C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
cu coada de plastic in mana.
DA ANIMALU, FACI TU ASHA CUM ZICE (capshit) 90 si itz ei cuada in mana
drum bun aiule, nu pleci maine in armata? sau maine e vineri?
ma uit dupe instructziunile de folosire acompului bulanjiu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre naituisho...pai unde vazusi bre tu ieuglena cu dinti? mai am un pic de urcat pe scara ievolutiei pana la periute de dintosi si alte alea....
oricum mersi de sfat..
preferatele mele: aia cu nu calcati direct pe corp si intructiunile de la arahnide
oricum mersi de sfat..
preferatele mele: aia cu nu calcati direct pe corp si intructiunile de la arahnide

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de eyewitness
va urez spori la munci
spori sa ai tu aiule! de ce vrei sa nembolnaveshti biologicamente?
plus ca te tirezi shi ne lashi pe noi sa ducem greul! huoo! sau teashteapta neatza la o BR?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
astea-s momentele cand imi pare rau ca-s asha departe de Bucureshti! cand unii iau banii shi dau o bere...cred!
la o BeRe! brrc=bere rece!
la o BeRe! brrc=bere rece!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

apai asta insemneaya ca io nu prea iau bani buni ca io nimici mie nu+mi dau bere...noroc ca ie vin acasa ca daca nu ... iera rau
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

@#Q(*$(*@! mama lui! cica ie plecat shi nushtu unde, sa revin mai incolo. da' io vreau sa ma shutesc, nu mai apuc mai incolo.
d'aia nu sa iau bani in fiecare zi ca n-am mai putea sa ne shutim atuncea.
deci va zic pa in eventualitatea ca poate plec.
d'aia nu sa iau bani in fiecare zi ca n-am mai putea sa ne shutim atuncea.
deci va zic pa in eventualitatea ca poate plec.
-

nocturna - Mesaje: 8725
ser`us bhuttu! imi pare bine de cunoshtintza! daca nu tzash fi citit postuile shi pin alte partz, ash fi zis ca ejti clona animaloolui! po` cum sa zici ma ashea despre bere?! da`i posibil mah?! da` nu tzie tzie ashea un pic rushine?! deietz d-zeu prileju sa bei cate beri vrei, da` sa nu le bei, ca nu shtii ce-s alea!
-

bre nae, ia vezi. ca io niciodata n-am zis nimic de rau de bere si io is mare fan si cunoscator al diferitelor beri romanesti....deci vezi sa-ti retragi in ordine aleatoare ce zisasi mai sus...ca daca nu pun veri mei virusii sa te atace..
-

oamini bun shi careotz mai fi pacilea, eo mam cam shutit pe motiv de buala care continua sa este. deci ma duc sam eau nejte bani shi dupaia fics la o pitza ca merit shi mie lene shi somn shi az o sa dorm.
daca nu ne vedem maine inseamna ca sunt bolnav in continuare.
daca nu ne vedem maine inseamna ca sunt bolnav in continuare.
-

neatza - Mesaje: 5820
retrag toate cele ce pot parea jicnitoare la adresa cuacervatei(copirait aiu)!
-

pleca si neatza... o pleca si nightuiº... cre'c'o sa ramun singur pa threadu' asta de sa ma cert de sa fac poºti de sa-l prin dan urma pa oribi:bleah:
nae, voi bere ii ziceti la lichidu' ala galbui(mai putin guinessu' si care-or mai fi) de contine oarece alcool? ca daca e cazu p-asa iti spui d'acu ca i'o'n viata mea n-am pus pic de alcool pe limba si nici n-am de gand sa capat astfel de obiceiuri decadente. Io torn direct in gat.
nae, voi bere ii ziceti la lichidu' ala galbui(mai putin guinessu' si care-or mai fi) de contine oarece alcool? ca daca e cazu p-asa iti spui d'acu ca i'o'n viata mea n-am pus pic de alcool pe limba si nici n-am de gand sa capat astfel de obiceiuri decadente. Io torn direct in gat.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bhuttu, adica cum "sa-l prin dan urma pa oribi"? faci vreo referire la cineva shi io nu pricep?:)
shi deci da! aia e! da` ma-ntreb daca nu cumva nu ie altfel, ca lichid galbui cu ceva alcool in el ar mai fi shi oareshce chestii eliminate de organism dupe ce apsoarbe alte lichide cu alcoale! deci, in cazu asta ar fi nu! ashea ca io te sfatuiesc sa pui shi pe limba, ca macar dupe gust sa shtii pe care varianta o bei!

shi deci da! aia e! da` ma-ntreb daca nu cumva nu ie altfel, ca lichid galbui cu ceva alcool in el ar mai fi shi oareshce chestii eliminate de organism dupe ce apsoarbe alte lichide cu alcoale! deci, in cazu asta ar fi nu! ashea ca io te sfatuiesc sa pui shi pe limba, ca macar dupe gust sa shtii pe care varianta o bei!

