C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule iar o dadusi pe techila de incepusi sa vorbesti spanioala daia? io mi-am inceput ziua completand o cheste onlain sa vaz daca pot ca sa plec in australia. si cica pot, da peste 2 ani jumate cand fac si io3 ani de experimenta...
in rest cum o zi buna si cat mai multe punte la vierme...
in rest cum o zi buna si cat mai multe punte la vierme...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
euglena, in 2 ani juma de divizezi de enshpe milioane de ori deci apucate si completeaza nene lasa viermii mancatori de cuvinte
in jenaral sau colonel io cu tuborgu la halbe
in jenaral sau colonel io cu tuborgu la halbe
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ser'us de supt nametzile care urmeaza a se forma! ca ninje d'asara! doar ca timid! da' ie loc sa seasheze! deci ie bine! doar ca, bineintzeles ca N-AM CONCEDIU!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ba nene, da opserv cu uimiren glas ca voi venitz fuarte devreme la biurour. creca va place munca. shi dupaia venutz acilea shi va plangetz ca una, alta. deci nui frumos.
io sunt bolnav shi az, da daca ie vorba de bere parcam mai trece. uite, deja ma simt mai bine. da sa nu spunetz asta la stapanire, ca eo iar vreau sa ma shutesc mai iute.
io sunt bolnav shi az, da daca ie vorba de bere parcam mai trece. uite, deja ma simt mai bine. da sa nu spunetz asta la stapanire, ca eo iar vreau sa ma shutesc mai iute.
-

neatza - Mesaje: 5820
neatza, poi de vrut, totz am vrea sa ne shutim cat mai rpd, daca s-ar putea chiar inainte de a veni la munci! problema ie ca mai tre sa shi potz s-o tirezi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre io as putea sa ma shutesc cand vrea muschii mei da numi place sa beau singur
-

-

RUSHINEEEEEE
pt ca eo negreshit nu pot ca sa (locco) manfiintez la nici o bere.
auz mah neatzo, poiu nu tie rushine sa razi de uameni amaratzi si asupritzi de americani? ca tu ejti bugetar, ce sa stii tu cei aia munca si program asha ca mai subtzire si mai sigtir cu rasu de uameni necajitzi ...
yjgdas: uite ce frumos se incheie un mail de la un shef de-al meu:
am sa cer sefului meu direct sa te sanctioneze pentru comportamentul ineadecvat.
capisci neatzo? nu mai rade ;P
pt ca eo negreshit nu pot ca sa (locco) manfiintez la nici o bere.
auz mah neatzo, poiu nu tie rushine sa razi de uameni amaratzi si asupritzi de americani? ca tu ejti bugetar, ce sa stii tu cei aia munca si program asha ca mai subtzire si mai sigtir cu rasu de uameni necajitzi ...
yjgdas: uite ce frumos se incheie un mail de la un shef de-al meu:
am sa cer sefului meu direct sa te sanctioneze pentru comportamentul ineadecvat.
capisci neatzo? nu mai rade ;P
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

iotete bre la astia isi dau emailuri nenica nu ca pe vremuri cand te lua sefii la perpulis derect si fara ocolisuri de plecai cu chilotei'n vine la berou personal retribuiere sati soliciti cartea de munca.
bre si cum va spusei: ninje deci astai motiv serios de bere matinale
bre si cum va spusei: ninje deci astai motiv serios de bere matinale
-

gre shit! ierea cu chiu: ineadequat
hahaha si hihihi ca nu vazusem, acu sa ii trimit eo inapoi cu corecturile de riguare care ieste? peseu: oricum e un shef mai mic, sa vezi shefu al mare cum scrie, zici ca-i gabitzu anu' trecut shi hampu anu asta. da parca-i bate.
cinea zis ca nu ma loat si live? ma loat da dadu si mail ca ie mai simplu ca un meil din birou de alaturi ca sa ajunga la mine se duce prin munchen-chicago-munchen io... normal ca ie mai simplu
da de ce trebe bauta bere cand ninje?
- gaga
respectiv uischian, gotca, tzuica fiarta, vin fiert, techila... care este (sau o fi, nushtu cum se scrie coerect)
-

bre neatza, tu mai trimitzi muzici d'alea de zicea ca-mi trimitz da' sa nu te dau in vileag ca provaider? nu de alta, daí¬ tocmai mio murit placa de sunet!:)
oricum ideea ierea ca-mi trimitz, asta voiam sa supliniez!
shi da, cant ninje, numa alcoale peste 10 grade, deci numna cateva beri ie peste gradele susmentzionate, dec vedetz voi!
oricum ideea ierea ca-mi trimitz, asta voiam sa supliniez!
shi da, cant ninje, numa alcoale peste 10 grade, deci numna cateva beri ie peste gradele susmentzionate, dec vedetz voi!
-

dano, si posturile pe fanclub tot traseu ala il are? se bea orice la prima ninsuare asa cum spuse nea matinalu ca trebe sarbatorita prima ninsuare nu trebe lasata asa sa se topeasca aiurea
bre ce se sictiresc aia la dana in parcea pe evaneculise...
bre ce se sictiresc aia la dana in parcea pe evaneculise...
-

bai ce discutie interesante....io incontinuare ma divizez si ma joc cu vermele de pa iahoo si cica si la noi in bucale ninje
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

animaloo io asear la 560 mii am abndonat da am facut download la joc de pe undeva si asa poti baga in memorie sa continui de unde lai lasat ca sa te duci la bere.
bre, sa va spui sau nu? io ezat poimaine la ora asta plec militar cu valiza
bre, sa va spui sau nu? io ezat poimaine la ora asta plec militar cu valiza
-

bre filmice, deci da trimit.
bre aiule, deci da trebe chefuit, mai ales ca amr 2 din calculelelelele mele.
bre aiule, deci da trebe chefuit, mai ales ca amr 2 din calculelelelele mele.
-

matinale crezi matale cai eadequat numa in doi? mare suparare are cine are fata mare si ca m'aita nui in bucale...
-

ANIMAL INCOIERENT, POI NORMAL CA IN BUKALE (capshit) ninge, sau credeai ca mam uitat pe geam si am zarit din baneasa taman la sibiu?
neatzo breh ti-ai amintit ce vorbeam cu afexu de proiectu ala cu pusu muzichii yada yada pe site-ul meu ca te hostez? ce sa mai intamplat cu chestia aia?
da ochila si fanclubu tot traiectu ala il are, nedigestiv.
si am vazut ca se iau aia la penis pe evanescence da' nu ma deranjeaza ca se iau pe subiect
adica vineri pleci? si cand vii inapoi?
neatzo breh ti-ai amintit ce vorbeam cu afexu de proiectu ala cu pusu muzichii yada yada pe site-ul meu ca te hostez? ce sa mai intamplat cu chestia aia?
da ochila si fanclubu tot traiectu ala il are, nedigestiv.
si am vazut ca se iau aia la penis pe evanescence da' nu ma deranjeaza ca se iau pe subiect
adica vineri pleci? si cand vii inapoi?
- gaga
bre, mie mia zis un horoscop cant ieream mic ca no sa fac eo multa branza pe lumea asta, da de chefuit cica ma pricep la orce ocazie. unte mai pui ca mia recomandat doftoru ca sa fac frectzie cu alcol. shi din moment ce nu mia zis shi unte, o sam fac frectzie interna. deci zic eo ca merge.
shi sa nu uitam antecedentele cand shtiu eo doi oamini (ii numim generic ics shi igrec) care am baut o stecla de techila intreaga pana sa vie shi altzii. deci se puate.
dano, a ramas co lasam pentru la anu, care nu prea ie vreme acuma.
shi sa nu uitam antecedentele cand shtiu eo doi oamini (ii numim generic ics shi igrec) care am baut o stecla de techila intreaga pana sa vie shi altzii. deci se puate.
dano, a ramas co lasam pentru la anu, care nu prea ie vreme acuma.
-

4415
alalo la care esteti
stia-ti ca a inceput sa ninge?
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!
sti-ti ce mam jucat aseara? DX Ball.
stia-ti ca a inceput sa ninge?
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!
sti-ti ce mam jucat aseara? DX Ball.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
animaloo, uite iti bagai sa vezi pana unde ajunsei sa se roseasca citoplasma in tine de oftica
dano, virusu ie mai dezorientat si nu prea le are cu locatiile ca nu jtiu cum face ca dimineata se trezeste numa n barba frunui motociclist
dano, virusu ie mai dezorientat si nu prea le are cu locatiile ca nu jtiu cum face ca dimineata se trezeste numa n barba frunui motociclist
- Fişiere ataşate
-
- bookworm01.jpg (78.02 KiB) Vizualizat de 2025 ori
-

ma oftica ajtia care se poate ca sa se juace la munca...
auz ochios, apropos de tequila shi virusi (legatura fara legatura la capitolu' shtiatzi ca...) stiai ca in 91 a aparut Tequila, primul virus polimorf , dificil de detectat deoarece fiecare copie a aceluias virus arata diferit de cealalta? un fel de virus dejtept care se schimba oareshcum aproximativ singur adica...
auz ochios, apropos de tequila shi virusi (legatura fara legatura la capitolu' shtiatzi ca...) stiai ca in 91 a aparut Tequila, primul virus polimorf , dificil de detectat deoarece fiecare copie a aceluias virus arata diferit de cealalta? un fel de virus dejtept care se schimba oareshcum aproximativ singur adica...
- gaga
pai dano io stiam ca ie virus de pisiuri ala da oricum io folosesc antidotu ,techila silver care omoara tot , rade, dezintegreaza ... si cum bre doo zile adaugite la marti lu matale iti da vineri?
-

bre da io de unsa stiu daca si la voi ninje? ca la mine acilea in baneasa poa sa ninga si prin dr taberi sa fie suare...
aiule iejti ciumeg mai...io pe la 151 iar ma pierdui...da mai lucrez si maine..ca acu ma bag la munca inapoi
de ce pleci in armata? si ce ie cu berici?
aiule iejti ciumeg mai...io pe la 151 iar ma pierdui...da mai lucrez si maine..ca acu ma bag la munca inapoi
de ce pleci in armata? si ce ie cu berici?
-

da mah, azi e martzi, una zi = mercuri, doi zi = joi, vineri pleci, cei asa greu de priceput?
cat ziceai ca stai?
mah si tu tot in baneasa ai munCACAre este? ... asta nu miruase a bine :con:
cat ziceai ca stai?
ca la mine acilea in baneasa
mah si tu tot in baneasa ai munCACAre este? ... asta nu miruase a bine :con:
- gaga
aiu pleaca la armata penca na fost cuminte shi na papat tot shi sa suparat duamna doctor pe iel shi la trimis la reeducare. shi ca sa fie sigura co sa fie cuminte, se duce shi ia sal pazeasca.
dana+animaluu = love
dana+animaluu = love
-