C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ai avut noroc baicsule ca nai pomenit de beri ca stii represaliile care era. raport la predator.
bah nui voie mancaruri ca alea ie cu sos si se depune...cine iti dadu reteta facu glume cu matale
cu mine vorbirati majestate? io am media de o suta de posturi pe zi asa cami va fi greu sami aduc aminte de un anumit post...esti in sevraj nea? asa sa ramai ca nu dai nica de baut de cand venisi
bah nui voie mancaruri ca alea ie cu sos si se depune...cine iti dadu reteta facu glume cu matale
cu mine vorbirati majestate? io am media de o suta de posturi pe zi asa cami va fi greu sami aduc aminte de un anumit post...esti in sevraj nea? asa sa ramai ca nu dai nica de baut de cand venisi
-

eyewitness - Mesaje: 19220
3869
ai, ma, ca stiu ca nu bei bere, da un ceai de malt sau/si hamei ar fi bun, este?
ma nea, mancarurile alea se face cam asa: se fierbe bamele/urzicile/dovleceii destul de mult timp, dupa aia le pui in farfurie si le mananci. nu mai pui nimic peste ele, ca sa nu mai pierzi timpul aiurea. incearca, ma, ce poti sa pierzi?
ps: ia uneste matale posturile. unde te crezi, pe tarlaua proprie si personala?
ma nea, mancarurile alea se face cam asa: se fierbe bamele/urzicile/dovleceii destul de mult timp, dupa aia le pui in farfurie si le mananci. nu mai pui nimic peste ele, ca sa nu mai pierzi timpul aiurea. incearca, ma, ce poti sa pierzi?
ps: ia uneste matale posturile. unde te crezi, pe tarlaua proprie si personala?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
tocma ce eshii pa coridor la o tzigare casa verific controlu, ca mam gandit ca daia nu va vede sody ca ear vatz ascuns, shi ma uitai pa panou' de onuare shi cem vazura oichii miei, sam easa din orbite?! pai baicsu plus aiu scrishi cu litere normale shi chear mititele ca shi cant ar fi uameni de rant, shi io insum, cu litere groase ca o moderatuare vajnica ce ma aflu. io in gandu meu din cap mam bucurat, ca ce daca bebeul sa farshit de mult, vorba ie am o fonctzie prin cumul?! am! ce, nu sa mai vazut? (sa nui ma spunetz la autoritatz ca ma uitat asha de asta vara, ca una doo creca o sam dezingroashe literele).
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
3870
Initial trimis de angus
baicsu plus aiu scrishi cu litere normale shi chear mititele ca shi cant ar fi uameni de rant, shi io insum, cu litere groase
stai fara nici o nadejde. in maxim o saptamana nu o sa fie decat un nicu scris alfel decat celelante. adica alea celelante o sa fie cu litere mici si suptztiri, iar ala de care-tz spui io tie o sa fie si cu groas si cu italice si cu subliniat si cu corp 14-15, sa stie toti cine ie nicu ala. inca nu am aflat care ie nicu cu pricina, da ma gandesc ca poate pe la fabrica pe la aiu s-o fi aflat.
sody, cui dai, ma, cui dai?
ANTI
-

io nu beau cai cah. am vrut sa vaz daca ai suflet siai da si tu ceva
nashica nu stie baicsule, nare de unde...ca vom asista in curand la dictatura
nashica nu stie baicsule, nare de unde...ca vom asista in curand la dictatura
-

hai si io pa care este.
nashico sa stingi neuanele cand termini treaba paici ca iar ne vine curentu cat salariu pe doo luni.
nashico sa stingi neuanele cand termini treaba paici ca iar ne vine curentu cat salariu pe doo luni.
-

bre da cei aicea bre? adica io sting io aprind lumina in cartier.?da ce nene io sunt iluminist sef?
hai baicsu la toata lumea care este ca daca ieri fu dana io zic ca miercurea sa fie baicsu.
maine cai joi ie nocturna la rand
hai baicsu la toata lumea care este ca daca ieri fu dana io zic ca miercurea sa fie baicsu.
maine cai joi ie nocturna la rand
-

comfirn pozitiv.
Baicsu!
deci care dupe cum se puate opserva care am reushit sajung la noo la munca. in conditzilen care programuncepe la obt eo zic cai bine. mai ales shi sublinind conditzile care este adeca despre asear care sa lasat greu shi az se resinte efectele nocive ale consumului esagerat.
ca sa spun shi eo ca sa nu zica lumea ca nam zis deci am aflat unte sa dus chilele alea dea scapat aiu de iele. ie la mine. nujtu de unde a shtiut iele drumu asha de unele singure shi de cea venit ca eo nu leam chemat. puate unte sa saturat de furajele shi apa inodorata/necolorata ce le dadea stapansu sa haleshte sha venit la eo unte ie menuu mai vareat. deci am chile. vrea careva ca le dau eften/gratis.
Baicsu!
deci care dupe cum se puate opserva care am reushit sajung la noo la munca. in conditzilen care programuncepe la obt eo zic cai bine. mai ales shi sublinind conditzile care este adeca despre asear care sa lasat greu shi az se resinte efectele nocive ale consumului esagerat.
ca sa spun shi eo ca sa nu zica lumea ca nam zis deci am aflat unte sa dus chilele alea dea scapat aiu de iele. ie la mine. nujtu de unde a shtiut iele drumu asha de unele singure shi de cea venit ca eo nu leam chemat. puate unte sa saturat de furajele shi apa inodorata/necolorata ce le dadea stapansu sa haleshte sha venit la eo unte ie menuu mai vareat. deci am chile. vrea careva ca le dau eften/gratis.
-

neatza - Mesaje: 5820
pai io propun asa:
luni (cai luni nu?) = neatza
marti = dana
mercurea = baicsu
joi = nightwish (bah greu mie sa scriu mai lesne e nocturna)
vineri = angus
sambata = sod
duminica = aiu (adica sami zic singur aiu aiu)
alte sugestii/propuneri ?
ah ca uitai: se schimba regulamentu forumului gata cu jignirile asa ca baicsule jucam spanzuratoarea cand ne referim la DA
i - - - - - l (masc, sing, admin de forum)
luni (cai luni nu?) = neatza
marti = dana
mercurea = baicsu
joi = nightwish (bah greu mie sa scriu mai lesne e nocturna)
vineri = angus
sambata = sod
duminica = aiu (adica sami zic singur aiu aiu)
alte sugestii/propuneri ?
ah ca uitai: se schimba regulamentu forumului gata cu jignirile asa ca baicsule jucam spanzuratoarea cand ne referim la DA
i - - - - - l (masc, sing, admin de forum)
-

eo propun ca alea obt chile carea mai ramas de dat, sa le dai shi matale la saraci ca daca vine tot la mine mam nenorocit care trebe sa schinb tot grantiropu shi ie perioada de recesiune shi frig de earna care este ca sta lumea mai mult in carcium ca parcurili gratis sa prescris.
-

bre mai ie 13 de dat jos ,8 iera numaru de saptamani ramase fusei io aiurea in esprimare incoerenta...io zic cacand ajung la destinatie cu chilele sa facem schimb de garderobe. ce zici?
-

da de ce martzi?
io am citit aseara de acasa cum va aberatzi voi cu ciorba aia de slabit da' nu am postat ca nu ieream clasa muncitoare shi d'aia ...
neatza la lume, io no mood, problem + mi-i rau = nam chef de tzaka paka ci ashtept berea de diseara depacum
pese(de)u: da de ce martz io??? :con:
io am citit aseara de acasa cum va aberatzi voi cu ciorba aia de slabit da' nu am postat ca nu ieream clasa muncitoare shi d'aia ...
neatza la lume, io no mood, problem + mi-i rau = nam chef de tzaka paka ci ashtept berea de diseara depacum
pese(de)u: da de ce martz io??? :con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mai intai sam zici ce contzine grantiropu lu matale ca sa shtim shi noi ce masur trebe sa lom. cí£ ca sam dau kenveloshii pun shortz de sudura care ma dor shi oichii eo zic ca nu face.
-

pai ieri fu matinalu cu propunerea cu dana martzea . daca nuti place zii ca putem schimba pe ici pe colo da nu in partile esentiale.
-

3873
baicsu si aloha la oameni si oamene
dejla bancoc ie 90 (nici o aluzie) de grade Farenheit. cine nu crede pua sa-l intrebe pe aiu ca si el poa sa confirme. celsiusii bate spre 32, iar umiditatea ie-n scadere fertiginuasa, ajungand spre 62 procente. adica pana si la umiditate ie mai muld de cat s-au dus romanii sa dea cu jtampila la constipatzie, pardon, la constitutzie. la nuabte o sa fie 24 celsius, care iechivaleaza cu 75 de farenhaitzi. io zic cai bine.
aiule, de cant nam mai jiucat dalea, nij nu stiu ce tre sa faci. tresa taem cateo linie si care unejte primu litirili cajtiga sau cum?
dejla bancoc ie 90 (nici o aluzie) de grade Farenheit. cine nu crede pua sa-l intrebe pe aiu ca si el poa sa confirme. celsiusii bate spre 32, iar umiditatea ie-n scadere fertiginuasa, ajungand spre 62 procente. adica pana si la umiditate ie mai muld de cat s-au dus romanii sa dea cu jtampila la constipatzie, pardon, la constitutzie. la nuabte o sa fie 24 celsius, care iechivaleaza cu 75 de farenhaitzi. io zic cai bine.
aiule, de cant nam mai jiucat dalea, nij nu stiu ce tre sa faci. tresa taem cateo linie si care unejte primu litirili cajtiga sau cum?
ANTI
-

baicsule trebe sa ghicesti cuvantu bre adica in cazu de fata si prezent incepe cu "i" si se termena in "l" si ie din 7 litere. daca nu dovedesti o iei pe litere iavash, iavash. daca nici asa nu dovedesti , iti torn techila pe tine sau iau tzuica danei sii dau foc sa te fac flambat.
matinale
-4 salopete pier cardan
-2 casti protectie cu lampas electrolux cu aprindere automata
-3 masti sudura cu geam raiban
-2 perechi cizme cauciuc pacioti colectia vara-iarna 2002
-4 perechi ciorapi lana impletiti de bunica.
matinale
-4 salopete pier cardan
-2 casti protectie cu lampas electrolux cu aprindere automata
-3 masti sudura cu geam raiban
-2 perechi cizme cauciuc pacioti colectia vara-iarna 2002
-4 perechi ciorapi lana impletiti de bunica.
-

dar sa lasam aceste. mai bine va zic eo care santanplat asear pentru prima shi intaiash data din indelungata istorie a serialului respectiv cand am renuntzat de bunavoieshinesilitdeniminea sa ma uit la familia bandii sham dat pe Tuca undea fost mischie cu Dinescu. am ras de mam spart! super shou! a batut orice ashteptar! care este.
-

buna dimineatza lume. azi e soare.
bre baicsule, il vazui aseara la marius tuca shou pe fratele "Mircea, fa-te ca lucrezi" versus baronul local, cu circuit inchis, Mischie. bre, ce mai dadea fratele din el, cu pesedistii scolitzi si crescuti la scoala de comunisti a lu' nenea ilici, cum uita amnezicu' ca si el crescu' tot acolo. sa-i trimiti salutari din partea mea.
danutza, misterul fu elucidat cu elucidatorul, cenaclul e din Colorado Springs, Colorado, intuitzia mea s-o adeverit, gugalu' nu minte.
in rest, se preconizeaza un uichend pe o partie insorita, deci ie bine.
bre baicsule, il vazui aseara la marius tuca shou pe fratele "Mircea, fa-te ca lucrezi" versus baronul local, cu circuit inchis, Mischie. bre, ce mai dadea fratele din el, cu pesedistii scolitzi si crescuti la scoala de comunisti a lu' nenea ilici, cum uita amnezicu' ca si el crescu' tot acolo. sa-i trimiti salutari din partea mea.
danutza, misterul fu elucidat cu elucidatorul, cenaclul e din Colorado Springs, Colorado, intuitzia mea s-o adeverit, gugalu' nu minte.
in rest, se preconizeaza un uichend pe o partie insorita, deci ie bine.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
buna dimineatza lume.
azi fiind mercuri corect ie "buna baicsu lume!" si vezi ca matale iesti manana. vezi post subsemnat mai sus oleaca.
sodule ia aici:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=195447#post195447
si aici
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=195446#post195446
-

3875
vre-o 

ANTI
-

Initial trimis de neatza
pe Tuca undea fost mischie cu Dinescu. am ras de mam spart! super shou! a batut orice ashteptar! care este.
acu vazui! ete bre, gand la gand. fenomenal.

aiule, io am fost luni. deci nu cred.
6. Mesajele pot sa contina smileuri, efecte fancy (gen sh, tz ..) atat timp cat sunt lizibile shi ushor de intzeles. In caz contrar mesajul respectiv risca sa fie sters din motive de "limba straina" ...
neatza, asta cre'ca fu pentru tine.
-

nocturna - Mesaje: 8725
pai atuncea permutam asa
luni=nocturna
marti=neatza
mercuri=baicsu
joi=dana
vineri=angus
sambata=sod
dumineca=eye
luni=nocturna
marti=neatza
mercuri=baicsu
joi=dana
vineri=angus
sambata=sod
dumineca=eye
-

3876
si cinefilu? si tanti onc?
ANTI
-

sa bei sodule , sa bei pana cazi la vecinu de la 2 .atat si nica altceva. filu si onk sunt in rezerva numa de sarbatori...
-