C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
LA MULTZI ANI NAIE, TOT CETZ DORESHTI SI NUMAI BUCURII
capshit
stiu ca ie la 6 concertu la care ma duc si eo
kestia ie ca nu canta singur, canta si inca 5 trupe, dublu sens, graven, hangar, harmonics, keon si 9.7 richter ... iote cas chiar 6!
e 30k intrarea
capshit
stiu ca ie la 6 concertu la care ma duc si eo
kestia ie ca nu canta singur, canta si inca 5 trupe, dublu sens, graven, hangar, harmonics, keon si 9.7 richter ... iote cas chiar 6!
e 30k intrarea
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

lasa ba cricriu vietzii ca fata asta numa greier veden fatza oichilor. deci ie bine.
in alta ordine de idei, se farshi shampagnia, mai am umpic shi termen shi berea shi dupaia ma duc sa iau o pitza la bachet, mai stau umpic pacas shi ma shutesc la chef. care este. ear sentanpla.
in alta ordine de idei, se farshi shampagnia, mai am umpic shi termen shi berea shi dupaia ma duc sa iau o pitza la bachet, mai stau umpic pacas shi ma shutesc la chef. care este. ear sentanpla.
-

care fata? care fatza?
eo de ce nam pizza? ;P
ion juma de ora o iau spre casa care este si pregatesc materia prima de craciun din care in final vor ieshi sarmalele, ciorba de burta, salata de buf si nu mai stiu ce si porma o iau spre concertu vietzii care este sa il vad pe basuplaier
eo de ce nam pizza? ;P
ion juma de ora o iau spre casa care este si pregatesc materia prima de craciun din care in final vor ieshi sarmalele, ciorba de burta, salata de buf si nu mai stiu ce si porma o iau spre concertu vietzii care este sa il vad pe basuplaier
- gaga
-

danutzo, cum adica plecasi ?
acu vazui si io piper pe cemeu si mantrebam cine la pus cai iute rau. baga un ceveu ceva sau ie chestii care mie imi scapa?
acu vazui si io piper pe cemeu si mantrebam cine la pus cai iute rau. baga un ceveu ceva sau ie chestii care mie imi scapa?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dano, io zic sa te grabesti ca basul lui player canta la 6, deci, cred ca l-ai pierdut deja daca mai stai de facut mancare, si dupa aia nu mai am cum sa-l lauzi ca ce bine a cantat. si nici cum sa povestesti cum a fost, ca io se pare ca sunt condamnata la munca silnica pe ziua de azi, si nu am cum presta la concert in chip de fan.
piper1996
-

piper1996 - Junior Member
ola los truditores...
fusai vazui si admirai buricu la pamant si pe domnu bass care la un moment si-a adus aminte ca nu mancase si a incercat sa isi muste scula. Se pare ca nu i=a placut prea mult ca dupe concert si-a lasat scoola pe scena pana i-a amintit cineva.
in rest totu ie bine.io se pare ca voi pleca sa fac cadoaie si ca urmare o sa fiu gone cu za wind pentru o perioada
fusai vazui si admirai buricu la pamant si pe domnu bass care la un moment si-a adus aminte ca nu mancase si a incercat sa isi muste scula. Se pare ca nu i=a placut prea mult ca dupe concert si-a lasat scoola pe scena pana i-a amintit cineva.
in rest totu ie bine.io se pare ca voi pleca sa fac cadoaie si ca urmare o sa fiu gone cu za wind pentru o perioada
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza la lume ... pe rand...
1. piper, baga un asl sau esti total offtopic ceea ce va atrage stergerea tuturor posturilor matale de pe acest thread
2. aiule, abar n-am cine-i piper da' pe cm am observat ca daca ignori lulutzii se cara si am crezut ca ie vb de asa ceva. lamurim noi
3. am ajuns la concert ezapt cand au inceput buricii sa cante, nu fac comentarii momentan pt a nu fi blamata 4 subiectivism, in linii foarte mari ie de bine, in linii mici ie de comentat
4. animalu ie un betziv :p
5. berea nu imbata
6. neatza ie un bulanjiu, cu sod in cuada
la multzi ani la lume!
1. piper, baga un asl sau esti total offtopic ceea ce va atrage stergerea tuturor posturilor matale de pe acest thread
2. aiule, abar n-am cine-i piper da' pe cm am observat ca daca ignori lulutzii se cara si am crezut ca ie vb de asa ceva. lamurim noi
3. am ajuns la concert ezapt cand au inceput buricii sa cante, nu fac comentarii momentan pt a nu fi blamata 4 subiectivism, in linii foarte mari ie de bine, in linii mici ie de comentat
4. animalu ie un betziv :p
5. berea nu imbata
6. neatza ie un bulanjiu, cu sod in cuada
la multzi ani la lume!
- gaga
4470
alalo care este
eri am plecat fara sa salut, ceea ce num ert
me-am luat sidiraití£r si un sidi cu adobfotohsopsapte da habar nam sal instalez p-asta din urma. vine azi un nene sa rezolve broblemii.
aiule, va da masa festiva si de Craciun, sau numa de Revelion?
azi e ultima zi de munca pe anu asta. uraaaaaaaa! mai munca cineva maine?
eri am plecat fara sa salut, ceea ce num ert
me-am luat sidiraití£r si un sidi cu adobfotohsopsapte da habar nam sal instalez p-asta din urma. vine azi un nene sa rezolve broblemii.
aiule, va da masa festiva si de Craciun, sau numa de Revelion?
azi e ultima zi de munca pe anu asta. uraaaaaaaa! mai munca cineva maine?

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nici nanceput bine zioa de az ca deja ie plina de realizar.
in primu rand am fost asear unte trebuia sa ma duc shia fost fuarte bine. sa termenat stocu de diferite lichide care mai pe tarziu nu prea mai avea de niciunele. uischianu sa termenat primu. shampagnia penultima, iar bere cica amai ramas. concluzia ie can urma evenimentelor cauzate de consumu escesiv de alcol, po sa mai bifez un nume pel lista carciumilor unte nu cre co sa se bucure lumea cant mai aparem pacolo.
in al doilea rand am descoperit ca zicala "numa maine nui poimaine" are shi ia defectele iei, care de ezenplu daca chefuiesht de pe la pranz shi pe la unu nuaptea zici treaba asta, poa sa vina nejte oamini care sa te contrazica shi sa spuie ca ba din contra, tomna maine ie poimaine.
in al treilea rand am reushit sa gasesc pe net un .wav cu tustupidogs, care lam bagat in control panel la souns shacuma cant deschid computeru la munca de dimineatza, o voce im zice: Izant dat chiut? bat iz rong!" mijto!
in al patrulea rand, am primit un pejte de stecla shacuma ma chinui sa vad cum po sal lipesc pe computer in locu lu ala vechi care nu ierea al meu.
in rest ie bine.
in primu rand am fost asear unte trebuia sa ma duc shia fost fuarte bine. sa termenat stocu de diferite lichide care mai pe tarziu nu prea mai avea de niciunele. uischianu sa termenat primu. shampagnia penultima, iar bere cica amai ramas. concluzia ie can urma evenimentelor cauzate de consumu escesiv de alcol, po sa mai bifez un nume pel lista carciumilor unte nu cre co sa se bucure lumea cant mai aparem pacolo.
in al doilea rand am descoperit ca zicala "numa maine nui poimaine" are shi ia defectele iei, care de ezenplu daca chefuiesht de pe la pranz shi pe la unu nuaptea zici treaba asta, poa sa vina nejte oamini care sa te contrazica shi sa spuie ca ba din contra, tomna maine ie poimaine.
in al treilea rand am reushit sa gasesc pe net un .wav cu tustupidogs, care lam bagat in control panel la souns shacuma cant deschid computeru la munca de dimineatza, o voce im zice: Izant dat chiut? bat iz rong!" mijto!
in al patrulea rand, am primit un pejte de stecla shacuma ma chinui sa vad cum po sal lipesc pe computer in locu lu ala vechi care nu ierea al meu.
in rest ie bine.
-

baicsu, eo nu mai munc maine deci nu.
neazta (te faci ca nu ma vezi, al draq) ai vazut cate nominalizari de caterincos ai? parca ai fi chiar tu sa muara pic shi poc, animalu nare nica, naituisha ie cea mai urata iuzeritza, draq sa mai priciapa
neazta (te faci ca nu ma vezi, al draq) ai vazut cate nominalizari de caterincos ai? parca ai fi chiar tu sa muara pic shi poc, animalu nare nica, naituisha ie cea mai urata iuzeritza, draq sa mai priciapa
- gaga
am vazut bre, eo cred ca rade lumea de mine. shi unte sa te vad?
doi: eo am zis ca numai votez nica.
argument: mi sar parea destul de najpa ca sa fac clasament cu cine mam distrat eo mai bine anu asta, din moment ce eo mam distrat bine cu shtie iei cine. care este. (ma rog, uni numai ieste ca ieste la oaste). deci parerile mele ieste landeoichii lu fiteshcare.
bre, ce serioz am fost!
doi: eo am zis ca numai votez nica.
argument: mi sar parea destul de najpa ca sa fac clasament cu cine mam distrat eo mai bine anu asta, din moment ce eo mam distrat bine cu shtie iei cine. care este. (ma rog, uni numai ieste ca ieste la oaste). deci parerile mele ieste landeoichii lu fiteshcare.
bre, ce serioz am fost!
-

ca idee deci da, idem adica eo nu votez ca porma daca votez ies eo, ma votez pe mine la tuate categoriile, mai ales la aia cu cel mai important (cum adeca important breh?) iuzar masculin sub opshpe ani.
stii ce ma nerveaza? ca din cauza ta eote cum am ajuns sa scriu. si sa "vorbesc", cu care este a vietzii...
si da, rade lumea de tine, eo cel putzin cand te vad rad de ma sparg, eo sunt lumea deci da, rade lumea de tine, ai ghicit.
stii ce ma nerveaza? ca din cauza ta eote cum am ajuns sa scriu. si sa "vorbesc", cu care este a vietzii...
si da, rade lumea de tine, eo cel putzin cand te vad rad de ma sparg, eo sunt lumea deci da, rade lumea de tine, ai ghicit.
- gaga
las bre cu scrisu shi vorbitu, vez duar sa najungi ca eo shi sa te pocnesca stalcirea taman la sindrofii cu pretentzii. care mie mi santanplat de nushtu cate or panacu. uni s obicinuit shianceput sa sa dea pe brazda, altzi sa uita shi acuma dreptunghiular la mine shi sentreaba" eu nu intzeleg cum a ajuns asta sa... tu l-ai auzit cum vorbeshte?"
-

4474
aia nui nimic, tanti dana. eo am scris mai demult un material numai cu sh si tz, si era si vreo fila jumate. partea proasta ie ca in programu in care lucram noi la serviciu, PreText (bazat pe NC), ie mai greu sa faci modificarile schimbarilor. da, exact, ai dreptate, am scris inc-o data materialu.
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
auz baicsule, eo am vazut odata un interviu cu angus young dupe care sia loat angusu tau nicku... si el zicea "I'm angush young"
eo zic sa strigi asha:
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuush
eo zic sa strigi asha:
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuush
- gaga
eo nu po sa strig ca ear incep sa tushesc. eo am de facut un material acu shi nu po sa scriu cum aj vrea eo shi daia ma uftic. orcum, ie bine. mai am o fraza sham termenat. acu la minen biuro sa desface clatite, cozonaci, uischiane, shampanii, dulcetzur, nebunii, socoteli... care este. decio ie bine.
-

adica ai tengatita?
eo ma uftic ca vreau sa plec da nu pot pt ca nu termin treaba si pt ca labajiii in genere au mobil ca sa aiba la ce sa nu raspunda si mai au si mesaje de casutza caterincuase, bubui-i-ash la penetrabila.
da' taman ceam terminat de beut o bere ceia ce face 3 pe ziua asta, mai am o shampanie si am facut cadouri frumuase ceia ce ie bine.
cred.
ie mort forumu asta si eo mor de plictiseala
eo ma uftic ca vreau sa plec da nu pot pt ca nu termin treaba si pt ca labajiii in genere au mobil ca sa aiba la ce sa nu raspunda si mai au si mesaje de casutza caterincuase, bubui-i-ash la penetrabila.
da' taman ceam terminat de beut o bere ceia ce face 3 pe ziua asta, mai am o shampanie si am facut cadouri frumuase ceia ce ie bine.
cred.
ie mort forumu asta si eo mor de plictiseala
- gaga