C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nashico io zic sa stai cu dansa (invitatia) pregatita la semafor si cum apare vro mashina cu vreu pericol social la volan ,baji capu ,indesi invitatia in jeanta nefericitei si zici ca-i din partea casei...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai vorbeam de mine, care ma vazui azi dimineatza in oglinda, si acuma dau fuga la sondaju' cum se privesc forumistii in oglinda-oglinjoara. doar ca imi placu aia cu ciunga.
baicsule, cot la mesajul superior exista?
sau sa i-o dam (pe invitatie, adica) direct alondrei, ca in maxx ie omor.
baicsule, cot la mesajul superior exista?
sau sa i-o dam (pe invitatie, adica) direct alondrei, ca in maxx ie omor.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nam auzit, da' po san cerci cotu la mesaju ulterior, ca am auzit ca asta nu se pedepsejte.
casa io dam (invitatzia, of cors) donshoarei oilofolaz, tresa shio doreasca cu toata fiintza dansei care este.
casa io dam (invitatzia, of cors) donshoarei oilofolaz, tresa shio doreasca cu toata fiintza dansei care este.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
3756
ca mi-ai dat o idee, cum o fi cot la postu pe care tocmai in scriu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
io zic ca e cot la mesajul superior care un mesaj e mai superior decat altul.
baicsule, ca sa citez din neste mari clasici traducatori: cot la cot, si "shold la shold", adica "sholdar tu sholdar".
baicsule, ca sa citez din neste mari clasici traducatori: cot la cot, si "shold la shold", adica "sholdar tu sholdar".
-

nocturna - Mesaje: 8725
mam razgandit. nu mai scriu aicia ceam vrut sa scriu. am scris alceva.
adica asha?
adica asha?
Initial trimis de neatza
mam razgandit. nu mai scriu aicia ceam vrut sa scriu. am scris altceva.
-

neatza - Mesaje: 5820
pe mine ma duaren cot fie iel superior, ulterior,inferior sau posterior ca amr 56
mai tarziu : nocturno zisesi de idei? alea ie produs al mintii si deci se loveste tanjential de occipital si temporal ricoshand aiurea
mai tarziu : nocturno zisesi de idei? alea ie produs al mintii si deci se loveste tanjential de occipital si temporal ricoshand aiurea
-

anguse, deocamdata n-am nimik de comentat ep forumu respectiv!
doo vorbe am satz spun:
1. zilele astea primesc un sidi cu "Take, Ianke si Cadar", varianta mai noua, cu Marin Moraru, Dinica si Beligan
2. din motive pe care le-am mai expus, nu pot sa-mi deschid mai multe ferestre shi prefer sa intru pe rand pe diverse threaduri pe care doar le citesc, din aceleasi motive
2 bis. promit sa devin activ shi pe sredu cu pricina!
doo vorbe am satz spun:
1. zilele astea primesc un sidi cu "Take, Ianke si Cadar", varianta mai noua, cu Marin Moraru, Dinica si Beligan
2. din motive pe care le-am mai expus, nu pot sa-mi deschid mai multe ferestre shi prefer sa intru pe rand pe diverse threaduri pe care doar le citesc, din aceleasi motive
2 bis. promit sa devin activ shi pe sredu cu pricina!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

3760
amereu ien scadere, vino liberare / iar in garda ie durereeeeeee / stau veghez ziua si nuaptea, vino liberareeeeee / si mi-am distrus sanatatea of of. mai.
aiule, o fi amereu ala de care zici matale, da gradele ie 29 celsius (nenea Farenheit zice ca ie 84, posibil, nu-l contrazic) si sorele ie printre nori. cica soarele umiditatea este de opzeshtrei la suta si la nuapte o sa fie 21 de celsiusi si 69 de farenheiti. sa nu zici ca nu ti-am spus.
aiule, o fi amereu ala de care zici matale, da gradele ie 29 celsius (nenea Farenheit zice ca ie 84, posibil, nu-l contrazic) si sorele ie printre nori. cica soarele umiditatea este de opzeshtrei la suta si la nuapte o sa fie 21 de celsiusi si 69 de farenheiti. sa nu zici ca nu ti-am spus.
ANTI
-

