da nu-i nimic. azi ie ieara luni deci e de bine. deci somn:D
da nu-i nimic. azi ie ieara luni deci e de bine. deci somn:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
buenos dias la evribadii
pupam la SODi si aiu
100m lu salomir
pupam la SODi si aiu
100m lu salomir
ANTI
-
deci daca nu incep sa biau mai repede,o sa devin avariat rau.amu is inca biat.f biat.din cemi amintesc:bere tuborg puternica multicica+pinot negru+vodka.
pese:stiu ca e greu de crezut,dar va dau cuvantul meu ca e adevarat.discutie pe ym intre mine si neatza:
frumos si destept: bem?
silozu_poplaca AKM: nu
pese:stiu ca e greu de crezut,dar va dau cuvantul meu ca e adevarat.discutie pe ym intre mine si neatza:
frumos si destept: bem?
silozu_poplaca AKM: nu
bravo baixule!
-
jeane, io azi am program de cazniCA CA am gasit leguminuase meseriase si ultraieftene si le pregatecs casa le am la iarna pt zacujti, salatzi de vinete, ardei coptz, borshuri, deh ca romanu gospodar care prefera sa stea o zi in casa si sa puie deoparte leguminaceele care acu-s 8-9 mii si la iarna vor fi peste suta.
de ce iti zic asta?
deuarece inceputu' a fost: copt ardei + palinca.
dupa care toc nejte ardei si dupa palinca si cafia merg cu un vin rosh de tohani.
porma facui un rasol fert in bere si ce sa fac, acu tre sa o dau pe bere.
asa ca daca vrei sa pui osu la munca hai incua ca ie conbustebel, numai ca mai am un ajutor care a lucrat cu iecsconsuarta matale daca nu tencurca
reiterez: am primit u ntelefon naspa, retrag invitatia, a murit cineva
de ce iti zic asta?
deuarece inceputu' a fost: copt ardei + palinca.
dupa care toc nejte ardei si dupa palinca si cafia merg cu un vin rosh de tohani.
porma facui un rasol fert in bere si ce sa fac, acu tre sa o dau pe bere.
asa ca daca vrei sa pui osu la munca hai incua ca ie conbustebel, numai ca mai am un ajutor care a lucrat cu iecsconsuarta matale daca nu tencurca

reiterez: am primit u ntelefon naspa, retrag invitatia, a murit cineva

- gaga
bon dimine
pupam libelulele alea doo
tzutzu hipzdontlai
tzucu gagalina, o veste buna, de azi de la 12 sunt moshier la gogoshari
sodilicutzelu, cand te fac un pejte ?
la mare e racorica, vant, valuri si pescaricii ie tacuti
jijica, mue salomir
pentru forumijtii merlucieni, azi sau maine se da drumu, nijte probleme cu serveru (a facut vali o mica bulibasheala zozoistica)
pupam libelulele alea doo
tzutzu hipzdontlai
tzucu gagalina, o veste buna, de azi de la 12 sunt moshier la gogoshari
sodilicutzelu, cand te fac un pejte ?

la mare e racorica, vant, valuri si pescaricii ie tacuti
jijica, mue salomir
pentru forumijtii merlucieni, azi sau maine se da drumu, nijte probleme cu serveru (a facut vali o mica bulibasheala zozoistica)

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aiulicutzelu, dejaba, bre, dejaba. am jucat infect in repriza a doua, recunosc, dar in minutul 46 Rapiduletzii trebea sa fi beneficiat de un penalty, iar pe teren sa fi fost 8 adversari si zece d-ai nostri. oricum, sa nu uitam strabuna vorba romneasca, "indiferent de rezultat / dinamo este de excrement".
ANTI
-
aiulicutzelu, dejaba, bre, dejaba. am jucat infect in repriza a doua, recunosc, dar in minutul 46 Rapiduletzii trebea sa fi beneficiat de un penalty, iar pe teren sa fi fost 8 adversari si zece d-ai nostri. oricum, sa nu uitam strabuna vorba romaneasca, "indiferent de rezultat / dinamo este de excrement".
ANTI
-
de ce nai zis bre ca seringa e de serviciu sactamana asta? plm, io aveam in program pe altcineva 

-
deh bah cataline, uameni ca seringa, devotati si inplicati, greu mai gasesti in zioa de azi. uameni ca seringa pastreaza traditiile muii asa cum ierea ele pe vremuri, nespoliate de progres, internet si gugal. bravo lui
-
pai io cand iti zic? ba, cand aude de mue, te asteapta inca de la gura metroului, cu paine si sare, imbracat frumos in costum popular, din canepa si in alb, neintinat. si sa stii ca nu foloseste bre creme si alte produse capitaliste. seu de oaie nene, seu de oaie!
-
SOD - Mesaje: 6035
bre, cand aud chestiile astea mi se face pielea gaina pe brate si antebrate. nu miam putut inchipui asa ceva, adica sa fiu sincer, credeam ca tineretu din zioa de azi a uitat conplet de ritualuri si traditii, tu efectiv imi schinbi sistemu de valori spunandumi asa ceva. totusi, opinci cu sireturi cu fitze puarta?
-
bon dimine
pupam mangafalele alea doo
tzutzu hipzdontlai
in atentia merlucienilor, sa redeschis jucaria
la mare ploo, ie urat si marea ajitata
azi trebi multe deci nu va bazati pe mine, da?
pupam mangafalele alea doo
tzutzu hipzdontlai
in atentia merlucienilor, sa redeschis jucaria
la mare ploo, ie urat si marea ajitata
azi trebi multe deci nu va bazati pe mine, da?
-
laleo
pupam la aiu si SODi
pupam la aiu si SODi
ANTI
-
deci am eu inpresia ca atz discutat de mine mai nainte.
deci sunt avariat rau.sunt scris cu marcaru pe maini,fata si tricou.da' mam trezit acas.asta e important.
ps:imi pare rau,nu stiu ce-am facut aseara. . .
deci sunt avariat rau.sunt scris cu marcaru pe maini,fata si tricou.da' mam trezit acas.asta e important.
ps:imi pare rau,nu stiu ce-am facut aseara. . .
bravo baixule!
-