C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Joi Oct 23, 2003 2:51 pm

alondra? ne batem iar cu frustratzii? cum a zis unu ... "lasatzi frustratzii sa vina la mine" :j
sau na zis asha?

bah, sunt mod pe haleala ca migu zise ca nare vreme si io dupa ce facui aseara superciorbitz cu musaca de vinete delicioasa si chiftelutze marinate in sos de tarhon cu aceto balsamico, n-avui inima sa las forumu ala sa se duca la vale...

LOL bah nae, io citisem alta si nu pricepeam de ce sa fi zis io adica cine are drep[tate? ie clar, nu mai biau ...
si la 17 ani in canada e -30 grade, imi zise mie cineva asa ca daca borai inghetza si te chema sn(ae)owman
ala cu motherucker a fo genial si remarcat de totzi :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 2:53 pm

MiG-ule...am primit sms-ul tau cand eram in tramvai. Mi se pare o idee hilara.

Mai bine....Benoit Ratonul. ce zici ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 23, 2003 2:57 pm

Initial trimis de dana

bah, sunt mod pe haleala ca migu zise ca nare vreme si io dupa ce facui aseara superciorbitz cu musaca de vinete delicioasa si chiftelutze marinate in sos de tarhon cu aceto balsamico, n-avui inima sa las forumu ala sa se duca la vale...

:( io nuntzeleg cum nejte oameni rai pot scrie cheshtii dastea pe sredu cu clasa muncitoare shi implicit flamanda panajunge acasa unde mananca ce ii da sotzia/mama/prietena/vecina/figideru/nu mananca... is fuarte strist...

am intrat pe sredu impricinat o data ham fujit demi sfaraiau calcaiele(la foc mic) din motivele susmentionate!
nae cinefil

Mesajde gaga » Joi Oct 23, 2003 3:15 pm

adica mah naie, nu ai gasit inca nici o gadilare in masochism? e timpu sanvetzi sa shtii ca io-s pasionat cu oalele si cratitzili.

daca nutz plashe lasa-ma in ciorba mia... tu nu zici de filme? ce crezi ca io mai apuc sa deschid teveu'?

hai nu te intrista ca nutz zisesem de fasolica batuta cu usturoi si ceapa prajita crocant shi ciorbitza delicioasa cu tofelu de legume de nu le mai shtii pe nume :p

edit: zisesem de ciorbitz da' l-am baut
gaga

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 23, 2003 3:21 pm

dana, io nu prea zic de filme, ca nu-s asha expert cum imi zice numele, da` tu m-ai rupt in doo cu ultimele tale posturi, ashea c-o tirez urgent spre casa, ca am concert rammstein in stomac!:)

pe maine shi spor!

peseu: imi dau o bere ca vaz cas membru!...pe cand o sa fiu organ? ...poate dupa mai multe beri...

dup`aia: ca sa nu se supere onor tovarashii de munca de pe sredu care este((c) neatza), imi dau doar mie bere in realitate, ca-s aproape, celorlaltzi le dau ce-or vrea sa beie, da` virtual, din pacate(pt.ei):)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Joi Oct 23, 2003 3:22 pm

io maine plec la focsani si o sa ma imbat groaznic.sora cu moartea.vecina cu starea de inconstientza.de-un leat cucoma.

io unu as manca neste dovlecei pane.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 3:30 pm

bah numa la mancare si bautura vie gandu. tot ce vaz pe aici, mancare si bautura ,mancare si bautura, de dimineata pana seara si de seara pana de dimineata. mie si rusine sa va scot in lume , la un teatru ,la un cinema ,o integrala bach, un concert de coarde ca vanfigeti in prima bomba si nu iesiti decat cand intran renovare...rusine mancai si betivi ce sunteti. huooooooooooo!!!!!!!!!!!!
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 23, 2003 3:30 pm

dovleceii pane cu mujdei d'ala cremos cu iaurt? simplu

pa breh naie, o sa o tai si io spre casa, salutari cui vrea sa le primeasca, io creca o sa mananc o tzuica d'aia de 25 de ani de pruna si de butoi de dud.

pace tuturor
gaga

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 3:34 pm

iete alta cu tzuican nas
bre sod ,schimba dracu numele la thread in nooa clasa beutuare -program non stop lasa dracu schimbu 3 ca daca loati paosa deun schimb intrati in sevraj
eyewitness

Mesajde angus » Joi Oct 23, 2003 3:54 pm

aiule ba savem pardon, io insum peste ashea cam ca la freo ora cant inchiz pravalia ma tirez derect la o tzigare (shar fi prima pe zioa de az, daca mai pot sa ma tziu pana atuncea). da nu ashea, orishunde, ci fics in poarta la natzional, manan mana cu ana. carenina. maine fii cu oichii cat sarmaua pe teatru caci voi presta aferent.
io creca ashtia nu bia, doar vrea casatz faca tzien ciuda. am mai zis io.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 3:58 pm

ien lista si anisoara in toamna asta asa ca astept prestatia matale de maine sa vaz daca imi fac oichii cat sarmalele ori ii inchid de rusine...

astept sa vaz take ,ianke si cadar la teveu cu alexandru giugaru precum ne ghidasi matale in threadu adecvat , in rolu lu ianke parca era ion fintesteanu da numi amintesc cadar cine era
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Oct 23, 2003 4:13 pm

io procurai intr-un mod subversiv sidiu cu voltaju vechi,de canta iei nori de hartie si cocorii si alte pese minunate si maiastre.is bucuros.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Joi Oct 23, 2003 4:23 pm

ala din scurta perioada cant era cristi minculescu vocalist? cu vretz razboi atomic sau rocanrol? cul!

aiule, nush precist cine ierea tache, shi sa dau cu banu io una ma feresc.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 4:25 pm

pai tache iera giugaru, ianke fintesteanu da cadar cine iera
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Oct 23, 2003 4:27 pm

ie si piese cu iel,ca nu ie album,ie sidiu cucolaje muzicale,asa.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 4:33 pm

asa si ? ce te lauzi ? si ce io nam termopane acasa?
eyewitness

Mesajde angus » Joi Oct 23, 2003 4:36 pm

ashea am frut sa zic shi io, mah aiule. duar ierea clar. da sunt im fuge gandu la tzigara aia pe care o toot aman. mai bine o fumez shi scap deo grija. haica am coborat in poarta.

sody, ie shi valu ce se sparge de mal, in interpretarea veche?

aiule, termopanele tale nu ie de suflet, ca sidiu lu sod. ie cam ashea, ca cu tzuicile fatza de teatru :D
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Oct 23, 2003 4:38 pm

asta nu mai stiu casa zic,ca am ascultat doar primili cinci piesi,ca urla magnetofonu prea tare si deranja sedintili di lucru din corhoru meu deaicisa de undi lucrez.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 4:45 pm

nashico nui de suflet ,ie din aluminiu ca daca iera din suflet crezi ca tinea de cald iarna pe nameti?
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Oct 23, 2003 5:04 pm

bah,io am hotarat sa trag pe dreapta,ca sunt ostenit si hartanit.ochila,asa am sa fac bre.iti foarte multumesc din suflet.va pup la gingii.care o vrea asta.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 5:11 pm

merji in pace fiule si Dzeu sa-ti calauzeasca pasii...
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 7:44 am

din nou primu` la berou...ierea sa zic ca carea facut uochi, dal jicneam pe aiu!
tot respectu` pt cei ceau lucratara ieri pana la ore intunecate, ashea ca shalaltaieri shi cashi mereu probabil.

in sfarsit ie vineri, dupa o saptamana de vineri, cam frecat menta de-am facut-o praf so pot traje pe nari. adevaru ie ca fost sho parte buna casha am putut sa fiu prezent la activitatile extra...muncitoare ale clasei robotitoare. da` totushi, nu prea ie bine. ashtept o saptamana activa...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde angus » Vin Oct 24, 2003 8:04 am

zdrazvitze, fauritori meshteshugari care este!
in farshit mea sosit plicu trimes de neatza cu neshte ie bine, ca de cant il ashtept, iel avand din belshug zi de zi shi io ioc. deci desear ie zioa lu soacra mea care de er nam mai mancat casa fac loc la bunatatzile care mashteapta, salata de vinete, de bef, oo umplute plus ciumperci la fel, ooof doamne!
shi unde mai pui ca poimaine ma sunat nejte oameni ca cica implinim freo zece ani de cand am farshit shcoala de maishtri, shi ne adunam casa ne strangem ca la freo patruj de oameni la o locanta de bine. dabea ajtept.
aiule, ce satz fac, ma detei shi io pa mancare. ca numa cu teatru am auzit ca nu potz casa traejt.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 8:08 am

neata carcotasi
fusei filule prin tarla de pe la 8 fara o litra da cercetai intai pagubele gandacilor daunatori prin parcea si constatai cu regret ca invadara si debaraua nocturnei de noapte buna...ie posibil oare ca pe gandaci sai mancen cur asa din cand in cand?

baicsule mai da putin cu verde de paris pe la colturi

mai leitar: nashico, vazui ca te pierdui si pe matale...la asa anturaj nociv nu te acuz...cum fu anisoara? sa m-astept la o cronica adecvata mai tarziu?
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 8:16 am

dana, avand in vedere ca ie inca dimineatza shi nu mie foame, pot citi linishtit minunata lista de bucate inshirata de tine!

aiule, io citii pe undeva cand ieream mai mic shi mierea frica de goange ca daca omori una shii lashi cadavru la vedere, nu mai trece altele p`acolo ca se sperie...nu vreau sa dau idei, dar...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 8:30 am

na cam ajuns shi eo. ear ie noojum. cum face uni dajunge la la obt la munci? shi mai ales dece?
doo lucrur am a spune: deci unu caream vazut ca ma uratz. nui frumos sa ajungetz la sentimente dastea najpa den pricina la o buca de aloat cu oarece ingrediente piste ia.
shi doi caream zis ca iau lista respectiva da na fost asha ca decat can loc de silvia am loat tuborgi. a fost bine. sper shi az sa fie lafel. partea najpa (bucuratzivatz hienelor care suntetz) ie ca az am de munca. shi miam uitat shi recipentu ajutator acas.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3782

Mesajde baixinho© » Vin Oct 24, 2003 8:38 am

aloha
poa sa ninga poa sa ploo / eo meam loat umbrela 9
sau
ploo ploo / rapidu da doo

deci spre deosebire de eri, aiule, ie 27 celsiusi di 81 farenhaitzi. umiditatea o ia pe aratura rau de tot, ducand spre opezshopt la suta (cat o fi recordu mondial?), iar la nuapte va fi 73 de farenhaitzi, ceea ce ma face sa cred ca celsiusii va bate spre 23. in rest, soarele a vinit dinspre nuori la 6:11 si va cadea dupe 12 uore fara 17 minuti. cat priveste amereu, la mine da ca mae 55. e?

neatza, pan la urma a luato fu bun?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 8:43 am

umpic cam ars pentru gust meu, mai ales cam cerut estra topin ou fert shi mia pus nu. da banii mia loat. caream zis ca data viitoare sam puna doo oo. noroc ca oberu ie fata ca alfel cine shtie cem punea pe fanfuria aia.

pwioefh: daca se plitiseshte careva pe la munci, atunci sa intre pe http://www.haha.ro/cretin_open.asp?cretinid=2 ie beton.

mai leitar edit ca sa nu facetz fro prostie
postitzial trimis de neatza
deci sa facetz click acolo cand nu ie shefii langa voi.

ie bineashea?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Vin Oct 24, 2003 8:46 am

deci unde zioa a inceput bine, acuma continoa din ce in ce mai bine: az ie zioa shi la un coleg dal meu, care la prans osa vina cu nejte produse. ma simt parca sunt in biurou celalant de care ne povestejte matinalu. numa ca la iel ie imaginatzie, care la mine ie realitate deadevaratelea!
deci aiule despre anishoara o saz spui io mai incolo, acuma am doo trebi urgente shi inportante care nu mai suporta amanare: unu, tresa ajtept un mail, shi doi, tresam vapsesc unghiile care culoarea de er nu se mai asorteaza cu shalopeta de az.

matinale, fitzar saitu de ras, intrai in panica shi trebui sa restartez peceu. sa farsheshte freodata chestia aia? aka se inchide shin altu fel decat cu ranga?
angus
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 9:01 am

matinale, statzar pitzan laringofag sau cum io zice, fain site mah! hazliu rau! deja sunt fro 30 de persoane din adress bucu meu care-au primit linku! :)

angus te invidiez! pt. zioa lu colegu, nu pt. unghii!:)

leitar shi dupa ce n-am restartat: da mah, se gata fain:)!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare