C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

3798

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 2:44 pm

aiule, cand dai ma berile alea micii si cartofii? ai ca inteleg ca nu stapanesti ora spaniei, da nici macar gradele den bancoc nu le stii?

lasa, ca-mi raspunzi dincolo.

PA SI DE LA MINE.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 2:44 pm

bre, daca iei ie ca matale careti lasi tuomperuonu de isbelishte zi de zi prin fata pe la ieva nesupravegheat si neasigurat aia nare voie...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 2:44 pm

la revedere...va spunem la revedere....la revedereeeeeeee....va spunem la revedereeee !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Oct 20, 2003 2:47 pm

sa mai bag si eu un siviu sau trec pentru buna purtare?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 2:50 pm

da nu dai bre ceva de baut, asha de casa noo?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 2:50 pm

hihihihihihih!ce glumeatza!nici una nici alta.esti d'aici!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 2:55 pm

corect... de v-ati duce odata :D
chiar credeti ca va plange cineva ?!

Peseu: prevad ca unii (se stiu ei ), or sa scrie acolo ca bezmeticii aceleasi fraze fara predicat(e), doar ca sa umple un thread, vrand sa arate ca acolo e activitate si aici nu :p
:bye:
svengali

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 2:55 pm

multzam. deci odat cu mutarea a venit shi pofta pe careo credeam perduta sham abuzat de recipent. partea najpa ie ca mi sa facut o fuame.... navetz neshte pateur pacilea? un senvish, ceva...

neatza

Mesajde aphextwinz » Lun Oct 20, 2003 3:01 pm

Trogloditule, cand ai sa intzelegi ce inseamna cuvantul clasic (cu toate valentzele sale, deja discutate), poa' o sa te mai bage lumea in seama. Altfel ramai cu accesele tale incrancenate de guglat shi cu satisfactzia masturbatorie ca tu ai dreptate, da' bulangii ashtialaltzi tzin cu mine, shi de aia nu vor sa creada ce le zici tu. :D
Ma alatur shi eu turmei (fara a ma grabi sa postez dincolo), doar pentru a-tzi adresa un la revedere! Sunt convins ca monologurile tale vor fi de doua ori mai interesante, intrucat vom vedea alinmihai vs svengali (inca' doi shi-l intreci shi pe neatza)

Mai copchii, daca va supara gandacul, punetzi-l pe ignore list - putetzi sa va continuatzi barfele shi aici :)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 3:02 pm

ia zii bre matinale butelcuta aia de la buzunar tot plina ie? zise duamna sa vii cu ia plinanapoi?
eyewitness

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 3:06 pm

Desigur... vad ca argumentele ti-au expirat si incepi iar sa fii furios si sa te repeti. Cat despre valente si covalente, stii tu unde ti le bagi deindata ! te-ai obisnuit, sper ;h Aici era vorba despre stiinta si nu sofisme ;)
Da in alta ordine de idei, ne lasi sau nu mai stai ?! :yD

leitar edit: sa nu creada fo' unu/una ca nu se bucura de acelasi respect de care ma bucur si eu din partea lui/ei:o
svengali

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 20, 2003 3:08 pm

D-lui SOD
http://www.fanclub.ro
NOUA CLASA MUNCITOARE

Domnule SOD

Numele meu este cel din detalii utilizator si va inaintez atentiei prezenta scrisoare de intentie datorita interesului manifestat fata de anuntul publicat de dumneavoastra pe sait privind posibilitatea de a intra shi io ca membru sau organ al clasei muncitoare
Posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv activ si tanar, asa cum trebuie sa fie intr-un sait in plina ascensiune, m-a facut sa ma adresez dumneavoastra.
Totodata, consider ca bagajul de cunostinte acumulat in cadrul celor multzi shi obiditzai ma recomanda. Toate acestea dublate de experienta pe care o am in unele domenii.
Sunt o persoana dinamica, cu o mare capacitate de efort si de a asimila lucruri noi, cu experienta in conducerea diferitelor activitati pe care le-am desfasurat.
Va stau la dispozitie pentru eventuale recomandari cu numele persoanelor de contact si adresele de e-mail necesare.
Pentru toate aceste motive, va solicit o intrevedere in vederea unui interviu pentru acceptarea mea ca membru al acestui thread

Cu respect,
Cinefil Nae

ie bine?:)
nae cinefil

Mesajde stefan » Lun Oct 20, 2003 3:10 pm

mihaitza, daca o anumita persoana din conducere nu te-ar fi luat in brate (fapt datorat unei conjuncturi speciale) n-am mai fi fost nevoiti sa ne obosim pana la

Forum -> Contul personal -> Modifica lista utilizatorilor ignorati.

Tot te plangi ca s-a luat lumea de tine, dar a trecut ceva timp de atunci si tu tot cu instigari si fitile vii. Stii ce? Marsh in ignore!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 20, 2003 3:11 pm

Initial trimis de svengali
:D

interes=/=intzelegere, dar ce rost ar mai avea sa-tzi explic eu nishte chestii care, deshi iti trezesc interesul, nu vor fi pe intzelesul tau...? (e o intrebare retorica!)
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Oct 20, 2003 3:14 pm

hai sa zic si io pa ca asha ie frumos, sa-mi iau pa de la un subiect pe care l-am infiintzat personal acu' aprox doi anishori si care avu traiectorii sinuoase devenite dedreptu' mijcari brauniene (mi-l amintesc numa pe dkk :D )

pa copchii, sa auzim de bien pe funde o vrea netu si adminii

peseu, afex, tu mai vezi ce scrie ? creca iejti ultimu care nu-l are pe ignore ....

cum spuneam: adieux CM
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 3:15 pm

ce ziceti bre?ie acceptat cinefilu?ca prea cu patos a scris.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 3:16 pm

lacamilem curge shiroaie pe obraj. dom'le... ces mai zic? uite cum ie oaminii care munceshte shi mai are timp shi sa chefuieshte. bravos! eo am votat da!

aiule, ai dreptate: butelcutza ie plina. jumate cu uischian, jumate cu aier. la fel shi la minen stomac decat ca proportzia de aier ie covarshitoare. unforciunateli.

neatza

Mesajde aphextwinz » Lun Oct 20, 2003 3:23 pm

Gandac troglodit, nu fii nesimtzit mah ca iese zama galbuie din tine shi te imputzi ca naiba shi-o sa faci numa' oo stricate, sa vezi atunci mihaitzi mutantzi ce-o sa impanzeasca forumu' :D
Gaga, intai pune mana pe un dictzionar shi vezi ce-i aia clasicism, sofisme, shtiintza shi alte cuvinte cu care itzi tot dai peste desh-te prefacandu-te ca intzelegi.

Ma repet pentru a oferi tuturor nevertebratelor o shansa de intzelegere ;) Dupa cum shtii, repetitzia este mama invatzarii. La' un moment dat (care vine chiar acum), mai ma plictisesc shi eu. Shi ca atare, tu fiind mai putzin amuzant decat Hampu, da' mai prost ca el (cica la el - shtiintza, offf, mucea :( ), te trec momentan pe ignore.

edit: svengali
20-10-2003 16:06 This person is on your Ignore List. To view this post click [here]

hi, hi, 'sup dude? :D mwhahaha
aphextwinz
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 3:23 pm

da pentru cinefilu

matinale iti zisei de dimineata , esti bolnav. la mine fu ca nu mai vrui da la matale...ie najpa.
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 20, 2003 3:23 pm

pare om bun, bland, posesor de duhul blandetzii, si io zic ca da.

care acum chiar cred ca plec. v-am pupat si salutat. pa. si maine tot aicisa sa va gasesc...sa fie.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 3:26 pm

deci da,ca in unanimitate cinefilu ie acceptat!mai trebe sa zica si ceilalti ca ie deacord,ca sa fie treaba castoaca.

mai dana si mai afex,da dici ma?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 20, 2003 3:28 pm

va foarte multzumesc pt. accept! atata miam dorit io mie de la ziua de azi carea fost shi sa dus ca maine ie martzi shi e ziua de fotbal pe carel joc io in sensu ca particip shi alerg da nu shtiu jocu`! shi dak ie martz inseamna br inainte de fotbal shio ciorba de burta in baru del pomeneam mai devreme de la institutia publica cu bugetari fericitzi shi br dupe fotbal! martza ie o zi faina dupe ora 4 pm!
nae cinefil

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 3:31 pm

unde bre?la casa poporului romanesc muncitoresc?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 3:32 pm

bre, cand credeam si noi c-am scapat, acu se avanta mai tare cu aberatii si jigniri :o
va suntem asa dragi ?! ;D

leitar edit: mosule, da avertismente se mai dau aici ?! e al cincilea post consecutiv in care asta (aphex) vorbeste ca acolo une'a crescut (tent's door :D)
stefane --> io in locul tau m-as abtine (sper ca stii de ce)... asta nu mai are de-a face cu muzica, ci cu bunul simt !
svengali

Mesajde eyewitness » Lun Oct 20, 2003 3:33 pm

bre sodule nu stiu afex de ce da dana nu , ca are o parere f. proasta despre noi de aia . parerea mea (c.b)
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 3:37 pm

deci eo tomna ma pregateam sa raspund ceva cand sa blocat computeru sha trebuit sai dau restart, daiash numa sai dau, shi pana sa facut laloc am uitat ceam vrut sa zic. in concluzie ie bine. pe baza pricipiului vaselor comunicante, in butelca ie mai putzin shi la mine mai mult care contravine categoric principiului care zice ca trebe sa fie egale. ba pal masi.

neatza

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 20, 2003 3:39 pm

Initial trimis de SOD
unde bre?

mie-mi ierea adresata intrebarea? ca nash vrea sa raspund neintrebat acuma, ca-s ambetat de unanimitatea acceptarii mele care nam crezuto da` am sperato?
nae cinefil

3699

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 3:45 pm

Initial trimis de SOD
ie acceptat cinefilu?

ighen.

later: ma, da vazui ca iexista nu numai gandaci, da si papagali.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 20, 2003 3:57 pm

n-apoi io ma duc, ca desi cica o bere face cat doo jnitzele sau tri sarmale, unde nu mi se facu o foame de nu mai vad monitoru` de fumu de la tzigari!

mai vb maine, cand sper sa fie o zi mai buna shi fara goange sparcaite!

numa bine shi spor!
nae cinefil

Mesajde neatza » Lun Oct 20, 2003 3:58 pm

o ideie buna la care subcitesc shi eo. deci am cam plecat care ma duc. sa fie intrun cias bun.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare