C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
baicsule multumescuti pentru informatiile de nepretuit. auliu vezi ca scapa un neinregistrat din ospiciu desi zice sisu acu...ai mare grija. buna lucica panan varfu muntelui ,sati traiasca...
bre da dana, nocturna,sod ie deja in uichend? stiti ceva?
bre da dana, nocturna,sod ie deja in uichend? stiti ceva?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, daca nici la orele unshpe iei na venit inca la biuro, ie najpa! adica daca iei ma urat pe mine ier, eo ce sa le fac az? deci asta ie nesimtzire curata/murdara.
-

poate are shi iei in sfar shit de lucru shi nare timp pt noi, ejtia de pe sred...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
3789
neatza, trebea sa spui si tu sa facem click acolo can nu ie sefii langa noi.
aiule, ie najpa, ma, lucica, n-ai vazut ce freza are?
aiule, ie najpa, ma, lucica, n-ai vazut ce freza are?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci sa modificat modificarea caream pus ca sa fie bine pentru tuata lumea ca sa nu patzeasca ceau patzit altzi care eo nujtu shi nu sunt responsabel.
ie bineashea?
ie bineashea?
-

3790
o fost bine si ca inainte ca radea sefu de mine ca nu se mai deschide pajina de numa. ma rog, acum ie bine pentru cei care nu face click acolo decat dupe ce citeste postu de dinaintea acestuia.
apropo: pentru cot la al doilea mesaj dupa postu meu se da vreun "premiu"?
apropo: pentru cot la al doilea mesaj dupa postu meu se da vreun "premiu"?
ANTI
-

-

gresit matinale iei se cauta intre iei nare nevoie de ajutor
pai io intrai intro vrie de lucru manual cu traforaju si bucata de placaj ca ma puse sefa cu culturalu pe fabrica sa ornamentez gradinita cu michi mausuri,donalduri si alte personaje celebre din desenete animate. pe DA nu stiu cum dracu sa-l fac si ma gandeam sa iau un personaj din cei trei purcelusi cacam toti seamana intre ei.
baicsule ai inteles pemeu sau fac schita cu legenda aferenta?
pai io intrai intro vrie de lucru manual cu traforaju si bucata de placaj ca ma puse sefa cu culturalu pe fabrica sa ornamentez gradinita cu michi mausuri,donalduri si alte personaje celebre din desenete animate. pe DA nu stiu cum dracu sa-l fac si ma gandeam sa iau un personaj din cei trei purcelusi cacam toti seamana intre ei.
baicsule ai inteles pemeu sau fac schita cu legenda aferenta?
-

io gata am venit,da sunt foaret ostenit,ca mi-am batut joc azinoapte de ficatii mei.am consumat suma de 800 de vodka,din care 600 de goldesa,in premiera,buna,nu zic nu,si 200 de finlandia care nu mai stiu daca iera buna ca avea alunecus mare pe gat.si acu mi-e rautz.
si casa va distrez,io-te va dau un linc si-o poza.
http://www.tweeter.go.ro/studenta.html
si casa va distrez,io-te va dau un linc si-o poza.
http://www.tweeter.go.ro/studenta.html
- Fişiere ataşate
-
- 100copy.jpg (69.54 KiB) Vizualizat de 2471 ori
-

SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de baixinho ©
apropo: pentru cot la al doilea mesaj dupa postu meu se da vreun "premiu"? [/B]
of cors. ia sa vez tu pa forumistu lunii octomprie. io am o lista intreaga de posturi de care mam ras io cel mai tare, so pun acolosha la panou de onuare langa poza intitulatului, casa nu mai patzesc rushinea deo patzii luna trecuta cand imi fura anihilate voturile mele insumi, saracele.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
ejt scarbos bre! am mai primit chestia aia acu o luna shi dabia m reushit sam scot imaginile de pe retina.
shi be: ma sunat cineva sham uitat ceam vrut sa scriu aici.
shi be: ma sunat cineva sham uitat ceam vrut sa scriu aici.
-

sodule primisi semeseu?
sau iesti prea beat sa descifrezi ce scrie pe cadranu prajitorului de paine care-l luasi la servici crezand ca-i mobil?
sau iesti prea beat sa descifrezi ce scrie pe cadranu prajitorului de paine care-l luasi la servici crezand ca-i mobil?
-

pai da si tu mai multe detalii...e forumist, muzician, fotbalist la dinamo...ca daca ai baut cu varu apetrei de la focsani dracu il stie
-

3791
Initial trimis de eyewitness
fotbalist la dinamo
asta ce dracu mae?
sody, bine ai venit.
aiuy, nu-i nefoe, ca scriu pe cartie cu picsu si resolf broblem.
ANTI
-

bre io creca dana aseara pentru cresterea debitului de lichid pe cm cub a renuntat in a deserta lichidu din butoi in oarisice recipiente si se desarta ia in butoiu de dude uitand sasi ia colacu de salvare. acu ie la spital cred ,unde o echipa de medici incearca sai decanteze sangele de tzuica de 25 de ani.
nocturna, urmare ploii de azi dimineata a ramas blocata in tico care intra la apa ,mulanduise pe corp. acu is pe drum aia de la descarcerare cu foarfecele de tabla.
nashica ,tot ca urmare a ploii care face inutila spalarea parbrizelor si lunetelor , s-a apucat sa faca manechiura la toate femeile de la volan care apar la intersectie . deja la romana se facu ambuteiaj pe sensu dinspre ana ipatescu ,coada incepand de la aeroportu otopeni.
baicsu creca iar lasa tuomperuanele in drum pe victoriei si intra la muzica unde de dimineata asculta o zone. bre ai grija ca mai ie putin si fac 4000 lasa ozoanele si treci la treaba.
da de matinalu si de filu nu mai stiu nica. iar iau coplesit problemele lichide zilnice de nu mai au timp de nimic...bre mai respirati si voi bre...
nocturna, urmare ploii de azi dimineata a ramas blocata in tico care intra la apa ,mulanduise pe corp. acu is pe drum aia de la descarcerare cu foarfecele de tabla.
nashica ,tot ca urmare a ploii care face inutila spalarea parbrizelor si lunetelor , s-a apucat sa faca manechiura la toate femeile de la volan care apar la intersectie . deja la romana se facu ambuteiaj pe sensu dinspre ana ipatescu ,coada incepand de la aeroportu otopeni.
baicsu creca iar lasa tuomperuanele in drum pe victoriei si intra la muzica unde de dimineata asculta o zone. bre ai grija ca mai ie putin si fac 4000 lasa ozoanele si treci la treaba.
da de matinalu si de filu nu mai stiu nica. iar iau coplesit problemele lichide zilnice de nu mai au timp de nimic...bre mai respirati si voi bre...
-

bre, ia nu ma mai intrerupetz cu urleteleastea. acu ma disputam cu colegu ca cae sa sa duce la pana jos sa achizitzioneze oarece. revin imediat ca 3 sa reiau controversa ca sa nu perd. revin dupe ce pleaca omu.
-

3793
baicsu (...) bre ai grija ca mai ie putin si fac 4000
mai respirati si voi bre...
si vrei un thread cu amere 6013 pana la 10.000 sau care ie aluzia?
corecte este "mai respirati si voi bere" nu "mai respirati si voi bre"
performanta unica istoria forumului: cot la al patrulea post. ete:
nu
ANTI
-

bre sodule, satz fie rushine bre! adica tu, om serios, sa nu pui tu la sondaju ala obtziunea "bea shi iei ce poate"? nu mashteptam!
-

sodule ,matale cu cinte certi asa de dimineata pe nepishatelea ? ioti spusei ca gotca nui buna...
baicsule , as vrea io 10.000...
test : cat la suta din cele 10.000 reprezinta ineptii
1/ 100%
2/ 99,99 %
3/ nu stiu,nu am abac
pt raspuns corect premiu o bere
baicsule , as vrea io 10.000...
1/ 100%
2/ 99,99 %
3/ nu stiu,nu am abac
-

1/ 100%
2/ 99,99 %
3/ nu stiu,nu am abac
raspuns corect: mult peste 100% pen'ca unele postur are mai mult de o propozitzie.
-

bre carcotasi, m'aitza al nostru mai impusca un avert de la fane ,care fie vorba intre noi ie cam zgarcit la avertismente , asa ca mai are unu si ia paosa. il futu pe el grija de poetu national al uruguaiului pe un thread neadecvat...
sodule, intr-adevar NU
sodule, intr-adevar NU
-