C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ser`us animaloo! la mine ninje de rupe shi amu chiar c-o venit iarna! deci ie fain, cu exceptzia faptului ca inca n-am concediu! ieri n-am baut nimic, deci azi doar mi-e somn shi lene! in rest sunt fresh!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cuacervata, o sa ramaneti cu dilema asta si tu si filu tuata viata fitiar conceptile comuniste sati fie...
matinale,dana,baicsu,butu,nocturno unde esteti mah?
matinale,dana,baicsu,butu,nocturno unde esteti mah?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
4430
alalo la care ie
Strofa unu
Si in ziua liberarii
M-am dus pe peronul garii (bis)
Ospatar mai adu vin,
Ca de maine sunt vicil (bis)
(aiule, tu pana sa canti asta mai ai fo 12 luni, nea, asa ca ai timp s-o-nveti)
Strofa doi
Ospataru a plecat,
Era tare suparat mai (bis)
Dar ce ai mai ospatare
Am ordin de-ncoroporare (bis)
Strofa 3
Fugi acasa fa-ti valiza
Si pune-ti pe ordin viza (bis)
Viza cea cu trei stampile
Pentru 12 luni de zile (bis).
Aiule, vesca pe 3 ianuarie vin la tine la unitate. Dupa ce-o sa te chem la poarta sa te vad venind in pas de alergare (360 de pasi pe minut, dar o sa inveti tu pana atunci) sau in pas de defilare si cantand, iar cand ma saluti sa te-aud spunand "Servesc patria", da?
Strofa unu
Si in ziua liberarii
M-am dus pe peronul garii (bis)
Ospatar mai adu vin,
Ca de maine sunt vicil (bis)
(aiule, tu pana sa canti asta mai ai fo 12 luni, nea, asa ca ai timp s-o-nveti)
Strofa doi
Ospataru a plecat,
Era tare suparat mai (bis)
Dar ce ai mai ospatare
Am ordin de-ncoroporare (bis)
Strofa 3
Fugi acasa fa-ti valiza
Si pune-ti pe ordin viza (bis)
Viza cea cu trei stampile
Pentru 12 luni de zile (bis).
Aiule, vesca pe 3 ianuarie vin la tine la unitate. Dupa ce-o sa te chem la poarta sa te vad venind in pas de alergare (360 de pasi pe minut, dar o sa inveti tu pana atunci) sau in pas de defilare si cantand, iar cand ma saluti sa te-aud spunand "Servesc patria", da?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule dami dai voie sa schimb patria cu techila?
iote bre ca nu putui sa fac 5000 de aberatii pa anu asta din cauza alora de ma banara si pierdui 4 saptamani pretiuase
iote bre ca nu putui sa fac 5000 de aberatii pa anu asta din cauza alora de ma banara si pierdui 4 saptamani pretiuase
-

4431
auz ma, prima data cica vorbesti pe alta linie, dupaia ca nu ejt in biuro. io tenteleg ca ai iemotii si ca inca nu tz-ai facut valiza (ai grija de ea, ca o am de la tata, da? sa nu te-aud ca ai spart-o in ziua liberarii ca dracii te gaseste), da mai vrea nijte unii sa vorbeste cu tine.
ANTI
-

baicsule, da nu tiai pus intrebarea ca puate te evit si ca nam ce discuta cu tine?
-

4432
Initial trimis de eyewitness
baicsule, da nu tiai pus intrebarea
nu, ce-i drept. mi-am pus, in schimb, un pulover pe mine ca mi-e cam frig.
ps: vezi ca prin martie, asa, o sa te bage in garda. daca prinzi si garda permanenta ai pus-o rau de tot. aia ie 6 cu 2 (adica 6 zile in garda 2 in afara garzii).
ANTI
-

bine ca mai pus in garda cu garda
da ajtia nu va da pufuaice la servici ?
da ajtia nu va da pufuaice la servici ?
-

-

neatza - Mesaje: 5820
iote aiu...imediat cum simte mirosu de armata deja nu se mai sperie de tzuici...adica sa ii dea lu baicsu pufoaica sa poti satz faci tzuica din ea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza la uamenii care este
baicsu, asa face el, ial asa cum ieste sau dal draq
ete na ... pana cand nai ce discuta cu iel?
tzietz trece orice
(peseu: petrecere frumuasa)
filu, la mine ie suare, sic sic sic (in limba lu hampu)
sagos, 90 neatza
eo mahmur... ba chiar biat ... o ami libsitzi
prima data cica vorbesti pe alta linie, dupaia ca nu ejt in biuro
baicsu, asa face el, ial asa cum ieste sau dal draq
baicsule, da nu tiai pus intrebarea ca puate te evit si ca nam ce discuta cu tine?
ete na ... pana cand nai ce discuta cu iel?
tzietz trece orice
(peseu: petrecere frumuasa)
filu, la mine ie suare, sic sic sic (in limba lu hampu)
sagos, 90 neatza
eo mahmur... ba chiar biat ... o ami libsitzi
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dana, shi la mine ie suoare, da nu se vede de nori!
de angus nu shtitz nimik, ca vroiam sa ma laud pe tarlaua ei ca futeatru din Cluj in colaborare cu rebengiucu de la bulandra asara la mine in urbe ?
de angus nu shtitz nimik, ca vroiam sa ma laud pe tarlaua ei ca futeatru din Cluj in colaborare cu rebengiucu de la bulandra asara la mine in urbe ?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

dano, ai dreptate , esti mahmura
matinale iti spusei , techila din 6 in 6 ore injectabila derect in esofag sau jimbim din 4 in 4 da ai grija sa nu iei antibiotice in perioada asta ca nusi mai face efectu alcoolu siti da metabolismu peste cap precum milosevici la paralele
nocturno luasi bani ieri au ba?
peseu mai leita: animaloo, asa ca pt tine ,te cam pisi pe berea spanioleasca, e dulciaga si f acidulata. dintre tuate puate damm sa fie mai pe gustu nostru
matinale iti spusei , techila din 6 in 6 ore injectabila derect in esofag sau jimbim din 4 in 4 da ai grija sa nu iei antibiotice in perioada asta ca nusi mai face efectu alcoolu siti da metabolismu peste cap precum milosevici la paralele
nocturno luasi bani ieri au ba?
peseu mai leita: animaloo, asa ca pt tine ,te cam pisi pe berea spanioleasca, e dulciaga si f acidulata. dintre tuate puate damm sa fie mai pe gustu nostru
-

4434
Fluare de margaritar, vino liberareeeeeeeeeeeeee
Am intrat in garda iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Cu arma stransa la piept, mai, vino liberareeeeeeeeeeee
Stau langa drapel si-astept, mai, of of.
AMR-ul e-n scadere, vino liberareeeeeeeeeeeee
Dar in garda ie durereeeeeeeeeeeeeee
Stau, veghez ziua si noaptea, vino liberare
Si mi-am distrus sanatatea, mai mai.
Sa vina liberarea, vino liberareeeeeeeeeeeeee
Sa ma duc la mandra mea, maaaaaaaaaaaaai
C-am lasat-o suparata, vino liberareeeeeee
Cand am plecat in armata, mai mai.
Am intrat in garda iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Cu arma stransa la piept, mai, vino liberareeeeeeeeeeee
Stau langa drapel si-astept, mai, of of.
AMR-ul e-n scadere, vino liberareeeeeeeeeeeee
Dar in garda ie durereeeeeeeeeeeeeee
Stau, veghez ziua si noaptea, vino liberare
Si mi-am distrus sanatatea, mai mai.
Sa vina liberarea, vino liberareeeeeeeeeeeeee
Sa ma duc la mandra mea, maaaaaaaaaaaaai
C-am lasat-o suparata, vino liberareeeeeee
Cand am plecat in armata, mai mai.
ANTI
-

dana, credeam ca am lamurit problema! io nu -s nici in pantelimon, nici in salajean, ashea ca pt. mine suoarele rasare gratis!
-

aiule, shi eotz spusei ca nu ie bine sa faci tratamentu asta cu paose. eo zic ca pui stecla la beregata shi pana nu se termena, nui dai drumu. sanatate curata!
eo zic ca po sa facem referendum sa vedem cine are dreptate
varianta a(iu): techila din shasen shase ore, respectiv uischian din patrun patru ore.
variantea eo: techila sau uischian in mod continuu.
eo zic ca po sa facem referendum sa vedem cine are dreptate
varianta a(iu): techila din shasen shase ore, respectiv uischian din patrun patru ore.
variantea eo: techila sau uischian in mod continuu.
-

o fi bine pt matale nocturno , da berea cand o dai sa ne fie si noo bine? auzi si de cand se foloseste pluralu la 7?
-

tzie nutz mai da nimica! tu dacun colo nu mai ai voie sa bei ca trebe sa fii vigilent shi sa aperi saracia aia de tzara.
-

bre togma asta ie ca mie imi creste vigilinta vazand cu ochiu liber numa band
bre si sa mai ziceti voi ca cemeu nu ie sursa de expiratie pentru unii. asear la cronica unu comenta un accident: io am fost martor ocular la fata locului...si autoutilitara a evitat evitand...
bre si sa mai ziceti voi ca cemeu nu ie sursa de expiratie pentru unii. asear la cronica unu comenta un accident: io am fost martor ocular la fata locului...si autoutilitara a evitat evitand...
-

7? plural la 7? shapte? apropos, care mi-ai adus aminte: au mai ramas 6 zile! hai libi! (oricinedracu o fi libi asta)
auz bre, da' tu nu treia sa fii plecat militar prin tzarile calde ca porumbeii calatori deja? sau eshti cu samnsoanele shi palaria de paie in mana?
am auzit shi io expunerea febrila a domnului ocular, cica: mashina avea un numar care nushtu ce numar era ca a fost luat da' nu e la mine. mirific! exccelent, vorba sburatorului.
auz bre, da' tu nu treia sa fii plecat militar prin tzarile calde ca porumbeii calatori deja? sau eshti cu samnsoanele shi palaria de paie in mana?
am auzit shi io expunerea febrila a domnului ocular, cica: mashina avea un numar care nushtu ce numar era ca a fost luat da' nu e la mine. mirific! exccelent, vorba sburatorului.

-

nocturna - Mesaje: 8725
hahaha
filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop
filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop, filu asculta hip hop
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
iote pentru voi ajtia care va preocupatz tinpu cu bebleotecile:
Foaie verde loboda,
Pasare ca porcu nu-i,
Canta troaca de rasuna,
Ar zbura da n-are cioc!!!
MORALA: nu da cu piatra-n geam ca nu-i biblioteca ta!
Foaie verde loboda,
Pasare ca porcu nu-i,
Canta troaca de rasuna,
Ar zbura da n-are cioc!!!
MORALA: nu da cu piatra-n geam ca nu-i biblioteca ta!
-

dana, te balbai! du-te shi ia un somn!:)
-

4435
Initial trimis de eyewitness
precum milosevici la paralele
io cand tzam zis ca habar nai de nimic nai vrut sa ma crezi. deci milosevici ie la Haga nu la paralele. ce face armata asta din om. si nij macar n-a plecat racan. va datz seama cum o sa nentzelegem cu aiu dupa sase luni de catanie? macar pana la depunerea juramantului militar sa nul pierdem definitiv si iremediabil.
ANTI
-

buna morala! shi ar mai fi de adaogit sa nu dai foc la bebletoca altuia ca nu-i vermele tau!
shi daca filu asculta hip--pop-hop ce mai cauta pe treadu asta? huo! tradatorule!
shi daca filu asculta hip--pop-hop ce mai cauta pe treadu asta? huo! tradatorule!
-

nocturna - Mesaje: 8725
-