C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dano, vomita si matale mai departe sa nu ne stropesti...poate la nea bufnila pe thread sa-i faci o imagine precum arma letala 4
cuacervate ce vigilent esti matale...
cuacervate ce vigilent esti matale...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mi-e rau shi nam chef sa vomit la altzii, tziu boratura acilea in famelie ...
de desfiintzat bufnila nam chef acum, nam chef de nica telectual, am creieru mamaligit, nush ce puii mei...
si a ajuns virusu naituishei pana la urma la mine ca vaz ca stranut acu'
lupica, basule, am trimis un mail la voi doi sau la unu din voi, care mi se pare superhaios, da-ti-l si voi mai departe ca io am sters adresele de mail deci leam pierdut ...
de desfiintzat bufnila nam chef acum, nam chef de nica telectual, am creieru mamaligit, nush ce puii mei...
si a ajuns virusu naituishei pana la urma la mine ca vaz ca stranut acu'
lupica, basule, am trimis un mail la voi doi sau la unu din voi, care mi se pare superhaios, da-ti-l si voi mai departe ca io am sters adresele de mail deci leam pierdut ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci io inca n-am dezertat, da` nu mai am mult! ma alearga oareshce oamini rai ca pe otzii de kai! m-am saturat, mai ales ca orizontu meu de ashteptare pt perioada asta ierea despre concediu, nu de tras ca sclavii pe plantatzii! deci chiar daca nu-s racit inca, ie de rau!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pofta buna!
in continuare situatia se prezinta foarte urat. mi s-au infundat urechile deci oricum la mine e liniste. care dracu o mai rezista azi si la scoli.
bre, da' astialaltzi de ce chiulesc? treia si eu!
in continuare situatia se prezinta foarte urat. mi s-au infundat urechile deci oricum la mine e liniste. care dracu o mai rezista azi si la scoli.
bre, da' astialaltzi de ce chiulesc? treia si eu!
-

nocturna - Mesaje: 8725
hai ca mam revenit shi eo da nu stau mult. ie fuarte mijto ce vorbeshte oaminii aia acolo la trening, pacat ca nu ma intereseaza.
in alta ordine de idei, gripa japuneza ie ca greva cu acelash nume? adeca iesht sanatos tun, datz pui o banerola alba shi zice lumea ca iesht bolnav?
gfui: cum adica bre naituish nu tzia mers piesa? tzo mai trimit odat, da schimba-i extensia in .mp3
in alta ordine de idei, gripa japuneza ie ca greva cu acelash nume? adeca iesht sanatos tun, datz pui o banerola alba shi zice lumea ca iesht bolnav?
gfui: cum adica bre naituish nu tzia mers piesa? tzo mai trimit odat, da schimba-i extensia in .mp3
-

neatza - Mesaje: 5820
pai n-a mers ca nici nu era ca sa mearga. adica uitai sa atasezi atasamentul la meil.
gripa japuneza nu e ca greva japuneza, ba e chiar din contra!
abcd: bre, ce e fatza aia colorata de clovn? asta va-nvatza pe voi la trening?
efghi: deci ori cre'ca ai sters fatza ori cre'ca gripa asta s-a urcat la cap si mi-a afectat vederea. sper sa fie prima varianta.
gripa japuneza nu e ca greva japuneza, ba e chiar din contra!
abcd: bre, ce e fatza aia colorata de clovn? asta va-nvatza pe voi la trening?
efghi: deci ori cre'ca ai sters fatza ori cre'ca gripa asta s-a urcat la cap si mi-a afectat vederea. sper sa fie prima varianta.
-

1) atashamentu ierea acolo. am verificat.
2) am oruare de emoticuane, ala a ieshit involuntar dintro nefericita shi aleatuare conbinatzie de semne.
2) am oruare de emoticuane, ala a ieshit involuntar dintro nefericita shi aleatuare conbinatzie de semne.
-

1) la mine a ajuns fara atasament. cre'ca l-au furat oamenii rai in drum spre mine sau adminii astia care-i suspectez io de oareshce curiozitati. si 2) da! si 3) a ajuns.
-

4364
Initial trimis de Nightwish
ai?
am
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
no asta are atash. deci astept sa plece sefu. pana una alta ma mai smiorcai p'aici poate, poate i se face mila de mine si ma pasuieste maine sa stau o zi, paote chiar doo, la repaos, sa ma refac.
-

-

baicsule nu te mai chinui sa scoti posturi dintrastea stufoase ca oricum nu ti le citeste nimeni ...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
matzi ametzit, ce fatza de ce clovn?
um neatzo, nutz plac michimaushii expresivi ca asta :con:
barbat inzenzibil, deh ...
la mine a ajuns, creca-i gripat compu nocturnei
duar ca nam apucat sa ascult care este acilea uamele astea nu ma lasa cu grohaieli, ascult loredana groaza instead
um neatzo, nutz plac michimaushii expresivi ca asta :con:
barbat inzenzibil, deh ...
la mine a ajuns, creca-i gripat compu nocturnei
duar ca nam apucat sa ascult care este acilea uamele astea nu ma lasa cu grohaieli, ascult loredana groaza instead
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bah neatza, nu c-ash vrea sa te inoportunez, da io di ce nu ma numar pintre destinatarii muzicii care-ai tremiso pa meil?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

sa'nteleg:
deci intai
p'orma
urmat de
:con: bre da mult mai beti.
daca in mare ie asa si in mic ie altfel cum o firar la mijloc?
deci intai
p'orma
urmat de
:con: bre da mult mai beti.
daca in mare ie asa si in mic ie altfel cum o firar la mijloc?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
multzumiri neatza! acuma ruleaza:)! colegele de birou ie cam contrariate de noile zgomote, da` sper sa le treaca!
mah, da` cand sa-nceapa se gata!? sau ashea trebe?1:28 are?
mah, da` cand sa-nceapa se gata!? sau ashea trebe?1:28 are?
-

mah, io scultam nejte david visan shi cand am pus foamea aia iminenta, m-am gandit ca ie chiar matzele mele care-mi trimite sms, da pana sa verific s-o gatat melodia? daca ashea trebe, chiar ca ie ceva nou!
-

dana, poi io credeam ca-s batran pt revolutii muzicale, da` dupa concertu naitluzars d`aseara, cand me-am dats eama ca in 5 ani de cand nu i-am mai vazut, sh-au schimbat stilu`, dupa concertu Hara de vineri, care iara nu m-ashteptam sa cante industrial(!), amu vine neatza cu chestia asta care nu jtiu cum sa-i zic! deci nu-i bine! mai ales ca n-am concediu...
-