filule,
1. ma bucur macsim. vazut piesa de doo or pana acuma, in varianta mai sus pomenita, da' nu mear strica shi o varianta la conserva pe sidiu.
2+2 bis: sa marcat promisiunea!
gandeam ca ai vazut shi tu pericolose sporgersi carea fost zilele trecute la teveu ca lam inregistrat io, shi bagi nejte vorbe de lauda. ca doar ai un nick greu ce inplica nejte opligatzii, ca duar vorbaia, nobles oblij, nashea?
1. ma bucur macsim. vazut piesa de doo or pana acuma, in varianta mai sus pomenita, da' nu mear strica shi o varianta la conserva pe sidiu.
2+2 bis: sa marcat promisiunea!
gandeam ca ai vazut shi tu pericolose sporgersi carea fost zilele trecute la teveu ca lam inregistrat io, shi bagi nejte vorbe de lauda. ca doar ai un nick greu ce inplica nejte opligatzii, ca duar vorbaia, nobles oblij, nashea?
- angus
- Junior Member
bah,sunteti ingrozitori.de la ce ora veniti voi ma?ca ma doare dioptriiile deja de la citeala.
io incep ziua bine ca ascultai acasa green jelly cu piesa cu purcelusii si aicisa la berou un coleg mi-aduse un sidiu dublu cu depesmod live in concert,pe care nu-l aveam.si am si demo la noua trupa a lu tobi.
intunecato,ma uit acusa.
helau muncitoresc la toti!
io incep ziua bine ca ascultai acasa green jelly cu piesa cu purcelusii si aicisa la berou un coleg mi-aduse un sidiu dublu cu depesmod live in concert,pe care nu-l aveam.si am si demo la noua trupa a lu tobi.
intunecato,ma uit acusa.
helau muncitoresc la toti!
-

SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de Oribilul Mosh
la certuri si jigniri..vedetzi voi ce se intampla incepand de azi. :o
ni se pregateste ceva...oare ce ?
teic a uaild ghes hiarbai belou
-

nu iera nik interesant, daia lam shi dilit. ce sa va fac, daca incepetz zioa la pranz, cre shi io ca nu va vine sa cititz tot ce scrie aicia oamenii cu adrenalina. pai pana termeni de citit toate dosarele de tzile lasa nejte unii pe berou, te ia cu ametzeala shi deja ai oposit shi tresa pleci acasa sau sa te defulezi pa internetu fanclubului.
hai sanatate.
hai sanatate.
- angus
- Junior Member
bre sodule ie unu care cica giuaca la petrolu. n-am prea multe amanunte...creca baicsu il stie mai bine.
nocturno tind sa creca ai dreptate. o superoferta conex sau oranj cred adicatelea ca ei ban chiar daca nu zici nica in...telefon. vedem noi...dabia astept
nocturno tind sa creca ai dreptate. o superoferta conex sau oranj cred adicatelea ca ei ban chiar daca nu zici nica in...telefon. vedem noi...dabia astept
-

3761
io cre ca ii face admini paia de ce ciarta.
aiule, Lucian Dobre care are numaru 2? nu-l cunosc. cine ie?
io zic ca cu putina bunavointa totu ieposibil: ete cot la postu urmator:
aiule, Lucian Dobre care are numaru 2? nu-l cunosc. cine ie?
io zic ca cu putina bunavointa totu ieposibil: ete cot la postu urmator:
Initial trimis de Nightwish
da sa fie cartela gou cu minute, ore si zile incluse, si cu lista de craciun cu 10 prieteni pe ea.
SOD, citisi? stil on? cum vezi in fata, e pe gri sau pe negru total?
ANTI
-

citii nocturno,citii.si si comentai.multam fromos.sunt dator.
voi aia doi,mucles ma cu dobre al vostru cu tot.
oferta cre ca se refera la faptul ca la doo banari consecutive,al treilea e gratis.io asa cred.
voi aia doi,mucles ma cu dobre al vostru cu tot.
oferta cre ca se refera la faptul ca la doo banari consecutive,al treilea e gratis.io asa cred.
-

SOD - Mesaje: 6035
he, he, he.... deci mam dus la o tzigare in biurou dalatur shi cem aud urechile zice uite ca miam adus aminte ca trebe satz dau neshte ban. shi miea dat un plic. erea ban inauntru. nu multz, da destui. ie bine. intro ora cel mult mam shutit.
hwbv: shacu am primit shi bonurile de masa! veselie, chef, antren via carciuma. ie bine.
hwbv: shacu am primit shi bonurile de masa! veselie, chef, antren via carciuma. ie bine.
-