C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, hooo...vaz ca discutia se canaliza spre domenii care nu face bine anumitor useri care de doo saptamani ciugulesc bardi nam nam si bea numa plata si neteda...asa ca unii care estem refuza sa mai intre pe acest tread daca nu incetati. hai ca la discutii mai rezistam da la aia cu mecsicana deja piticu incepu sa scobeasca sasi faca tunel prin stomac . nesabuitilor care sunteti!!!!!!
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dana, nu m-am uitat. parol. n-am vazut nica.
sa fiti voi de torturisti ce sunteti. de neatza nu mai zic, ca la el zilnic e tot un picnic, nici de unu mai nu vezi asa ceva. bre, matale de 1 mai muncitoresc, muncesti?
io terminai ciunga, terminai tic-tacu' si biscuitzii voinicel, care trebuiau sa-mi ajunga pana pe 5 ale lunii viitoare, si numa' din cauza voastra, pana la 4 cand ajung acas' nici unghii nu mai am de ros.
sa fiti voi de torturisti ce sunteti. de neatza nu mai zic, ca la el zilnic e tot un picnic, nici de unu mai nu vezi asa ceva. bre, matale de 1 mai muncitoresc, muncesti?
io terminai ciunga, terminai tic-tacu' si biscuitzii voinicel, care trebuiau sa-mi ajunga pana pe 5 ale lunii viitoare, si numa' din cauza voastra, pana la 4 cand ajung acas' nici unghii nu mai am de ros.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre, eo muncesc incontinuuuu care este da trebe sa am grije de persuana mea care este. shi daca persuana mea vrea sa dea gata neshte trebi care se afla pin apropiere nam cei face. adeca eo nam crut nica. a venit iele singure shacu ar fi pacat sa le las de izbelishte. zic eo.
-

neatza - Mesaje: 5820
bah sodule vezi ca trendu ie cu un singur adm si numa un mod pe toate forumurile asa ca bucura-te de moderari cat mai poti. mie mi le-a luat fara motivatie, baicsu si aliosha s-au retras din bun simt asa ca urmezi...
-

sau intamplat carevasazic multe adica parerea mea de pacifist ie sa nu bagatzi in zeama ce so intamplat sau sa facetzi alt forum in alta parte ca alfel nu vad ...
io imi vad adica de piticu meu da daca vreau sa ma mictzionez cu defecatzii pe unu care se abereaza sau pe aberatzii sau pe cm nu pot?
atunci ma retrag sau scriu de carnatzi casa nu ma plictisesc ca de vorbit cu lojica io stiu de doi ani ca nu ai cu cine, deci DA la care ma refer...
asa ca nu mai zic de papa, mai dau o muie lu LSfaraD cat imi permite modu fane shin rest sa fie primit ...
io solutzii nu vaz deci da, asta este
io imi vad adica de piticu meu da daca vreau sa ma mictzionez cu defecatzii pe unu care se abereaza sau pe aberatzii sau pe cm nu pot?
atunci ma retrag sau scriu de carnatzi casa nu ma plictisesc ca de vorbit cu lojica io stiu de doi ani ca nu ai cu cine, deci DA la care ma refer...
asa ca nu mai zic de papa, mai dau o muie lu LSfaraD cat imi permite modu fane shin rest sa fie primit ...
io solutzii nu vaz deci da, asta este
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci ie rau.
da' azi mi-am adus aminte ca ieri s-a intors un prieten din italia si azi e intrunire la nivel inalt si deci e rost de ceva bun, poate eugenii italiene adica neste napoletane d'alea. deci nu-i totul chiar pierdut si ziua abia a inceput si poate ma evapor precum apa mai devreme az.
eye, vezi de pemeu si zi-i cu meilu'.
da' azi mi-am adus aminte ca ieri s-a intors un prieten din italia si azi e intrunire la nivel inalt si deci e rost de ceva bun, poate eugenii italiene adica neste napoletane d'alea. deci nu-i totul chiar pierdut si ziua abia a inceput si poate ma evapor precum apa mai devreme az.
eye, vezi de pemeu si zi-i cu meilu'.
-

3856
bre, iom bag pisherele ca nam (© 1/3 aiu) timp sa cetesc toate intelecturile vuastre. ca daca ie pasa, io cand sa mai scriu ca shareier va fi demis de la nationala Romaniei datorita
scorurilor din Australia si ca craciunescu (Nightwish, salutari de la craciunescu) are salar lunar de 750.000 (sapte sute cincizeci de mii) de lei luna, pe pamant si unde mai vrea mujchii vostrii (hai inca un i ca ie oferta)? e?
aiule, vad ca tot la carnati (chiar si vaporizati) tze gandu.
scorurilor din Australia si ca craciunescu (Nightwish, salutari de la craciunescu) are salar lunar de 750.000 (sapte sute cincizeci de mii) de lei luna, pe pamant si unde mai vrea mujchii vostrii (hai inca un i ca ie oferta)? e?
aiule, vad ca tot la carnati (chiar si vaporizati) tze gandu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

3857
domnu iuzí£r neatza, mai suptztire despre ceapí£ ca cand mancam asar acea iahnie (ai auzit, aiule?, iahnie, deci fasole) am ajuns la concluzia ca crasma aceea unde am halit io, pe la intersectia unu mai (prost ca stiu eu cine nu exista) cu banu manta avea prea multa ceapa pe shtoc si s-au gandit ca decat so arunce mai bine s-o bagí£ la mine in farfurie.
ANTI
-

io am auzit numa ca sunt ingrijorat pentru colegii aia ai tai de berou care trebe sa supravietuiasca atacului chimic pe carel declanshashi mataluta de dimineata
-

hmmmm, cum se cheama respectiva crashma baicsule?
plecatzi mah cu to(n)tzii ca sa ma apuc iar sa ma cert cu mai stiu io cine din diverse motive pe mai stiu io ce forumuri...
gata cu mancarea azi nu mai scriu nica finca am avut un catering de sa ma pish pe iel cu (cica) supa de ciuperci care iereau faina cu gust de ciulama sio tochitura de resturi de diverse roadkilluri.
da mamaliga iera multa.
shi para din import d'aia cu gust de draq stie ce ... asa ca sa zici merci de ceapa, ceapa ie buna (macar la suflet)
plecatzi mah cu to(n)tzii ca sa ma apuc iar sa ma cert cu mai stiu io cine din diverse motive pe mai stiu io ce forumuri...
gata cu mancarea azi nu mai scriu nica finca am avut un catering de sa ma pish pe iel cu (cica) supa de ciuperci care iereau faina cu gust de ciulama sio tochitura de resturi de diverse roadkilluri.
da mamaliga iera multa.
shi para din import d'aia cu gust de draq stie ce ... asa ca sa zici merci de ceapa, ceapa ie buna (macar la suflet)
- gaga
3860
ai dont no, da ma interesez si-ti comunic.
ANTI
-

bre baicsule da esti sigur ca fu carciuma ca acolosha pe colt ie siun magazin cu hrana pt animale si tior fi dat aia neshte pedigree cu ph pozitiv si te-au pacalit zicand cai iahnie...
-

dana, LS_Dul dupe politic e sub o doza puternica si probabil sub neste ceva influente sataniste, breinuashing cu soda caustica sau ceva de genu' asta. io zic sa-i dea ban pe perioada andetermind si sa-i stearga ineptiile debitate, ca cine stie care mai intra pe treadu cu ovreii si il ia de bun si sanatos la cap si te trezesti cu procese de constiinta pe rol...
si vezi ca alex_malcovici (o fi fo ruda a actorului?) coteaza ceva pe treadu cu dostoievski.
si vezi ca alex_malcovici (o fi fo ruda a actorului?) coteaza ceva pe treadu cu dostoievski.

-

io zic ca lucy in the sky of diamonds ala ie de admirat bre ca nu dejaba isi batea nea marley gura cu "iron like a lion in zion" sa ne faca pe noi antisemitii sa intelegem the power of zion.
-

UFFFFF! nu mai zic catz scris deatz rupt ghines bucun tzshpe, da` numa de carnatz shi fasolemah?!
Io am plecat eri cu oareshce treburi pin urbe shi nam mai ajuns indarapt, ca mam intrunit cu nejte pretini, deiele d-zeu sanatate sham sarbatorit evenimentu pana sara, tarziu!
az am avut dealergat de dimineatz shi mam trezit din mers, da` cand am revenit la caldura forumului m-apuca o foame sora cu setea! ashea cantro ora plec la ciorba de burta shi cele 2 bexuri de martza, ca dupaia merg la fotbal!
Io am plecat eri cu oareshce treburi pin urbe shi nam mai ajuns indarapt, ca mam intrunit cu nejte pretini, deiele d-zeu sanatate sham sarbatorit evenimentu pana sara, tarziu!
az am avut dealergat de dimineatz shi mam trezit din mers, da` cand am revenit la caldura forumului m-apuca o foame sora cu setea! ashea cantro ora plec la ciorba de burta shi cele 2 bexuri de martza, ca dupaia merg la fotbal!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
da' tot coteaza malcovici ala nu se-ncurca. io cre'ca pregateste un atac la persoana sau il cere pe dinu-n casatorie ca sa-l lamureasca mai bine cum e cu balzac vs. dostoievski.
ie bine. la mine a trecut prin toate gradele de rudenie d'1, d'2-a si d'3-a.
hai sa-ti fie ziua usoara, file.
m-apuca o foame sora cu setea!
ie bine. la mine a trecut prin toate gradele de rudenie d'1, d'2-a si d'3-a.
hai sa-ti fie ziua usoara, file.
-

abandona crestinu sau lo fi banat fane chiar cand sa trimita mesaju pt intentie de a posta aberant. ii citeste fane pastia din prima.
filule unte duci bre la fotbal martea ca rapidu joaca abia sambata...
filule unte duci bre la fotbal martea ca rapidu joaca abia sambata...
-

punctual
1. 10x Nightwish pt urari! La fel!
2. aiu, io joc fotbal martza, deshi nu la rapid!
3. dana, nuntzeleg cu ce tzam greshit de ma ponegreshti ashea..>?
peseu: io n-am vazut (inca ) celebrele voastre siviuri, dar dana, ejti absolvent(a) de fizica?
2. aiu, io joc fotbal martza, deshi nu la rapid!
3. dana, nuntzeleg cu ce tzam greshit de ma ponegreshti ashea..>?
peseu: io n-am vazut (inca ) celebrele voastre siviuri, dar dana, ejti absolvent(a) de fizica?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

breh de az dimineatza dela obt ma chinuiesc sa citesc tot ceatz scris voi aicea intre tinp, care tot ma deranjat nejte oameni care mea dat nejte trebi de facut, care dabea acuma am reushit sa ajung la coada. ma duc sa le mananc pe sarmale, ca mi se facu o fuame...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
mam intors. deci uitatz cum a fost:
deci carea venit slana (afumata) cu ceapa cu paine cu branza shi cu neshte shunca de porc + neshte ber care mai este + palinca care acuma numai este. shi sancins care este dea venit shi duamna de la personal caream facut masa pe noptiera sau cum dracui zice la chiestia aia mica de subt biuro shi sa facut masa care sa mancat tuate carea fost shi restu sa baut in primu rand palinca dupe care neshte ber la care se sta shacu. in premiera mondiala mia dat voie sa fumes in biuro care fost bine. fondul sonor a fost asigurat de computeru meu carea pleiat la macsim "Operatziunea Monstru" care continua shacu. deci a fost bine.
deci carea venit slana (afumata) cu ceapa cu paine cu branza shi cu neshte shunca de porc + neshte ber care mai este + palinca care acuma numai este. shi sancins care este dea venit shi duamna de la personal caream facut masa pe noptiera sau cum dracui zice la chiestia aia mica de subt biuro shi sa facut masa care sa mancat tuate carea fost shi restu sa baut in primu rand palinca dupe care neshte ber la care se sta shacu. in premiera mondiala mia dat voie sa fumes in biuro care fost bine. fondul sonor a fost asigurat de computeru meu carea pleiat la macsim "Operatziunea Monstru" care continua shacu. deci a fost bine.
-

sar'na nashica angus.
pai, file, siviurile noastre ie asa de celebre incat ie imprastiate peste tot. al meu e pe defunctul fanclub asia si a lu' neatza tot acolosa a ramas, dupe vremea cand era piar.
mai zabovesc putzin. dupa ce terminai de cetit postul anterior de mai sus a lu' neatza, m-am razgandit, nu ma zabovesc, am plecat! sa va fie ziua cel putin la fel de buna cum sper io sa fie a mea in continuare.
pai, file, siviurile noastre ie asa de celebre incat ie imprastiate peste tot. al meu e pe defunctul fanclub asia si a lu' neatza tot acolosa a ramas, dupe vremea cand era piar.
mai zabovesc putzin. dupa ce terminai de cetit postul anterior de mai sus a lu' neatza, m-am razgandit, nu ma zabovesc, am plecat! sa va fie ziua cel putin la fel de buna cum sper io sa fie a mea in continuare.
-

Initial trimis de Nightwish
pai sa vedem!
-

huooooo ...
naie, mi-ai greshit cu berile alea cu care imi gresheshte neatza zilnic... si nu am vorbit numa de fasole ci si de mancare mexicana de le place la unii, asa sa stii.
da, de educatzie fizica si cei 7 ani de-acasa, ce ai mah? de unde pana unde fizica?
naituish, drum bun .... cum era? ah, da ... ejti veriga de porc
SOD am dat la omu' acu daca te vrea te cata, ce sa zic, nush unde pixui telefonu lui da il gasesc io.
naie, mi-ai greshit cu berile alea cu care imi gresheshte neatza zilnic... si nu am vorbit numa de fasole ci si de mancare mexicana de le place la unii, asa sa stii.
da, de educatzie fizica si cei 7 ani de-acasa, ce ai mah? de unde pana unde fizica?
naituish, drum bun .... cum era? ah, da ... ejti veriga de porc
SOD am dat la omu' acu daca te vrea te cata, ce sa zic, nush unde pixui telefonu lui da il gasesc io.
- gaga
draga dana, iomi cer scuze (nu numa mie cat shi tzie) daca te-am deranjat (la stomac:)) cu berile alea alea, da` ce sa fac? Io aicia doar narez, adik scriu ce mi sen tampla, ashea ca nu pot falsifica istoria mantzelegi, ca sa scot berea din istorie care ea, ai vazut, mai ales in cazu bexurilor, respecta shi legea, chiar daca ea, adik legea, ie de la 15xx, deci sa aprogat meanwhile!
iara mexican fudu nu l-am vazut ca ieream grabit sa va prind shi n-am deschis poza aia, da` mam gandit cai fasole mexicana:)
iara fizica ierea de la un pretin care se pare ca senshela, ashea c-o las cum a picat shimi cer iara scuze (numa de la tine)
iara mexican fudu nu l-am vazut ca ieream grabit sa va prind shi n-am deschis poza aia, da` mam gandit cai fasole mexicana:)
iara fizica ierea de la un pretin care se pare ca senshela, ashea c-o las cum a picat shimi cer iara scuze (numa de la tine)
-