C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Asa neatza sa nu mai bei bere ca sa ne lasi noua mai multa...
naiti: io zic ca sa va duceti netu la ioga sa nu se mai sperie asa de rau...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
pai numai beau bere din motiva care ca dupece ca dau o grama de ban pe ia, acu trei sa mai dau altzi ca sa schimp grantiropu care mia ramas mic deci asha nuse mai puate care macar o paosa.
-

neatza - Mesaje: 5820
neatza, unde mai pui ca o mai si elimini, si se pierde inainte sa se transforme.
:con: ha..hahaha... gata mah am ras.
Initial trimis de animaloo
:con: ha..hahaha... gata mah am ras.
-

nocturna - Mesaje: 8725
neatzo nai rezon ... daca bei bere si nu mananci faci numa umpic de burta (sai zicem burtica) da nu tengrashi
incearca
animalule, carei faza cu ioga si netu? ca io nu mam prins :con:
incearca
animalule, carei faza cu ioga si netu? ca io nu mam prins :con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

pai asta nu se poa. deci berea onlocuiesc cu neshte gotca sau dupe caz uischian. da haleala? aia nu se puate inlocui decat cu lipsa iei. care tzin sa va reamintesc ca eo mam intors d'acas care ma burdushit maica'mea cu d'ale guri care nu se poate sa renuntz tomna acu la iele carear fi pacat. zic eo.
-

dana pai baga si tu adresa pe peme ca am mai vazto peundeva da nu mai stiu pe unde...
filmuletu asta e mortal rau de tot. Japonezi cretini...
filmuletu asta e mortal rau de tot. Japonezi cretini...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

http://www.vaidevoi.ro
ete un sait misto pentru aia care vor sa-si mai destinda neuronii incordatzi si care, vorba danei, stau pe net pe bani
ete un sait misto pentru aia care vor sa-si mai destinda neuronii incordatzi si care, vorba danei, stau pe net pe bani

-

90 breh, cu tuate linkurile shi poznele shi mailurile io trebi cand mai fac?
mie fuameeee ;P
btw, sa vezi panica la lutze daca intra pe de veghe si citesc cum scrim noi, mai ales angus
chiar, undei angus? :con:
neatzo, ce de-ale gurii tea burdushit la ghiozdan?
bag animalule dupa ce halesc haleala care taman a venit
mie fuameeee ;P
btw, sa vezi panica la lutze daca intra pe de veghe si citesc cum scrim noi, mai ales angus
chiar, undei angus? :con:
neatzo, ce de-ale gurii tea burdushit la ghiozdan?
bag animalule dupa ce halesc haleala care taman a venit
- gaga
nejte un curcan, nejte vinete, telemea veche de oaie, shi nejte conopida pe caream uitato acolo shi fro doo kile de miere pe care nam uitato. plus nejte ficatzei de pui care nu cred co sapuce sa mai traiasca pana sambata care leam pus gand rau de az. plus nejte usturoi care trag az nejte mujdei de crapa matzele uitanduse la dansu. deci cam asta.
-

am citit si inca mai citesc. absolut geniala si sectiune 'despre noi'.
panica daca se uita pe de veghe? apoi daca ar intra aici cre'ca li s-ar intampla subit un blocaj neuronal de s-ar inchide sinapsele si s-ar evapora materialul cenusiu ca fumurile din capsorul lor cel dragalash.
dana, muncesht? tii, piei d'aici sa nu se ia! *p
http://www.vaidevoi.ro/content/articole/teo/vrajit/vrajit.htm

panica daca se uita pe de veghe? apoi daca ar intra aici cre'ca li s-ar intampla subit un blocaj neuronal de s-ar inchide sinapsele si s-ar evapora materialul cenusiu ca fumurile din capsorul lor cel dragalash.
dana, muncesht? tii, piei d'aici sa nu se ia! *p
http://www.vaidevoi.ro/content/articole/teo/vrajit/vrajit.htm

-

naiti te urasc...ca in loc sa bag brogramare stau sa daunlodez zuper melodii...
uitati monstra de refren, ca aia de la savataj si-ar da cu tesla-n oua ca nu are versuri asa de profunde si adevarate:
martianu frate cu romanu
nu degeaba stam langa carpati
ii primim cu paine si cu sare
sa ne fie pe vecie frati
americanii, umbla sa-i omoare
si le e ciuda ca ei vin la noi
vin sa ne vada si sa inteleaga
viata noastra plina de nevoi
noroc ca am manowar si-mi curat urechili...
uitati monstra de refren, ca aia de la savataj si-ar da cu tesla-n oua ca nu are versuri asa de profunde si adevarate:
martianu frate cu romanu
nu degeaba stam langa carpati
ii primim cu paine si cu sare
sa ne fie pe vecie frati
americanii, umbla sa-i omoare
si le e ciuda ca ei vin la noi
vin sa ne vada si sa inteleaga
viata noastra plina de nevoi
noroc ca am manowar si-mi curat urechili...
-

bai animale, scuzata-mi fie indrazneala (shi vez cam scris corect), dar nu pot sa nu observ ca eshti cam refuzat de arta ghiersului. incearca cu proza.
-

satz curetzi urechile cu manowar?! incearca mai bine un betzigash de urechi, e muuult mai eficient ca manowar.
care a vazut si a ascultat trupa autohtona Richter 9.7, sa ridice doo dejete, sa vie la vorbitor si sa-mi vorbeasca si mie frumos sau nu despre ei. ma macina curiozitati, rog va eu.
neatza? dana? animalu?
care a vazut si a ascultat trupa autohtona Richter 9.7, sa ridice doo dejete, sa vie la vorbitor si sa-mi vorbeasca si mie frumos sau nu despre ei. ma macina curiozitati, rog va eu.
neatza? dana? animalu?-

eo nu. da se facea prin shapteshapte ca venit o sbufnitura sho zguduitura de sa mishcat pamanturili sha fost zarva mare. nu la asta te refereai, nu?
-

neatza te rog...nu am facut altceva decat sa copiez versurile de la dj broos sau ceva...
Naiti, ti-am zis ca manowar imi place, deci imi curata bine urechili
cine-s aia Richter 9.7?
Naiti, ti-am zis ca manowar imi place, deci imi curata bine urechili
cine-s aia Richter 9.7?
-

animaluu, nimic, nimic...lasa ca te trezim noi cand e ceva interesant.
neatza, in 77 eram asa de mica...nici macar o teorie deci tot e bine sa mai stiu ceva. multzam frumos. de trupa stie careva?
neatza, in 77 eram asa de mica...nici macar o teorie deci tot e bine sa mai stiu ceva. multzam frumos. de trupa stie careva?
-

bre, animaloo, scuzele mele cele mai sincere!
naituish, shi eo eram mic de tot , da asta nu manpiedica sa am trei amintiri false din zioa respectiva.
naituish, shi eo eram mic de tot , da asta nu manpiedica sa am trei amintiri false din zioa respectiva.
-

bre piar neatza esti de coma de gradu 1 intai cu coronitza! pai io cre'ca mie-mi slabeshte inima cu cate 200 de grame la fiecare post de a lu matale ce-l citesc. beton postu cu martzienii si tranzistoru! 

-

am muncit la nijte carnatzi bestiali plus ciorba de burta shi jnitzel de vaca care a fost + orez sarbesc siun papanash. da mare
plus scandal cu sefu ... iomi bag picioru
io am auzit de trupa aia (daca nu i confund) ca parca cantara in club a... aia-s naiti?
animale, da mah mail cu filmu
plus scandal cu sefu ... iomi bag picioru
io am auzit de trupa aia (daca nu i confund) ca parca cantara in club a... aia-s naiti?
animale, da mah mail cu filmu
- gaga
ba neatza tu iesti adevarat ma?se vede ca ai extraferesti in cap ma...da i-ai primit cu paine si sare sa moara americanii de ciuda?
-

o sa fac o mica derogare de la promisiune penca tomna am primit o cutie de hainecan adusa ezact de la oslo. da de maine sa fie al dracu care mo mai vedea ca beau o bere!
-

aaa! nu-i corect bre. pai iti incalci promisiunea data pe cuvant de onor? te-am vazut! te spunem!
animaloo, te vaz ca incerci sa bunghesti un post pe treadu cu "leul greu". iar incepi minunatele calatorii si curciade pe politic si social?
dana, aia-s. io eram eneteresata daca i-ati auzit laiv pe viu si pe bune. deci nu i-atz auzit.
animaloo, te vaz ca incerci sa bunghesti un post pe treadu cu "leul greu". iar incepi minunatele calatorii si curciade pe politic si social?
dana, aia-s. io eram eneteresata daca i-ati auzit laiv pe viu si pe bune. deci nu i-atz auzit.
-

apai am nevoie de veche naiti aia de la iemisiunea de 3x MISA si m-am gandit io ce sa fac: hai sa postez chestii ieconomice...tz-am zis ca te iubeam :yD
-

Initial trimis de neatza
anuntz ca numai EU beau bere.
mi-am permis sa-tz corectez postu, ca de oboseala ai mancat un cuvant! shi-asha punem capat controverselor!
peseu: am revenit din peregrinari, da` ma doare capu`!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740