-

oameni buni cu suflet bun si care ma puteti agiuta si pe mine ca sunt singur la parinti si fratimiu ie la fel care parinti ie bolnavi de osuta de kilometrii departare si nu poate ca sa-si permita sa-mi ia si mie o bere....
cu alte cuvinte m-am plictisit, vermele ala cu biblioteca ma nervozeaza, vebeu ma scarbeste, astia nu-mi da prima de craciun, si mi=e o lene..
cu alte cuvinte m-am plictisit, vermele ala cu biblioteca ma nervozeaza, vebeu ma scarbeste, astia nu-mi da prima de craciun, si mi=e o lene..
-

io doar ce-am mancat o zama de burta de mare angajament, cu smantanica shi ardeiu` aferent! beton! amu mi-am fumat shi tzigarea de dupa shiashea ma prinse un somn...! da` broblema ie ca ash mai avea ceva de facut pe zua de az shi n-o pot tira, doar ca e posibil sa nu mai postez din motive de alte ocupatzii!
-

mdap, au venit vremi cacacioase ...
ce ziseshi naie de ciorba de burta? mie miau adusara ashtia la cateringu vietzii o friptura uriasha, crezui ca miau adus tot porcu ... si cu nijte salatzele cu maioneze, fasoli batute, ceva piureu aferent ... asta fu bine.
da am ochit un senvish in frigider cu salam de sibiu :rolleyes:
trebi... vremi cacaccioase
ce ziseshi naie de ciorba de burta? mie miau adusara ashtia la cateringu vietzii o friptura uriasha, crezui ca miau adus tot porcu ... si cu nijte salatzele cu maioneze, fasoli batute, ceva piureu aferent ... asta fu bine.
da am ochit un senvish in frigider cu salam de sibiu :rolleyes:
trebi... vremi cacaccioase
- gaga
adicatelea eu sunt singuru fara ocupatiune la munca si nu pot s-o tai doar ca munca mea e la mama dracu in plin camp? nasol
mae, vezi ca acidul uric nici treaba cu alcoolu' n-are, nici gura nu-i miroase. Si nici nu-l ambaleaza astia frumos in sticla de jumate cu eticheti pe ea de sa-l castigi pe 'mai incearca'.
ma pis pe el de virme si pe literele lui de-mi da mie foc la biblioteca.:mad:
mae, vezi ca acidul uric nici treaba cu alcoolu' n-are, nici gura nu-i miroase. Si nici nu-l ambaleaza astia frumos in sticla de jumate cu eticheti pe ea de sa-l castigi pe 'mai incearca'.
ma pis pe el de virme si pe literele lui de-mi da mie foc la biblioteca.:mad:
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bre sa nu-mi vina ca sa crez...astia imi dadura prima de craciun... :yD asta ie un fel de a zice: berica here I cum adica come....
bre dano da ce firma de catering va aprovizioneaza pe voi? ca as apela si io la serviciile iei
bre dano da ce firma de catering va aprovizioneaza pe voi? ca as apela si io la serviciile iei
-

adica tzietz dadu prima de craciun in beri? da si la cine scrie pe clasa muncituare pt colegialitate?
nush mey cum se cheama firma aia da ie buna buna
stai sa vezi ca in cur(and) se deschide si un impinge tava la parter :eek:
aj cam pleca ... mai am trebi ... ce sa fac, ce sa fac ...
clasa muncituare muare de sarbatorili legale. of of, mai mai
nush mey cum se cheama firma aia da ie buna buna
stai sa vezi ca in cur(and) se deschide si un impinge tava la parter :eek:
aj cam pleca ... mai am trebi ... ce sa fac, ce sa fac ...
clasa muncituare muare de sarbatorili legale. of of, mai mai
- gaga
pai nu ma ca-mi dadura si mie bani ca ma vazura un membru activ pe cemeu
bre unde-n baneasa ziceai ca ai firma?
a si sa nu uit...ti-o da o bere cand oi vedea si io visinata d-aia naspa facut cu tzuica de care ai pe balcon
bre unde-n baneasa ziceai ca ai firma?
a si sa nu uit...ti-o da o bere cand oi vedea si io visinata d-aia naspa facut cu tzuica de care ai pe balcon

-

iti daiseama cantrebam ca zisasi ca va face la parter un impinge tava....si in plus crez ca mi-ar fi cam lene sa-mi misc pretiosul meu fund depe pretiosu meu scaun:)
-

face la patrer impinge tava de lux cu icre negre si sampanie, nu-i pt animale
hai pa la cine mai este si neom mai vedea maine careom mai fi ca aiu pas, neatzu pas ... creca pas pana la anu clasa muncituare
hai pa la cine mai este si neom mai vedea maine careom mai fi ca aiu pas, neatzu pas ... creca pas pana la anu clasa muncituare
- gaga
olala la toti carcotasii care este
pai io ce sa va zic decat ca mai ie duar fro 4 ore si ma shutesc militar civil cu valiza
pai io ce sa va zic decat ca mai ie duar fro 4 ore si ma shutesc militar civil cu valiza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
o zi ninsoroasa(?) tu evribadi!
daca te adresai ministerului de externe, vezi ca ashtia nu intra pe fanclub, daca mi te adresai, deci da, acidu nu-i alcool!
aiu, tu chiar pleci in armata sau io tot nu reushesc sa vad dincolo de cuvinte? ca nu po` sa cred ca ai face armata, nu de alta!
Initial trimis de bhuttu
mae, vezi ca acidul uric nici treaba cu alcoolu' n-are, nici gura nu-i miroase.
daca te adresai ministerului de externe, vezi ca ashtia nu intra pe fanclub, daca mi te adresai, deci da, acidu nu-i alcool!
aiu, tu chiar pleci in armata sau io tot nu reushesc sa vad dincolo de cuvinte? ca nu po` sa cred ca ai face armata, nu de alta!
-

ola lume....
bre aiule si io ca filu acilea prezent nu reusesc sa vaz meshcheria din spatele chestei cu armata. pai cum ma sa pleci intr-un loc un' sa nu poti bea techila, ci numa tuici si alte beri?
filule: acilea ie suare..deci no chance ca sa ninge
bre aiule si io ca filu acilea prezent nu reusesc sa vaz meshcheria din spatele chestei cu armata. pai cum ma sa pleci intr-un loc un' sa nu poti bea techila, ci numa tuici si alte beri?
filule: acilea ie suare..deci no chance ca sa ninge
-