C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 8:37 am

mai estetz careva p`aicia? sau atz intrat in conced totz? la mine asta ie ultima zi pe anu asta, deshi pana-n 27 mai sunt pe-acasa, asha ca ie posibil sa mai apar pe cemeu, ca ma mai chiama uoamenii ashtia care-mi dau shi bani pt asta, deci ie bine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 8:38 am

Neatza cemeisti bravi care ramaserati pe posturi si nu plecarati in armate, concedii sau mai stiu io ce...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 8:42 am

ser`us animal2o! ma tem c-am ramas doar noi pe aici! da` nu-i bai, c-o tirma shi noi scurt, doar sa nu uitam sa punem anuntzu ala in geam cu "revin dupa topirea zapezii"!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde bhuttu » Vin Dec 19, 2003 8:47 am

IO ma tem ca macar pe azi mai e si io pe la munci spre deosebiri de ieri care lipsii, da' care nici io n-o sa stau azi pe fanclub ca tare-as vrea sa ma vad plecat cat mai grabnic.

In eventualitatea ca asta-i ultimu' mesaj, urez si io la tot cemeu si la tot forumu' si la tot poporu' cele cuvenite de sarbatori. La multi ani, sa vi se intample tot ce va doriti si ce va doresc io ca bonus, si toate cele, ce sa mai vorbim. Ne vedem cand or schimba astia anu'.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 8:52 am

lamultani si tie tot ce ne doresti noua...deci ai grije :D
nae...ceva filmulete sau pepeseuri mai primisi?

bre lume io crez ca iegzista o astenie de sarbatori ca io de o vreme is ca oaia din Miorita..lipsita de chief si de voie buna...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 8:53 am

bhutu, chiar cand s-o schimba anu` nu cre` ca ne-om vedea, da` dupa iezista totushi posibilitatea! eniuei, sarba(u)tori fericite shi un an nou cel putzin asha cum imi doresc mie!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 9:09 am

olala sodai

eo azi munci, luni si marti munci, deci da, ie bine
oricum usuali de sarbatori forumu cam duarme
l-am dus la gara pe eyewitness, nu a vrut sa ia valiza de lemn, mostenire de la bunicu si s-a dus cu samsonite-ul pe care l-a castigat la "vrei sa fii milionar"
in compartimentul personalului, langa el, mai erau doi baietzi care plecau la aceeasi unitate militara, eyewitness sarind in ochi pe langa ei prin faptul ca era cel mai tanar, lucru vizibil de altfel si dupa numarul de cosuri din dotare.
saracul eyewitness nu stie ca prietena nu o sa il atepte atata amar de vreme sa se intoarca de la apararea patriei si deja il inseala.
cu mine.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 9:11 am

ola seniorita dana...mijto facusi postuu 5555 :)
asa deci tu si cu pretena la ai...pai s-a scos ca la intoarcere in loc de una bucata pertena gaseste doua
memetshot

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 9:19 am

amu`s fro doo spt o fo` pe romania international "E pericoloso sporgersi"! Facand o analogie, poate shi-o gasi shi aiu fro Rexona p`acolo!:)
ser`us dana!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

4454

Mesajde baixinho© » Vin Dec 19, 2003 9:33 am

alalo la care este

si-a petrecut aiu prima nuapte supt arme. sunt curios dac-o fii plans in conditile in care tuate nopttile le-a dormit in patul luii de acasa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 9:47 am

na cam aparut shi eo.

bre, deci am vazut ca baixu a muncit eri pana la nooshpe seara. najpa!

basule, daca im revin pana duminica ne vedem acolo.

az sunt in continuare bolnav (cu accent pe o) shi nu trebuia sa vin la munca. chiar mia zis: "sa shtii ca nu trebe sa vii maine la munca. daca te simtz najpa, mai bine stai acas shi tengrijesht!" deci iei credea ca eo ie prost! adica cum sa nu vin tomna az cant se da prima de craciun? deci vroia sa ma sare din schema, da nu lea mers. asha ca stau az pana se da banu shi dupaia plec ca sa mangrijesc ca sam treaca pana duminica ca sa iau shi eo o /nejte ber cu oaminii aia. care este.

paiuegf: am uitat sa va zic eri despre un articol semnat de CTP in "Adevarul Literar Si Artistic" aflat pe prima pagina, despre Nichita Stanescu. eo zic ca trebe sa facetz shi pe darcun patru sa loatz respectivu ziear shi sa lecturatz articolu cu pricina. eo zic co sa iasa cu scandal.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 10:08 am

neatzo daca teai imbolnavit sambata aia poate ie din doo motive, ori ca iai vazut pe kreator, ori teai imbolnavit de nervi va miai dat mie doo beri... zic eo

bey a sunat eyewitness din unitate acu' (sia ascuns mobilu-n bocanc) si a zis ca ie de rau, saracu plangea ca i-a dat dimineatza sa bea ciai cu gust de vase nespalate si painea cu margarina in loc de unt si cu gem de dude in loc de icre negre, asa cum manca el la mama lui acasa. adica ie rau de iel, sa vedem ce se mai intampla ... ai draq cu armata lor, sa-si bata joc de uameni in halu asta. nici cearshaf de matase na avut la pat...

ce e cu articolu cu nikita?

eo va recomand proaspat renovata (si ieri vizitata) librarie humanitas de langa muzica... da fara cateva milioane ie pacat sa intri acolosha.
gaga

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 10:14 am

articolu ie de najpa. zice ca N.S. ie o nulitate, o facatura, un comunist shi un lingau... puate reushesc eo sal scanez shi sal pun aicisha.

neatza

Mesajde bhuttu » Vin Dec 19, 2003 10:17 am

be io zic ca daca i-a dat bocanci sa i se potriveasca si a mai apucat si manta de iarna o sa i se para mai usor.

ete ca nu plecai, da' o sa fie, curand de...

dana, vezi ca ti se postara haripoterisme pe literatura, nu le inchizi/stergi? parerea mea de subiectu ala e cam ca parerea ta despre parerea mea. vezi si tu.

ce articol, ce nikita, ce vaca, ce cane?
bhuttu

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 10:36 am

butu, le inchid, mut, sterg dupa ce fac nitzica katerinka
in fapt o sa il lipesc la subectu ezistent

bai va placut moshu de vi lam trimis pe meil?
gaga

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 10:37 am

bre mijto articol...
voi stiti de unde vine termenu de misto? ca cica nui tziganeasca
neatza : scaneaza=l sau puate ca iegzista pe net
memetshot

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 10:59 am

termenu de mishto vine din teutona care va sa zica "mit Stock" adeca " cu baston" care vine la randu lui de la junii care se ducea pe vremi la shcuala la ghermania shi venea inapoi cu fitze. un sinbol al fitzelor ierea basotnu. termenu sa estrapolat shi asupra altor trebi shia a devenit "mishto". deci nu ie tziganesc.

neatza

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 11:05 am

io stiam ca-i tziganesc da' daca zice neatza ca nu-i puate stie el ceva ...

da caterinca stitzi de unde vine? de la flashneta, asa au zis astia la radioul vietzii, da am uitat egzplicatzia ca nu ieram ieri in forma (de cozonac)
gaga

Mesajde memetshot » Vin Dec 19, 2003 11:10 am

asa-i cum zice netza ca am hauzit si io ca nu ie tziganesc ci nemtesc. da uitasem dece
memetshot

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 11:10 am

puate ca shia adus shi minoritarii aportu in stalcirea cuvintelor nemtzesht. puate ca d'acolo.

neatza

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 11:18 am

io am de lucruuuuuuuu! shi e ultima zi inainte de conced! deci nu-i nishto deloc!:(
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 11:21 am

eo am de lucru si e antepenultima zi de serviciu deci ie najpa (asta de unde vine?)

neatzo, nu se zice minoritari ci natziunea inlocuituare, asa sa shtii

cemi place threadu cu hari ploter si vraja!
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Dec 19, 2003 11:22 am

dana, fain moshu ala din mail!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Vin Dec 19, 2003 11:27 am

ziua buna la evribadi.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 11:35 am

ptiu ca m-ai speriat! crezui ca ai plecat, ziua buna si la matale ...

da mah, mi-a placut si mie moshu :)
gaga

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 11:36 am

asemenea shi matale sodule. dano, eo de ce nam primit niciun mosh?

neatza

Mesajde bhuttu » Vin Dec 19, 2003 11:47 am

Initial trimis de SOD
ziua buna la evribadi.

sodule , pa' ce faci ma, esti la munca? si io care cam in patru ore ziceam ca te trezesti cu moi la usa... ce fac, te mai astept?
bhuttu

Mesajde gaga » Vin Dec 19, 2003 11:54 am

poi neatzule, noi fi fost cuminte, noi fi facut armata, sau se opreste undeva din cauza de extensia exe care este, il mai dau odata
gaga

Mesajde SOD » Vin Dec 19, 2003 11:55 am

n-am plecat bre nicaierea.bre dano,sa-ti spui ceam patit la bv.am servit neste horinca intro crasma acolosa,aproximativ vreo damigenutza daia mica.foarte,foarte bun.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Vin Dec 19, 2003 12:24 pm

asta ar fi prima parte:
Fişiere ataşate
ctp.jpg
ctp.jpg (714.77 KiB) Vizualizat de 2292 ori

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare