C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cine nu munceste nu greseste si cel care u gresesete merita promovat. cel care munceste ,greseste si daca greseste trebe concediat.
asta e variatia 3 de la "daca e e, daca nu e ,nu e" adevar formulat prima oara de marele filosof bulgar popov in volumu "critica iratiunii impure" dupa ce a vizitat fanclubu.
asta e variatia 3 de la "daca e e, daca nu e ,nu e" adevar formulat prima oara de marele filosof bulgar popov in volumu "critica iratiunii impure" dupa ce a vizitat fanclubu.
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza, nu dispera! cineva scria pe un sred cu "Ce carte m-a marcat" ca a fost legile lu` murfi! Io zic ca alea ne marcheaza om la om pe totz in permanentza shi zilnic! In concluzie, zambeste...
Suntem alaturi de tine!
Suntem alaturi de tine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Initial trimis de nae cinefil
Suntem alaturi de tine!
ma uit in stanga..., ma uit in dreapta..., in spate..., peste monitor... tzipenie! deci nu ie frumos sa mintzitz oaminii aflatz la ceas greu.
acu ma delectez cu un test pe are lam primit shi care merita tuata atentzia. cei care nu la primit deja, sa bage un pemeu cu emailu shi se rezolva.
-

neatza - Mesaje: 5820
naiti, io incerc, ca nu costa ni'ca ... da deja ma deranjeaza live ...
si nu uita ca stiu unde sta adminu' (ca nu i-am nimerit geamu cu piatra intr-o noapte futui)
neatza, te suportam.... pardon, sprijinim moral.
====
Pentru Ochila (o gasii cu gugle, bun ie domle gugle asta ca nu mai tineam minte toata poiezia care este:
Cerca-ma-voi in cronica pe care
M-am invoit s-o scriu saptamanal
Pe langa sfatul profesional
Sa pun ceva piper si-un pic de sare.
Nu este cronicar, ci papagal
Cel ce repeta cu nerusinare
Prozaice reí¾ete culinare
Aºa cum le-a gasit in manual.
Si de infatisez ca predoslov
Spre-a obarsi sonetul de istov
In endecasilab natura moarta,
Nu-i loc pentru estet sa fie trist,
Caci si bucataria e o arta
Atunci cand bucatarul e artist.
adica io propun sa stam in bucataria noastra ... sau nu :j
si nu uita ca stiu unde sta adminu' (ca nu i-am nimerit geamu cu piatra intr-o noapte futui)
neatza, te suportam.... pardon, sprijinim moral.
====
Pentru Ochila (o gasii cu gugle, bun ie domle gugle asta ca nu mai tineam minte toata poiezia care este:
Cerca-ma-voi in cronica pe care
M-am invoit s-o scriu saptamanal
Pe langa sfatul profesional
Sa pun ceva piper si-un pic de sare.
Nu este cronicar, ci papagal
Cel ce repeta cu nerusinare
Prozaice reí¾ete culinare
Aºa cum le-a gasit in manual.
Si de infatisez ca predoslov
Spre-a obarsi sonetul de istov
In endecasilab natura moarta,
Nu-i loc pentru estet sa fie trist,
Caci si bucataria e o arta
Atunci cand bucatarul e artist.
adica io propun sa stam in bucataria noastra ... sau nu :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de neatza
ma uit in stanga..., ma uit in dreapta..., in spate..., peste monitor... tzipenie!
da` pe monitor te-ai uitat jmekere? adica pe displei, nu pe carcasa, adik virtoal suntem alaturi de tine!
pemeu cu e-mail adress!amu vine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

-

nu mah, am fo la masa (ciorbitz de burta de animal + ficatzei sos vin+piureu)
iar testu ala are un secol, mare scofala
e pe cg de muuult
da de ce la 52 c intr-un p (f ji) adiq 52 cartzi intr-un pachet fara jockeri, zice ca-i false? e fun clenci?
iar testu ala are un secol, mare scofala
e pe cg de muuult
da de ce la 52 c intr-un p (f ji) adiq 52 cartzi intr-un pachet fara jockeri, zice ca-i false? e fun clenci?
- gaga
3904
tanti dana, deci parerea mea propie si personala ie ca sa stergi cat mai ei timp ciai (c.n.) scris acolo de otravurile alea, ca daca vede aiu care manaca numa ciorba de apa cu aroma de mancare de bame nu te vad bine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cre ca ceva nu en regula ca shi cu 64 p pe o t de s si la aia cu 13 fara noroc imi da fals?! ori recunosc io ca nu-s decat(?!) inteligent shi renuntz!:)
-

baicsule, las sa se caleasca si el...
bah io facui o propunere pe sfatu' la aia batrani, daca va mai amintiti lincuri cu injuraturi sau instigari dati si voi la xkranu + ca nu mai gasesc unde zise DA ca ia masuri daca se repeta incepand de azi (azi de atunci adica)
datzi o mana de ajutor?
bah io facui o propunere pe sfatu' la aia batrani, daca va mai amintiti lincuri cu injuraturi sau instigari dati si voi la xkranu + ca nu mai gasesc unde zise DA ca ia masuri daca se repeta incepand de azi (azi de atunci adica)
datzi o mana de ajutor?
- gaga
Initial trimis de dana
trebe sa fii fuarte atenta la cum scrii. daca ai greshit fro litere, ai mancat fro paranteza, shterge tot randu shi scrie din nou.
Initial trimis de nae cinefil
cre ca ceva nu en regula ca shi cu 64 p pe o t de s si la aia cu 13 fara noroc imi da fals?! ori recunosc io ca nu-s decat(?!) inteligent shi renuntz!:)
diminutiv
-

nu merge bre, le-am mai scris si io de s'pe ori si tot nu iese. ne saboteaza mah, ne saboteaza. :cry:
auz' dana? da ce-i cu posturile alea multe si consecutive de le tranti xkran pe sugestii?
auz' dana? da ce-i cu posturile alea multe si consecutive de le tranti xkran pe sugestii?
-

nocturna - Mesaje: 8725
am fo atenta, nu merge... sau nu stiu io sa o fac dar nefiind foarte intelijenta nu imi pasa
====
offtopic :p
legat de discutzii neargumentate si de pastorelu de care vb cu aiu, mi-am amintit o sintagma (am si gasit-o pe net acusha) dintr-o chestie a lu betzivan teodoreanu: "Ce-ati spune de-un om, oricit de batran, pe care, intrebindu-l, de pilda, cat e ceasul, v-ar raspunde: - Dumneata esti un bou, sau, eu sint foarte inteligent?"
====
edit, maiuish, ii dam avert lu xkranu? nah ca ie forumu lui
====
offtopic :p
legat de discutzii neargumentate si de pastorelu de care vb cu aiu, mi-am amintit o sintagma (am si gasit-o pe net acusha) dintr-o chestie a lu betzivan teodoreanu: "Ce-ati spune de-un om, oricit de batran, pe care, intrebindu-l, de pilda, cat e ceasul, v-ar raspunde: - Dumneata esti un bou, sau, eu sint foarte inteligent?"
====
edit, maiuish, ii dam avert lu xkranu? nah ca ie forumu lui
- gaga
52 carti intr-un pachet (fara Jokeri) asha mi-a dat TRUE
-

ete plici! da' cine-i bre jokerul asta de sa-l pui cu majuscule?
pai sa vie moshu cu dreptatea lui cu care darama ziduri si muta muntzi si sa-i dea avert. mama lui! adica io de ce tre' sa-mi deschid cines'pe mii de ferestre pe langa alea care exista deja doar ca sa scriu un post care sa cuprinda tot ce e de cuprins? adica nu e si ei peste samuat intelijent?
pai sa vie moshu cu dreptatea lui cu care darama ziduri si muta muntzi si sa-i dea avert. mama lui! adica io de ce tre' sa-mi deschid cines'pe mii de ferestre pe langa alea care exista deja doar ca sa scriu un post care sa cuprinda tot ce e de cuprins? adica nu e si ei peste samuat intelijent?

-

-

hai naituish la toata lumea ca tocma ce ma intorsei de la lectia de engleza . bre cu testu iol fac dupa ce va evaporati voi ca ie mai mult timp. se pare cai najpa
-

pana acu mi-a dat fals la 365 z intr-un a si la 64 p pe o t de s
si le-am facut bine ...
neatza, daca te mananca du-te pe cg si cauta threadu ca acolos rezolvate toate si mai sunt si in plus
cine stie cum se scriu alea ca sa fie corect? cu majuscule unde?
ah si la ala cu 13 cu ghinion tot fals a ramas :mad:
===
edit ... nui najpa mah testu
uite o chestie interesanta de citit http://www.miscarea.com/banea1.htm
si le-am facut bine ...
neatza, daca te mananca du-te pe cg si cauta threadu ca acolos rezolvate toate si mai sunt si in plus
===
edit ... nui najpa mah testu
uite o chestie interesanta de citit http://www.miscarea.com/banea1.htm
- gaga
-

asa e: 365 zile intr-un an. ie bine.
bre io la alea cu b numa la bere imi sta capul.
ce e foarte interesant la testul asta, e ca-ti zboara gandul aiurea la toate prostiile posibile si imposibile. sau numa mie? :con:
bre io la alea cu b numa la bere imi sta capul.
ce e foarte interesant la testul asta, e ca-ti zboara gandul aiurea la toate prostiile posibile si imposibile. sau numa mie? :con:
-

365 zile intr-un an TRUEInitial trimis de dana
===
ailalta shi mie tot FALSE imi da
-

am dat copipast si mia dat true, nush ce scrisesem aiurea da aia de ce e falsa?
numa tzie naituish, numai tzie itzi sta capu la asha ceva...
manelesux citeste forumu de literatura
inca una pt ochila:
Cantat-am vinul si-l baui pre el,/ Si-asa, precum din flori slavitul soare,/Cules-am toata roua din pahare,/Voios ca cel din urma menestrel.// Am pastorit in viata vinuri rare/(De-aceea imi si zice Pastorel)/ Si de la Grasa pan'la Ottonel,/Le-am pretuit, pe rand, pe fiecare.
edit da la aia cu 64 piese pe tabla de sah de ce zice false? e sabotaj
numa tzie naituish, numai tzie itzi sta capu la asha ceva...
manelesux citeste forumu de literatura
inca una pt ochila:
Cantat-am vinul si-l baui pre el,/ Si-asa, precum din flori slavitul soare,/Cules-am toata roua din pahare,/Voios ca cel din urma menestrel.// Am pastorit in viata vinuri rare/(De-aceea imi si zice Pastorel)/ Si de la Grasa pan'la Ottonel,/Le-am pretuit, pe rand, pe fiecare.
edit da la aia cu 64 piese pe tabla de sah de ce zice false? e sabotaj
- gaga
m-am blocat undeva pe la mijlocul punctajului maxim, da` am 3 de care-as sigur shi-mi da tot false!:(
deja ma doare capu sh-am fumat 4 tzigari! cre` ca din pacate nu-s geniu! cum o sa pot trai cu gandu` asta de-acu incolo nu shtiu...
leitar: am mai gasit una, da` aia cu 64 am incercat shi piese, shi pietre, shi puluri shi degeaba!:(
deja ma doare capu sh-am fumat 4 tzigari! cre` ca din pacate nu-s geniu! cum o sa pot trai cu gandu` asta de-acu incolo nu shtiu...
leitar: am mai gasit una, da` aia cu 64 am incercat shi piese, shi pietre, shi puluri shi degeaba!:(
-

pastorel asta trebuia sa baje si alternativa cu apa rindeluita si slefuita
or fi patrate si nu piese pe tabla aia de sah
or fi patrate si nu piese pe tabla aia de sah
-