C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatza, daca nu-s prea insistent, imi potzi trimite shi varianta in engleza a testului? am un pretin care zice ca iel numa ashea shtie(nu-i roman)!
10x eniuei!
10x eniuei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pai no am pe tuata. mia trimis sormea alea pe care nu le facusem. sa vad dacal are ia pe tot shi tzil trimit. daca...
-

neatza - Mesaje: 5820
am facut 33., da-i o aberatzie. pur shi simplu am refuzat s-o scriu, da` m-am tot jucat shi-am gasit primu`O(celelalte le-am gasit de ieri) care ierea ca shi-al doilea O!
leitar: sa nu se-ntzeleaga greshit: am facut punctul 33!
leitar: sa nu se-ntzeleaga greshit: am facut punctul 33!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

testu pre englezeshtele:
Example : No 0 - 24 H in a D - Answer : 24 hours in a Day
1 - 26 L of the A -
2 - 7 D of the W -
3 - 7 W of the W -
4 - 12 S of the Z -
5 - 66 B of the B -
6 - 52 C in a P (WJs) -
7 - 13 S in the USF -
8 - 18 H on the G C (19 H on the G C) -
9 - 39 B on the O T -
10 - 5 T on a F -
11 - 90 D in a R A -
12 - 3 B M (S H T R) -
13 - 32 is the T in D F at which W F -
14 - 15 P in a R T -
15 - 3 W in a T -
16 - 100 C in a R -
17 - 11 P in a F (S) T -
18 - 12 M in a Y -
19 - 13=UFS -
20 - 8 T on a O -
21 - 29 D in F in a L Y -
22 - 27 B in the N T -
23 - 365 D in a Y -
24 - 13 L in a B D -
25 - 52 W in a Y -
26 - 9 L of a C -
27 - 60 M in a H -
28 - 23 P of C in the H B -
29 - 64 S on a C B -
30 - 9 P in S A -
31 - 6 B to an O in C -
32 - 1000 Y in a M -
33 - 15 M on a D M C -
Example : No 0 - 24 H in a D - Answer : 24 hours in a Day
1 - 26 L of the A -
2 - 7 D of the W -
3 - 7 W of the W -
4 - 12 S of the Z -
5 - 66 B of the B -
6 - 52 C in a P (WJs) -
7 - 13 S in the USF -
8 - 18 H on the G C (19 H on the G C) -
9 - 39 B on the O T -
10 - 5 T on a F -
11 - 90 D in a R A -
12 - 3 B M (S H T R) -
13 - 32 is the T in D F at which W F -
14 - 15 P in a R T -
15 - 3 W in a T -
16 - 100 C in a R -
17 - 11 P in a F (S) T -
18 - 12 M in a Y -
19 - 13=UFS -
20 - 8 T on a O -
21 - 29 D in F in a L Y -
22 - 27 B in the N T -
23 - 365 D in a Y -
24 - 13 L in a B D -
25 - 52 W in a Y -
26 - 9 L of a C -
27 - 60 M in a H -
28 - 23 P of C in the H B -
29 - 64 S on a C B -
30 - 9 P in S A -
31 - 6 B to an O in C -
32 - 1000 Y in a M -
33 - 15 M on a D M C -
-

hai bre dano nici un dosto, nici un jidan, nici o reteta? tot la testu ala ti-e mintea?
filule sportu ala o fi crichet probabil . pai hai sa-i zicem 6 balls to O (in romana C) in crichet. ce pana ie O si C ca nu-i castigi ca atunci trebea sa fie W in engleza si nui ,ie O. sami bag belengheru...
neata pe 12, 24 si 33 le facusi bre?
filule sportu ala o fi crichet probabil . pai hai sa-i zicem 6 balls to O (in romana C) in crichet. ce pana ie O si C ca nu-i castigi ca atunci trebea sa fie W in engleza si nui ,ie O. sami bag belengheru...
neata pe 12, 24 si 33 le facusi bre?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiu, poate in engleza e owe da ashea e , sa castigi, da crechetu` tre sa-l scrii altfel!
am facut io pe 33, da-i stupid shi fara logica, daca nu e cumva din cartile cu piratzi!
am facut io pe 33, da-i stupid shi fara logica, daca nu e cumva din cartile cu piratzi!
-

33 l-am facut asear. cu 12 shi 24 nici num bat capu. ie clar ca ie ceva necurat la mijiloc.
opiuf: pana la urma de ceam loat avert? ca am cscris acu shi pe lacramatzi, da nu trag nadejde a so apuca cineva sa citeasca, dapoi sa scrie!
opiuf: pana la urma de ceam loat avert? ca am cscris acu shi pe lacramatzi, da nu trag nadejde a so apuca cineva sa citeasca, dapoi sa scrie!
-

bre matinale de ce crezi matale ca trebe sa fi facut ceva gresit ca sa iei ban sau avert? mata nu intelesesi diferenta dintre privilegiu si drept, trabnitata in regulament ? matale ca te afli pe forum ie privilegiu si cine iti ofera un privilegiu til da si til ia cand pofteste asa ca nu trebe sa faci ceva gresit ca sa fi penalizat. numa ezistenta noastra pe forum creiaza repulsie si poluiaza vizual motiv suficient sa iei ban, avert,vacanta ,concediu si ce se mai ofera...
dano, da matale crezi ca chestia subtila cu reitingu bagata la shperla o intelese careva?
dano, da matale crezi ca chestia subtila cu reitingu bagata la shperla o intelese careva?
-

nu ie bre, asta mam opishnuit de la munca. aici numa daca nu faci ceva nu greshesht. shi cum eo am prostu opicei da mai face cate ceva, o cam gafez binishor. da ma cac! az miea dat dipluma! partea najpa ie ca ie hartia cam tare shi lucioasa.
-

bre io unu nu mai pun intrebari ca daca pun sifonez si se declanseaza razboaie si iau ban si avert. crezi ca io sau baicsu sau dana sau nocturna nare aceiasi dilema. pt ce avert? si sa nu uitam ca pe sredu ala au postat si aialalti...adica se aplica semnatura lu baicsu
-

creca asta http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9225
daca nui asta ie altu. daca nui nici altu inseamna ca meritai avert .
daca nui asta ie altu. daca nui nici altu inseamna ca meritai avert .
-

stai ca am venit, io mam cacat in testu ala, mai facui unele de aichiu cu patratzele si cerculetze rosii si verzi si tofelu ... am si halit....
aia cu frunza mia zis cineva ca ie traducerea de caca, io nu miam mai batut capu, cine da variantele corecte ca sa ne linistim si sa vi-l trimit io p'ala cu IQ sa va vad cat suntetzi de dejteptzi?
hai, cin se baga?
neatzo laso balta ca avertu e dat la galeata, au luat ai de vorbira p'acolo.
.
edit: ce face un tzigan dupa ce deschide calculatoru? cauta in recycle bin
(daca e veche io no stiam)
aia cu frunza mia zis cineva ca ie traducerea de caca, io nu miam mai batut capu, cine da variantele corecte ca sa ne linistim si sa vi-l trimit io p'ala cu IQ sa va vad cat suntetzi de dejteptzi?
hai, cin se baga?
neatzo laso balta ca avertu e dat la galeata, au luat ai de vorbira p'acolo.
.
edit: ce face un tzigan dupa ce deschide calculatoru? cauta in recycle bin
(daca e veche io no stiam)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai asha am shi eo un preten la ghermania care face doomi de euroi pe luna casa frece menta nush pe unte. shi lam itrebt de ce ia asha putzin shi mia zis ca pentru ca iel nu freaca menta decat patru ore pe zi. aia care o freaca obt ore are patru mii, da lui ie lene.
deci la omie de euroi pe luna se chiama cai debarasator/spalator/bagator de seama/ cal de bataitza/ = fraier
deci la omie de euroi pe luna se chiama cai debarasator/spalator/bagator de seama/ cal de bataitza/ = fraier
-

mah, io acuma aflu shi citesc de sondaju` ala! nu ca v-ash fi putut sus tzine, da` macar ieream shi io la 220 cu problemele shi averturile de pe-aici!
eniuei, najpa lucru!
eniuei, najpa lucru!
-

bre, daca miam loat avert pentru sondaju cu forumu.... asta ie. nam ce sa comentez care are shi creierii mei o limita chit cas geniu.
pqwigh: sunt ferm convins ca testu ala de la mensa a fost facut de un dobitoc frustrat ca nu ie geniu. acuma, dupe cum se puate opserva, suntem cu totzii genii.
opweuigf2: vorba lu mihaela radulescu/banica/tziganu: "Cand am fost in America, am stat la un motel prafuit pe rut sicstisics unde erau cazatzi nishte motociclishti shi nishte shoferi de tir. A fost genial!"
owiefbg3: bre, da cei cu naituisha de numai da pacilea? angus? carei treaba?
pqwigh: sunt ferm convins ca testu ala de la mensa a fost facut de un dobitoc frustrat ca nu ie geniu. acuma, dupe cum se puate opserva, suntem cu totzii genii.
opweuigf2: vorba lu mihaela radulescu/banica/tziganu: "Cand am fost in America, am stat la un motel prafuit pe rut sicstisics unde erau cazatzi nishte motociclishti shi nishte shoferi de tir. A fost genial!"
owiefbg3: bre, da cei cu naituisha de numai da pacilea? angus? carei treaba?
-

da mah, da-le draq de averturi & stuff, io miam zis parerea, ma kish in rest ...
io miam adus aminte de alta zisa de miaela raduleasa "cand am fo in america erau totzi aia pe strada in porshe asa de mandrii de iei de parca cine stie ce aveau iei. imi venea sa alerg pe strada dupe masini si sa le strig: AM SI EU! AM SI EU!"
io miam adus aminte de alta zisa de miaela raduleasa "cand am fo in america erau totzi aia pe strada in porshe asa de mandrii de iei de parca cine stie ce aveau iei. imi venea sa alerg pe strada dupe masini si sa le strig: AM SI EU! AM SI EU!"
- gaga
bre guglai si ma luminai . ie 6 balls for a Over in crichet. adica un nene dinala care arunca mingea spre ala cu bata care apara betisoarele alea frumoase ii zice bowler iar ala cu bata ie batsman . uite file ce zice : "Bowlers bowl 'overs' of 6 balls each and cannot bowl more than one over at a time" adica bre file ie clara ca cristalu de murano , de unde pana mea sa stim bre noi tampeniile astea. vorba lu matinalu ma dusei aseara in carciuma si ma imbatai ca porcu. fuse genial...
naituisha se da cu schiele bre nuti zise ieri sau alaltaieri ca ia uichend de vineri si da pe zapada?
nashica a zis de aseara ca vine doar in control asa deo geana doo si nu sta ca sa nu ne deranjeze
naituisha se da cu schiele bre nuti zise ieri sau alaltaieri ca ia uichend de vineri si da pe zapada?
nashica a zis de aseara ca vine doar in control asa deo geana doo si nu sta ca sa nu ne deranjeze
-

Initial trimis de eyewitness
vorba lu matinalu ma dusei aseara in carciuma si ma imbatai ca porcu. fuse genial...
nuntzeleg: am ziso eo shai facuto tu asear, sau am facuto eo shai ziso tu acuma?
-

deci nu pune nimeni tuate rezolvarile ca sa ne linistim si sal lom pala cu IQ?
neatzo io ma gandema s sterg aia unde am ras noi de salaru' ala ca poate cai jicnire ca sa zici de unu ca ie femeie de serviciu chiar daca are faculta.
iol sterg
neatzo io ma gandema s sterg aia unde am ras noi de salaru' ala ca poate cai jicnire ca sa zici de unu ca ie femeie de serviciu chiar daca are faculta.
iol sterg
- gaga
ete fleoshc! adica eo cunosc o tipa care a termenat filoxofia shi ie intampinatoare (host) shi mai aduce cateo cafea la oamini. shi la ce ia folosit?
deci daca iel/ia nu se simte jicnit de ala care ia propus slujba shi acepta, atunci de ce sar simtzi jicnit de tine care faci o sinpla constatare a unor stari de fapte ce ezista in realitate?
deci daca iel/ia nu se simte jicnit de ala care ia propus slujba shi acepta, atunci de ce sar simtzi jicnit de tine care faci o sinpla constatare a unor stari de fapte ce ezista in realitate?
-

aiu, io o facui fara varianta in engl., da ma prinsei de faza cand zise neatza ca ie 6 mingi sau carti shi ca ie sport! oricum, pe moment cel putin, am renuntat la test, ca mi-a ajuns! Acum citesc sondaju ala cu Dreptatea:) ...am scris Dreptatea?! hmmm...
leiter: dana, baga-l p`ala cu iq, ca l-oi face luni, dupa botez!:)
leiter: dana, baga-l p`ala cu iq, ca l-oi face luni, dupa botez!:)
-

bre io o saptamana trebe sa ma odihnesc dupa testu asta asa ca mai usor cu testele astea, da? ca numi platiti voi spitalizarea daca cad surmenat cu teasta de carusel, da? potolitiva!
azi se pare ca nu pot sari peste neshte techile...
azi se pare ca nu pot sari peste neshte techile...
-

ba da tu tot nu mai lamurit cum vine treaba cu mersun carciuma imbatatu shi genialu. cinea zis shi cinea facut? santzeleg casear ai pacatuit? sau ie un citat dintro fapta mai veche da mea?
-

"Cand am fost in America, am stat la un motel prafuit pe rut sicstisics unde erau cazatzi nishte motociclishti shi nishte shoferi de tir. A fost genial!"
era o idee legata de ce ai afirmat tu mai devreme. se poate exrapola la orice,nu? am fost in gradina zoologica si mam jucat cu crocodilu . a fost genial. etc...
fac schita?
era o idee legata de ce ai afirmat tu mai devreme. se poate exrapola la orice,nu? am fost in gradina zoologica si mam jucat cu crocodilu . a fost genial. etc...
fac schita?
-

buna ideie! deci eo credeam ca ai estrapulat cea zis mi'aela rad/ban/tzi la ceai facut matale asear.
ca daca ai estrapulat la fro fapta da mea in fro crashma pai po sa shtii ca ie genial de fiteshcare data. caci sunt un geniu ce aichiuu meu? poa sa comfirne shi domnii shi duamnele genii care mai ieste pacilea. deci suntem un tred de genii. pai nu ie de mirare ca nu ne vrea lumea.
ca daca ai estrapulat la fro fapta da mea in fro crashma pai po sa shtii ca ie genial de fiteshcare data. caci sunt un geniu ce aichiuu meu? poa sa comfirne shi domnii shi duamnele genii care mai ieste pacilea. deci suntem un tred de genii. pai nu ie de mirare ca nu ne vrea lumea.
-