C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 12:24 pm

am si io o mica intrebare cina pana lu fane al mare ie PIC si POC? ca nu-mi palpaie becu...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 17, 2003 12:32 pm

animaloo: m-ai urmarit?! da! am aplicat tactica parjolirii holdelor shi a beutului berii inainte de fotbal! it uorx!

baixu: io nu cred ca-l rabda inima pe aiu sa renuntze! nu mi se pare genu`!

dana: bag sama ca stomacul plin produce intzelepciune! f. corect pct tau de vedere! subscriu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 1:41 pm

ba da mult trebuie astia sa va plateste ca prea nu mai aveti timp...
ce parere aveti de comentariile cele mai superior de pertinente ale debutantului lunii?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 1:57 pm

pic shi poc ie doo personaje de desene animate care cantau un cantecel cand eram io mica shi care a fo transformat in anii copilariei in urmatorul shlagar de bloc:

noi suntem pic shi poc
cei mai proshti de-aici din bloc

intre timp cu stomahu plin de caprese, salata vinete shi friptana cu varza, rad de ma prapadesc ca vazui ca in constantza echipa unuia cuprinde trei agentzi pe care ii cheama: placinta, puiu shi guiu :D

si imi imaginam la raport cum tre sa sune: agentzii placinta puiu shi guiu sa prezinte ce au facut ieri :)

nam vazut comentariile alea animalxule ca rad de placinta, puiu shi guiu :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 2:04 pm

uiti icisa un site super mijto, da va trebe sonor http://www.madalin.12.ro/miau.php

dana ce tz-am facut da-mi zici ca lu aia de canta jmecherii?
io nu-i mai stiu pi astia doi
memetshot

Mesajde angus » Lun Noi 17, 2003 2:42 pm

Initial trimis de Nightwish
pai mi-a parvenit bancu' cu punkarii. atat. mai e?
ce nu m-am prins e aia cu gaurile dupe terenu de golf.

buna dimineatza, suare, ca creca sezonu SODaiului a trecut. nocturno, ma trezii shi io vorbind: auz ca gaurile alea ie pe turneul de golf, shi nu pe teren. da ce mai zici in acest caz de aia cu 3 shoareci mortz, sa vez cum alearga?!
da shi mie bancu ala de zici de iel.

matinale, mersi pentru stafii. nu mam speriat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 2:53 pm

angus, ejti in reluare rau ...
neatza nu-i pe aci aproape o saptamana, naituish e lipsa la inventar si aiu se supara (cica) definitiv .... :con:

animalule, daca nui stii pe pic si poc ejti dejaba, aia is clasici in desenele animate, asha sa shtii ... bah, am dat un gugle sa gasesc poze cu ei shi nica :(
lumea i-a uitat pe pic shi pooooc ;P
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 3:05 pm

ba io's un fan adevarat al desenelor animate...ii stiu pe toti clasicii morti si in viata de la michi maus si looni toonsi continuand cu space ghosti si scoberti doo si termenand cu catei idioti si cu multi de D... sa nu o uitam normal pe mihaela pe balanel si miaunel si de ce nu ursu bamse da de pic si poc nu-mi amintesc. poate daca vaz vro poza ceva..
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 3:28 pm

da de robotzel si creionel itzi aminteshti?
da de lolek shi bolek?

nush de unde sa gasesc ceva cu pic shi poc ... :( poa in arhiva teveului, cine shtie
gaga

Re: 4152

Mesajde angus » Lun Noi 17, 2003 3:29 pm

Initial trimis de baixinho ©
nenea angus, la multzani lu prietenu lu matale cel mai bun care ie primu in capu la lista de sarbatoriti de azi.

cine? care? unde? ce fel? de ce? cant? incotro? de cant pana cant? de cate ori? parintzii lui shtie?
dano, baicsu mai traejte? hai ca ma ambitzionash shi puate ca ajung la zi. deh, viner plus sanbata fui deplasata shi cu totu deconectata de la internetu fanclubului.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 3:31 pm

traiejte da protesteaza si face greva japoneza
parerea mea
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 3:33 pm

de lolek da...dar robotzelu:con: ..se pare ca varsta foarte frageda (era bine fiarta) de atunci nu prea ma ajuta acus :)
Io ce-mi amintesc din perioada aia is bulgarii...ba ce mai stateam si ma uitam la astia cu ceafa groasa la flinstonshi si la toate aberatiile de incepusem sa bunghesc cuvinte

edit lateresc: dana stii cum fac japonezii greva?
memetshot

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 3:49 pm

edit lateresc: dana stii cum fac japonezii greva?

nerenuntzand la munca of cors :p

robotzel shi creionel erau doo personaje care invatzau copiii regulile de circulatzie. si cateodata daca te prindea militzia ca traversezi aiurea, in loc de amenda itzi dadea invitatzie la filme cu robotzel shi creionel :) io am patzit-o

pe sburatoru de la bulgari il chema sancio ... hihi
mai stii cum il chema pe catzelu mihaelei?
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 3:53 pm

azorel cumva? mijto asta cu politia. ce tare ar fii sa ma opreasca acu politia si sa-mi dea belet la multiplecs

japonezii astia cand se supara pe patron lucreaza peste program si in acest mod patronul e obligat sa le plateasca mai mult...la noi s-a adoptat numa banderola alba...
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 17, 2003 4:21 pm

Initial trimis de dana

animalule, daca nui stii pe pic si poc ejti dejaba, aia is clasici in desenele animate, asha sa shtii ... bah, am dat un gugle sa gasesc poze cu ei shi nica :(
lumea i-a uitat pe pic shi pooooc ;P

dana, pe langa lolek shi bolek, fratzii cehoslovaci ai lu` pic shi poc, pe langa ceilaltz, ierea shi cei 3 mujketarii, din care subliniez sauntrecu beton shi-or mai fi shi altele da`nu ma pot concentra acuma!

animaloo, ejti in eroare! ie 2 feluri diferite de greva! aia cu lucru peste program shi la capacitate maxima are alta denumire, care, la fel ca shi celelalte desene animate, imi scapa, dar daca-mi amintesc, sau mai bine zis, daca ma uit prin cursurile din faculta, imi aduc aminte!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Noi 17, 2003 4:27 pm

da, da, cei trei mujchetari iera romaneshti ca io tziu minte ce fatza avea cotoiu' care era cardinalu rishelio :p

pic si poc semanau cu lolek shi bolek, indeed :)

io in curand voiu pleca deci cam pa in linii mari, in linii mici mai arunc un ochi peaici :D
gaga

Mesajde memetshot » Lun Noi 17, 2003 4:27 pm

apai io d-asta stiam. daca mi-s in eroare foarte bine, insemneaza ca-mi curat creieru sau ce-o f(n de i) in chestia aia de pe gatu meu.
la desene sa nu-l uitam pe nenea gopo si mai erau si la noi un fel de tom si gieri...stiu ca copil fiind almanah de desene admiram si erau acolo un pisic un soarice si un jevrulet...
memetshot

4225

Mesajde baixinho© » Lun Noi 17, 2003 4:35 pm

angus, a facut Semafor 22 de ani acu cateva zile. scrie pe threadul aferent, care este de cacat conform celor spuse de unul dintre administratorii canadieni ai forumului si care intra pe forum sa vada daca nu s-a pus prafu pe 3-4 threaduri pe care le are suflet sau daca nu le-ai invadat gandacii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Lun Noi 17, 2003 4:46 pm

io ma duc! am avut o zi cat o saptamana, da` a fost frumos, ca aproape uitai cum e sa lucri! va salut din mersu` taxiului! pe maine!!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Aliosha » Lun Noi 17, 2003 7:40 pm

Ce sa fac ma baixule, daca nu ma intereseaza cati ani fac userii cu 0 posturi de pe forum si, mai mult, spre nesimtirea mea nu le urez la multi ani, sau daca nu stau sa vad cum arata postul cu numaru 1000 semnat Nightwish sau cel cu numarul 2000 semnat Gabizzu ?
Asta e, interesul meu e mult mai restrans.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 8:42 am

Rushine sa va fie!!! Atz lasat lumina aprinsa, scrumierele negolite shi geamurile deschise sh-acuma io tre sa strang dupe voi! Plus ca s-au ars 2 spoturi shi-i cam frigurosu pin sectzie! Se vede ca nu mai ie aiu!
Ce dracu mah, atz renuntzat ashea ushor?
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 8:52 am

apai ce sa-i faci nea nae....iera intuneric daca stingeam becele si poate ma halea baubau si in plus io n-am fumat..
si apropo: neatza la toti care esteti si ma intreb cum o fii la beveu acus? or mai avea aia bere?
si un ai fericit la toti...
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 9:07 am

amu lasa scuzele, da` sa nu se mai repete!
cat despre beveu, ma tem ca neatza sh-a cam pus sciurile-n cui, ca zapada cam ioc, ashea ca acuma o fi pin ceva locuri mai mult sau mai putzin supterane, de care povestea el mai demult! deci ie bine(copirait)!

da` io chiar nu cred ca aiu nu mai apare! ie pe bune? de ce? cum? pentru ce?

shi SOD?

shi Nightwish?

shi baixu?
...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

4227

Mesajde baixinho© » Mar Noi 18, 2003 9:09 am

olala ayu, SOD

mai truditori, incercati sa va referiti de acum inainte numai la voi, ca vad ca unii useri simt nevoia sa iasa in evidenta daca nu l-i te adresezi direct. evident, era o sugestie, nu un ordin sau ceva similar.

aiu are ban 2 saptamani, da dupa aia nu o sa mai intre. SOD s-a retras. vorbeste lumea in targ ca onk vrea sa-si retraga ambasadele (sa ma scuze onk ca mi-am permis sa vorbesc in nickul ei). de Nightwish nu stiu nimic. probabil ca de la anu nu o sa mai intru nici eu. vreau sa predau calculele pe care le fac la concursuri la finele lui decembrie in ordine, nu sa preia cineva munca mea fara acordul meu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 9:13 am

ce mai faceti domnule baicsu?
chiar ma cio fii cu dinsoara de 3xmiss Naiti?
ca aiu a primit o pauza de doua saptamani, pentru povesti din armata :)

am primit cel mai tare test de aichiu...daca-l vrea cineva sa bage un meil pe pm..
memetshot

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 9:56 am

neatza
Initial trimis de nae cinefil
shi Nightwish?

e si nightwish mah. inca mai e.

ce dracu se intampla? iar ban?! de ce? :con:
dana?
nu e nimeni, huh? :cry:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mar Noi 18, 2003 10:20 am

naiti hai ma...tu plangi?
pai ban pentru ce a scris pe undeva pe generalitati sau nustu ce...
iar linistea de aici intrece orice limita a lenei...
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 18, 2003 10:40 am

io surfez pe alte sreduri, sa vad ce se mai in tampla pacilea! shi ie nejte sreduri de chiar tre citite!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde nocturna » Mar Noi 18, 2003 10:45 am

file, lasa dracu sreadu cu masoneria. aia spala creerul, pe bune. :D

nici neatza... :cry:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mar Noi 18, 2003 10:53 am

neatza la tuata lumea ... ce de ambitzii personale lansate in cyberspace ... in fine ...

aliosha, vezi ca nu te inscrii in liniile acestui thread ... la urmatoarea abatere itzi dau avertisment... serios

restu' lumii, daca nu va mai trebuie threadu' cu clasa muncitoare zicetzi ca il inchidem :p

naituish, pe unde umbli?
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare